okunmuş ve yıpranmamış derken nereden alıyorsun ki? Ben kitapyurdundan alıyorum, 0 oluyor ordakiler? Evet kütüphane de güzel fikir canım. Briktir bakalım, oğluşun belki okur büyüyünce.okumak için verebilirim aslında dediğin gibi ama kargo maliyetleri oluyor...
ben zaten kitap alırken genelde okunmuş ve yıpranmamış kitapları almaya özen gösteriyorum ve tabi ki bandrollü olanları alıyorum...
böylelikle yarı fiyatına alıyorum canım kitapları...
ama kitaplarımı biriktiriyorum ilerde büyük bir kütüphanem olsun istiyorum Allah nasip ederde bir çalışma odam olursa oraya kütüphane yaptırmak istiyorum...
Evet canım umarım dağılmayıp seneye de birlikte oluruz deneyimlerimizi, sorunlarımızı, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşmaya kısacası arkadaşlığımızı dostluğumuzu sürdürmeye devam eder...
Sorma canım inşallah bitseler de azıcık rahatlasam aynı zamanda okullarda kapanacak inşallah... Oğluşum da yazın biraz ananede biraz babanede geçirecek zamanını canım...
Bir taraftan yaz okulu düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim çocuk dinlensin gönlüne göre vakit geçirsin istediğinde oynasın istediğinde gezsin uyusun dimi yani o yüzden kalsın dedim...
Bu arada az evvel "senden önce ben" kitabını sipariş verdim. Gittigidiyordan aldım canımm
okunmuş ve yıpranmamış derken nereden alıyorsun ki? Ben kitapyurdundan alıyorum, 0 oluyor ordakiler? Evet kütüphane de güzel fikir canım. Briktir bakalım, oğluşun belki okur büyüyünce.
Bencede tatiller onların hakkı gönüllerince geçirsinler.Bizimkide yaz okulu gibi gidiyor zaten babaannesineordada ders var yani çalıştırıyor kayınvalidem birde hergüne 1 kitap okuyacak,ondan sonra özgür istediğini yapsın zaten çok sıcaklarda akşam 4 te anca denize iniyolar.Biz haftasonları gidiyoruz o zaman hepten free bizimle takılıyo kitap filan hak getire...
Kitabıda keyifle ama özelliklere sonlara doğru hüzünle okuyacaksıniyi okumalar...
İşte senin benim gibi kitabı alıp okuduktan sonra satanlar oluyor onlardan alıyorum canım... O okurmu bilmem ama ben belki günün birinde hepsini okurum tekrardan
Sende oğluşunda çok şanslısınız canım aslında. Hem sen yazı daha rahat geçiriyorsun hem oğluşun bütün yazı tatilde geçiriyor...
he yaaa emekli olunca bol bol vaktimiz olacak inşallah.
inşallah canım o günleri görebilirsekkkk
inşallah, inşallah görürüz
Dışarda yedik yemeğiii bugün arkadaşlarla şiştim resmen yaaaaa
yazık emeklerimeee
3 dilim ekmek yedim
insanın midesi küçülünce böyle oluyor demekki 3 dilim ekmek benim dişimin kavuğuna gitmezde o açıdan
Kızlar anneler günü için bişeyler baktınızmı annelerize bakim?
dün de ben 3 dilim baklava yedim, şirkete gelmişti, herkes yiyince.Dışarda yedik yemeğiii bugün arkadaşlarla şiştim resmen yaaaaa
yazık emeklerimeee
3 dilim ekmek yedim
ben yemeklerde ekmek aramam için, kahvaltı haricinde, yemiyorum bile desen yeridir, bazen 1 dilim. Ben karbonhidrat türü yiyince alıyorum, aylardır, kektir-bisküvidri-bişidir yedim de yedim, e sonuç ortada. Bundan sonra toparlicaz ama yok bisküvit-misküvitinsanın midesi küçülünce böyle oluyor demekki 3 dilim ekmek benim dişimin kavuğuna gitmezde o açıdan
Kızlar anneler günü için bişeyler baktınızmı annelerize bakim?
ben kendim hediye almadım kızlardan ama, hareket de yok, sadece ufaklık resim yapıcam diyor da, bakalım, geçen doğum günümde de para biriktiriyorlardı, sonra ne olduysa, vazgeçiverdiler, hiçbey almadı keratalar
ben de kendime saten nevresim takımı almıştım. Bu sefer de internetten aldığım kıyafetlere sayarım olmadı, gömlek aldım kaç tane, kızla ortak giyiyoruz artıkın
ben geçen hafta gittiydim ya o ara verdik hediyelerimizi canımcımmm
ben kot etek aldım anneme
oğluşumda çiçek aldı
dün de ben 3 dilim baklava yedim, şirkete gelmişti, herkes yiyince.
ben yemeklerde ekmek aramam için, kahvaltı haricinde, yemiyorum bile desen yeridir, bazen 1 dilim. Ben karbonhidrat türü yiyince alıyorum, aylardır, kektir-bisküvidri-bişidir yedim de yedim, e sonuç ortada. Bundan sonra toparlicaz ama yok bisküvit-misküvitAh bi de üşenmesem spor yapabilsem
Ben hallettim canım, balık tavası ihtiyacı vardı, geçen gün Bim de denk geldi, 15 TL ye hallettim, kaynanama da eltimle birleşip, tek kişilik çarşaf takımı aldık, o da 15 TL ye geldi, böylece halletmiş oldum
Geçen yıl okuldan çalışma yapmışlardı birde gül getirmişti okuldan benim kuzucuğum, geçen hafta konuşurken mektup yazıcam sana resim yapıcam diyordu ama unutmuştur bilem çocuk onu...
