• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Yok genel anestezi almasını istemiyorum zeliş. Lokal olacak.
Kuzenim yaptırmıştı birkaç ay önce oğluna, çok memnun kalmıştı. O nedenle biz de aynı yerde yaptıracağız canım. Avrasya hastanesinde genel cerrah yapacak.

Anladım canım bir an önce atlatırsınız inşallah

evet genel anestezi olduk biz ve çok kötüydü gerçektennnn

Tünaydın kızlarrrrrr

Dilek yok, fadime yok, haribu da gelmemiş yazın ne olacak buraya uğranır mı acaba ben gelmek konuşmak isterim ama ne bileyim yada bir sohbet topiğimi açsak biz bize takılırız orada :60: :60: :60:

Bende yarın sabah oğluşu okula bırakacağım önceki akşam dedi ki anne beni sen servise bindirsen dedi kuzum yaaa isteğini yapayım zaten okullarda kapanıyor öğretmeni göreyim son bir kez karne törenine babayı gönderirim çünkü

dün akşam Türkçe ödevleri vardı babayla yaptı proje ödevinin taslağını hazırladık onunla da ben ilgilendim

bu akşam inşallah tamamlarız artık cuma teslim edilecek zaten

evet yazın ne olacak acaba. okul açılıncaya kadar burdan devam ederiz. sonra 3. sınıf dan devam ederiz.

aaaaa varya bir kaç haftadır dediğin yere bizde niyetleniyoruz ama kısmet olmadı

ben kahvaltıya gitmek istiyorum

daha önce gitmedim hiç

nasıl memnun kaldın mı

kısa bir tatil ayarlayabilirsen iyi gelir canımmm

Evet açık havada yedik yemeği ve bana çok iyi geldi canım. Biz arada gideriz oraya.Ben beğeniyorum. Ama bazen çok kalabalık oluyor.

Anladım canım bir an önce atlatırsınız inşallah

evet genel anestezi olduk biz ve çok kötüydü gerçektennnn

İnşallah canım. Ben de istemiyorum zaten genel anestezi almasını.

evet yazın ne olacak acaba. okul açılıncaya kadar burdan devam ederiz. sonra 3. sınıf dan devam ederiz.

Yazın da elimizden geldiğince yazarız canım. 3. sınıfta da devam ederiz yani.

Evet açık havada yedik yemeği ve bana çok iyi geldi canım. Biz arada gideriz oraya.Ben beğeniyorum. Ama bazen çok kalabalık oluyor.

otoparkı var mı canım oranın

biz cumartesi veya pazar sabahı gideriz mecburen o zaman cumartesi daha mantıklı heralde

İnşallah canım. Ben de istemiyorum zaten genel anestezi almasını.

Yazın da elimizden geldiğince yazarız canım. 3. sınıfta da devam ederiz yani.

inşallah devam edelim tabii koparmayalım bağlarımızı

zaten varya Fadime bulutlardadır şimdi hatun yarın tatile gidiyorrr

allahım Yarebbi bizim tatil zamanımızda gelsin nolurrrrr 24 temmuz 4 ağustos bizim tatil daha çokkk varrr

merak etme canım ya hemen gelir 24 temmuz günler su gibi geçiyor.

merak etme canım ya hemen gelir 24 temmuz günler su gibi geçiyor.

evet aslında öyle bulgarcım havalar muhteşem insanın içerde durası gelmiyor vallaaaa

öğlen kahve içmeye çıkıcam arkdaşlaa biraz gözümüz gönlümüz açılsın dicem ama ne mümkün

sanayideyiz işte yaaaaaaaaaaaa

senin varmı tatil planların

evet aslında öyle bulgarcım havalar muhteşem insanın içerde durası gelmiyor vallaaaa

öğlen kahve içmeye çıkıcam arkdaşlaa biraz gözümüz gönlümüz açılsın dicem ama ne mümkün

sanayideyiz işte yaaaaaaaaaaaa

senin varmı tatil planların

hava çok güzel burda da.sanayi olunca bir yer görmüyorsun. sanayi ile merkez arası 20-30 dk. dışarı çıkma gibi şansımız bizim de yok.
bizim ofis bahçe içinde. çimler, güller, çiçeklerimiz var.bir de cıvıl cıvıl kuş sesleri..
şimdilik tatil planım yok canım..

