burada da aynı güneş arada kayboluyor ama hava sıcak.canım hem havalar sıcak hem de yoruluyoruz işyerinde miskinleşmemiz kaçınılmaz. seneye ödevleri
beraber yaparız diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak.
bende çok umutlu değilim ödevleri kendisinin yapmasına ama bakalımmm neler bekleyecek bizi seneye
yarın sabah oğluşu okula bırakınca öğretmenide görücem
herşeye rağmen yinede gidip konuşucam
evet dilek çok uzun süre ayrı kaldı buradan
fadimenin yokluğuda çok hissediliyor
çok alıştık buraya birbirimize dimi
herşeye rağmen derken neyi kasdettin canım anlamadım..
kızzz sende buradaydın bütün kış yaşadıklarımız yazdımyaaa
adamın yapmadığı kalmadı bize
en son tartıştık baya baya
sınıf değiştirecektim ama oğluş istemiyor
varya geçen gün yatarken bana diyor ki anne 3. sınıfta hangi okula gidicem
aynı sınıfıma gitsem ben çok üzülürüm diyo yavrum yaaa
off offfffff
Tabi beraber yapacaklarımızda olacak ama biraz daha büyücekler sonuçta bazılarının altından kalkarlar diye düşünüyorum ben.Şimdiden empoze ediyorum bak seneye 3.sınıfsın büyüdün artık ödevleri sen yapıcan biz kontrol edicez diye bakalım görücez bu arada seneye bana çok zor olacak kızlar ya oğlan sabahçı olacak öğlen eve gelicek.Şimdi beslenmesini annem hazırlıyor seneye sabah ben hazırlıcam sanırım birde ödev konusunda akşama beni beklerse bende 8 de geliyorum uykusu gelicek bu sefer kara kara düşünüyorum yani...sabah eşimde bende erken çıkıyoruz okula götürme işini nasıl yapıcaz babam her sabah bize gelip kahvaltısını yaptırıpmı götürecek nasıl olacak görücez..
Tabi beraber yapacaklarımızda olacak ama biraz daha büyücekler sonuçta bazılarının altından kalkarlar diye düşünüyorum ben.Şimdiden empoze ediyorum bak seneye 3.sınıfsın büyüdün artık ödevleri sen yapıcan biz kontrol edicez diye bakalım görücez bu arada seneye bana çok zor olacak kızlar ya oğlan sabahçı olacak öğlen eve gelicek.Şimdi beslenmesini annem hazırlıyor seneye sabah ben hazırlıcam sanırım birde ödev konusunda akşama beni beklerse bende 8 de geliyorum uykusu gelicek bu sefer kara kara düşünüyorum yani...sabah eşimde bende erken çıkıyoruz okula götürme işini nasıl yapıcaz babam her sabah bize gelip kahvaltısını yaptırıpmı götürecek nasıl olacak görücez..
evet canım alıştık birbirimize..birbirimizden destek alıp yaşadıklarımızı paylaşıyoruz..
kızzz sende buradaydın bütün kış yaşadıklarımız yazdımyaaa
adamın yapmadığı kalmadı bize
en son tartıştık baya baya
sınıf değiştirecektim ama oğluş istemiyor
varya geçen gün yatarken bana diyor ki anne 3. sınıfta hangi okula gidicem
aynı sınıfıma gitsem ben çok üzülürüm diyo yavrum yaaa
off offfffff
sen ne yapmayı düşünüyorsun önümüzdeki sene sınıf işini?böyle devam edecekmi ne olacak?
ben varya haribu diye anlamadım yazdım.
nasıl baktıysam özür.. tabiki biliyorum olanları..
Aslında şöyle bir duruma geldik eğer istesek sınıf değişikliğimiz önümüzdeki sene başında olabilir ama oğluş istemiyor kızlarrrrr
yeni yeni alıştı yavrum bayadır da bir sıkıntı yok sadece ilgi eksikliği var öğretmen tarafından ama olsun diyorum çocuk alıştığı arkadaşları ile devam etsin
ders anlamında zaten evde inanılmaz destek veriyoruz her konu tekrar ediliyor vs.
aldığı notlar da etkilemiyor ilerdeki okul hayatını malum o yüzden mutlu olsun oğluş istiyorum
bu yüzden kalması taraftarıyız bakalım
öğretmen tarafından bir atak olmazsa eğer
çocuk açısından bakarsak istemez değiştirmeyi.alıştı tabi arkadaşlarına öğretmenine.
Evet canım biliyorsunuz geçen yıl zaten yeni geldik bu sınıfa herkes geçen yıldan arkadaş tı zor alıştı kuzum zaten aynı şeyleri yaşamak istemiyor haklı olarak o yüzden kalması taraftarıyız ama bakalaımmm
Tamam dersler öğretmen notlar önemli ama onun mutluluğu bunlardan çok daha önemli
benimkide sabahçı olacak seneye...8 de çok geç ama ya off off.
o yüzden kara kara düşünüyorum işte.Bide benimki televizyoncu çok öğlen gelmesi hiç iyi olmayacak annemler bazen laf geçiremiyor o konuda.Evde olsam sabahçılık güzel aslında dersleride erkenden yapar akşamı ona kalır ama beni beklerse ders için ki illaki olacak bu o zaman işimiz zor işte..
o yüzden kara kara düşünüyorum işte.Bide benimki televizyoncu çok öğlen gelmesi hiç iyi olmayacak annemler bazen laf geçiremiyor o konuda.Evde olsam sabahçılık güzel aslında dersleride erkenden yapar akşamı ona kalır ama beni beklerse ders için ki illaki olacak bu o zaman işimiz zor işte..
şu yazdıklarını okuyunca varya aslında ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşündüm, şimdi bunların hangi birini eşin düşünüyor ki sorsan hiçbirini ama sen şimdidden onun kahvaltısını dersini dert ediyorsun ahh biz kadınlar genlerimizde var heraldeee
dediğin gibi ödev için beklerse çok zor olacak..
bu tv lerde hem iyi hem kötü işte..
şu tv leri kimileri saatli izletiyorlar ve çocuklarda ailesinin sözünü dinliyor.nasıl başarıyorlar kurala uydurmayı acaba..:44:
şu yazdıklarını okuyunca varya aslında ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşündüm, şimdi bunların hangi birini eşin düşünüyor ki sorsan hiçbirini ama sen şimdidden onun kahvaltısını dersini dert ediyorsun ahh biz kadınlar genlerimizde var heraldeee
dediğin gibi ödev için beklerse çok zor olacak..
bu tv lerde hem iyi hem kötü işte..
şu tv leri kimileri saatli izletiyorlar ve çocuklarda ailesinin sözünü dinliyor.nasıl başarıyorlar kurala uydurmayı acaba..:44:
eeee bu annelik farkı işte..
cnm evde olsam sürekli çalışmasam bir şekilde o düzeni kurarım diye düşünüyorum çünkü akşamda tablette çok oyalanmak istiyor kapattırıyorum hemen kitap okumaya odasına yolluyorum ama annemler benim kadar başarılı değiller maalesef bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?