Şuan aklı fikri yaz tatilinde ikide bir soruyor ne zaman tatil olacak diye...
Geçen yıl bana ne almışlardı yani babası alıp oğluş vermişdi ama hatırlamıyorum
Şimdide konuşmuyoruz zaten ama alır yine hediye diye düşünüyorum eşim...
ama hiç böyle düşünmemiştim ben neden hediye almıyorum kendime değil mi yaaa
Bakayım cumartesi bişeylerr zaten çok fazla htiyacım birikti alışveriş yapmam laızm ciddi anlamda her ay bişey çıkar oldu off offff
Siz erkenden halletmişsiniz hediye işini valla oh rahatsınız bende bu akşam bakayım bişeyler hem anneme hem kayınvalideme bari...fadime senin ön tatil yaklaşıyo iyice 19 mayısta gidicektiniz değilmi?
Benim oğlumda geçen yıl okulda öğretmenin yaptırdığı kendi elinin izi olan ve altında çok güzel bir yazı yazan kağıt getirdi,anneler günü sabahıda ben uyurken daha dışarı çıkıp çiçek almışlar babasıyla getirdi yatağıma koydu.
29 mayısta canım, 3 gece, evet yaklaştı çok şükür.Siz erkenden halletmişsiniz hediye işini valla oh rahatsınız bende bu akşam bakayım bişeyler hem anneme hem kayınvalideme bari...fadime senin ön tatil yaklaşıyo iyice 19 mayısta gidicektiniz değilmi?
Hımm en güzeli de böylesi aslında, kendi emek verip yaptıkları bişey, geçenlerde benim kız, ufacık kağıda '' anneciğim işçiler günün kutlu olsun'' diye yazpı süslemiş, bana veriyo, babasına da yazmış aynısından. Ertesi gün de neden işe gidiyon anne, işçi bayramı değil mi bugün dedi kuzucuğum.Geçen yıl okuldan çalışma yapmışlardı birde gül getirmişti okuldan benim kuzucuğum, geçen hafta konuşurken mektup yazıcam sana resim yapıcam diyordu ama unutmuştur bilem çocuk onu...
Şuan aklı fikri yaz tatilinde ikide bir soruyor ne zaman tatil olacak diye...
Geçen yıl bana ne almışlardı yani babası alıp oğluş vermişdi ama hatırlamıyorum
Şimdide konuşmuyoruz zaten ama alır yine hediye diye düşünüyorum eşim...
ama hiç böyle düşünmemiştim ben neden hediye almıyorum kendime değil mi yaaa
Bakayım cumartesi bişeylerr zaten çok fazla htiyacım birikti alışveriş yapmam laızm ciddi anlamda her ay bişey çıkar oldu off offff
Ohhh senin de güzelmiş geçen yılın canım, maşallah.Benim oğlumda geçen yıl okulda öğretmenin yaptırdığı kendi elinin izi olan ve altında çok güzel bir yazı yazan kağıt getirdi,anneler günü sabahıda ben uyurken daha dışarı çıkıp çiçek almışlar babasıyla getirdi yatağıma koydu.
29 mayısta canım, 3 gece, evet yaklaştı çok şükür.
Sen de halledersin canım bu akşam.
Hımm en güzeli de böylesi aslında, kendi emek verip yaptıkları bişey, geçenlerde benim kız, ufacık kağıda '' anneciğim işçiler günün kutlu olsun'' diye yazpı süslemiş, bana veriyo, babasına da yazmış aynısından. Ertesi gün de neden işe gidiyon anne, işçi bayramı değil mi bugün dedi kuzucuğum.
Evet evet kendi hediyeni kendin al, en garanti yöntem.
Ohhh senin de güzelmiş geçen yılın canım, maşallah.
ay canım yaaa ,zaten yoğundun, inşallah yerine eleman alınacaktır. Annene de ne güzel bir hediye düşünmüşsün, eminim mutlu olacaktır.Merhaba kızlar,
Gelemedim bir türlü işyerinde biraz işler karışık.
Bir arkadaş işten ayrılıyor ay sonunda. Onun işlerine bakıyorum biraz, o gidince hepsi bana kalacak çünkü.:44:
Buraya gelemeyince de bi eksiklik hissediyorum, merak ediyorum sizleri, gerçekten aile gibi olduk burada.
Sanırım anneler günü hediyelerini konuşmuşsunuz. Çünkü göz ucuyda baktım sayfalara dikkatli okuyamadım.
Ben k.valideye birşey almayacağım. Anneme de burada bir özel hastaneden çekap hediye çeki aldım. Genel bir taramadan geçireceğim onu:)
maalesefküçücük çocuk bile anlamış 1 mayısın senin bayramın olduğunu tatil olması gerektiğini ama patronlar yokmu o patronlarrrrrr
canım yaaa ,kıyamamDün kızım diyor ki anne sakın çantadaki kağıda bakma, süpriz pazar günü vereceğim sana.
Sanırım okulda öğretmen resim falan yaptırmış. Benim için en güzel hediye onun ellerinden çıkan zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?