• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın

ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye
sabahları üni.ye servıs var
bakalım son gun ders idarı malı işler ile ilgılı
daıre baskanına servıs ıstıyoruz dıycez
umarım dıkkate alırlar...ve olursa süper olur kızlar

bız araba aldık..yazmayı unuttum
1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
kredı cektık.sıfır aldık.kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah.hepımız için
eskı arabamızı 16 bın lıraya saydılar

emir ödevlerını yapıyor
bölmelere geçmişlerdi 1 haftadan fazla oldu sanırım..ilerliyorlar hala

soru çözuyorlar
mesela.bir kümeste 40 ayak saydım.bu kümeste kac tane tavuk var?

işte böyle kızlar..sızı sevıyorummmmmmm

çok özledımmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım benım:21::21::21::21::21::21:

sena naz dan haber var mı Allah aşkına..çok merak edıyorum ogluşunu...Allah şifa versın inşallah

Sanada günaydın cnm,inşallah servis isteğinize olumlu cevap verirler.Yeni arabanız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,ödeme kolaylığı versin.Boşuna dememişler al ödenir sat tükenir.Sena naz yok hiç cnm gelmiyor inşallah kötü birşey yoktur bende merak ediyorum..

günaydın... 3 rakamlı bölme yapın demiş öğretmen 2 sayfa yaptık bizde.
4 sayfada okuma yaptık..
3 rakamlı bölme mi, bayağı ilerlemiş sizinkiler.

günaydın

ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye

1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,
kredı cektık.sıfır aldık.kazasız belasız kullanmak nasıp olur ınsallah.hepımız için

emir ödevlerını yapıyor

soru çözuyorlar

sena naz dan haber var mı Allah aşkına..çok merak edıyorum ogluşunu...Allah şifa versın inşallah
öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allahım.
Maşallah oğluşa da, ne güzel bölmelerdeler, biz geometrik şekillerdeyiz şimdilik.
Biz de seni özledik cancazım, tez zamanda biter de gelirsin inşallah aramıza.

günaydın cnm,şu ödevlerde bir son bulsa artık dimi,ben iyice tatil moduna girdim hiç ders çalıştırasım yok yani çocuktan beter durumdayım:23::23:
filmi seyretmedim tavsiye ediyosun madem seyredicem,böyle güzel filmler seyredince yazında fikrimiz olsun haftasonları düşünüyoruz netten ne seyretsek diye iyi oldu
Evet yaaa, ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veriyor, o açıdan pek umudum yok.
Evet canım tavsiye ediyorum, güzel bir filmdi, hem de çocuklara örnek olabilecek türden. Evet birbirimize yazalım, fikir olsun.

günaydın kızlar,
akşam Atatürk'ün hayatı ile ilgili 1 sayfa fotokopi vardı, 3 kere okunup deftere yazılacak. Arkasında da yine Atatürk ile ilgili bulmacalar vardı, bulmacayı ve okuma kısmını akşam halletti, deftere yazması sabaha kaldı.
Akşam Black filmini izledik, büyük kızımla, öğretmeni tavsiye etmiş, çok harika bir filmdi ama, inanılmaz duygulandım, inşallah kızım da etkilenmiştir. Çünkü hem sağır ve hem de kör bir kızın üniversite kazanmasını, mücadelesini anlatıyor. Tam 2 saate yakın sürüyor, ama izlemeyenleriniz varsa tavsiye ederim.:16::16:
Günaydın canım.
Ben de izlemedim filmi ama not ettim, fırsat bulunca izlenecek.
İnşallah kızınını da etkilemiştir film. Bazı şeylerin farkına varır artık.

günaydın... 3 rakamlı bölme yapın demiş öğretmen 2 sayfa yaptık bizde.
4 sayfada okuma yaptık..
Biz de bölmelerdeyiz ve öğretmen hergün 2 sayfa bölmelerle ilgili problemler veriyor.
Maşallah hergün düzenli okuma da yapıyorsunuz.

