he he aynen öyle canım
neyse ben de çıkıyorum artıkın, iyi akşamlar kızlarr.
mrb kızlar benimde kızım var 2. sınıfta. biz ödevi dersleri bıraktık hergün sınav var. çoktan müfredatı bitirdik .
merhaba canım. ham sana hem oğluna geçmiş olsun..
çocuklarda bizde sıkıldık artık derslerden hayırlısıyla tatil olsa.
ama biz çalışan anneler olarak akşamları tatil kitaplarından test, okuma yaptıracağız yine..
evet canım Allah sağlık sıhhat sabır versin bizlere.
Yazdım canım hatta hep yazıyom
benim de 1995 de başladı.
bizde de makarna hariç aynı menü canım, ben sadece çorba ve salata yedim.
Geçmiş olsun oğluşuna canım. Sana da çok geçmişler olsun, ilacı falan yok mu bunun? Çok kötü yaaa yazık yani.
Cuma gününü de sağ salim atlatırsınız inşallah canım.
Ah ah en büyük akılsızlığım. Şu mali müşavirlik sınavlarına çalışana kadar kpssye çalışsaydım on kere memur olmuştum.Bi devlet memuru olamadım ya yanarım yanarım ona yanarım
Geçmiş olsun cnm,o alrji bendede var iğne oluyorum mevsim geçişlerinde,çok kötü bir dönem ilaçlarını al ihmal etme.Geldimi üst üste gelir zaten cumaya kadar hafifletirsin inşallah.oğluşunada geçmiş olsun şimdiden.
Okullarda az kaldı sıkıcaz artık dişimizi 3 hafta daha...
günaydın kızlar...
benimde dışarıda işlerim vardı yeni geldim ama kimse gelmemiş buraya.
dün deftere çarpma çıkarma ve toplama işlemi yazmışlar 2 sayfa onları yaptık. bir de okuma.
mrb kızlar benimde kızım var 2. sınıfta. biz ödevi dersleri bıraktık hergün sınav var. çoktan müfredatı bitirdik .
günaydın kızlar...
benimde dışarıda işlerim vardı yeni geldim ama kimse gelmemiş buraya.
dün deftere çarpma çıkarma ve toplama işlemi yazmışlar 2 sayfa onları yaptık. bir de okuma.
merhaba canım.. bizimde öğretmen kitapları toplamış..
Sağol canım. Evet bir de tatil kitapları almak lazım şimdi.
Teşekkür ederim canım. İnşallah hayırlısıyla atlatırız.
Ah ah en büyük akılsızlığım. Şu mali müşavirlik sınavlarına çalışana kadar kpssye çalışsaydım on kere memur olmuştum.
Ben de alerji için hap kullanıyorum ama bazen böyle çok kötü oluyorum sanki çok fayda etmiyor. İğne nerde oluyorsun biraz anlatırmısın canım.
Kızlar merhaba,
Gripten ölüyorum. Bu havada grip de çok kötü oluyor.
Akşam erken yattım. Evdekilerden hiç haberim yok. Baktılar başlarının çaresine..
Benim kız bugün öğretmeniyle emirgana gitti. Ben çalıştığım için gidemedim yine.Öğretmene teslim ettim. Öğretmen elini tuttu, yanına oturtturdu.Çok kötü oldum ama.
çok geçmiş olsun canımmmm
okuyunca bende üzüldüm yaa keşke izin alsaydın olmazmıydı
geçen yıl gidemedim bende çok çok üzülmüştüm bu sene olsa gitmeyi düşündüm hep ama olmayacak sanırım yaaaa
Kötü bir zamana denk geldi zeliş. Pazartesi öğleden sonra geldi işe, oğlanı dr götürmüştüm. Cuma da izinliyim. Bi de bugün izin isteyemedim o yüzden.Ama üzüldüm.
Tünaydın kızlarrrrrr
Dilek yok, fadime yok, haribu da gelmemiş yazın ne olacak buraya uğranır mı acaba ben gelmek konuşmak isterim ama ne bileyim yada bir sohbet topiğimi açsak biz bize takılırız orada
Bende yarın sabah oğluşu okula bırakacağım önceki akşam dedi ki anne beni sen servise bindirsen dedi kuzum yaaa isteğini yapayım zaten okullarda kapanıyor öğretmeni göreyim son bir kez karne törenine babayı gönderirim çünkü
dün akşam Türkçe ödevleri vardı babayla yaptı proje ödevinin taslağını hazırladık onunla da ben ilgilendim
bu akşam inşallah tamamlarız artık cuma teslim edilecek zaten
analdım canım cuma neden izinlisin
Evet kızlar hepberaber işi kırmışlar anlaşılan:)
Kızlar merhaba,
Gripten ölüyorum. Bu havada grip de çok kötü oluyor.
Akşam erken yattım. Evdekilerden hiç haberim yok. Baktılar başlarının çaresine..
Benim kız bugün öğretmeniyle emirgana gitti. Ben çalıştığım için gidemedim yine.Öğretmene teslim ettim. Öğretmen elini tuttu, yanına oturtturdu.Çok kötü oldum ama.
Daha önce anlatmıştım, sen kaçırmışsın sanırım. Cuma oğlanı sünnet ettireceğim canım.Yine hastanede olacağım yani.
zaten varya Fadime bulutlardadır şimdi hatun yarın tatile gidiyorrr
allahım Yarebbi bizim tatil zamanımızda gelsin nolurrrrr 24 temmuz 4 ağustos bizim tatil daha çokkk varrr
Evet biz çalışan anneler olarak sanırım bu duyguyla yaşamayı öğreneceğiz.geçmiş olsun canım.
üzülme diyeceğim ama mutlaka üzülüyoruz. çalışan anneler çocuklarının herşeylerine gidemiyorlar..
aaaa evet hatırladım canımmm
bende sormuştum genel anestezi ilemi olacak diye sana
nasıl yapacak birde nerde yaptıracaksın
Ohh ne güzel ya. Ben de tatil istiyorum. Dün akşam iş çıkışı eşim almaya geldi beni. Haliç sosyal tesisleri var ya, oraya yemeğe götürdü.
Biz de eylül başı gibi tatil planlıyoruz. Dedim eylüle daha çok var, ben çok bunaldım. Önümüzdeki günlerde ayarla bir haftasonu kaçamağı yapalım.Tamam dedi ama bakalım olacak mı.
Evet biz çalışan anneler olarak sanırım bu duyguyla yaşamayı öğreneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?