İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

slm cnm,ben kendi kkb doktoruma gidiyorum oda sinacort yazıyo bana tek doz.3 gün tuzlu birşey yemiyosun kortizonlu çünkü ama kortizon miktarı az bildiğim kadarıyla sen gene dr.una danış canım.Poliklinik zaten gittiğim yer ordaki hemşire yapıyor reçetene göre.Ama ben bu sorunu karbonatlı tuzlu suyla çözdüm en son iğnemi kışa girerken kurban bayramında olmuştum şimdi baharda gerek duymadım ki ben çok tıkanırım ve hapşururum şimdi onlar yok.Fısfıslı bir boş burun damlası şişesine karbonat ve tuz karışımı su hazırla çalkala şişeye koy ve burnuna püskürt sürekli bende sinüzütte var yoğun akıttı hepsini ve allerjimede çok iyi geldi bir dene istersen ne kadar çok sıkırsan burnuna o kadar iyi

Kızlar slm sabah işe geldim internet yoktu ardından birde elektrikler kesildi,aradım elektrik arızayı 1.30 a kadar yok dediler ofiscek vurduk kafayı yattık 12 ye doğru geldi anca yemeğimizi yedik ve hemen kızlara bir bakayım dedim.Akşam bizim oğlan kız arkadaşındaydı sosyalleştik iyice.Sınıftan arkadaşının annesi aradı dün öğlen akşam okul çıkışı merti alayımda oynasınlar bizde dedi yemek yerler ben getiririm dedi bende olur dedim görüştüğümüz insanlar çünkü babamıda aradım okula gitme boşuna diye.Akşam 9.30 da geldiler derslerinide yapmışlar beraber kadıncağız kontrol etmiş daha sonra eşiyle birlikte geldiler onşarla oturduk kahve filan derken 11.30 a kadar oturdular gittiler,mert in çok hoşuna gitmiş anne yarın akşamda gideyim diyo olmaz oğlum her akşam dedim tabiki çocuklara anlatmak zor,arada bizde irem i alıyoruz eve iyi anlaşıyolar çünkü kızlar çok çıntırık ya bayılıyorum konuşmalarına bilmiş bilmiş bakıyorum eşiminde hoşuna gidiyor evde çocuk sesi birde kız çocuğu iyi geliyor yani...

cnm geçmiş olsun çok kızına.Sizlere iyi tatiller :)))

evet yazın ne olacak acaba. okul açılıncaya kadar burdan devam ederiz. sonra 3. sınıf dan devam ederiz.

burda olucaz tabiki bizim sohbetimiz sadece çocuklar ibaret değilki,valla gelmeyenin çekeceği var ona göre tatil dışında haberleşiriz

aynen öyle cnm boğazımıza yumru otura otura çalışıcaz

güzel olmuş dünkü gezi canım okuldaki diğer ailelerle böyle ilişkiler çok güzel aslında ama sanırım sizden de bebiş konusunda sinyallermi geliyor acaba hımmmm

cnm ben bu sene karadeniz turu istiyordum çok ama eşimin bu şirkette 1 yılı dolmadığı için izni yok.haftasonları dediğin gibi yazlıktayız bayramdada erdeğe kayınpedere gideriz.Ağustos 10 dada izne çıkıcam kısmetse annemler ablam ayvalıktan ev tutmak istiyor 1 hafta onlara takılırım olmazsa.Aslında oğlanla ikimiz için otel baktım ama sıkılırız biz ikimiz ya babamız olmayınca içimede sinmedi.

evet canım sıkılırsınız baba olmadan arkadaşlarla olsa belki ama bu şekilde sıkılır insan

ailenin yanında güzel olur 1 hafta

izninin hepsini kullanmayacaksın dmi

yine sömestre bırakacaksın izin sende

güzel olmuş dünkü gezi canım okuldaki diğer ailelerle böyle ilişkiler çok güzel aslında ama sanırım sizden de bebiş konusunda sinyallermi geliyor acaba hımmmm

ay tabi böyle bu yaşta hazır çocuk birde kız olsa ne güzel olur ya,ne bilim kızlar kendilerini çok güzel ifade ediyorlar.Herşeyin hayırlısı cnm ya büyük konuşmak istemiyorum kesinlikle istemem falan diye kısmet:))

