Günaydın kızlar,
Bugün hava yağmurlu. Canım hiç çalışmak istemiyor. Allahtan haftanın son günü...
Dün akşam matematikten silindir, küre v.b. şekillerle ilgili 2 sayfa fotokopi vardı. 2 sayfa da türkçeden.Onları yapınca zaten yatma saati geldi, kitap falan okumadan yattı.
Öğretmen hala geçen günkü Türkçe sınavının sonucunu okumamış. Geç okuyor sınav sonuçlarını bizim öğretmen.
Hafta sonu için de bir plan yok.
bulgarcım..o kaçınılmaz..illa sıkılır..biraz gevşer..sonra onu yola sokarım inşallah yine..:26::26::26::26:
zelişşşşşşşşş
zelişşşşşşşşşşş
nerden yer ayırtmayı düşünüyorsunuz..
biz yüzde 90 ayvalk a gidiyorz...
biraz söyledik çocuklara gidebiliriz diye..ay nasıl çıldırdılar bilemezsinizzzzzzzzz
günaydın canım.. ohhh sizde tatilsiniz cumartesi. biz burdayız öğleye kadar..
maşallah canım
Anlatıp durma kız, nazar değdirecen kendi kendine kocana
çocuklar çıldırmaz mı canım, sevnmişlerdir tabii. Biz de haziranda Afyona termala, mayısta da Kumluca ya otele gideceğiz, biri şirketin, diğerini de kendi ailemle gideceğiz.
Ahhhh ah hiç sorma canımcığım, Allah bana güç kuvvet versin de ilgileneyim, ne yapalım, yapacak bişey yok.
Sen de mi yarın tatilsin? Muhasebe bürosunda değil miydin canım sen, genelde çalışırlar büroda ama.
Siz de matematikten öndesiniz, yeni konular kolay gelsin sizlere.
günaydın canım.. ohhh sizde tatilsiniz cumartesi. biz burdayız öğleye kadar..
heeeeeeeee
biraz bıraktım işlerin ucunu fadimecim..ondan yaptı..
hamilelikler ve doğum sonrası zaten yapardı hep...ben yapmayınca...cam bilem silmişliği var.
ooooooooo
ne mammalar var aceppp
çok güzel..oğluşunu götürcen mi
biliyorum kıymetini canım...iş yapıp bana yardımcı olduğu sürece
bizimkilerde o cisimlerde..silindir koni, kaç ayrıtı var , kaç yüzeyi var, kaç yanal alanı var vs...
ka ç alımş kızçennnnn:26::26::26:
Öğretmen okumamış yazılıyı, bilmiyoruz yani daha kaç aldığını...
evet..babaanne , annenanne ...ooyyy..gelsin dondurmalar gitsin ayvalık tostu..cunda motoru, park ..biliyorlar gezdirecek babaanne annane..evde oturmuycaz...ondan bu sevinç
bi de babaanne ne isterse yapar...park mı park..dondurma mı dondurma... oyuncakkkk almaya çıkalım der..tamam der..dile ondan ne dilersen..
tü tü tü maşallah.:26::26::26::26::26:
değğer mi kız..değmez..ben okuyup üflerim kocamıııııııııı
kendimi de okuyum barii
Ohhhh valla değmesin keyfinizeevet..babaanne , annenanne ...ooyyy..gelsin dondurmalar gitsin ayvalık tostu..cunda motoru, park ..biliyorlar gezdirecek babaanne annane..evde oturmuycaz...ondan bu sevinç
bi de babaanne ne isterse yapar...park mı park..dondurma mı dondurma... oyuncakkkk almaya çıkalım der..tamam der..dile ondan ne dilersen..
Anladım canım, iyi tatiller canımBizim ofis çalışıyor ama ben gelmiyorum cumartesileri bebek olduktan sonra canım. Cumadan işlerimi toparlıyorum genelde.
heeeeeeeee
biraz bıraktım işlerin ucunu fadimecim..ondan yaptı..
hamilelikler ve doğum sonrası zaten yapardı hep...ben yapmayınca...cam bilem silmişliği var.
tamam ben yanlış anladım.okudu sandımÖğretmen okumamış yazılıyı, bilmiyoruz yani daha kaç aldığını...
Ohh ne güzel.. Ben de öyle bir tatil istiyorummmmmmmmm......
canım ya..siz bi yere gitmiyceeniz mi.
bizim babaanne çok fazla değer veriyor...torunlarına. bize..hele ki kısa bi süre gitmişsek ...neler neler yapar..
gerçi 7 ay önceye kadar yakın oturduk birbirimize.aramız 20 km idi..o zaman da akşam eşim iş çıkışı alır götürürdü bizi..gece geç saatlere kadar gezer yer , içer evimize öyle dönerdik..çok kafa dengidir eşimin anne babası...arkadaş gibiler..anne babadan çok.
gel yamacıma yamacımaSen de bendensin brütüs
selam bu konuyla ilgili yazınızı sonradan gördüm hallettiğinize sevindim..kahvaltıyı tam teşkilat sevmesi çok güzel bişey demekki sağlıklı beslenecek..
bu sabah ne istersin dedim nesquik dedi :))) o kahvaltı sayılmaz dedim gülüyor :)))
bu sabah ne istersin dedim nesquik dedi :))) o kahvaltı sayılmaz dedim gülüyor :)))
bak sen ya sıpaya...hem şikayet ediyor hem de nescuuik istiyor..dayak at ona annesi ..şaka şaka
bak sen şuna
ay canım sağol, dua etmez miyim tabii ki ediyorum, ama ben ilgilenmeye çalıştıkça böyle düşüyor notlar canım sıkılıyor. Bakalım öğretmenle bir konuşayım diyorum, sonuçta daha önce hiç 50 den aşağı almamıştı, geçen dönem ilk yazılısı 80 di hattaDilekciğim;
Eşin ne güzel yardım ediyor inşallahhhhhhh böyle devam eder ama benden sana ciddi bir tavsiye gerçekten yazmaaaa bak bu naza mevzusu çok ciddi, sonra bir bakmışsın yapıyor dediğini yapmıyor.... Tecrübe edildi emin ol
Kızzz zamanlamamız çok güzel bende akşam oldum ama bu seferde ağrılar başladı bugünüde atlatırsam rahatlayacağım inşallah....
