Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bugün perşembe olunca moraller biraz daha iyi tabiii
dün akşam proje ödevlerimizi bitirdik hemde 2 tane yaptık
Matematikten ödevleri varmış onları yaptılar babası ile
Yemeğide dışardan söledik akşam o yüzden bütün enerjimizi proje ödevine harcadık
Dün gece enteresan rüyalar gördüm ya tam olarak bağlantı kuramadımğ ama çoook duygusal rüyalar hala etkisindeyim
Sabah birde oğlanın dedesine canım sıkıldı sıkkınım an itibariyle biraz ama neys egeçer
Yarın bende öğlen gibi gelicem şirkete sabah okula bırakıcam kuzuyu birlikte kahvaltı yaparız
Sonra da biraz işle ilgili halletmem gereken işler var dışarda o yüzden öğleden sonra olur gelene kadar
Aslında gelmezdim de benim eleman izne çıkacak haftaya onun işlerini de devralacağım
Böyle işte kızlarr yaaaa
Haftasonu gelsin artıkkk
proje ödevinin konusu neydi..
rüyalarını hayra yoralım hayır olsun..
dedeye niye canın sıkıldı ne oldu ki canım..
bir de sen yinemi dışarıdan yemek söyledin niye kendin yapmadın bakem
Günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bugün perşembe olunca moraller biraz daha iyi tabiii
dün akşam proje ödevlerimizi bitirdik hemde 2 tane yaptık
Matematikten ödevleri varmış onları yaptılar babası ile
Yemeğide dışardan söledik akşam o yüzden bütün enerjimizi proje ödevine harcadık
Dün gece enteresan rüyalar gördüm ya tam olarak bağlantı kuramadımğ ama çoook duygusal rüyalar hala etkisindeyim
Sabah birde oğlanın dedesine canım sıkıldı sıkkınım an itibariyle biraz ama neys egeçer
Yarın bende öğlen gibi gelicem şirkete sabah okula bırakıcam kuzuyu birlikte kahvaltı yaparız
Sonra da biraz işle ilgili halletmem gereken işler var dışarda o yüzden öğleden sonra olur gelene kadar
Aslında gelmezdim de benim eleman izne çıkacak haftaya onun işlerini de devralacağım
Böyle işte kızlarr yaaaa
Haftasonu gelsin artıkkk
Hadi geçmiş olsun cnm ödev tamamlanmış bir oh çekmişsinizdir.Rüyanda hayır olsun,dedenize noldu mühim bişey değildir inşalla?yarın ana oğul başbaşasınız yani güzel bir cuma olacak.Bende az evvel e-okula baktım bizim öğretmen girmiş notları tabi oğlana söylemicem süpriz olsun.
İnternetten mayo siparişi vermiştim oğlana küçük geldi ona canım sıkıldı benimde bu haftasonu giyer diye düşünmüştüm otelde iade edicem.Dün yazlığa uğramış eşim birkaç eşya getirmiş ama eksik ordan bir telefon açar insan dedim,bizim denizlik eşyalarımız orada çünkü.
Proje ödevi konusu Atatürk'ün hayatı canım
sana özelden yazdım canım
kızz napim oğlan lahmacun istedi söyledik arada iyi geliyor dün akşam eve 8 de gittim zaten trafik vardı çok iyi geldi valla
seninkiler nasıl evde abla kardeş anlaşabiliyorlarmı
canım ya özel mesaj kutun doluymuş boşaltırsan göndericem sana
efendimmmm
Naber?
Bugün istanbulda bunaltıcı bir hava var çok sıcaklıyorum şu anda.işlerde yoğun değil şu ara,aslında evde çok işim var ah bir evde olsam şu anda işlerimi halletsem,akşam eve gittiğimde havalardan herhalde çok miskinleşiyorum uzanıp yatıyorum koltukta kalıyorum dersler bittikten sonra.İnşallah seneye kendileri ödevlerini yapacaklar diye umut ediyorum.Şaka maka 3.sınıf olduk sayılır zaman nasıl geçiyor ya
bakıyorum bakıyorum kimse yok..
tatilde de böyle mi olacak acep ??
Bugün istanbulda bunaltıcı bir hava var çok sıcaklıyorum şu anda.işlerde yoğun değil şu ara,aslında evde çok işim var ah bir evde olsam şu anda işlerimi halletsem,akşam eve gittiğimde havalardan herhalde çok miskinleşiyorum uzanıp yatıyorum koltukta kalıyorum dersler bittikten sonra.İnşallah seneye kendileri ödevlerini yapacaklar diye umut ediyorum.Şaka maka 3.sınıf olduk sayılır zaman nasıl geçiyor ya
burada da aynı güneş arada kayboluyor ama hava sıcak.canım hem havalar sıcak hem de yoruluyoruz işyerinde miskinleşmemiz kaçınılmaz. seneye ödevleri
beraber yaparız diye düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak.
bakıyorum bakıyorum kimse yok..
tatilde de böyle mi olacak acep ??
Yok ya burdayız millet tatilde eğitimde o yüzden sessiz geçici bir durum yani ben öyle düşünüyorum,birde ramazanda halimiz olmuyo pek işte bakalım göreceğiz buranın durumunu
evet bugün hava da bunaltıcı akşam olmadı bir türlü yapıcak çok iş var ama halim yok...
evet ya bugün benimde aklımdan geçti dağılacak burası gibime geliyor
bende çok umutlu değilim ödevleri kendisinin yapmasına ama bakalımmm neler bekleyecek bizi seneye
yarın sabah oğluşu okula bırakınca öğretmenide görücem
herşeye rağmen yinede gidip konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?