• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Kızlar Günaydın,

Ohh tatillere gidilip gelinmiş ne güzel.Darısı başımıza inşallah.

Bizde cuma oğlanı sünnet ettirdik. 2 gün biraz zor geçti çünkü hep hareket halindeydi. Şu anda düzelme aşamasına geçti daha iyi oldu.
Ben dün de işe gelmedim o yüzden yoktum buralarda.
Benim yanımdaki arkadaş da işi bıraktı. İnanılmaz yoğunum işyerinde. Nasıl olacak bilmiyorum.
Bizim öğretmen de kitap bitirme derdine düştü. Akşamları sayfalarca ödev veriyor.

Günaydın geçmiş olsun cnm atlattınız sizde.Yeni bir eleman almayı düşünmüyorlarmı sizinkiler?senle ben aynı kaderde zaten.

Sorma ya napıcam ben bu uyku olayını her daim uykum var.Dün bir ara burdaydın ama sonra yok oldun cnm:)
kan testlerin nasıl oldu acaba, normale gelmedi mi, benim kızı da bir götürmem lazım aslında ama gidemedik.
Sabahtan çok takılıyom genelde de, öğleden sonra eşim geldi erken çıktım biraz, cep telefonu aldı bana:27::27:
kırk yılda bir coşmuşken fırsatı kaçırmayayım dedim:27:

Son düzenleme:
kan testlerin nasıl oldu acaba, normale gelmedi mi, benim kızı da bir götürmem lazım aslında ama gidemedik.
Sabahtan çok takılıyom genelde de, öğleden sonra eşim geldi erken çıktım biraz, cep telefonu aldı bana:27::27:

güle güle kullan şekerim..

Ooo süper canım güle güle kullan yeni telefonunu.Ben demir haplarımıda bıraktım ya çok işteh açıyo kilo yapıyo tekrar bir test yaptırmam lazım:)

Ooo süper canım güle güle kullan yeni telefonunu.Ben demir haplarımıda bıraktım ya çok işteh açıyo kilo yapıyo tekrar bir test yaptırmam lazım:)
sağol canım.
Ama niye bırakıyosun ki, doğal yollarla bari araştır da, işte hangi meyve-sebzelerde çoksa onlardan yemeye çalış. Kırmızı et+kurubaklagil+ciğer diye biliyorum, sebzelerde de vardır mutlaka, bunlara ağırlık ver o zaman.

sağol canım.
Ama niye bırakıyosun ki, doğal yollarla bari araştır da, işte hangi meyve-sebzelerde çoksa onlardan yemeye çalış. Kırmızı et+kurubaklagil+ciğer diye biliyorum, sebzelerde de vardır mutlaka, bunlara ağırlık ver o zaman.

haplar uykumada bir çözüm olmadıki öndene nasılsam aynı,öyle yapıcam bende doğal yollarla mesela demir eksikliği olan kansızlık çeken kişiler kepekli ürün tüketmemelilermiş,şimdi meysimi gelecek mesela siyah üzüm çekirdeğiyle beraber çok faydalıymış bu duruma dediğin gibi kırmızı et severim zaten tüketirim.bakıcaz artık bir çaresine

geçmiş olsun canım zor günü atlattınız. öğretmende çocukları sıkmasa iyi olur artık.
çocuklarda bizde sıkıldık artık..
Sağol canım evet atlattık çok şükür.
Gerçekten ödevler çok sıkıyor artık ya.

günaydın canım,
geçmiş olsun, bunu da atlattınız şükür.
Sizin elemanlar teker teker dökülüyor ya, geçen de ayrılmıştı biri. Nasıl kalkacaksın bunca yoğunluğun altından?
Bizim azdı ödev akşam, sadece üzerine yapılacak. Son zamanda öğrencilere yüklenmek de hiç iyi olmamış canım yaaa.
Sağol canım. Yok, yeni birisi değil çıkan, o geçen çıkacağım diyen eleman ayrıldı ay sonu canım. Ama onun iş yükü bana kaldı tabi::50:

Günaydın geçmiş olsun cnm atlattınız sizde.Yeni bir eleman almayı düşünmüyorlarmı sizinkiler?senle ben aynı kaderde zaten.