Tatile Didim'i araştırıyoruz ama gerçekten pahalı ya, bakalım biraz daha bakıcam sonra illa bir yerde karar vericez nasip olursa...
Sizde Ayvalığa gideceksiniz çok güzel yerler gerçekten aslında eşim gitmedi ama ben gittim o yüzden tekrar gitmek istemiyorum belki ilerde takrar gideriz...
Fadimeciğm;
Eşinin yardım etmemesi kötü ama erkeklerin geneli böyle çünkü biz kadınları her şeyi kendi omuzlarımıza yüklenip götürüyoruz adamlar da bakıyor nasılsa her şey yolunda neden yapsın ki... O yüzden aslında hata bizde canım...
Bak Dilekde anladı biraz boşladımı destek oluyor, çünkü bizde dışarda çalışarak onlara destek oluyoruz.. Biraz dene bakalım başta küçücük şeylerle başla oda bazı sorumluluklar alsın mutlaka olur ama kolay olmaz...
Kızına daha fazla üzülme sen üzerine düşeni fazla fazla yapıyorsun herşey yoluna girecektir. Eminim zaten bol bol dua da ediyorsundur...
Haribucuğum;
Çok imreniyorum size ya ne güzel kuzenler birlikte vakit geçiriyorsunuz, biz çoğuyla mümkünse görüşmeyelim modundayızz
Boncuğum,
Plansız bir hafta sonunda benimle plan yap olur mu?
Bulgarcım;
Bi sen bahsetmemişin kız eşinden destek olur mu olmaz mı :)))))
Sen bütün işi ona mı yaptırıyosun yoksam
ay canım sağol, dua etmez miyim tabii ki ediyorum, ama ben ilgilenmeye çalıştıkça böyle düşüyor notlar canım sıkılıyor. Bakalım öğretmenle bir konuşayım diyorum, sonuçta daha önce hiç 50 den aşağı almamıştı, geçen dönem ilk yazılısı 80 di hatta
eşime de doğru diyorsun canım, market-pazar falan dersem alır yaniii, yapmak lazım. Eh biraz da derslerde yardım etse hiç fena olmayacak.
sen nasıl yaptın, işleri toparladın mı, toplantın falan nasıl geçti? Ağrın vardı?
Hafta sonu planları yapıldı mı?
hadi geçmiş olsun, zor olan kısmı atlaşmışsın. Evet bırakabileceklerini bırak gitsinBenim açımdan iyi geçti toplantı canım çok şükür benimle veya bölümümle ilgili sıkıntı olmadı ama çok yoruldum
ama masam hala çok karışık şöyle bir toplayıp haftaya bırakıcam kalanları gerçekten çok yoruldumm
temizlik işleri değilde yemek konsunda yardımcı olmaya çalışır.Dilekciğim;
Eşin ne güzel yardım ediyor inşallahhhhhhh böyle devam eder ama benden sana ciddi bir tavsiye gerçekten yazmaaaa bak bu naza mevzusu çok ciddi, sonra bir bakmışsın yapıyor dediğini yapmıyor.... Tecrübe edildi emin ol
Kızzz zamanlamamız çok güzel bende akşam oldum ama bu seferde ağrılar başladı bugünüde atlatırsam rahatlayacağım inşallah....
Tatile Didim'i araştırıyoruz ama gerçekten pahalı ya, bakalım biraz daha bakıcam sonra illa bir yerde karar vericez nasip olursa...
Sizde Ayvalığa gideceksiniz çok güzel yerler gerçekten aslında eşim gitmedi ama ben gittim o yüzden tekrar gitmek istemiyorum belki ilerde takrar gideriz...
Fadimeciğm;
Eşinin yardım etmemesi kötü ama erkeklerin geneli böyle çünkü biz kadınları her şeyi kendi omuzlarımıza yüklenip götürüyoruz adamlar da bakıyor nasılsa her şey yolunda neden yapsın ki... O yüzden aslında hata bizde canım...
Bak Dilekde anladı biraz boşladımı destek oluyor, çünkü bizde dışarda çalışarak onlara destek oluyoruz.. Biraz dene bakalım başta küçücük şeylerle başla oda bazı sorumluluklar alsın mutlaka olur ama kolay olmaz...
Kızına daha fazla üzülme sen üzerine düşeni fazla fazla yapıyorsun herşey yoluna girecektir. Eminim zaten bol bol dua da ediyorsundur...
Haribucuğum;
Çok imreniyorum size ya ne güzel kuzenler birlikte vakit geçiriyorsunuz, biz çoğuyla mümkünse görüşmeyelim modundayızz
Boncuğum,
Plansız bir hafta sonunda benimle plan yap olur mu?
Bulgarcım;
Bi sen bahsetmemişin kız eşinden destek olur mu olmaz mı :)))))
Sen bütün işi ona mı yaptırıyosun yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?