• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhaba kızlar,
Gelemedim bir türlü işyerinde biraz işler karışık.
Bir arkadaş işten ayrılıyor ay sonunda. Onun işlerine bakıyorum biraz, o gidince hepsi bana kalacak çünkü.:44:

Buraya gelemeyince de bi eksiklik hissediyorum, merak ediyorum sizleri, gerçekten aile gibi olduk burada.

Sanırım anneler günü hediyelerini konuşmuşsunuz. Çünkü göz ucuyda baktım sayfalara dikkatli okuyamadım.
Ben k.valideye birşey almayacağım. Anneme de burada bir özel hastaneden çekap hediye çeki aldım. Genel bir taramadan geçireceğim onu:)

çok güzel bir hediye seçmişsin canımmmm annen için, evet insan cidden eksikliğini hissediyor dimi gelmeyince... Bend ebu ara çok takılır oldum ama aslında toparlamam lazım işlerimi bir an evvel yoksa önümde ufaktan tepeler dağ olmaya başlıyor :60: :60: :60:

Dün kızım diyor ki anne sakın çantadaki kağıda bakma, süpriz pazar günü vereceğim sana.
Sanırım okulda öğretmen resim falan yaptırmış. Benim için en güzel hediye onun ellerinden çıkan zaten.

evet en güzel hediye elleriyle emek verip yaptıkları şeyler aslında....

Dün kızım diyor ki anne sakın çantadaki kağıda bakma, süpriz pazar günü vereceğim sana.
Sanırım okulda öğretmen resim falan yaptırmış. Benim için en güzel hediye onun ellerinden çıkan zaten.

Ay ne güzel bir süpriz bekliyor çantada seni kimbilir:34::34:

ay canım yaaa ,zaten yoğundun, inşallah yerine eleman alınacaktır. Annene de ne güzel bir hediye düşünmüşsün, eminim mutlu olacaktır.
maalesef:43::43::43::43:

canım yaaa ,kıyamam:16::16::16::16:

Evet eleman alınacak ama o arada alınana kadar bütün işler bende malesef.

çok güzel bir hediye seçmişsin canımmmm annen için, evet insan cidden eksikliğini hissediyor dimi gelmeyince... Bend ebu ara çok takılır oldum ama aslında toparlamam lazım işlerimi bir an evvel yoksa önümde ufaktan tepeler dağ olmaya başlıyor :60: :60: :60:

evet en güzel hediye elleriyle emek verip yaptıkları şeyler aslında....

İnşallah annem de beğenir hediyeyi çünkü ona ne alsam ne gerek var der kıyamaz para harcama der. Evet burası güzel ama işlerde var.
Ay ne güzel bir süpriz bekliyor çantada seni kimbilir:34::34:

Evet ben de merak ettim ama bakmadım çünkü baktığımı anlarsa üzülür, onun o heyecanını bozmak istemedim.

İyi akşamlar çocuğum değil ama kardeşim 2.sınıfa gidiyor :) Öğretmeni öğretmenler odası muhabbetleri ile ilgili ödev vermiş tiyatro gibi olacakmış yardımcı olur musunuz sizede verildimi böyle bir ödev ne konuşulur ne yapabiliriz ? Şimdiden teşekkürler :16:

İyi akşamlar çocuğum değil ama kardeşim 2.sınıfa gidiyor :) Öğretmeni öğretmenler odası muhabbetleri ile ilgili ödev vermiş tiyatro gibi olacakmış yardımcı olur musunuz sizede verildimi böyle bir ödev ne konuşulur ne yapabiliriz ? Şimdiden teşekkürler :16:
canım bu konuda bişey diyemeyeceğim, ne biçim bir ödevmiş ki bu, biz öğretmenler kendi arasında ne konuşur nerden bilebiliriz ki, öğretmen birisi ile görüşmen gerekir. Üzgünüm maalesef yardımcı olamadım.

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar..
dün akşam iki tane metin vardı okuyup sorularını cevapladık.biraz da okuma yaptık..

Canım bir kere ödev çok garip gerçekten yaa :53::53::53::53::53::53:

ama herhangi bir konuyu seçip üzerine yazabilirsiniz

Mesela yaklaşan bir sınavla ilgili öğretmenlerin kendi öğrencileri hakkındaki konuşmaları, yada bir milli bayram ne bileyim herşey olabilir.

Yada okulun katıldığı bir yarılmada elde edilen bir başarı için okul müdürünün öğretmenler odasında yaptığı bir konuşma vs. vs. vs.

canım bu konuda bişey diyemeyeceğim, ne biçim bir ödevmiş ki bu, biz öğretmenler kendi arasında ne konuşur nerden bilebiliriz ki, öğretmen birisi ile görüşmen gerekir. Üzgünüm maalesef yardımcı olamadım.

Demi canım yaa bu nasıl bir konuysa :60: :60:

Hayır çocuk ortaokul düzeyinde olsa ve kompozisyon konusu filan olsa neyse Allahım seni bizi koru böyle ödevlerden :60: :60: :60:

dün akşam iki tane metin vardı okuyup sorularını cevapladık.biraz da okuma yaptık..

günaydın canımmm...

günaydın canım,
sana da hayırlı cumalar:16:

Canım bir kere ödev çok garip gerçekten yaa :53::53::53::53::53::53:

ama herhangi bir konuyu seçip üzerine yazabilirsiniz

Mesela yaklaşan bir sınavla ilgili öğretmenlerin kendi öğrencileri hakkındaki konuşmaları, yada bir milli bayram ne bileyim herşey olabilir.

