saat kaç saat nerdesiniz siz.
Günaydın cnm,herkes bir yoğunlukta herjhalde daha okullar kapanmadan boşladılar burayı okullar kapanınca hiç umudum yok yani...Bizim akşam öğretmen gitmediğimiz günün ödevinide vermiş birde dünkü ödevle beraber bayağa bir ödevimiz vardı,akşam yemeği dışarda yedik yemekler gelene kadar benimki 2 fasikülünü bitirdi allahtan orada eve gelincede hayat bilgisi kitaptan 2 sayfa vardı onu yaptık ben zaten yorgundum 11 gibide yattım.
evet ya çok boşladılar..bizimde ödevimiz okuma metni ve soruları vardı onları yaptık..
tünaydın canımgünaydın kızlar...
Tünaydın canımGünaydın cnm,herkes bir yoğunlukta herjhalde daha okullar kapanmadan boşladılar burayı okullar kapanınca hiç umudum yok yani...Bizim akşam öğretmen gitmediğimiz günün ödevinide vermiş birde dünkü ödevle beraber bayağa bir ödevimiz vardı,akşam yemeği dışarda yedik yemekler gelene kadar benimki 2 fasikülünü bitirdi allahtan orada eve gelincede hayat bilgisi kitaptan 2 sayfa vardı onu yaptık ben zaten yorgundum 11 gibide yattım.
evet yaaa bitsin artık, kız niye bu kadar sinirlendin, sallasaydın bişeyler. O kadar da canını sıkma canım ya. İnternetten baksaydınya, bulamadın mı, bak sana bu durumlarda inekle.com u kesinlikle tavsiye ederim, sıkıştığın anda imdada yetişiyor, soru yükle bölümü var, gönder oraya cevaplasınlar, 2 dakika =50 kuruş yaniSizinde azmış ödevler,zaten artık bitsin yani gına geldi dün yine hayat bilgisi ödevi çıldırttı beni bina yapıları vardı .Ev resimlari vermiş nasıl binalardır diye 2 tane aynı bina resmi vardı hadi birine betonerme yazdık e diğeride aynı site evleri resimleri.Özellikleri yazılacakmış yahu 2.sınıf çocuğu ne yapsın kerpiç i betonermeyi ahşap evi.Akşam yine sinir harbiydim uyuz oluyorum ben bu derse
Kızlar Günaydın,
Ohh tatillere gidilip gelinmiş ne güzel.Darısı başımıza inşallah.
Bizde cuma oğlanı sünnet ettirdik. 2 gün biraz zor geçti çünkü hep hareket halindeydi. Şu anda düzelme aşamasına geçti daha iyi oldu.
Ben dün de işe gelmedim o yüzden yoktum buralarda.
Benim yanımdaki arkadaş da işi bıraktı. İnanılmaz yoğunum işyerinde. Nasıl olacak bilmiyorum.
Bizim öğretmen de kitap bitirme derdine düştü. Akşamları sayfalarca ödev veriyor.
evet yaaa bitsin artık, kız niye bu kadar sinirlendin, sallasaydın bişeyler. O kadar da canını sıkma canım ya. İnternetten baksaydınya, bulamadın mı, bak sana bu durumlarda inekle.com u kesinlikle tavsiye ederim, sıkıştığın anda imdada yetişiyor, soru yükle bölümü var, gönder oraya cevaplasınlar, 2 dakika =50 kuruş yani
ohhh maşallah turist rehberi gibi herşeyi anlatmışın canım, imkanımız olsa da, gelsek oralara bizi gezdirsen keşkecanım allah damatlığınıda göstersin.
maşallah oğluşuna
sünnet çabuk iyileşir.korkulacak birşey yok
haribu cugum
ayvalıkta kalınabilecek tenha yer sormuşsun ama inan ki bu mümkün değil
şöyle bi düşündüm sen söyleyınce ama tenha oldugu meysim sadece kış mevsimi.
zaten kar yağmıyor orda.
o yüzden sadece gezme amaclı gıdılebılır
ama denız mevsımınde degıl otellerde ,pansıyonlarda ye bulmak , park yerı bıle bulunmuyor
eger gıtmek ıstıyorsanız şimdiden otel ayarlamanız lazım.
benım bıldıgım merkezde 1-2 otel var.
cundada butık otel çok.ama yer bulunur mu hiç bilmiyorm.
hiç otelde kalmadık ki
akçay da da kalınabilir
eğer erecınız varsa ayvalık,cunda ya git gel yaparsınız.
akçayda otel çok.sanıyorum daha uygun.
