İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın canım.. ohhh sizde tatilsiniz cumartesi. biz burdayız öğleye kadar..

çocuklar çıldırmaz mı canım, sevnmişlerdir tabii. Biz de haziranda Afyona termala, mayısta da Kumluca ya otele gideceğiz, biri şirketin, diğerini de kendi ailemle gideceğiz.

çocuklar çıldırmaz mı canım, sevnmişlerdir tabii. Biz de haziranda Afyona termala, mayısta da Kumluca ya otele gideceğiz, biri şirketin, diğerini de kendi ailemle gideceğiz.

evet..babaanne , annenanne ...ooyyy..gelsin dondurmalar gitsin ayvalık tostu..cunda motoru, park ..biliyorlar gezdirecek babaanne annane..evde oturmuycaz...ondan bu sevinç

bi de babaanne ne isterse yapar...park mı park..dondurma mı dondurma... oyuncakkkk almaya çıkalım der..tamam der..dile ondan ne dilersen..

günaydın canım.. ohhh sizde tatilsiniz cumartesi. biz burdayız öğleye kadar..

Bizim ofis çalışıyor ama ben gelmiyorum cumartesileri bebek olduktan sonra canım. Cumadan işlerimi toparlıyorum genelde.

Ohh ne güzel.. Ben de öyle bir tatil istiyorummmmmmmmm......

:26::26::26::26::26:

değğer mi kız..değmez..ben okuyup üflerim kocamıııııııııı
kendimi de okuyum barii
tü tü tü maşallah.

Ohhhh valla değmesin keyfinize

Bizim ofis çalışıyor ama ben gelmiyorum cumartesileri bebek olduktan sonra canım. Cumadan işlerimi toparlıyorum genelde.
Anladım canım, iyi tatiller canım

Son düzenleme:
ahh bu alıntılar hepsi birbirine girmiş vazgeçtim yazmıyorum :))))))))))))))))

Son düzenleme:
Dilekciğim;

Eşin ne güzel yardım ediyor inşallahhhhhhh böyle devam eder ama benden sana ciddi bir tavsiye gerçekten yazmaaaa bak bu naza mevzusu çok ciddi, sonra bir bakmışsın yapıyor dediğini yapmıyor.... Tecrübe edildi emin ol

Kızzz zamanlamamız çok güzel bende akşam oldum ama bu seferde ağrılar başladı bugünüde atlatırsam rahatlayacağım inşallah....

Tatile Didim'i araştırıyoruz ama gerçekten pahalı ya, bakalım biraz daha bakıcam sonra illa bir yerde karar vericez nasip olursa...

Sizde Ayvalığa gideceksiniz çok güzel yerler gerçekten aslında eşim gitmedi ama ben gittim o yüzden tekrar gitmek istemiyorum belki ilerde takrar gideriz...

Fadimeciğm;

Eşinin yardım etmemesi kötü ama erkeklerin geneli böyle çünkü biz kadınları her şeyi kendi omuzlarımıza yüklenip götürüyoruz adamlar da bakıyor nasılsa her şey yolunda neden yapsın ki... O yüzden aslında hata bizde canım...

Bak Dilekde anladı biraz boşladımı destek oluyor, çünkü bizde dışarda çalışarak onlara destek oluyoruz.. Biraz dene bakalım başta küçücük şeylerle başla oda bazı sorumluluklar alsın mutlaka olur ama kolay olmaz...

Kızına daha fazla üzülme sen üzerine düşeni fazla fazla yapıyorsun herşey yoluna girecektir. Eminim zaten bol bol dua da ediyorsundur...

Haribucuğum;

Çok imreniyorum size ya ne güzel kuzenler birlikte vakit geçiriyorsunuz, biz çoğuyla mümkünse görüşmeyelim modundayızz

Boncuğum,

Plansız bir hafta sonunda benimle plan yap olur mu?

Bulgarcım;

Bi sen bahsetmemişin kız eşinden destek olur mu olmaz mı :)))))

Sen bütün işi ona mı yaptırıyosun yoksam

ay canım sağol, dua etmez miyim tabii ki ediyorum, ama ben ilgilenmeye çalıştıkça böyle düşüyor notlar canım sıkılıyor. Bakalım öğretmenle bir konuşayım diyorum, sonuçta daha önce hiç 50 den aşağı almamıştı, geçen dönem ilk yazılısı 80 di hatta
eşime de doğru diyorsun canım, market-pazar falan dersem alır yaniii, yapmak lazım. Eh biraz da derslerde yardım etse hiç fena olmayacak.
sen nasıl yaptın, işleri toparladın mı, toplantın falan nasıl geçti? Ağrın vardı?
Hafta sonu planları yapıldı mı?

Benim açımdan iyi geçti toplantı canım çok şükür benimle veya bölümümle ilgili sıkıntı olmadı ama çok yoruldum

ama masam hala çok karışık şöyle bir toplayıp haftaya bırakıcam kalanları gerçekten çok yoruldumm

hadi geçmiş olsun, zor olan kısmı atlaşmışsın. Evet bırakabileceklerini bırak gitsin

temizlik işleri değilde yemek konsunda yardımcı olmaya çalışır.
ben işten gelmeden fırına atılacak bişi varsa onu yapar,salata yapar sofrayı hazırlar.
pazar günü pazara gider ben ev temizlerim.başka bişi yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…