günaydın

ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye

1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,

emir ödevlerını yapıyor

soru çözuyorlar

Kız ne zaman bitiyordu senin şu eğitimler, özledik valla.
Arabanız da hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız günlerde mutlulukla kullanın inşallah.

günaydın cnm,şu ödevlerde bir son bulsa artık dimi,ben iyice tatil moduna girdim hiç ders çalıştırasım yok yani çocuktan beter durumdayım:23::23:
filmi seyretmedim tavsiye ediyosun madem seyredicem,böyle güzel filmler seyredince yazında fikrimiz olsun haftasonları düşünüyoruz netten ne seyretsek diye iyi oldu

Hakikaten artık tatil gelsin ben de seninle aynı durumdayım. Ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veren bir öğretmen.

günaydın

ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye

1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,

emir ödevlerını yapıyor

soru çözuyorlar

merhaba canım..hayırlı olsun arabanız.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allahım.
Maşallah oğluşa da, ne güzel bölmelerdeler, biz geometrik şekillerdeyiz şimdilik.

Evet yaaa, ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veriyor, o açıdan pek umudum yok.
Evet canım tavsiye ediyorum, güzel bir filmdi, hem de çocuklara örnek olabilecek türden. Evet birbirimize yazalım, fikir olsun.

Günaydın canım.

Biz de bölmelerdeyiz ve öğretmen hergün 2 sayfa bölmelerle ilgili problemler veriyor.

Arabanız da hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız günlerde mutlulukla kullanın inşallah.

Hakikaten artık tatil gelsin ben de seninle aynı durumdayım. Ama bizim öğretmen son güne kadar ödev veren bir öğretmen.

bölmelerde ilerledik ama çabuk alıştı bölmeye.her gün okuma yapmasak da okumamız hızlanmıcak..

Günaydın canım.

Bizim öğretmende aynı cnm o yüzden şimdiden sıkıldım zaten,birde karne alacakları hafta bile test yapar çocukları vardır elbet bir bildikleri el el üstünde oturacak değiller tabi

Günaydın canım.

inşallah canım etkilemiştir, aynen öyle, çok uğraşıyorum, şimdi de internetten İnekle.com diye bir site buldum ordan da ders aldırıyorum, akşam 40 dakika sadece konuştuk, motive olsun diye, bilmiyorum artık, inşallah toparlanır biranönce.

Kızlar bir de bu maden faciasına çok ama çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yakınlarına sabır versin, çok acı.
Evet yaa diyecek kelime yok maalesef, 201 aile mahvoldular, eşleri-çocukları, inşallah güzel yardımlar yapılır da,kimseye muhtaç olmadan yaşar geride kalanlar, çok zorrr çok.
bölmelerde ilerledik ama çabuk alıştı bölmeye.her gün okuma yapmasak da okumamız hızlanmıcak..
Maşallah canım, bölmeleri kavraması da çok iyi.
Okumayı da inşallah halledersin canım, sevdiği kitapları bulmaya çalış, sevdiği türden kitap oldu mu, hemen okuyorlar, şimdi benim büyük kız da, küçük kız da, beğendikleri kitaplar oldu mu, hemen bitirip, arkasını istiyorlar, serisi var mesela ufaklığın, 3 tanesini bitirdi, gerisini de istiyor. Senin de oğlandı değil mi, onların serisi olan kitaplarını bir araştır, mutlaka beğeneceği bir tane bulursun.
bir de 3-4 sayfa değil 30-40 sayfayı okuyeviriyor.

Son düzenleme:
Kızlar bir de bu maden faciasına çok ama çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yakınlarına sabır versin, çok acı.

