İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

30 una gelmiş ama evlenmemiş bir kızın mizahı kendini anlatıyor esprili bir dille va ailesi ama çok komik yani okuman lazım mutlaka şiddetle tavsiye ederim..

tamam canım yazıyorum bir kenara daha önce de senden öne beni tavsiye etmiştin onu da almadım birlikte alırım... Varmı başka şöyle ilgi çekici konusu olan okurken sıkmayacak kitap önerin

tamam canım yazıyorum bir kenara daha önce de senden öne beni tavsiye etmiştin onu da almadım birlikte alırım... Varmı başka şöyle ilgi çekici konusu olan okurken sıkmayacak kitap önerin

o çok duygusal bir o kadarda güzel bir kitap cnm.Onuda oku mutlaka :)

kızlar merhaba
nasılsınız
ben eğitime gidiyorum bildiğiniz gibi..
bu akşam fırsat bulabildim..evdeki net kağnı kadar yavaş
sinir oluyorum..güyya benim kocam format attırdı..daha beter oldu..ondan evden net kullanmıyorum hafta sonları falan..sinir ediyor

eğitim iyi gidiyor.
bir sıkıntı yok.
sizler nasılsınız..
geçmişi okumaya çalışayım şimdi biraz.

hıııı iyiymiş, aklımda tutayım bir kenarda, en iyisi değil mi yolculukta vakit geçirmenin.
anladım canım, dün senden sonra epey profilden kullandım ben de.

piruze ve sinan akyüzün ilgimi çekti, gerçek hayat hikayesinden esinlenilmiş, bir de kitapyurdunda kitabın ilk 10 sayfasını okuyabiliyorsun, ordan bak istersen canım.

canım canım kaç gündür biz de seni arıyoruz, nasıl gidiyor eğitimler? Neden o kadar yavaş ki internetiniz, biz evde TTNET sınırsız kullanıyoz, hiç sorun yok.
İyiyiz bizler de çok şükür.

günaydın kızlarr,
dün geometrik cisimlerden kesip robot yapıştırma ödevimiz vardı, kendi yaptı. Bir de Türkçe yazılısından 4 almış bu basit-türemiş-bileşik kelimelerden olmuşlar, zaten kavrayamamıştı, bir de özgeçmiş yazdı, örnek vermiş öğretmen, onun aynısını kendine uyarladı.
Büyük kızım da, demiştimya site buldum diye, 1,30 saat matematikten ders aldı, şimdilik beğendi, bugün devam edecekler, konu bitmedi, inşallah fayda görür.

o çok duygusal bir o kadarda güzel bir kitap cnm.Onuda oku mutlaka :)

tamam canım listemin en başında şuan o kitap var.. Şu sınav telaşlarım bitsin haziran sonrası servisteki tüm zamanımı da dahil ederek kendimi kitaplara adayacağım...

İnternet sıkıntına üzüldüm canım, özlüyoruz valla senin yokluğun çok hissediliyor....

Fırsat buldukça yaz canım ne var ne yok anlat...

Sinan Akyüz'ün kalemi kuvvetlidir severim onun kitaplarını okumayı bu kitabını da not aldım canım teşekkür ederim...

Akşam değişik bir ödeviniz varmış canım aferin kızına tek başına yapmış.. Eee sınav sonucu da kötü değil ki... Büyük kızın beğenmesine de ayrıca sevindim yeni ders metodunuzu umarım faydalı olur canımcımmm...

Fadime canım aklıma bir şey geldi dün akşam seni düşündüm biraz..

Yaz tatilinde kızın ne yapacak canım..

Mesela sizin ofiste filan yardımcı olsa sana çalışsa yaniii. Düşündünüz mü hiç bunu.. İşte ne bileyim fotokopi çeker getir götür işlerini yapar var ya sen bile verebilirsin maaşını maksat çalışmanın özellikle vasıfsız çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak görse mesela...

günaydın cnm sinan akyüz ün şamda bir türk gelini piruze ve şahika ile ferayesini okudum çok etkilendim.Araplardan bir kez daha nefret ettim.Ama güzel kitaplar bende seviyorum sinan akyüzü

Günaydın cnm,yoğun bir şekilde eğitimdesin anladığımız kadarıyla uğrayamıyorsun hiç.Biz seni özledik valla ama itiraf et sende bizim eksikliğimizi arıyosundur değilmi?

günaydın cnm,sevdimi seninki geometriyi?benim oğlan pek sevmiş çok zevkli anne diyor.Akşamda bizim yardımcı kitabımızda kare prizma dikdörtgen prizma birde bire küp vardı kalın kartondan yırtılıp katlanıp o şekiller oluşturulacaktı onu yaptık.Birde tabi gıcık hayat bilgisinden de eskiden geçerli olan mesleklerle ve günümüzde geçerli olan mesleklerin fotografı yapıştırılacaktı,neyse onuda hallettik..
Büyük kızında bu siteyi sevmesi çok iyi olmuş çünkü severse devamı gelir...

