aynen öyle cnm hele benim eşim gamsız hiç aklına ucundan bile geçmez o yüzden diyorum ya Allah benim sağlığıma zeval getirmesin çok acı ama gerçek
Aslında şöyle bir duruma geldik eğer istesek sınıf değişikliğimiz önümüzdeki sene başında olabilir ama oğluş istemiyor kızlarrrrr
yeni yeni alıştı yavrum bayadır da bir sıkıntı yok sadece ilgi eksikliği var öğretmen tarafından ama olsun diyorum çocuk alıştığı arkadaşları ile devam etsin
ders anlamında zaten evde inanılmaz destek veriyoruz her konu tekrar ediliyor vs.
aldığı notlar da etkilemiyor ilerdeki okul hayatını malum o yüzden mutlu olsun oğluş istiyorum
bu yüzden kalması taraftarıyız bakalım
öğretmen tarafından bir atak olmazsa eğer
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm,öğretmende alıştı az değil 2 senedir beraberler inşallah olumlu bir şekilde geçer önümüzdeki yıl
baştan zor olur ama alışırsınız canım o tempoya da
eşin senden önce gelirse ödevlerine yardım eder böylelikle belki
ama senin oğluşda yapar yani tek başına sende telle yönlendirirsin biraz
ben akşamdan hazırlıyoruım mesela beslenmeyi
kahvaltı masasını da hazır edip bırakıyoruz
sizinde bizim gibi olacak
evet alıştık gerçekten
Alışıcaz artık yeni bir düzene mecburen önümüzdeki yıl haftasonu okul kurslarınada gidecek yoğun bir tempo olacak bizim için
cnm evde olsam sürekli çalışmasam bir şekilde o düzeni kurarım diye düşünüyorum çünkü akşamda tablette çok oyalanmak istiyor kapattırıyorum hemen kitap okumaya odasına yolluyorum ama annemler benim kadar başarılı değiller maalesef bu konuda
haklısın canım ev hanımı olsaydık iyi bir düzen olurdu.birbirimizi tanıdık ne de olsa şu sabah, öğle programlarını izleyip çocukla ilgilenmeyen
anneler olmazdık.
aynen öyle cnm hele benim eşim gamsız hiç aklına ucundan bile geçmez o yüzden diyorum ya Allah benim sağlığıma zeval getirmesin çok acı ama gerçek
Kural koyup uygulatmak için yaznlarında olmamız lazım canım bence de
biz olmayınca büyükleride dinlemiyolarkiii
bu yüzden diyorlar dimi cennet annelerin ayakların altında diyeee
evet canım katılıyorum evde olsak daha farklı olurdu belki o zamanda başka şeylere takardık kesinnnn
hımmm derslere destek içinmi bizde etüde devam ederiz belki seneye
Kesingeçen akşam arkadaşı gördüm ben işten geliyorum oda okuldan kızı almış alışveriş yapmış elinde poşetler sırtında kızın okul çantası diğer omzunda beslenme çantası hayattan bezmiş aman iyiki çalışıyorsun en iyisini yapıyorsun diyor bana.Birden çok kötü göründü kızın durumu bana.
Kesingeçen akşam arkadaşı gördüm ben işten geliyorum oda okuldan kızı almış alışveriş yapmış elinde poşetler sırtında kızın okul çantası diğer omzunda beslenme çantası hayattan bezmiş aman iyiki çalışıyorsun en iyisini yapıyorsun diyor bana.Birden çok kötü göründü kızın durumu bana.
o andaki durumunu bilemeyiz arkadaşının ama kızını okuldan aldıktan sonra niye markete giriyor ki.
market ve ev işlerini çocuk okulda iken yapabilir.
o kadar da kötü değildir durumu ya..
Kızlar azcık işleri toparlıyayım,iyi akşamlar hepinize yarın görüşürüz :):)
Kızlar azcık işleri toparlıyayım,iyi akşamlar hepinize yarın görüşürüz :):)
iyi akşamlar..
