• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Aslında şöyle bir duruma geldik eğer istesek sınıf değişikliğimiz önümüzdeki sene başında olabilir ama oğluş istemiyor kızlarrrrr

yeni yeni alıştı yavrum bayadır da bir sıkıntı yok sadece ilgi eksikliği var öğretmen tarafından ama olsun diyorum çocuk alıştığı arkadaşları ile devam etsin

ders anlamında zaten evde inanılmaz destek veriyoruz her konu tekrar ediliyor vs.

aldığı notlar da etkilemiyor ilerdeki okul hayatını malum o yüzden mutlu olsun oğluş istiyorum

bu yüzden kalması taraftarıyız bakalım

öğretmen tarafından bir atak olmazsa eğer

Kesinlikle canım tek mutlu olsun yeter, sen onun diğer eksiklerini kapatırsın zaten.

Kızlar hala ofisteyim işlerimi toparlama çalışıyorum.
Yarın oğluşumun sünneti var, gelemeyeceğim.
Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın, öpüyorum hepinizi.

günaydın hayırlı cumalar...
sabah yağmurlu ve kapalı bir hava vardı burda..şimdi güneş çıktı ve yağmur azda olsa yağıyor.

Cnm çok geçmiş olsun,rahat bir şekilde atlatırsınız inşallah :)haftasonuda giriyor araya zaten pazartesiye kadar bişeyi kalmaz,bende öptüm:)

geçmiş olsun canım..Allah yardımcınız olsun..
sizde kendinize iyi bakın..

günaydın hayırlı cumalar...
sabah yağmurlu ve kapalı bir hava vardı burda..şimdi güneş çıktı ve yağmur azda olsa yağıyor.

Günaydın cnm,sabah zaten bir güzel ıslandım yani elimde şemsiye olmasına rağmen öyle bir rüzgarlı yağdıki pantalonum bayağa ıslandı,neyse şimdi iş yerimde kurudum içerlerde çok sıcak.

Günaydın cnm,sabah zaten bir güzel ıslandım yani elimde şemsiye olmasına rağmen öyle bir rüzgarlı yağdıki pantalonum bayağa ıslandı,neyse şimdi iş yerimde kurudum içerlerde çok sıcak.

rüzgarla birlikte yağdığı zaman çok ıslanıyoruz.bende sabah ne giyeceğimi şaşırdım.

slm kızlar akşam çok ödevimiz ödevimiz yoktu,hayat bilgisi fasikül vardı annemler bendeydi oturduk keyifli bir akşamdı.Bu akşamda kısmetse yola çıkıcaz gece daha doğrusu sabah kahvaltıya yetişicez otele oğlan pek heyecanlı,sınıftan bir kız arkadaşı doğumgünü davetiyesi vermiş yarın için ama bakmamış bile ben bu haftsonu yokum otele gidicem demiş normalde kanırtır beni doğumgünü için.Bakalım inşallah gittiğimize değer uzak yol çünkü..

günaydın kızlar bayadır gelemiyorum iyisinizdir inşallah...
bizim taşınma işimiz çıktı birden seneye okul değişecek :(( öğretmenimiz çok iyiydi üzülüyorum
taşınacağımız yerdeki okul benimde ilkokulum:))
ama ben orayı istemiyorum zaten bu yıl yıkılıp yeniden yapılacak die söylenti var okul açılana kadar bitmez başka okula versem prosedür vs istediğime verebilecekmiyim bilmiyorum hangisi iyi onuda bilmiyorum kafam çok karışık :(((

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler:16::16:
dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..
belki sizde 2. sınıfa giden çocuklarınızla katılırsınız diye düşündüm..
bankanın ismini veremiyorum ama nette yazarsanız çıkar.
reklamında cem yılmaz oynuyor:34::34:

slm kızlar akşam çok ödevimiz ödevimiz yoktu,hayat bilgisi fasikül vardı annemler bendeydi oturduk keyifli bir akşamdı.Bu akşamda kısmetse yola çıkıcaz gece daha doğrusu sabah kahvaltıya yetişicez otele oğlan pek heyecanlı,sınıftan bir kız arkadaşı doğumgünü davetiyesi vermiş yarın için ama bakmamış bile ben bu haftsonu yokum otele gidicem demiş normalde kanırtır beni doğumgünü için.Bakalım inşallah gittiğimize değer uzak yol çünkü..

anneler yanımızda olurda keyifli olunmaz mı dimi..
Allah hayırlı yolculuklar versin canım.iyi vakit geçirirsiniz inşallah..

bizim taşınma işimiz çıktı birden seneye okul değişecek :(( öğretmenimiz çok iyiydi üzülüyorum
ama ben orayı istemiyorum zaten bu yıl yıkılıp yeniden yapılacak die söylenti var okul açılana kadar bitmez başka okula versem prosedür vs istediğime verebilecekmiyim bilmiyorum hangisi iyi onuda bilmiyorum kafam çok karışık :(((

merhaba canım özlettin kendini..hayırdır niye taşınıyorsunuz.
Allah hayırlısını versin canım. inşallah okul açılına kadar bir yolunu bulursunuz.

dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..

günaydın canım..ben görmedim o reklamı bilgilendirdiğin için sağol.:54:
çok güzel bir hediye olmuş..

günaydın canım..ben görmedim o reklamı bilgilendirdiğin için sağol.:54:
çok güzel bir hediye olmuş..

evet aynen öyle benim çocuğum yok ama olan herkesin faydalanmasını isterim bende kuzenlerim için düşünüyorum..

Günaydın cnm nerlerdesin sen ya?Taşınma işi okul açısında çok karmaşa oluyor gerçektende Allah kolaylık versin dediğin gibi başka bir okula vermek istesen prosedür çok hakkınızda hayırlısı olsun.Çevrede soruştur bakalım hangi okul daha iyi çevredeki okulların birkaç velisiyle görüş derim karar verdikten sonra müdürle konuşup nakil aldırabilirsin belki.

Süpermiş,teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için,bir zamanlar malum bankanın çocuklara kumbara hediyeside vardı çocukluğumu hatırladım şimdi:55::55:

Süpermiş,teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için,bir zamanlar malum bankanın çocuklara kumbara hediyeside vardı çocukluğumu hatırladım şimdi:55::55:

ricaederim..
her yıl yapıyor bu banka bu etkinliği çok düşünceli bir davranış..

Back