canım geçen yaz yapmıştım zaten öyle birşey, ihtiyacı olmadığı halde, bir ayakkabı istemişti, hoşuna gitmiş modeli, ben de o zaman çalış benim yanımda, kazan al dedim, 2 gün geldi de yanıma biraz çalıştıydı. Olabilir de, yaz gelsin de bakarız canım.
sınav sonucu kötü değil de, bir ara Türkçe si çok iyi diyordu öğretmeni, hep 5 almaya başlamıştı da, ondan şaşırdım. Çocuklarla ilgilenmek gerekiyor arkadaş, biraz ilgilenmeyince hemen belli ediyolar, biraz basit-bileşik-türemiş kelimelerin üzerinde durmamız gerekiyor bunu anladım.
Bizim ufaklık anında kaldırıyo ödevini, ben bakıp da yanlışını bulup düzelttircem diye, kaçırıyo Akşam ablasıyla uğraşırken, yemek-bulaşık derken, bakamadım nasıl etti, ne yaptı diye.

günaydın..dün yazma ödevimiz vardı biraz da okuma yaptık..
günaydın canım.

günaydın cnm sinan akyüz ün şamda bir türk gelini piruze ve şahika ile ferayesini okudum çok etkilendim.Araplardan bir kez daha nefret ettim.Ama güzel kitaplar bende seviyorum sinan akyüzü
evet piruze ve piruze ve oğulları çıkmış okuyacağım ben de, çok merak ediyorum, epey acıklı gözüküyordu, ilk 10 sayfasını okudum ikisinin de.

canım şimdilik kare-dikdörtgen-çember ve üçgen yapıyorlar, daha yeni olduğu için pek bi ödev yapmadık aslında, sever inşallah, kibrit çöpü ve hamurlarla şekillerini yapıyorlar, beyaz kağıda. Etkinlik olunca, severek yapıyorlarya, bakalım devamı nasıl olur.

Tünaydınnn kızlar, canlarrr nasılsınızzzzz

Dün akşam yine ödev gelmedi test kitapçığı geldi ama babası takip etti zamanını filan, benimle de kitap okudu birazz kitaptaki 2 hikaye çok şükür bitti 3. ve son hikayeyi bu akşam okuruz artık herhalde...

Serviste gidip gelirken ders çalışmaya başladım bende akşam ya zaman kalmıyor yada çok az zaman kalıyor işi şansa bırakmayalım dedim son sınavlar bunlar vereyim de hepsini bitsin bu dönem inşallah...

İlk dönem notlarım da iyi geldi şükür fazla çalışamamıştım ama ona göre iyi yani...

akşam yine yemek vardı yapmadım ama bu akşam artık yemek yapmak gerekecek neyse en azından haftanın çoğunu bitirdik...

tünaydın canım,
iyi dersler sana şimdiden, iyi yapmışsın ne yapalım değil mi ama? İnşallah geçersin bu dönem de. Evet haftanın sonuna geldik yine, zaman ne çabuk geçiyor değil mi, bu seneyi bile bitirdik sayılır, ama sizlerle birlikte güzel geçti yılımız, 2.sınıfı daha bir verimli geçirdik. İnşallah seneye de hep beraber olabiliriz, bu ortam bozulmaz.

Seninde sınavların bitsinde rahata er azıcık okulların kapanmasıyla birlikte.Yaza ne yapacaksınız oğlan anneannede mi kalacak?

Evet canım umarım dağılmayıp seneye de birlikte oluruz deneyimlerimizi, sorunlarımızı, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi paylaşmaya kısacası arkadaşlığımızı dostluğumuzu sürdürmeye devam eder...

Seninde sınavların bitsinde rahata er azıcık okulların kapanmasıyla birlikte.Yaza ne yapacaksınız oğlan anneannede mi kalacak?

Sorma canım inşallah bitseler de azıcık rahatlasam aynı zamanda okullarda kapanacak inşallah... Oğluşum da yazın biraz ananede biraz babanede geçirecek zamanını canım...

Bir taraftan yaz okulu düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim çocuk dinlensin gönlüne göre vakit geçirsin istediğinde oynasın istediğinde gezsin uyusun dimi yani o yüzden kalsın dedim...

Bu arada az evvel "senden önce ben" kitabını sipariş verdim. Gittigidiyordan aldım canımm

kızlar aslında bir havuz oluştursak da, kitapları değiş tokuş yapsak keşke değil mi, böylece daha çok kitabı daha az maliyetle okuyabilirdik. Aynı şehirde olsaydık her halukarda olurdu bu iş ama kargoyla zor.

okumak için verebilirim aslında dediğin gibi ama kargo maliyetleri oluyor...

ben zaten kitap alırken genelde okunmuş ve yıpranmamış kitapları almaya özen gösteriyorum ve tabi ki bandrollü olanları alıyorum...

böylelikle yarı fiyatına alıyorum canım kitapları...

ama kitaplarımı biriktiriyorum ilerde büyük bir kütüphanem olsun istiyorum Allah nasip ederde bir çalışma odam olursa oraya kütüphane yaptırmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…