teşşükür ederim chess bizde tatilden umutluyuz
bakalım ödevler ne boyutta gelcek :18:
inşallah cnm
umarım sende faydasını görürsün denemekte yarar var
saol cnm teşekkür ederim
ay hocanın verdiği kitapların başı sonu çok mu belli, üstelik periodik olarak yanlış subniminal mesajlar veriyo, zenginler kötüdür, fakirler erdemlidir, fakir ama gururlu bi genç vardı bizim noldu ona gibi
seyyahalemi geçmiş olsun canım:13:
arkadaş listem mesaj gönderebilsin diye ayarladım ama neden gelmiyo ki:26:
bayram tatilimiz çok sıkıcı geçti üç can sıkıcı kitap yolladı okumayı seven çocuk yok okumuyoranafikri anlamadı da
Evet okulda büyük bir ihtimalle karar almışlar ve girmeye karar vermişler.Bayram dönüşü olacak bütün çocukların eksiksiz olmasını istiyor öğretmenimiz.Bugün optık okumalı testleri gösterecekmiş o konuda bir kaygım yok diyor.Ben geçen senelerde sanki bu konuda araştırma yapıyorsun diye aklımda kalmış.
geçen yıl bu konuda çok konuşmalar oldu bakalım ne olcak bu yıl ki sınavda
özür dileyerek konuya dahil oluyorum ama
önce okuldaki 2. sınıflar deneme sınavı oluyorlarmış (yani bizim öyle oldu)
aralıkta da il genelinde olacağı söylendi ama öğretmenden duymadım arkadaşlar söyledi...
bende öle biliorum hatta geçen yıl olan arkadaştan sorularıı alıp oğlana çözdürmüştüm
evet bizimkilerde deneme sınavı olmuşlar tamamen ileriki dönemlere hazırlık için yapılan bir sınav ... kitapçık elimde şuan değerlendirme sınavı kitapçığı yazıyor 3-4 yanlış işaretlemiş oğlum sınıfta 12. olmuş öğretmeni öyle söylemiş babası hemen atladı niye 12. sin diye bende çok iyiiii diye sözünü kestim 30 kişilik sınıfta 12 tabiki iyi çocuk ilk defa sınav olmuş çoğunuda dikkat etmemiş ben soruları (bazılarını) değişmez yerine değişir anladım falan dedi pek dikkat etmemiş.. ikinci dönem tekrar olucaklar değerlendirme sınavı şimdiden heyecanlandı oğlum test kitapları çözmeye başladı
bzim oğlanında genelde yaptığı hata dikkat etmiorlar ki bunu zamanla öğreneceklerdir.küçükler daha ya bu yaşta olur. 12 de güzel baba daha hırslı çocuktan
bi tomar ödev, daha saymadım kaç sayfa ama...
:18::18::18:
herkese şimdiden hayırlı bayramlar kızlar...
bugün acaip moralim bozuldu...
benim dikkatsiz oğlum deneme sınavında kitapçığa doğru işaretlediği soruları optik kağıda yanlış geçirmiş haliyle doğru olan tüm cevaplar yanlış
çıldırdım bir güzel azarladım sonra da üzüldüm... hani bilmese hiç kızmayacağım, anlayamamıştır ben öğretememişimdir kapasitesi bu kadardır diyeceğim... ama dikkatsizliği yüzünden bu sonucu alması beni kahretti... bide kalkmış bu deneme asıl sınav aralıkta deyip duruyor yaa... herşeye bir cevabı var...
üzülme dicem ama benimde canımı sıkıyor.dikkat etmediği için kızıyorum. küçük olduğunu unutuyorum
zorda olsa bitirdik, bi ara, oğluma yardım olsun diye test olanları ben mi işaretlesem acaba diye düşündüm veliyi zorla üçkağıda teşvik ediyolar ya
valla kitabıda okumadı artık, oku da demedim açıkcası
chess sizin öğretmen yıllın bütün ödevlerini bayrama mı sığdırdı
nasıl bayram kutladınz :18::18::18::18: