Günaydın kızlar herkesler iyidir umarım...
Gelemiyorum şu aralar ciddi anlamda yoğunum bir yandan da diş problemi nedeniyle hem ağrılarla boğuştum ki hala geçmiş değil hemde piskolojim bozuldu 3 gün oldu hala geçmedi ağrılar gerçi yazdım mı burda bilmiyorum salı akşamı diş ağrısıyla hastaneye gittim kanal tedavisi dendi ama olmadı dişim çekilmeye çalışıldı olmadı sonra ancak çene cerrahı müdahaleyle aldı dişi hem de içerde kırarak çok ama çok zordu öyle asıldı ki doktorlar hala ağrıyor yanağım ve damağım ağrı kesici alıyorum...
Okul ver dersler kısmen azaldı oğluş tatil moduna girdi bile
İşlermin yoğunluğu 2 hafta daha sürecek sonrasında daha rahat olucam inşallah
sizler nasılsınız kızlarrrrr
günaydın hayırlı cumalar..
Günaydın kızlar herkesler iyidir umarım...
Gelemiyorum şu aralar ciddi anlamda yoğunum bir yandan da diş problemi nedeniyle hem ağrılarla boğuştum ki hala geçmiş değil hemde piskolojim bozuldu 3 gün oldu hala geçmedi ağrılar gerçi yazdım mı burda bilmiyorum salı akşamı diş ağrısıyla hastaneye gittim kanal tedavisi dendi ama olmadı dişim çekilmeye çalışıldı olmadı sonra ancak çene cerrahı müdahaleyle aldı dişi hem de içerde kırarak çok ama çok zordu öyle asıldı ki doktorlar hala ağrıyor yanağım ve damağım ağrı kesici alıyorum...
sanada hayırlı cumalar cnm,naber akşamınız nasıl geçti?bizim türkçeden 1 tane fasikülümüz vardı sadece tüm akşam rahattık
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar.günaydın hayırlı cumalar..
Tekrardan çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar herkesler iyidir umarım...
Günaydın cnm,çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fena beynine vurur insanın.O dişi kırmayı nasıl başardılar ya canlı canlı eziyet resmen işin ehlilerine düşememişsin cnm.Birkaç gün daha ağzını açıp kapamakta zorluk çekersin.Ay içim çok kötü oldu..ağrı kesicilere devam et geçene kadar..Allahtan haftasonu geldi.
Bizdede bir yaramazlık yok buralar sessiz işte fadimede uğremıyor çok dilek zaten yok sen öyle..Sabah birde olursa akşamları görüşüyoruz.......bizimde dersler azaldı son haftayıda atlatırsak iyi olacağız inşallah
iyiyim canım.. akşam ne yaptınız deyince anladım ki evimi taşımaktan hiç bahsetmemişim.:18::18:
geçen cumartesi taşındık dün akşam itibariyle tamamen yerleştik.halılar yıkamadan geldi onları serdik.
ödevimizde okuma metni ve sorularıydı biraz da okuma yaptı.
canım gelince gidemiyom buralara da, o yüzden önce işlere bakayım diyorum.
Akşam bizim de ödevimiz yoktu, ikisi de internet başında, ben televizyon başında, tam teknolojik aileydik, hiç hoşuma gitmese de, babalarının yokluğundan faydalandılar. Babamız Bursa ya gitmişti, gece 24 te geldi. Ben de nasıl olsa babaları gelince izin vermez diye, akşam seslenmedim, gerçi yaz da geldi artık neyi bahane edip internet kullandırmayacağız bilmiyorum. Akşam oldu mu ufaklık anne internet oynayabilir miyim diye geliyor eve? Başına oturdu mu da dünyayı unutuyo:26::26:
Benimde umudum yok o konuda tatilde engelliyemicez sanırsam gerçi benimki babaanneye gidince kısmen engellenicek orda bilgisayar yok tabletide vermiyoruz yanına zaten oyalanacak şey çok orada...evde olunca sıkıntı olacak, bakalım..
iyiyim canım.. akşam ne yaptınız deyince anladım ki evimi taşımaktan hiç bahsetmemişim.:18::18:
geçen cumartesi taşındık dün akşam itibariyle tamamen yerleştik.halılar yıkamadan geldi onları serdik.
ödevimizde okuma metni ve sorularıydı biraz da okuma yaptı.
Böyle önemli bir ayrıntıyı nasıl atlarsın bakimhayırlı olsun yeni eviniz,ohh tertemiz otur yeni evinde huzurla inşallah:)okul durumu ne olacak peki aynı okula devam edicek seninkiler?
sağol canım inşallah..okul sorunu yok canım aynı mahalledeyiz yine..
bir de benim sorumu cevaplasaydın iyi olcaktı ama:26::26:
aaaa bak sen neler kaçırmışız, taşınmışız derken kiraya mı, yoksa yeni bir ev mi aldınız canım? Güle güle oturmak nasip olsun inşallah, yerleşme kısmı benim de en korktuğum kısımdır ki şükür atlatmışsın.
anladım canım, inşallah Allah gönlünüze göre bir ev almayı nasip eder.sağol canım kira 14 yıldır aynı evde oturuyorduk.Allah kendimize bir ev nasip eder inşallah..
yerleştim çok şükür..sizin kira mı..
anladım canım, inşallah Allah gönlünüze göre bir ev almayı nasip eder.
Bizim kendimizin çok şükür. Kiraya verilen paraya çok acıyorum ben yaa, çünkü havaya gidiyo, imkanınız varsa krediye girip ev alıp, kendi taksidini ödemek daha mantıklı, ama tabii hesap-kitap meselesi, inşallah siz de tez zamanda bulursunuz bir ev.
biz de kiradayken he phesap yapardık, şöyle olsa-böyle olsa, eşim bir hesapladı, 15-20 yıl kiraya ödeyeceğimiz parayla ev alıyoruz, dedi ki niye boşuna kira ödüyom, takside girip kendi evimi öderimi, ha evimiz uzak-eski bir ev belki ama olsun, çok şükür kiradan kurtulmaktı ilk etapta amacıız, o da oldu çok şükür, şimdi eşimin iyi olsa ben de değiştirmeyi düşünüyom ama kısmet bakalım.
eşimin önceden ev alma gibi bir niyeti kesinlikle yoktu. nasıl olsa ailelerden gelecek 1 er tane ev diye. kayınvalidemde bende çok dedik alalım diye ama
dinlemedi. şimdi bu evden de çıkmak zorunda kalınca anladı yani çok pişman oldu şu ana kadar ev almadığına. Allah bizede nasip eder inşallah.
anladım canım, inşallah olur birgün.
Demek ki sıkıntıya gelmeyen bir yapıya sahip eşin, güvendiği bir yer de olunca. Bizim öyle anadan-babadan düşecek bir evimiz yok, o yüzden iyi ki de yokmuş bak, kendimizi sıktık aldık. Borç bir şekilde ödenip gidiyor. Allah yardım ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?