• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

boncuk yine nere gittin kızzz, ekleyeceksin diye burada bekliyorum ben?:26::26:

bir kere almıştım canım, fena değil tadı da, faydası açısından pek bişey diyemiceğim, ben öylesine şişkinlik gidersin diye almıştım. Fark etmedim bişey.

Annene mutlu yıllar canım. Güzel geçmiş akşamınız, ödevleri de o kadar benimsemişinki, dersimi yaptıktan sonra deyince şaşırdım, ne dersi vardı ki diye:52::52::52:
Oğlunun gösterisi için de çok iyi olmuş senin için, bu sefer rahat rahat gidersin.
Evet yaaa yaz geldiği için değil de, ben çok fena şiştim yaa, tutup da bikini giyecek değilim yoksa, inşallah ulaşırım hedefime.
Sen de ne diyeyim canım, inşallah bulursun o gücü bir gün kendinde:27::27:
Tamam canım bak bakalım.
İngilizceden bizimkiler meyveleri öğreniyorlar şimdi, ama dediğin gibi evde hiç çalışmıyoruz.

bende bekliyorum :1::1::1::1::1:

bekleyin bekleyin beklemesi heyecanlı oluyor...

Geldim geldim.
Gece kızın dişi ağrıdı. Çürük bi dişi vardı ihmal ettik hep ama dün gece ağrı yaptı. Sabah da onu dişçiye götürdüm. İlaç falan koydu. Önümüzdeki hafta dolgu yapacak. Bu yüzden ofise de yeni geldim.
Yani aşkolsun, aklınıza geldiği gibi birşey yok.
Kovsanız da gitmem:37::37::37:

Geçmiş olsun cnm diş ağrısıda birşeye benzemez hele çocuklarda çok fena,ilaçtan sonra geçmiştir umarım ağrısı

ama gitmiş boncuk yaaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben de gördüm de, bağlantı kopmuştur diye düşünoyorum, yoksa bizi burada bırakıp gitmez ama değil mi:52::52::52::52:
sen nasıl yazıyorsun bu arada, gizli mod olayı mı var, topikte gözükmüyosun?

Son düzenleme:
ben de gördüm de, bağlantı kopmuştur diye düşünoyorum, yoksa bizi burada bırakıp gitmez ama değil mi:52::52::52::52:
sen nasıl yazıyorsun bu arada, gizli mod olayı mı var, topikte gözükmüyosun?

yok kız ben bir orda bir burdayım :60: :60:

diğer topice de bakıyorum ya ondan görmüyorsundur

birde ben ne yazdığınızı kendi profilimden takip ediyorum daha kolay oluyor

yok kız ben bir orda bir burdayım :60: :60:

diğer topice de bakıyorum ya ondan görmüyorsundur

birde ben ne yazdığınızı kendi profilimden takip ediyorum daha kolay oluyor

hııı topikler arasında nasıl geçiş yapıyon? ben kullanıcı kontrol panelinden bakıyorum, senin nasıl profilden anlamadım?

Son düzenleme:
Kızlar şu ara bir kitap okuyorum çok güzel her sayfası komedi tavsiye ederim belki okumuşsunuzdur.Kitabın adı 'Kocan kadar konuş'akşamları eve giderken yolda vapurda okuyorum kendi kendime gülüyorum napim komik kitap okuyun mutlaka:)

hııı topikler arasında nasıl geçiş yapıyon? ben kullanıcı kontrol panelinden bakıyorum, senin nasıl profilden anlamadım?

kendi adının üzerine tıkladığında açılan sayfa varya işte orada tutuyorum ekranı kim nereye ne yazarsa (tabi arkadaşım olanlar) anında görebiliyorum.

ama aynı anda iki farklı sayfayı da açtığım oluyor bazen

bir sekmede burası açık mesela bir sekmede diğer topic :60:

Kızlar şu ara bir kitap okuyorum çok güzel her sayfası komedi tavsiye ederim belki okumuşsunuzdur.Kitabın adı 'Kocan kadar konuş'akşamları eve giderken yolda vapurda okuyorum kendi kendime gülüyorum napim komik kitap okuyun mutlaka:)

konusu ne canım anlatsana azıcık bir kaç kitap alıcam bende bu ara bunuda alırım ilgimi çekersee

konusu ne canım anlatsana azıcık bir kaç kitap alıcam bende bu ara bunuda alırım ilgimi çekersee

30 una gelmiş ama evlenmemiş bir kızın mizahı kendini anlatıyor esprili bir dille va ailesi ama çok komik yani okuman lazım mutlaka şiddetle tavsiye ederim..

Back