öyle düşünüyorum şubatta 1 hafta kullanırım geri kalan 1 hafatayı arada lazım oldukça diye düşündüm

biliyorsun anlattım ya ben hiç istemiyordum aslında kızzz gelecek hayallerim hep tek çocuk üzerineydi kimseyi konuşturmuyordum ama şimdi baya baya alıştım bu konuya hatta heyecanlanıyorum yaniiii

Allah sizin içinde hayırlı olanı nasip etsin

öyle düşünüyorum şubatta 1 hafta kullanırım geri kalan 1 hafatayı arada lazım oldukça diye düşündüm

evet canım her zaman kenarda izin olması lazımmm bizle içinn

Doğru cnm zamanın insana ne getireceği belli olmaz,düşüncelerde değişiyor her an onun için herşeyin hayırlısı diyelim:))

merhaba canım. kız ve erkek çocukların birbiriyle anlaşmaları çok güzel bişey.
kızlar bıcır bıcır oluyor dimi.

merhaba canım. kız ve erkek çocukların birbiriyle anlaşmaları çok güzel bişey.
kızlar bıcır bıcır oluyor dimi.

aynen evin havası enerjisi değişiyor ya çok güzel,sosyalleşmeleri içinde çok iyi.Ben arada haftasonları iyi anlaştığı erkek arkadaşını da alıyorum oynuyorlar iyi oluyor

Günaydınnnnnnn haftasonuna doğru olunca keyifler yerinde hepinizin öyledir umarım,akşam bizdede matematik tekrarlarını içeren fasikül ödevi vardı birde hayat bilgisi kitaptan mevsimlerle ilgili resim ve yazı kısa sürdü ödevler kendi işlerim vardı biraz onları hallettim 12 yi geçiyodu yattım biraz uykum var bugün,fadime yollara dökülmüştür şimdi ne güzel hayırlısıyla yapsınlar tatillerini dinlensinler gelsinler stress atsınlar ailecek..

hafta sonu gelince, yaz gelince insanın içi daha bir kıpır kıpır oluyor.
biz çalışanlar öyleyiz işte oturup dinlenmek yok az bir zaman olsa bile hemen iş sokuşturuyoruz araya.

biz çalışanlar öyleyiz işte oturup dinlenmek yok az bir zaman olsa bile hemen iş sokuşturuyoruz araya.

Valla cnm ne ara saat 12 oluyor anlamıyorum,mutfak toparla,çamaşır as çamaşır topla ve arada ütü robot gibiyiz ya

günaydın kızlar..
dün ödev yoktu hiç çalışma yapmadık..

Günaydın kızlarrrrr

nasılsınız bugün perşembe olunca moraller biraz daha iyi tabiii

dün akşam proje ödevlerimizi bitirdik hemde 2 tane yaptık

Matematikten ödevleri varmış onları yaptılar babası ile

Yemeğide dışardan söledik akşam o yüzden bütün enerjimizi proje ödevine harcadık

Dün gece enteresan rüyalar gördüm ya tam olarak bağlantı kuramadımğ ama çoook duygusal rüyalar hala etkisindeyim

Sabah birde oğlanın dedesine canım sıkıldı sıkkınım an itibariyle biraz ama neys egeçer

Yarın bende öğlen gibi gelicem şirkete sabah okula bırakıcam kuzuyu birlikte kahvaltı yaparız

Sonra da biraz işle ilgili halletmem gereken işler var dışarda o yüzden öğleden sonra olur gelene kadar

Aslında gelmezdim de benim eleman izne çıkacak haftaya onun işlerini de devralacağım

Böyle işte kızlarr yaaaa

Haftasonu gelsin artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…