ben de sabah annemi akçay a yocu ettım bu sabah.şimdiden özledım
hasanboguldu ya gıtmışsiniz.
ben yazın gıttım hep oraya.su sevıyesı az olur o zamanlarda.
o yüzden mıhlı şelalesine benzettım.
mıhlı da küçükkuyu ,altınoluk arasında şahane bi doğa harikası.mıhlıda mayonla bıkınınle suya gırebılırsın.
selaleden akan sular dogal havuzda bırıkır..mıhlı yada git eger ekçay a gıdersen tekrar
benım face de hasan boguldu ve mıhlı resımler olacaktı sanırım
he bide oralara kadar gitmişken sarımsaklı da şeytan sofrasına da gitmelısın..
sarımsaklı ayvalık a 15 dakıka kadar uzak
sarımsaklıda da otel çok fazla.
ve sarımsaklı plajları harıkadır..kumuyla,denızıyle
merhaba canım nasıl agrılar gectı mi tatil agrıların
bizim cocuklarda kesirlerde ama ceyrek yarım üzerıne full soru gelıyor eve
8 çeyrek,4 yarım ve 5 bütün elma kaç bütün eder,cevap 9 elma
16 çeyrek elmamın 4 çeyregını yedım kaç elmam kaldı ,cevap 3 bütün elma gibi 30 soru.
biraz sıkıldı çözerken..çok geldi soru sayısı
okul 13 hazıranda kapanıyor demiii
yarın işteyım kızlar..benı bekleyin anacığımmmmmmmmm
Sağolasın cnm bilgilendirdiğin için,biz ev tutmayı düşünüyoruz ayvalıktan bakalım orda yaz kış oturan bir akraba var olmazsa ona sorucaz burda böyle evler çok demiş gitmeden önce rica ederiz bizim için konuşur artık.Akçaya gittim cumartesi tam denizin dibinde bir yer bulduk yavuz hotel diye manzarası harika önü kumsal direk ama denizini hiç beğenmedim belki bizim şansımıza o gün kötüydü dalgalıydı çok birde su kahverengiydi resmen.Ama merkezini çok beğendim çeşmenin sahil merkezine benzettim madonun olduğu yeri.Keşke daha önce senden bilgi edinseydim mıhlıyada uğrardık dönüşte güzel olurdu ama aklımda bidahaki sefere artıkın.Geyikliye uğradık dönüşte eyvah eyvahın çekildiği yere orasıda boydan boya kumsal güzel ama bazı filmde görülen yerleri bulamadık malum tek bir yerde çekmedikleri için.canım allah damatlığınıda göstersin.
maşallah oğluşuna
sünnet çabuk iyileşir.korkulacak birşey yok
haribu cugum
ayvalıkta kalınabilecek tenha yer sormuşsun ama inan ki bu mümkün değil
şöyle bi düşündüm sen söyleyınce ama tenha oldugu meysim sadece kış mevsimi.
zaten kar yağmıyor orda.
o yüzden sadece gezme amaclı gıdılebılır
ama denız mevsımınde degıl otellerde ,pansıyonlarda ye bulmak , park yerı bıle bulunmuyor
eger gıtmek ıstıyorsanız şimdiden otel ayarlamanız lazım.
benım bıldıgım merkezde 1-2 otel var.
cundada butık otel çok.ama yer bulunur mu hiç bilmiyorm.
hiç otelde kalmadık ki
akçay da da kalınabilir
eğer erecınız varsa ayvalık,cunda ya git gel yaparsınız.
akçayda otel çok.sanıyorum daha uygun.
ben de sabah annemi akçay a yocu ettım bu sabah.şimdiden özledım
hasanboguldu ya gıtmışsiniz.
ben yazın gıttım hep oraya.su sevıyesı az olur o zamanlarda.
o yüzden mıhlı şelalesine benzettım.
mıhlı da küçükkuyu ,altınoluk arasında şahane bi doğa harikası.mıhlıda mayonla bıkınınle suya gırebılırsın.
selaleden akan sular dogal havuzda bırıkır..mıhlı yada git eger ekçay a gıdersen tekrar
benım face de hasan boguldu ve mıhlı resımler olacaktı sanırım
he bide oralara kadar gitmişken sarımsaklı da şeytan sofrasına da gitmelısın..
sarımsaklı ayvalık a 15 dakıka kadar uzak
sarımsaklıda da otel çok fazla.