Günaydın canım. Evet kimse gelmemiş hakikaten.
Ben akşam kötüydüm erken yattım. Babasıyla yaptılar ödev ama ne yaptılar bilmiyorum.

Hoşgeldin. Biraz kendinden bahsedermisin hangi şehirdesin? Bizimde müfredat bitmek üzere sanırım. Çünkü öğretmen kitaplardaki eksiklikleri tamamlatıyor.

canım mrb 27 yaşındayım çorumdayım 2 çocuğum vAR KIZIM EYLÜLÜM 8.5 YAŞINDA ,OĞLUM YİĞİDİM 7.5 AYLIK......PEKİ YA SİZLER????*VALLA BİZİM ÖĞRETMEN HEP ÖNDEN GİDİYO.... TEKRAR YAPTIRIYOR SONRA............KIZLAR OKUMA YARIŞI YAPIYOR MUSUNUZ OKULDA ÇOCUKLARINI Z DAKİKADA KAÇ KELİME OKUYOR BİZİM 106 DA KALDI 2. DÖNEMDEN BERİ HİÇ ÜZERİNE KOYAMADIK ......BİRDE ÇARPIM TABLOSUNU NASIL EZBERLETTİNİZ BİZ ŞİMDİ EZBERLEDİK AMA GELİN BANA SORUN YA NE GICIK BİRŞEY.BENDE SEVMEZDİM ZATENDE HEP EZBERİMDE YOK:17:

selam kızlar, bir uğrayım dedim, sizlere iyi çalışmalr dilerim, ben 2,30 gibi çıkacağım. Sabah dişçiye babası götürdü ufaklığı, sonuç 1 çekim-onun yerine telli bir geçici diş, diğerine kanal ve de bir-kaç tane de dolgu var ve toplam 850 TL fiyat çıkarmışlar, tam tatile gider ayak hiç iyi bir haber olmadı ama sonuçta yapacak bişey yok, ödeyeceğiz mecburen.
Büyük kızım da 3 te rutin kontrolüne gidecek.
Akşam valizleri hazırlayıp, sabah da kısmet olursa yolaca çıkacağız. İnşallah kazasız belasız-mutlu bir tatil geçirip geliriz.
Kendinize iyi bakın kızlar, inşallah otel ayarlamayanlar da en kısa zamanda nasip eder Allahım.
Zelişçiğim merak etme sayılı gün çabuk geçer, senin günün geldiğinde de biz burada olacağız.:16::16::16:
hepiciğinize iyi günler:54::54::54::54::54:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118:

selam kızlar, bir uğrayım dedim, sizlere iyi çalışmalr dilerim, ben 2,30 gibi çıkacağım. Sabah dişçiye babası götürdü ufaklığı, sonuç 1 çekim-onun yerine telli bir geçici diş, diğerine kanal ve de bir-kaç tane de dolgu var ve toplam 850 TL fiyat çıkarmışlar, tam tatile gider ayak hiç iyi bir haber olmadı ama sonuçta yapacak bişey yok, ödeyeceğiz mecburen.
Büyük kızım da 3 te rutin kontrolüne gidecek.
Akşam valizleri hazırlayıp, sabah da kısmet olursa yolaca çıkacağız. İnşallah kazasız belasız-mutlu bir tatil geçirip geliriz.
Kendinize iyi bakın kızlar, inşallah otel ayarlamayanlar da en kısa zamanda nasip eder Allahım.
Zelişçiğim merak etme sayılı gün çabuk geçer, senin günün geldiğinde de biz burada olacağız.:16::16::16:
hepiciğinize iyi günler:54::54::54::54::54:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:103::103::103::103::103::103:
:119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118:

canım geçmiş olsun..
Allah hayırlı yolculuk versin.iyi tatiller dilerim arkadaşım...:54::54:

Back