ay yok güzelim sen istediğin kadar yönlendir heves olmayınca istek olmayınca işe yaramıyor. eskiden doktor olcam astronot olcam derdi şimdi hiç beyefendi üniversite okumayı da düşünmüyormuş bu arada bana öyle diyor ben de kızıdm acaba öyle bir seçme şansın var mı dedim git konuşma benimle hiç yakıştıramadım sana dedim baktı ben kızınca şaka yaptım anne diyor sizinki yine garson çaycı oluyormuş biz de ileride çalışmaya dair hiçbir ışık yok
akşam anlatıyo öğretmeni sınıfta bir liste hazırlamış dönem boyunca kim daha fazla kitap okuyacak diye işin sonunda da en çok kitap okuyan o dönemin kitap kudu seçilecekmiş daha şimdiden zemin hazırlıyo bizimki anne ben seçilemzsem kızmazsın demi diyor bana ben de dedim seçilenlerden neyin eksik okumayı biliyosun ayrıca okumayı da çok seviyosun niye sen olamayasın ki diyorum aman anne boşver diyor nasıl olayım ben diyor ay delirtecek bu çocuk beni hiç yani bi tarafları zora gelmiyecek
ay bu gidişle o dediklerinin yanından bile geçemeiyecek kafaya taktı kaldırım mühendisi olacak bizimkisi