• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlar,bizimde akşam yine silindir prizma üçgen prizma katlamaları vardı.Ayrıtlı sorular vardı test kitapçığında ben bu konuları unutalı çoookk olmuş onu farkettim.Benim oğlan okul kermesinden yüzük almış bana anneler günü için paketletmiş bir güzelde akşam verdi çok duygulandım beğendinmi annecim beğenmediysen değiştiririm dedi bayıldım oğlum düşünmen yeter dedim,ömür boyu saklıcam bir hediye çok kıymetli benim için.Bide eve gelince bayağa derinlere saklamış görmiyeyimde süpriz bozulmasın diye canım oğlum benim:16::16::16::16:

ayyy ne gzüel düşünmüş oğluşun canımmm, evet sakla hediyesini gün gelip biz sakladıklarımıza bakıp bakıp ağlarız birde dimi...

Günaydın cnm bu testler o açıdan çok iyi oluyor,yanlışları düşürüyor bayağa...İstanbul sorma birde soğuk yani sabah üşüdüm kalın giyinmeme rağmen ben birde deniz yolculuğuda yapıyorum ya işe gelince ısınmam zaman alıyor:1::1::1:

Evet yaaa ben de hala tam ısınamadım....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,bizimde akşam yine silindir prizma üçgen prizma katlamaları vardı.Ayrıtlı sorular vardı test kitapçığında ben bu konuları unutalı çoookk olmuş onu farkettim.Benim oğlan okul kermesinden yüzük almış bana anneler günü için paketletmiş bir güzelde akşam verdi çok duygulandım beğendinmi annecim beğenmediysen değiştiririm dedi bayıldım oğlum düşünmen yeter dedim,ömür boyu saklıcam bir hediye çok kıymetli benim için.Bide eve gelince bayağa derinlere saklamış görmiyeyimde süpriz bozulmasın diye canım oğlum benim:16::16::16::16:

Antalyanın da yağmuru malum hızlı yağdımı önüne geçilmiyo valla.Geçen tv gökçeadayı göstermişti gördünüzmü bilmem yağmurdan tanınmıyacak hale gelmiş ada,Allahım herşeyin hayırlısını versin de insanlar mağdur olmasın inşallah..

Maşallah düşünceli oğluşuna canım benim, beğenmezsen değiştiririm demesi falan:nazar::nazar:
Evet canım çok feci yağıyor şu anda da, çocukları da babaları bıraktı okula, aldı, şimdi ufaklık var okulda, akşama da Allah kerim artık.
bizim kızlardan hareket yok şimdilik hediye için:26::26::26:

Canım bir kere ödev çok garip gerçekten yaa :53::53::53::53::53::53:

ama herhangi bir konuyu seçip üzerine yazabilirsiniz

Mesela yaklaşan bir sınavla ilgili öğretmenlerin kendi öğrencileri hakkındaki konuşmaları, yada bir milli bayram ne bileyim herşey olabilir.

Yada okulun katıldığı bir yarılmada elde edilen bir başarı için okul müdürünün öğretmenler odasında yaptığı bir konuşma vs. vs. vs.

Demi canım yaa bu nasıl bir konuysa :60: :60:

Hayır çocuk ortaokul düzeyinde olsa ve kompozisyon konusu filan olsa neyse Allahım seni bizi koru böyle ödevlerden :60: :60: :60:

günaydın canımmm...

Teşekkürler fikirleriniz için çocuk olduğu için konuşmalar basit cümlelerle olmalı diye düşünüp 3 4 cümleyi geçiremiyorum çocuğa değil resmen veliye verilmiş bir ödev :26:

canım bu konuda bişey diyemeyeceğim, ne biçim bir ödevmiş ki bu, biz öğretmenler kendi arasında ne konuşur nerden bilebiliriz ki, öğretmen birisi ile görüşmen gerekir. Üzgünüm maalesef yardımcı olamadım.

Öğretmen biriyle konuşmak gerekecek doğru diyorsun teşekkürler :16:
internetten araştırmanı tavsiye ederim,ödevlerle ilgili siteler var orda ipucu verir size bayağa :)

Bulamadım öğretmenler odası muhabbetleri yazınca saçma sapan şeyler çıkıyor belki ortak verilmiş bir ödevdir diye düşünüp buraya yazayım dedim ama bizim öğretmen uydurmuş :D

Kızlarrrrr Diyet günlükleri konusu altında bir topic açtımmm

birlikte diyet yapıp paylaşımda bulunabileceğimiz

gelmek isterseniz beklerimmmmmmm

Günaydın cnm,yoğun bir şekilde eğitimdesin anladığımız kadarıyla uğrayamıyorsun hiç.Biz seni özledik valla ama itiraf et sende bizim eksikliğimizi arıyosundur değilmi?

kızlar mesajlarınızı okudum..sadece biri ile alıntı yaptım..netim çok ağır ...bekletiyor
eğitim iyi gidiyor.
boşluksuz maşallah

sağlığımız iyi

ben de sizi özledim..itirafa ne gerek var..hayatımın bir parçası da sizlersiniz..sizi çok seviyorummmmmmm....