Yada okulun katıldığı bir yarılmada elde edilen bir başarı için okul müdürünün öğretmenler odasında yaptığı bir konuşma vs. vs. vs.

Demi canım yaa bu nasıl bir konuysa :60: :60:

Hayır çocuk ortaokul düzeyinde olsa ve kompozisyon konusu filan olsa neyse Allahım seni bizi koru böyle ödevlerden :60: :60: :60:

günaydın canımmm...
Evet canım ya anlamadım, ne alakaysa?
Aminnnn, öğretmenlerimiz akıllı akıllı ödev göndersinler inşallah.:27:

Günaydınn kızlarrrr, hayırlı cumalar...

Dün akşam ödev gelmedi yine 5. sınav kitapçığı geldi. Baba gözetmenlik yaptı sınava öyle diyim :60: :60:

Ama bizimki iyice alıştı bu sınav işlerine yanlışlarda ilk zamanlara göre baya azalttı önceki gün sınavında 45 soruda 6 yanlışı çıkmış...

Akşam yemeğim yoktu yemek yaptım. Oğluş da hikaye kitabını bitirdi. Hikaye haritasının 1. sayfasını yaptık bu akşama sadece özet kısmı kaldı...

Bugün İstanbul yağmurlu ve soğuk hava kapalı ister istemez yansıyor insanın ruh haline neyse ki yarın tatilll

Dün akşam ödev gelmedi yine 5. sınav kitapçığı geldi. Baba gözetmenlik yaptı sınava öyle diyim :60: :60:

Ama bizimki iyice alıştı bu sınav işlerine yanlışlarda ilk zamanlara göre baya azalttı önceki gün sınavında 45 soruda 6 yanlışı çıkmış...

Akşam yemeğim yoktu yemek yaptım. Oğluş da hikaye kitabını bitirdi. Hikaye haritasının 1. sayfasını yaptık bu akşama sadece özet kısmı kaldı...

Bugün İstanbul yağmurlu ve soğuk hava kapalı ister istemez yansıyor insanın ruh haline neyse ki yarın tatilll

maşallah oğluşa az yanlış çıkarmış.bizimkilere biraz zaman lazım işte.
burada da hava kapalı ve yağmurlu..

maşallah oğluşa az yanlış çıkarmış.bizimkilere biraz zaman lazım işte.
burada da hava kapalı ve yağmurlu..

evet canım zaman zaman...

yaa sorma bir arkadaş yazmış face "nisan görünümlü mayıs" diyeeee :60: :60: :60:

nisan ayında nasıldı hava mayıs ayında nasıll neyse yağsın da bereket birde su sorunu yaşamayalım yaz günlerindee

maşallah oğluşa canım 6 yanlış iyiymiş:nazar::nazar::nazar:
Antalya da aynı durumda canım, sağanak yağmur var. Allah ın ilahi adeleti, kuraklık kuraklık dendi durdu, alın size kuraklık dedi herhalde, rahmetinden sual olunmaz. Şükürler olsun.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,bizimde akşam yine silindir prizma üçgen prizma katlamaları vardı.Ayrıtlı sorular vardı test kitapçığında ben bu konuları unutalı çoookk olmuş onu farkettim.Benim oğlan okul kermesinden yüzük almış bana anneler günü için paketletmiş bir güzelde akşam verdi çok duygulandım beğendinmi annecim beğenmediysen değiştiririm dedi bayıldım oğlum düşünmen yeter dedim,ömür boyu saklıcam bir hediye çok kıymetli benim için.Bide eve gelince bayağa derinlere saklamış görmiyeyimde süpriz bozulmasın diye canım oğlum benim:16::16::16::16:

Günaydın cnm bu testler o açıdan çok iyi oluyor,yanlışları düşürüyor bayağa...İstanbul sorma birde soğuk yani sabah üşüdüm kalın giyinmeme rağmen ben birde deniz yolculuğuda yapıyorum ya işe gelince ısınmam zaman alıyor:1::1::1:

internetten araştırmanı tavsiye ederim,ödevlerle ilgili siteler var orda ipucu verir size bayağa :)

maşallah oğluşa canım 6 yanlış iyiymiş:nazar::nazar::nazar:
Antalya da aynı durumda canım, sağanak yağmur var. Allah ın ilahi adeleti, kuraklık kuraklık dendi durdu, alın size kuraklık dedi herhalde, rahmetinden sual olunmaz. Şükürler olsun.
Antalyanın da yağmuru malum hızlı yağdımı önüne geçilmiyo valla.Geçen tv gökçeadayı göstermişti gördünüzmü bilmem yağmurdan tanınmıyacak hale gelmiş ada,Allahım herşeyin hayırlısını versin de insanlar mağdur olmasın inşallah..

Günaydın kızlar,bizimde akşam yine silindir prizma üçgen prizma katlamaları vardı.Ayrıtlı sorular vardı test kitapçığında ben bu konuları unutalı çoookk olmuş onu farkettim.Benim oğlan okul kermesinden yüzük almış bana anneler günü için paketletmiş bir güzelde akşam verdi çok duygulandım beğendinmi annecim beğenmediysen değiştiririm dedi bayıldım oğlum düşünmen yeter dedim,ömür boyu saklıcam bir hediye çok kıymetli benim için.Bide eve gelince bayağa derinlere saklamış görmiyeyimde süpriz bozulmasın diye canım oğlum benim:16::16::16::16:

canım benim ya ne güzel düşünmüş maşallah..bir de beğenmediysen değiştireyim demesi beni çok duygulandırdı..

Back