İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

aynen öyle cnm hele benim eşim gamsız hiç aklına ucundan bile geçmez o yüzden diyorum ya Allah benim sağlığıma zeval getirmesin çok acı ama gerçek

yalnız değilsin bende derim eşime Allah beni sana muhtaç etmesin diyeee hepsi farklı farklı huylar var işte....

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm,öğretmende alıştı az değil 2 senedir beraberler inşallah olumlu bir şekilde geçer önümüzdeki yıl

Alışıcaz artık yeni bir düzene mecburen önümüzdeki yıl haftasonu okul kurslarınada gidecek yoğun bir tempo olacak bizim için

haklısın canım ev hanımı olsaydık iyi bir düzen olurdu.birbirimizi tanıdık ne de olsa şu sabah, öğle programlarını izleyip çocukla ilgilenmeyen
anneler olmazdık.

aynen öyle cnm hele benim eşim gamsız hiç aklına ucundan bile geçmez o yüzden diyorum ya Allah benim sağlığıma zeval getirmesin çok acı ama gerçek

babalar ince fikirli olmuyor anneler gibi malesef..Allah sağlık sıhhat versin canım..

Kesingeçen akşam arkadaşı gördüm ben işten geliyorum oda okuldan kızı almış alışveriş yapmış elinde poşetler sırtında kızın okul çantası diğer omzunda beslenme çantası hayattan bezmiş aman iyiki çalışıyorsun en iyisini yapıyorsun diyor bana.Birden çok kötü göründü kızın durumu bana.

hımmm derslere destek içinmi bizde etüde devam ederiz belki seneye

evet cnm seneye dediğim sabahçı olacağı için akşama ödev konusu gözümü korkutuyor yeterli olamıyacağımıda düşünüyorum onun için gitsin bu senede vardı ama erken dedim göndermedim seneye başlıcaz inşallah

evet evet tamda öyle onlarda bize özeniyor zaten komşum var mesela hep derki keşke çalışsam hergün dışarı çıkmak için sebebin var, farklı insanlar görüyorsun benim hayatım dört duvar komşularla görüşmek istemiyorum herkes birbirinin dedikodusunu yapar neler neler söyle ona göre ben çok ama çok şanslıyımmmm hep der keşke senin yeinde olsam diye

o andaki durumunu bilemeyiz arkadaşının ama kızını okuldan aldıktan sonra niye markete giriyor ki.
market ve ev işlerini çocuk okulda iken yapabilir.
o kadar da kötü değildir durumu ya..

o andaki durumunu bilemeyiz arkadaşının ama kızını okuldan aldıktan sonra niye markete giriyor ki.
market ve ev işlerini çocuk okulda iken yapabilir.
o kadar da kötü değildir durumu ya..

Yani normali odur tabi çocuk okuldayken alışveriş yaparsın akşam yemeğini hazırlarsın öyle gidersin okula ama bunlar galiba tüm gün parkta diğer arkadaşlarıyla dedikodudalar o yüzden işler sarkıyo tabi

Kızlar azcık işleri toparlıyayım,iyi akşamlar hepinize yarın görüşürüz :):)

Teşekkür ederim canım. Bir deneyeyim bende. İnşallah bana da iyi gelir.

Çalışmana rağmen sınıftaki velilerle iletişimin çok güzel. Bizde hiç yok bu malesef. Oğlun için de çok iyi olmuş, çocuklar böyle şeyleri severler.

Bir de olduktan sonra gör. Keşke daha önce yapsaydım diyeceksin:)

günaydın kızlar..
dün ödev yoktu hiç çalışma yapmadık..
Bizde de dün geziye gittikleri için ödev yoktu.

İşyerinde iş, evde iş, hep iş hep iş.... değil mi. Fadime oh havuzdadır şimdi herhalde, ne güzel.

Ben de düne göre biraz daha iyiyim. Ne güzel oğlun mutlu olacak yarın. Çocuklar için ve tabi bizim için de ne kadar önemli değil mi bu kısacık zamnlar.

Birebir aynı dorumdayız canım. Ben de şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye. Sabah ben bırakırım okula ama tüm öğleden sonrası boş olacak ve biliyorum ki hiç ders çalışmayacak. Şimdi bile h.sonları 10 kere diyorum ödev yap diye, seneye nasıl olacak bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…