slm cnm,ben kendi kkb doktoruma gidiyorum oda sinacort yazıyo bana tek doz.3 gün tuzlu birşey yemiyosun kortizonlu çünkü ama kortizon miktarı az bildiğim kadarıyla sen gene dr.una danış canım.Poliklinik zaten gittiğim yer ordaki hemşire yapıyor reçetene göre.Ama ben bu sorunu karbonatlı tuzlu suyla çözdüm en son iğnemi kışa girerken kurban bayramında olmuştum şimdi baharda gerek duymadım ki ben çok tıkanırım ve hapşururum şimdi onlar yok.Fısfıslı bir boş burun damlası şişesine karbonat ve tuz karışımı su hazırla çalkala şişeye koy ve burnuna püskürt sürekli bende sinüzütte var yoğun akıttı hepsini ve allerjimede çok iyi geldi bir dene istersen ne kadar çok sıkırsan burnuna o kadar iyi
Çalışmana rağmen sınıftaki velilerle iletişimin çok güzel. Bizde hiç yok bu malesef. Oğlun için de çok iyi olmuş, çocuklar böyle şeyleri severler.Kızlar slm sabah işe geldim internet yoktu ardından birde elektrikler kesildi,aradım elektrik arızayı 1.30 a kadar yok dediler ofiscek vurduk kafayı yattık 12 ye doğru geldi anca yemeğimizi yedik ve hemen kızlara bir bakayım dedim.Akşam bizim oğlan kız arkadaşındaydı sosyalleştik iyice.Sınıftan arkadaşının annesi aradı dün öğlen akşam okul çıkışı merti alayımda oynasınlar bizde dedi yemek yerler ben getiririm dedi bende olur dedim görüştüğümüz insanlar çünkü babamıda aradım okula gitme boşuna diye.Akşam 9.30 da geldiler derslerinide yapmışlar beraber kadıncağız kontrol etmiş daha sonra eşiyle birlikte geldiler onşarla oturduk kahve filan derken 11.30 a kadar oturdular gittiler,mert in çok hoşuna gitmiş anne yarın akşamda gideyim diyo olmaz oğlum her akşam dedim tabiki çocuklara anlatmak zor,arada bizde irem i alıyoruz eve iyi anlaşıyolar çünkü kızlar çok çıntırık ya bayılıyorum konuşmalarına bilmiş bilmiş bakıyorum eşiminde hoşuna gidiyor evde çocuk sesi birde kız çocuğu iyi geliyor yani...
biliyorsun anlattım ya ben hiç istemiyordum aslında kızzz gelecek hayallerim hep tek çocuk üzerineydi kimseyi konuşturmuyordum ama şimdi baya baya alıştım bu konuya hatta heyecanlanıyorum yaniiii
Allah sizin içinde hayırlı olanı nasip etsin
evet canım her zaman kenarda izin olması lazımmm bizle içinn
Bizde de dün geziye gittikleri için ödev yoktu.günaydın kızlar..
dün ödev yoktu hiç çalışma yapmadık..
İşyerinde iş, evde iş, hep iş hep iş.... değil mi. Fadime oh havuzdadır şimdi herhalde, ne güzel.Günaydınnnnnnn haftasonuna doğru olunca keyifler yerinde hepinizin öyledir umarım,akşam bizdede matematik tekrarlarını içeren fasikül ödevi vardı birde hayat bilgisi kitaptan mevsimlerle ilgili resim ve yazı kısa sürdü ödevler kendi işlerim vardı biraz onları hallettim 12 yi geçiyodu yattım biraz uykum var bugün,fadime yollara dökülmüştür şimdi ne güzel hayırlısıyla yapsınlar tatillerini dinlensinler gelsinler stress atsınlar ailecek..
Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bugün perşembe olunca moraller biraz daha iyi tabiii
dün akşam proje ödevlerimizi bitirdik hemde 2 tane yaptık
Matematikten ödevleri varmış onları yaptılar babası ile
Yemeğide dışardan söledik akşam o yüzden bütün enerjimizi proje ödevine harcadık
Dün gece enteresan rüyalar gördüm ya tam olarak bağlantı kuramadımğ ama çoook duygusal rüyalar hala etkisindeyim
Sabah birde oğlanın dedesine canım sıkıldı sıkkınım an itibariyle biraz ama neys egeçer
Yarın bende öğlen gibi gelicem şirkete sabah okula bırakıcam kuzuyu birlikte kahvaltı yaparız
Sonra da biraz işle ilgili halletmem gereken işler var dışarda o yüzden öğleden sonra olur gelene kadar
Aslında gelmezdim de benim eleman izne çıkacak haftaya onun işlerini de devralacağım
Böyle işte kızlarr yaaaa
Haftasonu gelsin artıkkk
Tabi beraber yapacaklarımızda olacak ama biraz daha büyücekler sonuçta bazılarının altından kalkarlar diye düşünüyorum ben.Şimdiden empoze ediyorum bak seneye 3.sınıfsın büyüdün artık ödevleri sen yapıcan biz kontrol edicez diye bakalım görücez bu arada seneye bana çok zor olacak kızlar ya oğlan sabahçı olacak öğlen eve gelicek.Şimdi beslenmesini annem hazırlıyor seneye sabah ben hazırlıcam sanırım birde ödev konusunda akşama beni beklerse bende 8 de geliyorum uykusu gelicek bu sefer kara kara düşünüyorum yani...sabah eşimde bende erken çıkıyoruz okula götürme işini nasıl yapıcaz babam her sabah bize gelip kahvaltısını yaptırıpmı götürecek nasıl olacak görücez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?