Merhaba kızlar,
Bi türlü işleri toparlayıp gelemedim yanınıza.
Akşam yine birsürü ödev vermişti öğretmen. Artık bitsin diye bazı soruların cevaplarını ben söyledim o yazdı. Ne yapayım ya çocuk da bunaldı çünkü.
Öğretmen kitapları bitirmenin derdine düştü o yüzden çok ödev veriyor. Okulda ne yapıyorlar bilmiyorum.
Bulgar, Haribu söylediğiniz gibi akşamları sessizce balkonda çay içmeyi özledim gerçekten.
Şu okullar kapansa, işler biraz hafiflese ne güzel olacak.
Hepinize iyi akşamlar.
annem varmış şükür canım..özledik bilem annemi ..eğitim devam.yarım ve önümüzdeki salıya kadarohhh maşallah turist rehberi gibi herşeyi anlatmışın canım, imkanımız olsa da, gelsek oralara bizi gezdirsen keşke
sen nasılsın canım görmeyeli, eğitimler devam mı?
Annene de hayırlı yolculuklar, gidince tabii özlenir, özlememek mümkün mü, hele bir de sana yardımcı oldu mu, hep yanında kalsa keşke denir.
canım yazı yazdığın yerde üstteki yerlerden ayarlanıyor.çok şükür canım daha iyiyim.
öffff sizinkiler daha zor, bu soruları sorsam yapamaz benimki, daha 16 çeyrek ekmek kaç bütün ekmek eder, veya 40 sayısının 1/4 ü, 1/2 si kaçtır gibi, tek aşamalı sorular, var.
Sıkılması normal yanii.
evet haftaya cuma canım.
ayyyyyyy çok şükür sonunda geliyon mu oleyy:124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:
ha bir de bu arada, bu yazılı stilini profilden mi yapıyorsun canım?
pansiyon evler vardır evet ..ama nerelerde vardır bilmiyorum..Sağolasın cnm bilgilendirdiğin için,biz ev tutmayı düşünüyoruz ayvalıktan bakalım orda yaz kış oturan bir akraba var olmazsa ona sorucaz burda böyle evler çok demiş gitmeden önce rica ederiz bizim için konuşur artık.Akçaya gittim cumartesi tam denizin dibinde bir yer bulduk yavuz hotel diye manzarası harika önü kumsal direk ama denizini hiç beğenmedim belki bizim şansımıza o gün kötüydü dalgalıydı çok birde su kahverengiydi resmen.Ama merkezini çok beğendim çeşmenin sahil merkezine benzettim madonun olduğu yeri.Keşke daha önce senden bilgi edinseydim mıhlıyada uğrardık dönüşte güzel olurdu ama aklımda bidahaki sefere artıkın.Geyikliye uğradık dönüşte eyvah eyvahın çekildiği yere orasıda boydan boya kumsal güzel ama bazı filmde görülen yerleri bulamadık malum tek bir yerde çekmedikleri için.
Desene yarın hareketli olacak buralar,bekliyoruz anacımmmm
okullar kapanıyor ama ödevler full.anlamadım bu işten bişey,Merhaba kızlar,
Akşam yine birsürü ödev vermişti öğretmen. Artık bitsin diye bazı soruların cevaplarını ben söyledim o yazdı. Ne yapayım ya çocuk da bunaldı çünkü.
Öğretmen kitapları bitirmenin derdine düştü o yüzden çok ödev veriyor. Okulda ne yapıyorlar bilmiyorum.
Bulgar, Haribu söylediğiniz gibi akşamları sessizce balkonda çay içmeyi özledim gerçekten.
Hepinize iyi akşamlar.
aaa Allah korusun.günaydınnn kızlar...
çok yağmur var çok. zor geldik işe her yer sel olmuş..
Allah herkesin yardımcısı olsun..
annem varmış şükür canım..özledik bilem annemi ..eğitim devam.yarım ve önümüzdeki salıya kadar
evet anlattım rehber gibi çünkü karış karış bilirim o civarları..
canım yazı yazdığın yerde üstteki yerlerden ayarlanıyor.
canım dünkü soruları görseydiniz kafayı yerdiniz..ödev olarak vermiş
sorular söyle:
benim elmamın 4 katının 23 eksiği 52 dir ..elmam kaç adettir.
