İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

bende çok umutlu değilim ödevleri kendisinin yapmasına ama bakalımmm neler bekleyecek bizi seneye

yarın sabah oğluşu okula bırakınca öğretmenide görücem

herşeye rağmen yinede gidip konuşucam

Tabi beraber yapacaklarımızda olacak ama biraz daha büyücekler sonuçta bazılarının altından kalkarlar diye düşünüyorum ben.Şimdiden empoze ediyorum bak seneye 3.sınıfsın büyüdün artık ödevleri sen yapıcan biz kontrol edicez diye bakalım görücez bu arada seneye bana çok zor olacak kızlar ya oğlan sabahçı olacak öğlen eve gelicek.Şimdi beslenmesini annem hazırlıyor seneye sabah ben hazırlıcam sanırım birde ödev konusunda akşama beni beklerse bende 8 de geliyorum uykusu gelicek bu sefer kara kara düşünüyorum yani...sabah eşimde bende erken çıkıyoruz okula götürme işini nasıl yapıcaz babam her sabah bize gelip kahvaltısını yaptırıpmı götürecek nasıl olacak görücez..

herşeye rağmen derken neyi kasdettin canım anlamadım..

kızzz sende buradaydın bütün kış yaşadıklarımız yazdımyaaa

adamın yapmadığı kalmadı bize

en son tartıştık baya baya

sınıf değiştirecektim ama oğluş istemiyor

varya geçen gün yatarken bana diyor ki anne 3. sınıfta hangi okula gidicem

aynı sınıfıma gitsem ben çok üzülürüm diyo yavrum yaaa

off offfffff

sen ne yapmayı düşünüyorsun önümüzdeki sene sınıf işini?böyle devam edecekmi ne olacak?

benimkide sabahçı olacak seneye...8 de çok geç ama ya off off.

baştan zor olur ama alışırsınız canım o tempoya da

eşin senden önce gelirse ödevlerine yardım eder böylelikle belki

ama senin oğluşda yapar yani tek başına sende telle yönlendirirsin biraz

ben akşamdan hazırlıyoruım mesela beslenmeyi

kahvaltı masasını da hazır edip bırakıyoruz

sizinde bizim gibi olacak

evet canım alıştık birbirimize..birbirimizden destek alıp yaşadıklarımızı paylaşıyoruz..

evet alıştık gerçekten

ben varya haribu diye anlamadım yazdım.
nasıl baktıysam özür.. tabiki biliyorum olanları..

sen ne yapmayı düşünüyorsun önümüzdeki sene sınıf işini?böyle devam edecekmi ne olacak?

Aslında şöyle bir duruma geldik eğer istesek sınıf değişikliğimiz önümüzdeki sene başında olabilir ama oğluş istemiyor kızlarrrrr

yeni yeni alıştı yavrum bayadır da bir sıkıntı yok sadece ilgi eksikliği var öğretmen tarafından ama olsun diyorum çocuk alıştığı arkadaşları ile devam etsin

ders anlamında zaten evde inanılmaz destek veriyoruz her konu tekrar ediliyor vs.

aldığı notlar da etkilemiyor ilerdeki okul hayatını malum o yüzden mutlu olsun oğluş istiyorum

bu yüzden kalması taraftarıyız bakalım

öğretmen tarafından bir atak olmazsa eğer

çocuk açısından bakarsak istemez değiştirmeyi.alıştı tabi arkadaşlarına öğretmenine.

çocuk açısından bakarsak istemez değiştirmeyi.alıştı tabi arkadaşlarına öğretmenine.

Evet canım biliyorsunuz geçen yıl zaten yeni geldik bu sınıfa herkes geçen yıldan arkadaş tı zor alıştı kuzum zaten aynı şeyleri yaşamak istemiyor haklı olarak o yüzden kalması taraftarıyız ama bakalaımmm

Tamam dersler öğretmen notlar önemli ama onun mutluluğu bunlardan çok daha önemli

kesinlikleeee öyle canım. :13::13::13::13:

benimkide sabahçı olacak seneye...8 de çok geç ama ya off off.

o yüzden kara kara düşünüyorum işte.Bide benimki televizyoncu çok öğlen gelmesi hiç iyi olmayacak annemler bazen laf geçiremiyor o konuda.Evde olsam sabahçılık güzel aslında dersleride erkenden yapar akşamı ona kalır ama beni beklerse ders için ki illaki olacak bu o zaman işimiz zor işte..

dediğin gibi ödev için beklerse çok zor olacak..
bu tv lerde hem iyi hem kötü işte..
şu tv leri kimileri saatli izletiyorlar ve çocuklarda ailesinin sözünü dinliyor.nasıl başarıyorlar kurala uydurmayı acaba..:44:

şu yazdıklarını okuyunca varya aslında ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşündüm, şimdi bunların hangi birini eşin düşünüyor ki sorsan hiçbirini ama sen şimdidden onun kahvaltısını dersini dert ediyorsun ahh biz kadınlar genlerimizde var heraldeee

eeee bu annelik farkı işte..

cnm evde olsam sürekli çalışmasam bir şekilde o düzeni kurarım diye düşünüyorum çünkü akşamda tablette çok oyalanmak istiyor kapattırıyorum hemen kitap okumaya odasına yolluyorum ama annemler benim kadar başarılı değiller maalesef bu konuda

aynen öyle cnm hele benim eşim gamsız hiç aklına ucundan bile geçmez o yüzden diyorum ya Allah benim sağlığıma zeval getirmesin çok acı ama gerçek

Kural koyup uygulatmak için yaznlarında olmamız lazım canım bence de

biz olmayınca büyükleride dinlemiyolarkiii

eeee bu annelik farkı işte..

bu yüzden diyorlar dimi cennet annelerin ayakların altında diyeee

evet canım katılıyorum evde olsak daha farklı olurdu belki o zamanda başka şeylere takardık kesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…