ve sarımsaklı plajları harıkadır..kumuyla,denızıyle
evet yaaa bitsin artık, kız niye bu kadar sinirlendin, sallasaydın bişeyler. O kadar da canını sıkma canım ya. İnternetten baksaydınya, bulamadın mı, bak sana bu durumlarda inekle.com u kesinlikle tavsiye ederim, sıkıştığın anda imdada yetişiyor, soru yükle bölümü var, gönder oraya cevaplasınlar, 2 dakika =50 kuruş yani
Süper düşünmüşsün bence harika,benimde oğlanında evde gitarı var boş boş yatıyor öyle dedesi almıştı daha çok küçükken heves işte.Bende santranç çok istiyorum ama daha gönderemedim.Öğrensin satranç matematiksel zekası genişler faydalı..tünaydın canım
Tünaydın canım
sabah gelemdim, birikmiş işleri toparlayayım dedim, epeydir boşladık. Öğleden sonra da gelemem belki, merak etmeyin.
Aaaaa, gitmediği günü niye veriyorki, biz yapmadık, öğretmen gönderecekti cuma akşamı, göndermemiş unuttu herhalde, pazartesi de bişey dememiş.
Zaten normal rutin ödevler de hızlandı, konuları bitireyim diye, bölme ve kesirler içiçe girdi, inşallah tam olarak kavrar.
Bizde akşam misafir vardı zatii, biraz kızla-biraz misafirle derken yoğun geçti akşamım.
Dediğin gibi yazın dağılırız sanırım, kışa tekrar toparlanılır. Güzel bir yaz olsun da herkes için önemli olan bu.
Ben büyük kızımı gitar kursuna göndermeyi düşünüyorum, 1 ay kadar önce gitar aldık, evde boş boş duruyor, ona göndereceğim, aynı yerde satranç da varmış, saatler uyarsa ufağı da satranca yazdırıp, ikisi beraber gidip gelsinler diye düşünüyorum bakalım, kısmet.
16 çeyrek elmamın 4 çeyregını yedım kaç elmam kaldı ,cevap 3 bütün elma gibi 30 soru.
evet canım kredi kartıyla, al 5 liraya 20 dakika, 10 tane soru eder, böyle sinir olmaktansa, 2 dakikada üniversite öğrencileri cevaplar.k.kartıyla ödeme yapılıyor dimi siteye?internetten baktım zaten ama o bile sinir etti beni,akşam 10 dan sonra yapmaya kalkarsan böyle gıcık ödevler sinir ediyo beni.Ödev sınırım doldu demekki
evet canım istiyorumya, bakalım ayarlayabilirsek olacak. Büyük kızımın da geçen sene arkadaşı gitmişti gitar kursuna, bu sene de beraber gideceklerdi, arkadaşı yazın burada değilmiş, benimki de tek başınayım diye vazgeçmez umarım.:26:Süper düşünmüşsün bence harika,benimde oğlanında evde gitarı var boş boş yatıyor öyle dedesi almıştı daha çok küçükken heves işte.Bende santranç çok istiyorum ama daha gönderemedim.Öğrensin satranç matematiksel zekası genişler faydalı..
evet canım kredi kartıyla, al 5 liraya 20 dakika, 10 tane soru eder, böyle sinir olmaktansa, 2 dakikada üniversite öğrencileri cevaplar.
evet canım istiyorumya, bakalım ayarlayabilirsek olacak. Büyük kızımın da geçen sene arkadaşı gitmişti gitar kursuna, bu sene de beraber gideceklerdi, arkadaşı yazın burada değilmiş, benimki de tek başınayım diye vazgeçmez umarım.:26:
sizin orda da olmuyor mu böyle belediyelerin merkezleri, burda belediyeler açıyor canım kursu, ücretsiz.
Belediyenin ücretsiz yüzme kursuna göndermiştim ben ama müzikle ilgili duymadım hiç birde yazlığa gidecek ya babaanneye o yüzden daimi bişeye gönderemiyorum
Sizinde azmış ödevler,zaten artık bitsin yani gına geldi dün yine hayat bilgisi ödevi çıldırttı beni bina yapıları vardı .Ev resimlari vermiş nasıl binalardır diye 2 tane aynı bina resmi vardı hadi birine betonerme yazdık e diğeride aynı site evleri resimleri.Özellikleri yazılacakmış yahu 2.sınıf çocuğu ne yapsın kerpiç i betonermeyi ahşap evi.Akşam yine sinir harbiydim uyuz oluyorum ben bu derse
evvet :13::13::13:Dimi şöyle akşam ders düşüncesi olmadan keyif yapmak tüm gecenin sana kalması çok güzellll,az kaldı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?