_benim yaşımın 7 eksiğinin 4 katı 16 dır ..yaşım kaçtır.
_ ayşe nin eriği elif in eriğinin 3 katıdır. eriklerin toplamı 16 olduğuna göre ayşenin kaç eriği var
_alinin yaşı ahmetin yaşının 4 katıdır.ikisinin yaşı toplamı 20 olduğuna göre alinin yaşı kaçtır.
anlatmaya çalıştık ama anlamakta çok zorlandı..ağladı ...anladım vs dedi ama öylesine dedi...çok üzüldüm kuzuma..
pansiyon evler vardır evet ..ama nerelerde vardır bilmiyorum..
ben yerinde olsam akçay dan tutarım pansiyon ya da otel..çünkü daha uygun..daha rahat..ayvalık ya da sarımsalı ya arabamla giderim..çünkü ayvalık çok pahalı otel olarak.öyle düşünüyorum..ama yine de araştırmak lazım.kıyaslamak lazım.
en güzel deniz sarımsaklı da canım..en temiz , parlak, sığ . kumu yumuşak , ince ..
ama o deniz de yaz ayında 1-2 gün feci dalgalanır, bulanır..
akçay da öyle olur yazın belli günleri..nedense dalga ters gelir ..deniz bulanır , kabarır.
ama o dalgalarda oynamak da zevklidir..deniz hamam suyu gibi ısınır o günlerde..
onun dışında denizler güzel olur..akçay da kaldığınız otelin önündeki deniz aslında yazın gayet duru olur.bulanık olmaz..ordan denize giren çok olur ama kum yoktur orda pek..küçük taşlar var..o yüzden denize girerken terlik giymek lazım.ayağına batar durur..
ama sarımsaklı plajları ve ayvalıkta (patriçya plajı) kumuyla harikadır..inceciktir..
tekrar gidersen mıhlı ya git..suyuna gir.
yiyecek içeceğini yanına al.piknik yeri gibi masalar vardır..yer içer oluşan doğal havuza girersin.
okullar kapanıyor ama ödevler full.anlamadım bu işten bişey,
aaa Allah korusun.
zaman zaman hepimiz yapıyoruz canım, artık boşver ben de bakmadım bile, kendi aptı geçtik.Merhaba kızlar,
Hepinize iyi akşamlar.
günaydın canım,günaydınnn kızlar...
tmm canım.yazdım yazdım ve silindi..çok sinirlendim ya..dünyanın yazısını yazmıştım alıntı yapıp
aha da buldum ,,şükür..yukarıya bakın plesa
offff sorulara bak hizaya gel, okul bitti yaaa bu nedir? NEyse canım sabret bakalım.annem varmış şükür canım..özledik bilem annemi ..eğitim devam.yarım ve önümüzdeki salıya kadar
sorular söyle:
_ ayşe nin eriği elif in eriğinin 3 katıdır. eriklerin toplamı 16 olduğuna göre ayşenin kaç eriği var
_alinin yaşı ahmetin yaşının 4 katıdır.ikisinin yaşı toplamı 20 olduğuna göre alinin yaşı kaçtır.
anlatmaya çalıştık ama anlamakta çok zorlandı..ağladı ...anladım vs dedi ama öylesine dedi...çok üzüldüm kuzuma..
ben yerinde olsam akçay dan tutarım pansiyon ya da otel..çünkü daha uygun..daha rahat..ayvalık ya da sarımsalı ya arabamla giderim..çünkü ayvalık çok pahalı otel olarak.öyle düşünüyorum..ama yine de araştırmak lazım.kıyaslamak lazım.
en güzel deniz sarımsaklı da canım..en temiz , parlak, sığ . kumu yumuşak , ince ..
akçay da öyle olur yazın belli günleri..nedense dalga ters gelir ..deniz bulanır , kabarır.
ama o dalgalarda oynamak da zevklidir..deniz hamam suyu gibi ısınır o günlerde..
onun dışında denizler güzel olur..akçay da kaldığınız otelin önündeki deniz aslında yazın gayet duru olur.bulanık olmaz..ordan denize giren çok olur ama kum yoktur orda pek..küçük taşlar var..o yüzden denize girerken terlik giymek lazım.ayağına batar durur..
