Sağol canım. Evet bir de tatil kitapları almak lazım şimdi.
Teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısıyla atlatırız.
Ah ah en büyük akılsızlığım. Şu mali müşavirlik sınavlarına çalışana kadar kpssye çalışsaydım on kere memur olmuştum.
Ben de alerji için hap kullanıyorum ama bazen böyle çok kötü oluyorum sanki çok fayda etmiyor. İğne nerde oluyorsun biraz anlatırmısın canım.
selam kızlar, bir uğrayım dedim, sizlere iyi çalışmalr dilerim, ben 2,30 gibi çıkacağım. Sabah dişçiye babası götürdü ufaklığı, sonuç 1 çekim-onun yerine telli bir geçici diş, diğerine kanal ve de bir-kaç tane de dolgu var ve toplam 850 TL fiyat çıkarmışlar, tam tatile gider ayak hiç iyi bir haber olmadı ama sonuçta yapacak bişey yok, ödeyeceğiz mecburen.
Büyük kızım da 3 te rutin kontrolüne gidecek.
Akşam valizleri hazırlayıp, sabah da kısmet olursa yolaca çıkacağız. İnşallah kazasız belasız-mutlu bir tatil geçirip geliriz.
Kendinize iyi bakın kızlar, inşallah otel ayarlamayanlar da en kısa zamanda nasip eder Allahım.
Zelişçiğim merak etme sayılı gün çabuk geçer, senin günün geldiğinde de biz burada olacağız.
hepiciğinize iyi günler
:103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118:
evet yazın ne olacak acaba. okul açılıncaya kadar burdan devam ederiz. sonra 3. sınıf dan devam ederiz.
Ohh ne güzel ya. Ben de tatil istiyorum. Dün akşam iş çıkışı eşim almaya geldi beni. Haliç sosyal tesisleri var ya, oraya yemeğe götürdü.
Biz de eylül başı gibi tatil planlıyoruz. Dedim eylüle daha çok var, ben çok bunaldım. Önümüzdeki günlerde ayarla bir haftasonu kaçamağı yapalım.Tamam dedi ama bakalım olacak mı.
Evet biz çalışan anneler olarak sanırım bu duyguyla yaşamayı öğreneceğiz.
Kızlar slm sabah işe geldim internet yoktu ardından birde elektrikler kesildi,aradım elektrik arızayı 1.30 a kadar yok dediler ofiscek vurduk kafayı yattık 12 ye doğru geldi anca yemeğimizi yedik ve hemen kızlara bir bakayım dedim.Akşam bizim oğlan kız arkadaşındaydı sosyalleştik iyice.Sınıftan arkadaşının annesi aradı dün öğlen akşam okul çıkışı merti alayımda oynasınlar bizde dedi yemek yerler ben getiririm dedi bende olur dedim görüştüğümüz insanlar çünkü babamıda aradım okula gitme boşuna diye.Akşam 9.30 da geldiler derslerinide yapmışlar beraber kadıncağız kontrol etmiş daha sonra eşiyle birlikte geldiler onşarla oturduk kahve filan derken 11.30 a kadar oturdular gittiler,mert in çok hoşuna gitmiş anne yarın akşamda gideyim diyo olmaz oğlum her akşam dedim tabiki çocuklara anlatmak zor,arada bizde irem i alıyoruz eve iyi anlaşıyolar çünkü kızlar çok çıntırık ya bayılıyorum konuşmalarına bilmiş bilmiş bakıyorum eşiminde hoşuna gidiyor evde çocuk sesi birde kız çocuğu iyi geliyor yani...
patron diyorki zeliş hanım sizin izin birikmiş ne zaman kullancaksınız
dedimki benim bir oğlum var aniden izin gerekli olabiliyor bizliyorsunuz dedim
tatili bile bu yüzden ramazan bayramına denk getirdim dedim
yaaa tamam ne zaman isterseniz kullanında elemanınkini halledin dedi
tamam dedim bende ama geçen yıldan kalan 6 günü tatil öncesi kullanın dedi adam ne diyim bende tamam dedim
sen ne zaman çıkacaksın izmirden başka tatil planı varmı canım
gerçi sizin yazlık vardı ama ne bileyim şöyle kültür turları filan
cnm ben bu sene karadeniz turu istiyordum çok ama eşimin bu şirkette 1 yılı dolmadığı için izni yok.haftasonları dediğin gibi yazlıktayız bayramdada erdeğe kayınpedere gideriz.Ağustos 10 dada izne çıkıcam kısmetse annemler ablam ayvalıktan ev tutmak istiyor 1 hafta onlara takılırım olmazsa.Aslında oğlanla ikimiz için otel baktım ama sıkılırız biz ikimiz ya babamız olmayınca içimede sinmedi.