Kızlarrrrr Diyet günlükleri konusu altında bir topic açtımmm

birlikte diyet yapıp paylaşımda bulunabileceğimiz

gelmek isterseniz beklerimmmmmmm
günaydın canım, bakayım bugün.

günaydın kızlar iyi haftalar..
anneler gününüz kutlu olsun :16::16::16::16::16:
günaydın canım,
senin de anneler günü kutlu olsun:119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın canım, bakayım bugün.

günaydın canım,
senin de anneler günü kutlu olsun:119::119::119::119::119::119::119::119:

Günaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun,güzel bir pazar gününden sonra geldik kürkçü dükkanına ve hayatın gerçeklerine.Haftasonu biraz ingilizce çalıştık oğluşla bugün sınav varmış ayları,günleri birde sayıları(10-20-30-40......100 e kadar)yazılışları öğrendik.Şaşırmadan yazıyo bakalım heyecan yapmazsa iyi sonuç alır.Bugün öğretmen toplantı koymuş saat 4 e.Sene bitiyor ne toplantısı anlamadım babam gidecek bakalım neymiş.Sizler nasılsınız?

merhaba kızlar.nasılsınız bakalım

öğlen arasındayım..kütüphanede bilgisayar odasındayım
iyiyim
emir hala pirizma , köşe , ayrıt, ve o konularda.

Atatürk ile ilgli çalışmalar yaptık.

anneler gününde güzel bir kart hazırlamışlar sınıfça ..emir de beni çizmiş kartının içine..uzun bacaklıyım..boynumda çantam falan..çok hoştu..

anneler gününüz kutlu olsun

Günaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun,güzel bir pazar gününden sonra geldik kürkçü dükkanına ve hayatın gerçeklerine.Haftasonu biraz ingilizce çalıştık oğluşla bugün sınav varmış ayları,günleri birde sayıları(10-20-30-40......100 e kadar)yazılışları öğrendik.Şaşırmadan yazıyo bakalım heyecan yapmazsa iyi sonuç alır.Bugün öğretmen toplantı koymuş saat 4 e.Sene bitiyor ne toplantısı anlamadım babam gidecek bakalım neymiş.Sizler nasılsınız?
Selam canım,
oğluşuna başarılar diliyorum, eminim güzel bir puanla gelecek.

iyiyim

anneler gününde güzel bir kart hazırlamışlar sınıfça ..emir de beni çizmiş kartının içine..uzun bacaklıyım..boynumda çantam falan..çok hoştu..

Selam canım,
Nasıl gidiyor eğitimler?
Biz de matematikte aynı konudayız. Bizim de öğretmen şiir vermiş, onu rulo yapmışlar, sabah onu verdi bana, büyük kızım da sadece anneler günün kutlu olsun dedi, ben de hani dedim hediyem nerde, param yoktu diyor, sonra çoştular, öğlen kardeşiyle beraber çarşıya sinemaya gideceğiz diye, bir de 1 arkadaşı çıktılar. Oradan cam kase almış 6 lı olanlardan, ufak da 2 li küçük borcam almış, bir de karanfil almışlar, ellerinde hediyelerle geldiler.
Senin de anneler günün kutlu olsun canım.:16::16:

Selam canım,

Selam canım,
Nasıl gidiyor eğitimler?
Biz de matematikte aynı konudayız. Bizim de öğretmen şiir vermiş, onu rulo yapmışlar, sabah onu verdi bana, büyük kızım da sadece anneler günün kutlu olsun dedi, ben de hani dedim hediyem nerde, param yoktu diyor, sonra çoştular, öğlen kardeşiyle beraber çarşıya sinemaya gideceğiz diye, bir de 1 arkadaşı çıktılar. Oradan cam kase almış 6 lı olanlardan, ufak da 2 li küçük borcam almış, bir de karanfil almışlar, ellerinde hediyelerle geldiler.

oo güle güle kullan canım.çok kullanışlı hediyelerin olmuş..+-

bana bi hediye gelmedi.
ben anneme gömlek , kaynanoşuma bluz aldım..babalara da alacağız...giderken götürürüz.
cuma günü ayvalık a yolculuk var inşallah
dönüşte annemi de getiriyorum..ikna ettim.
çünkü 1 haftalık aradan sonra yine 2 hafta kadar hizmet dışı eğitim olacakmış.

dün eşim bizi balık yemeğe götürdü..burda bi dağ köyü var..Aydınpınar köyü..orda yedik kiremitte alabalık..kaşarlı ve mantarlı..evde de yapılabilir aslında..denemeye değer yani..

ben çıkıyorum kızlar.ders 1 de başlıyor..
gidip 1 çay daha içeyim öyle gireyim derse..

kendinize iyi bakın ..tekrar görüşmek üzere...öpiremmmm...

bana bi hediye gelmedi.
ben anneme gömlek , kaynanoşuma bluz aldım..babalara da alacağız...giderken götürürüz.