Amin cnm,Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin çok büyük bir acı,bugün hepimiz keyifsiziz dahada rakamlar artmaz inşallah tek temennimiz bu:26::26::26:

inşallah canım etkilemiştir, aynen öyle, çok uğraşıyorum, şimdi de internetten İnekle.com diye bir site buldum ordan da ders aldırıyorum, akşam 40 dakika sadece konuştuk, motive olsun diye, bilmiyorum artık, inşallah toparlanır biranönce.

Evet yaa diyecek kelime yok maalesef, 201 aile mahvoldular, eşleri-çocukları, inşallah güzel yardımlar yapılır da,kimseye muhtaç olmadan yaşar geride kalanlar, çok zorrr çok.

Maşallah canım, bölmeleri kavraması da çok iyi.
Okumayı da inşallah halledersin canım, sevdiği kitapları bulmaya çalış, sevdiği türden kitap oldu mu, hemen okuyorlar, şimdi benim büyük kız da, küçük kız da, beğendikleri kitaplar oldu mu, hemen bitirip, arkasını istiyorlar, serisi var mesela ufaklığın, 3 tanesini bitirdi, gerisini de istiyor. Senin de oğlandı değil mi, onların serisi olan kitaplarını bir araştır, mutlaka beğeneceği bir tane bulursun.
bir de 3-4 sayfa değil 30-40 sayfayı okuyeviriyor.

evet canım oğlan benimki.. inşallahhhh okur 30-40 sayfa..

evet canım oğlan benimki.. inşallahhhh okur 30-40 sayfa..

beğendiği kitaplar bulman lazım.
ben dışarı çıktım geldim, işler vardı da, onları hallettim, kızın koçuyla görüşmemiz vardı, oraya gittim, bir süre ara verelim dedim, şu an kendini kapatmış durumda diyor, liseye hazırlık döneminde beraber hareket edelim, yine arada görüşelim ama şu anda seanslar boşuna gidiyor, o zamana belki toparlanır dedi ya da diyor ergenlik dönemini çok ağır atlatıyor, psikiyatriste götürün, çok önermiyorum ama faydası olur, biraz rahatlar dedi, ben de tabii ki istemedim, çocuğumun psikiyatristlik bişeyi yok ki, ara vermeye karar verdik. Lise başlangıcında, okulları tercih ederken, birlikte görüşüp karar verelim dedi, öyle işte kızlar.
Ben diyor üzülüyorum bişey yapamadığım zaman diyor, Sümeyye de çok kapatmış kendini diyor, vs. vs. Bakalım inşallah gerçekten toparlar da bu dönemi de atlatırız kızlar.

Son düzenleme:
günaydınlar.. dün iki sayfa fotokopi vardı onu yaptık. üç sayfada okuma..

Sanada günaydın cnm,inşallah servis isteğinize olumlu cevap verirler.Yeni arabanız hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,ödeme kolaylığı versin.Boşuna dememişler al ödenir sat tükenir.Sena naz yok hiç cnm gelmiyor inşallah kötü birşey yoktur bende merak ediyorum..

Günaydın canım.

merhaba canım..hayırlı olsun arabanız.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
amin kızlarrrrrrrrrrrrr

Günaydınnn kızlarrrrr

Hepimizin başı sağ oldun öncelikleee çokk ama çokkk zor bir gündü dün bugün de öyle

Ben dün gelemedim işe dışardaydım daha çok uğrayamadım da buraya

Herkesler iyidir inşallah

Birazdan okuyacağım yazılanlarııı

Okula uğradım dün öğretmenle filan görüştüm

Yazarım sonra şimdi az biraz bakayım geçmişee

Zeliş birşey soracağım sana.
Sen bir ara santraç kursu falan diyordun, görüştün mü kursla, ne yaptın?