güzel olmuş dünkü gezi canım okuldaki diğer ailelerle böyle ilişkiler çok güzel aslında ama sanırım sizden de bebiş konusunda sinyallermi geliyor acaba hımmmm
evet canım sıkılırsınız baba olmadan arkadaşlarla olsa belki ama bu şekilde sıkılır insan
ailenin yanında güzel olur 1 hafta
izninin hepsini kullanmayacaksın dmi
yine sömestre bırakacaksın izin sende
ay tabi böyle bu yaşta hazır çocuk birde kız olsa ne güzel olur ya,ne bilim kızlar kendilerini çok güzel ifade ediyorlar.Herşeyin hayırlısı cnm ya büyük konuşmak istemiyorum kesinlikle istemem falan diye kısmet:))
öyle düşünüyorum şubatta 1 hafta kullanırım geri kalan 1 hafatayı arada lazım oldukça diye düşündüm
biliyorsun anlattım ya ben hiç istemiyordum aslında kızzz gelecek hayallerim hep tek çocuk üzerineydi kimseyi konuşturmuyordum ama şimdi baya baya alıştım bu konuya hatta heyecanlanıyorum yaniiii
Allah sizin içinde hayırlı olanı nasip etsin
evet canım her zaman kenarda izin olması lazımmm bizle içinn
Kızlar slm sabah işe geldim internet yoktu ardından birde elektrikler kesildi,aradım elektrik arızayı 1.30 a kadar yok dediler ofiscek vurduk kafayı yattık 12 ye doğru geldi anca yemeğimizi yedik ve hemen kızlara bir bakayım dedim.Akşam bizim oğlan kız arkadaşındaydı sosyalleştik iyice.Sınıftan arkadaşının annesi aradı dün öğlen akşam okul çıkışı merti alayımda oynasınlar bizde dedi yemek yerler ben getiririm dedi bende olur dedim görüştüğümüz insanlar çünkü babamıda aradım okula gitme boşuna diye.Akşam 9.30 da geldiler derslerinide yapmışlar beraber kadıncağız kontrol etmiş daha sonra eşiyle birlikte geldiler onşarla oturduk kahve filan derken 11.30 a kadar oturdular gittiler,mert in çok hoşuna gitmiş anne yarın akşamda gideyim diyo olmaz oğlum her akşam dedim tabiki çocuklara anlatmak zor,arada bizde irem i alıyoruz eve iyi anlaşıyolar çünkü kızlar çok çıntırık ya bayılıyorum konuşmalarına bilmiş bilmiş bakıyorum eşiminde hoşuna gidiyor evde çocuk sesi birde kız çocuğu iyi geliyor yani...
burda olucaz tabiki bizim sohbetimiz sadece çocuklar ibaret değilki,valla gelmeyenin çekeceği var ona göre tatil dışında haberleşiriz
merhaba canım. kız ve erkek çocukların birbiriyle anlaşmaları çok güzel bişey.
kızlar bıcır bıcır oluyor dimi.
Günaydınnnnnnn haftasonuna doğru olunca keyifler yerinde hepinizin öyledir umarım,akşam bizdede matematik tekrarlarını içeren fasikül ödevi vardı birde hayat bilgisi kitaptan mevsimlerle ilgili resim ve yazı kısa sürdü ödevler kendi işlerim vardı biraz onları hallettim 12 yi geçiyodu yattım biraz uykum var bugün,fadime yollara dökülmüştür şimdi ne güzel hayırlısıyla yapsınlar tatillerini dinlensinler gelsinler stress atsınlar ailecek..
hafta sonu gelince, yaz gelince insanın içi daha bir kıpır kıpır oluyor.
biz çalışanlar öyleyiz işte oturup dinlenmek yok az bir zaman olsa bile hemen iş sokuşturuyoruz araya.
günaydın kızlar..
dün ödev yoktu hiç çalışma yapmadık..
Günaydınnnnnnn haftasonuna doğru olunca keyifler yerinde hepinizin öyledir umarım,akşam bizdede matematik tekrarlarını içeren fasikül ödevi vardı birde hayat bilgisi kitaptan mevsimlerle ilgili resim ve yazı kısa sürdü ödevler kendi işlerim vardı biraz onları hallettim 12 yi geçiyodu yattım biraz uykum var bugün,fadime yollara dökülmüştür şimdi ne güzel hayırlısıyla yapsınlar tatillerini dinlensinler gelsinler stress atsınlar ailecek..
hafta sonu gelince, yaz gelince insanın içi daha bir kıpır kıpır oluyor.
biz çalışanlar öyleyiz işte oturup dinlenmek yok az bir zaman olsa bile hemen iş sokuşturuyoruz araya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?