ama sarımsaklı plajları ve ayvalıkta (patriçya plajı) kumuyla harikadır..inceciktir..
yiyecek içeceğini yanına al.piknik yeri gibi masalar vardır..yer içer oluşan doğal havuza girersin.
aaa Allah korusun.
günaydınnn kızlar...
evet aynen öyle sandı ..ağladı kuzuuumerhaba canım..
emir in soruları da zormuş ama ya..hiç yapamıcam sanmıştır canım benim.
zaman zaman hepimiz yapıyoruz canım, artık boşver ben de bakmadım bile, kendi aptı geçtik.
aynen yaaa az kaldı o günlere canım, kafamıza göre takılırız balkonda, süperrr
günaydın canım,
burda günlük güneşlik bir hava var, bir ara kapalıydı, hiç belli olmaz gerçi, bakarsın öğleden sonra bastırır.
Aminnnn canım.
tmm canım.
offff sorulara bak hizaya gel, okul bitti yaaa bu nedir? NEyse canım sabret bakalım.
Yazı stlini Üstteki yerden yapıyorum ama, her seferinde mi yapıcağım?
off ya okulun son günlerinde bu kadar zor sorular sorulurmu yaw,kıyamam ben bile okurken zorlandım,bırak sıkma çocuğu bunları seneye daha iyi kavrıyacaklar son 1 haftaya sıkıştırılırmı yani...annem varmış şükür canım..özledik bilem annemi ..eğitim devam.yarım ve önümüzdeki salıya kadar
sorular söyle:
aaa Allah korusun.
Günaydın cnm,valla bende çok tırsıyorum bu havalardan hiçbirşeyin normali yok.Ben kadıköydeyim mesela geçen üsküdarın halini görmüşsündür tv den,burda öyle olmadı ama olabilir diye korkuyoruz..
evet aynen öyle sandı ..ağladı kuzuuu
evet canım her seferinde yapman gerekiyor.
ama pro olduktan sonra 1 kez yapmak yeterli.
Günaydın kızlar,bizim akşam matematik ten geometri soruları vardı babasıyla yaptılar.bUgün için piknik vardı ama havadan dolayı salıya ertelendi fakat salıya kadar bu hava düzelirmi bilmiyorum az evvel dışarı çıktım sanki haziran değilde kasımdayız yani soğuk birde.Çayımı içtim şimdi sıcak sıcak,bu haftada bitiyor çabuk geçti bana.
heeee anladım canım sağol.evet aynen öyle sandı ..ağladı kuzuuu
evet canım her seferinde yapman gerekiyor.
ama pro olduktan sonra 1 kez yapmak yeterli.
evet yaaa ama sanki Allah benim işime karışmayın der gibi, ne kadar velvele verdiler bu sene kuraklık da kuraklık, şimdi işte alın bu kuraklığı görün der gibi olmadı mı yani.Günaydın kızlar,bizim akşam matematik ten geometri soruları vardı babasıyla yaptılar.bUgün için piknik vardı ama havadan dolayı salıya ertelendi fakat salıya kadar bu hava düzelirmi bilmiyorum az evvel dışarı çıktım sanki haziran değilde kasımdayız yani soğuk birde.Çayımı içtim şimdi sıcak sıcak,bu haftada bitiyor çabuk geçti bana.
heeee anladım canım sağol.
evet yaaa ama sanki Allah benim işime karışmayın der gibi, ne kadar velvele verdiler bu sene kuraklık da kuraklık, şimdi işte alın bu kuraklığı görün der gibi olmadı mı yani.
Evet yaaaa tatil dönemine geldikya, zaman çok hızlı akıyor sanki, bizim burda da konuşuyoruz da herkes hızlı geçiyor diyor. Değişiklik iyi geliyor demek ki Yeşimcim.
Antalyayıda bugün sağnak yağışlı söylüyodu sabah radyoda,zaiyatsız yağsın inşallah...evet cnm değişiklik iyi geliyor insanın ruhuna,diyorum ya sanki 1 hafta tatil yapmışım gibi geldi...Arada şart:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?