Canım konu hala aktif olarak gündemimde ancak babadan veto yedi :60: :60: :60:

Biz evde çok fazla ödevlerle derslerle uğraşıyoruz bu yüzden okullar tatil olsun dedi babası sonra bakalım dedi

haklı bir yandan da o yüzden bekletiyouzzz

günaydın

ders saat 9 da
ben kütüphaneye geldim
size bakayım dıye

1 hafta oldu
dusteer daccıa
53 bın lıra,

emir ödevlerını yapıyor

soru çözuyorlar

Dilekciğim hayırlı olsun yeni arabanız Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Keske eski arabayı vermeseydiniz diye düşündüm ben oda senin olurdu

hem rahat rahat tecrübe kazanırdın araba yeni olunca eşin sana verirken tereddüt edecek öğrenmmen için

Kızlar ben hala çok kötüyüm çok ama çok üzgünüm

bir sürü can gitti geride bıraktıklarına Allahım kolaylık versin

tam başka bir şeye odaklanıyorum aklıma geliyor

yine herşey anlamsızlaşıyorrrr

Canım konu hala aktif olarak gündemimde ancak babadan veto yedi :60: :60: :60:

Biz evde çok fazla ödevlerle derslerle uğraşıyoruz bu yüzden okullar tatil olsun dedi babası sonra bakalım dedi

haklı bir yandan da o yüzden bekletiyouzzz

Dilekciğim hayırlı olsun yeni arabanız Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Keske eski arabayı vermeseydiniz diye düşündüm ben oda senin olurdu

hem rahat rahat tecrübe kazanırdın araba yeni olunca eşin sana verirken tereddüt edecek öğrenmmen için

Kızlar ben hala çok kötüyüm çok ama çok üzgünüm

bir sürü can gitti geride bıraktıklarına Allahım kolaylık versin

tam başka bir şeye odaklanıyorum aklıma geliyor

yine herşey anlamsızlaşıyorrrr

canım benim..
malesef ben de çok kötüyüm..keşke olmasaydı..keske o babalar , evlatlar ölmeseydi..çocukları yetim kalmasaydı..kadınlar dul kalmasaydı..

neredeyse tüm ilçenin erkekleri gitti..bu nasıl bir dünyadır..insan aklını kaçıracak gibi oluyor düşününce...Rabbim sabır versin ailelerine..

Allah evlatlarımızı korusun ..kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..

evet canım arabamızı aldık..çok rahat..daha az benzin yakıyor...

evet bana vermeyecektir eminim..
kendisi iyice alışınca bana öğretir diye umuyorum
eski arabamızı 16 bin tl ye saydı bayi...ama onu vermeseydik..daha çok borçlanırdık..o yüzden gerek yok zelişim şimdilik

bugün ben işteyim..

ders konusu bitti dün..o yüzden bugünkü ders işlenmeyecek..ama yarın ve sonraki hafta yine derslere devam...

canım benim..
malesef ben de çok kötüyüm..keşke olmasaydı..keske o babalar , evlatlar ölmeseydi..çocukları yetim kalmasaydı..kadınlar dul kalmasaydı..

neredeyse tüm ilçenin erkekleri gitti..bu nasıl bir dünyadır..insan aklını kaçıracak gibi oluyor düşününce...Rabbim sabır versin ailelerine..

Allah evlatlarımızı korusun ..kocalarımızı başımızdan eksik etmesin..

evet canım arabamızı aldık..çok rahat..daha az benzin yakıyor...

evet bana vermeyecektir eminim..
kendisi iyice alışınca bana öğretir diye umuyorum
eski arabamızı 16 bin tl ye saydı bayi...ama onu vermeseydik..daha çok borçlanırdık..o yüzden gerek yok zelişim şimdilik

bugün ben işteyim..

ders konusu bitti dün..o yüzden bugünkü ders işlenmeyecek..ama yarın ve sonraki hafta yine derslere devam...

anladım canım 2 hafta değilmiydi ki eğitim ben öyle hatırlıyorum

önümüzdeki hafta da mı yoksunn

kızzz ben seni bekliyorummm

1 hafta da ben ara vericem topiğeee sen gelde sana bırakacaktım buraları :60: :60: :60: :60:

Back