canım bizim babamız öyle güzellikle yaklaşımda bulunacak ve kendinden taviz verecek bir baba değil maalesef, önce bağırır çağırır, sonra da çalışırsa kendine çalışır deyip geçecektir. Ben elimden geldiğini yapıp, gerisini Allah a havale edeceğim, bugünün hürmetine Allahım çocuğuma akıl fikir versin artık.Canım sana bolll boll sabır diliyorum Allahtan çünkü bu süreç en çok yıpratıyor, babayla paylaşıyormusun endişelerini, bu durumları yoksa gerçekten kendine yazık ediyorsun canım yaaa... Sende can taşıyorsunnnn
günaydın canımmm
burda da hava kapalıı ve yağmurlu yarında böyle olacakmış..
Neyse bugün cuma
Allah kolaylık versin canım toplantıda.Hayırlı cumalar kızlarrrrrr
Bugünde bitsin çabucak akşam olsun
Dün öğretmen ödev vermemiş, bizimki okulda işledikleri Türkçe konusunun etkinliklerini yapmış babasıyla, kendi içinden gelerek değil tabi henüz bu gibi durumlar oturmadı babası madem ödevin yok bunları yapalım demiş öyle....
Bugün İngilizce sınavı vardı ona çalıştık biraz, ve birazda kitap okuduk....
Benimde regl dönemim başladı akşam çok fenaydım elimde su torbasıyla gezdim, oturdum, yattım.....
Ders çalışamadım kendim tabi ağrılar içindeyken, yine otellere baktım bir tane ayarlamış gibiydim vazgeçtik, şimdi başka bir yer bakıyorum.. Nerdeyse 1 gece kişi başı 200 tl birde çocukta ücretli olunca diğer otelden vazgeçtik... Offf daha erken halledilmesi gerekiyordu ama olmadı işteeee...
Birazdan toplantım var, pek iyi hissetmiyorum malum nedenden dolayı ama gündemin yükü de bendeee, öğlen gibi uğrarım tekrar. şimdilik hoşçakalın kızlar...
Canım sınıf geneli de düşük almış, öğretmen demiş ki sınav tekrarı yapardım ama demiş konuları yetiştirmem lazım, Teog sınavı için, vakit yok o yüzden tekrar yapmayacağım demiş. Bziimkiler tekrar sınav istemişler de.ay evet az almış matematikten..
sınıfın geneli nasıl acaba...hiç öğretemiyor mu ki öğretmen bir şeyler.
hayırlı cumalar
aynı kapalı yağmur var
günaydın zelişşşşşşşş
Oh hadi sizlere ve kocalarınıza geçmişler olsuncanım ben oldum dun akşam..sinir stres geçti..ama üşüme geçmedi daha.
bizim oğlanlar da matematikten silindir koni , ayrıt , köşe, yanal alan vs..onlardalar 3 gündür.
konu işe ilgili testler geliyor.yapıyor.baba kontor ediyor.
Bizimkiler de çarpmadan sonra o konuya geçecekler.
Oh ne güzel babalar kontrol ediyor sizde yaaaaaaaaa, kıskandım, bizim baba fısss, hiç bir işe el atmaz
Canım sınıf geneli de düşük almış, öğretmen demiş ki sınav tekrarı yapardım ama demiş konuları yetiştirmem lazım, Teog sınavı için, vakit yok o yüzden tekrar yapmayacağım demiş. Bziimkiler tekrar sınav istemişler de.
Oh hadi sizlere ve kocalarınıza geçmişler olsun
Bizimkiler de çarpmadan sonra o konuya geçecekler.
Oh ne güzel babalar kontrol ediyor sizde yaaaaaaaaa, kıskandım, bizim baba fısss, hiç bir işe el atmaz
Haklısın canım, inşallah insafa gelir de tekrar eder, gidip konuşmayı düşünüyorum öğretmenle bakalım. Dersleri de çok ağır canım yaa, anlamıyorum ki.canım o zaman hoca güzel anlatamıyor mu diye düşünürüm ben ..yani geneli düşük not almışsa verimli geçmedi belki dersleri..bilemiyorum..sen anlıyorsan takviye yap derim canım kızına...öğretmenler yetersiz kalıca iş başa düşüyor..
evet bizim koca 2-3 haftadır çocuğun ödevlerini kontrol eder oldu..
akşam mutfağı toparladı..
haftada 1 kez süpürge tutuyor artıkın
evi toparlıyor..
sanıyorum ben biraz saldım..o biraz el attı olaya..iyi de oldu..2 cücükle zor olmaya başladı..