Çok şükür atlattık canım. Yok eleman falan almayı düşünmüyorlar ya çok canım sıkkın o yüzden. Beni en iyi sen anlarsın, tüm izinler falan sıkıntıya girdi. Bazen çocukların hastane ya da okul işleri olduğunda geç gelebiliyordum ama şimdi mümkün değil çünkü ofisde adam kalmadı. Gelmezsem ofis kapalı kalır.Bir arkadaş daha var ama o da genelde dışarıdaki işleri hallediyor bana hayrı yok yani.:50:

Telefonun hayırlı olsun, güle güle kullan canım.

Sağol canım. Yok, yeni birisi değil çıkan, o geçen çıkacağım diyen eleman ayrıldı ay sonu canım. Ama onun iş yükü bana kaldı tabi::50:

Çok şükür atlattık canım. Yok eleman falan almayı düşünmüyorlar ya çok canım sıkkın o yüzden. Beni en iyi sen anlarsın, tüm izinler falan sıkıntıya girdi. Bazen çocukların hastane ya da okul işleri olduğunda geç gelebiliyordum ama şimdi mümkün değil çünkü ofisde adam kalmadı. Gelmezsem ofis kapalı kalır.Bir arkadaş daha var ama o da genelde dışarıdaki işleri hallediyor bana hayrı yok yani.:50:

Of çok kötü ya,biz çocuklu insanlarız izin kullanmamız gereken dönemler var çok sinir oluyorum ben bu duruma.Böyle çalışma hayatı geçermi ya..valla ben izin istedim geçen 1 günlüğüne oğlanın pikniği vardı bu perşemde tmm dedi oda ertelendi salıya değiştirecem şimdi günü.1 gün idare ederlerde 1 hafta izne çıktığımda ne yapacaklar bilmem,bulsunlae bi çare

haplar uykumada bir çözüm olmadıki öndene nasılsam aynı,öyle yapıcam bende doğal yollarla mesela demir eksikliği olan kansızlık çeken kişiler kepekli ürün tüketmemelilermiş,şimdi meysimi gelecek mesela siyah üzüm çekirdeğiyle beraber çok faydalıymış bu duruma dediğin gibi kırmızı et severim zaten tüketirim.bakıcaz artık bir çaresine
Allah Allah niye çare olmadı ki canım yaa, başka nedenler mi var? Öyle yap barii üzüm de çok faydalıymış.

Hımmm anladım canım. Burada çalışmak zorunda mısın peki, çok zor canım yaaa, yalnız idare etmeye çalışman, senin de özel hayatın ve çocukların var nihayetinde. Stajer falan alsınlar bari:26::26:

Telefonun hayırlı olsun, güle güle kullan canım.
Sağoll canım.:16:

çayım geldi içiyorum sıcak sıcak..

afiyet olsun, yemekte ne vardı bugün? Biz de yeşil mercimek çorbası+sebzeli+patlıcanlı köfte+yoğurt.
Benim diyet de güme gitti, toplamaya çalışıyom.:27::27:

afiyet olsun kızlar,bende patates oturtma,çalı fasülye ve salata vardı yemekte pek güzel gitti..çok buhran bir gün yine bu havalar ne zaman düzelecek acep gerçi sonrada öfliyecez gibime geliyor.
Zelişşş bugün hiç gelmedin,nirdesin...Dilek eğitimdedeir yine sanırsam

afiyet olsun, yemekte ne vardı bugün? Biz de yeşil mercimek çorbası+sebzeli+patlıcanlı köfte+yoğurt.
Benim diyet de güme gitti, toplamaya çalışıyom.:27::27:

afiyet olsun kızlar,bende patates oturtma,çalı fasülye ve salata vardı yemekte pek güzel gitti..çok buhran bir gün yine bu havalar ne zaman düzelecek acep gerçi sonrada öfliyecez gibime geliyor.
Zelişşş bugün hiç gelmedin,nirdesin...Dilek eğitimdedeir yine sanırsam

sağol canım.. patlıcan oturtma ,makarna,çorba,cacık vardı..
burda da hava kapalı ve arada yağmur atıştırıyor..

e-okula bakın bir ara bizim öğretmen notları girmiş belki sizinkilerde girmiştir...

Back