dün eşim bizi balık yemeğe götürdü..burda bi dağ köyü var..Aydınpınar köyü..orda yedik kiremitte alabalık..kaşarlı ve mantarlı..evde de yapılabilir aslında..denemeye değer yani..
oooov süpermiş hafta sonun canım, kiremitte balık harika olur.
Şimdiden iyi yolculuklar canım.
Ayyyy yine mi özleyeceğiz ama yaaaa, gitmeee kal burada. 1 hafta bizle olacaksın, sonra tekrar eğitim, neyse sağlık olsun canım, sayılı gün geçer gider.
Ben de aldım anne ve kaynanama hediye, önceden de verdim.:27::27:

Merhba kızlar,
Bugün bi durgunluk var burada. Benim de işlerim çok yoğun.
Haftasonu matematik ve türkçeden ödevler vardı. Matematikten çarpma ve bölme ile ilgili problemler vardı onları yaptık.
Anneler günü ile ilgili okulda kart hazırlamışlar onu verdi çok duygulandım. Anne istediğim kadar güzel olmadı dedi. Ben de benim için dünyadaki herşeyden çok daha değerli bu kart dedim.
Eşim de sadece kutladı o kadar. Neyse haziranda da babalar günü var o zaman ben ona yapacağımı biliyorum.:37:

Senin de anneler günün kutlu olsun canım.

Başarılar oğluna.Ben hiç bilmiyorum ingilizceden hangi konudalar. Bizim öğretmen yazılı yapmıyor. Yıl sonu geldi ne toplantısı hakikaten.Neyse akşam öğrenirsin.

iyiyim

Biz matematikten geçtik o konuları. Bu ara sürekli problem çözdürüyor öğretmen.
Şu eğitim bitsin de gel artık. Özledik seni.
Selam canım,

Selam canım,
Nasıl gidiyor eğitimler?

Oo hediyelerin güzelmiş canım, güle güle kullan.

Merhba kızlar,
Haftasonu matematik ve türkçeden ödevler vardı. Matematikten çarpma ve bölme ile ilgili problemler vardı onları yaptık.
Anneler günü ile ilgili okulda kart hazırlamışlar onu verdi çok duygulandım. Anne istediğim kadar güzel olmadı dedi. Ben de benim için dünyadaki herşeyden çok daha değerli bu kart dedim.
Eşim de sadece kutladı o kadar. Neyse haziranda da babalar günü var o zaman ben ona yapacağımı biliyorum.:37:

Senin de anneler günün kutlu olsun canım.

Başarılar oğluna.Ben hiç bilmiyorum ingilizceden hangi konudalar. Bizim öğretmen yazılı yapmıyor. Yıl sonu geldi ne toplantısı hakikaten.Neyse akşam öğrenirsin.

Biz matematikten geçtik o konuları. Bu ara sürekli problem çözdürüyor öğretmen.
Şu eğitim bitsin de gel artık. Özledik seni.

Oo hediyelerin güzelmiş canım, güle güle kullan.
selam canım, evet Zeliş gelmedi, kızlar da pek uğramıyor, herkes yoğun sanırım. Bizim kide hazırlamış okulda, sabah bi heyecanla kalkmış geldi verdi.
Eşler hep aynı canım bee, benim ki bir de üstüne üstlük dün gereksiz yere küstü:47::47::47: Aynen o dediğinden, ben de ona gösteririm Haziranda.
Kendi hediyeni kendin alacaksın böyle durumlarda canım, hiç kasmayacaksın kendini:52::52::52:
Bizim de matematikten çarpmalar vardı, bölmelere geçmedik.

bana bi hediye gelmedi.

balık süpermiş dilekcim,açıkhavada iyi gitmiştir.3 gün tatilide güzel değerlendireceksiniz,annenin gelmeside ayrı bir güzel.Bu günlerde güzellikler bol hayatında maaşallah:nazar::nazar::nazar:

Merhba kızlar,

eşin ayıp etmiş ama dediğin gibi bu işler sırayla sıkma canını.Bende dün düşündüm oğlanın anasınıfından beri hazırladığı şeyleri saklıyorum bir köşede ama güzel bir ufak sandık edineyimde içinde biriktireyim diye,hazine sandığı gibi:9::9::9:

selam canım, evet Zeliş gelmedi, kızlar da pek uğramıyor, herkes yoğun sanırım. Bizim kide hazırlamış okulda, sabah bi heyecanla kalkmış geldi verdi.
Eşler hep aynı canım bee, benim ki bir de üstüne üstlük dün gereksiz yere küstü:47::47::47: Aynen o dediğinden, ben de ona gösteririm Haziranda.
Kendi hediyeni kendin alacaksın böyle durumlarda canım, hiç kasmayacaksın kendini:52::52::52:
Bizim de matematikten çarpmalar vardı, bölmelere geçmedik.

Anneler gününde sana küstü çok çok ayıp yaw,valla ben olsam burnundan getirirdim kesin.Bende internetten çok alışveriş yaptım bu ay eşim cumartesi sana bişeyler bakalım dedi bende yok gerek yok ben bu ay bayağa alışveriş yaptım dedim haberi yok tabi ekstre gelince görcek:9::9::9:kendi kendime hallettim yani:27::27:

Back