Bizim burda güneş açtı canım, ama her an tekrar kapanabilir hava.yağmur hızlandı şakır şakır yağıyor maşallah..
canım o zaman hoca güzel anlatamıyor mu diye düşünürüm ben ..yani geneli düşük not almışsa verimli geçmedi belki dersleri..bilemiyorum..sen anlıyorsan takviye yap derim canım kızına...öğretmenler yetersiz kalıca iş başa düşüyor..
evi toparlıyor..
sanıyorum ben biraz saldım..o biraz el attı olaya..iyi de oldu..2 cücükle zor olmaya başladı..
burada daha yağmadı ama karanlık iyice çöktüüyağmur hızlandı şakır şakır yağıyor maşallah..
canım öğretmenle konuş bakalım..kızın için ne yapabilirsin bi danış ..matematik konusunda...Haklısın canım, inşallah insafa gelir de tekrar eder, gidip konuşmayı düşünüyorum öğretmenle bakalım. Dersleri de çok ağır canım yaa, anlamıyorum ki.
Kocana da maşallah
Hep böyle devam eder inşallah.
Bizim burda güneş açtı canım, ama her an tekrar kapanabilir hava.
bir ara da yapıyordu bıraktı şimdi tekrar başladı..inşallah devam eder.
evet canım, inşallah orta yol buluruz.burada daha yağmadı ama karanlık iyice çöktüü
canım öğretmenle konuş bakalım..kızın için ne yapabilirsin bi danış ..matematik konusunda...
hem belki ona da söylersin koç a gittiğini ..ne der ,,.bi akıl verir belki..bu işlerin içindeler ne de olsa
evet ya..bu ara yapıyor..beni seviyor sanırımmmm
canım hıoşgeldin, aşı konusunda yazdıklarını okudum ama nette 11 yaş altındaki çocuklara vurulabileceği yazıyor. Yani Türkiyenin lsansı bu yaşa kadarmışş. Neyse birde biz soralım bakalım doktorumuza bilemiyorum belki yarın götürürüm zaman bulabişlirsem tabi birde doktor yerind eolursa aramadım hiç...
Canım sana bolll boll sabır diliyorum Allahtan çünkü bu süreç en çok yıpratıyor, babayla paylaşıyormusun endişelerini, bu durumları yoksa gerçekten kendine yazık ediyorsun canım yaaa... Sende can taşıyorsunnnn
günaydın canımmm
burda da hava kapalıı ve yağmurlu yarında böyle olacakmış..
Neyse bugün cuma
Günaydın,yarın bizim kuzen buluşmamız var yağmur falan engelleyemez bizi
canım o zaman hoca güzel anlatamıyor mu diye düşünürüm ben ..yani geneli düşük not almışsa verimli geçmedi belki dersleri..bilemiyorum..sen anlıyorsan takviye yap derim canım kızına...öğretmenler yetersiz kalıca iş başa düşüyor..
evi toparlıyor..
Hayırlı cumalar kızlarrrrrr
Bugünde bitsin çabucak akşam olsun
Dün öğretmen ödev vermemiş, bizimki okulda işledikleri Türkçe konusunun etkinliklerini yapmış babasıyla, kendi içinden gelerek değil tabi henüz bu gibi durumlar oturmadı babası madem ödevin yok bunları yapalım demiş öyle....
Bugün İngilizce sınavı vardı ona çalıştık biraz, ve birazda kitap okuduk....
Benimde regl dönemim başladı akşam çok fenaydım elimde su torbasıyla gezdim, oturdum, yattım.....
Ders çalışamadım kendim tabi ağrılar içindeyken, yine otellere baktım bir tane ayarlamış gibiydim vazgeçtik, şimdi başka bir yer bakıyorum.. Nerdeyse 1 gece kişi başı 200 tl birde çocukta ücretli olunca diğer otelden vazgeçtik... Offf daha erken halledilmesi gerekiyordu ama olmadı işteeee...
Birazdan toplantım var, pek iyi hissetmiyorum malum nedenden dolayı ama gündemin yükü de bendeee, öğlen gibi uğrarım tekrar. şimdilik hoşçakalın kızlar...
günaydın kızlarr,
dün yine benim kız her tatil olduğu gibi salladı, sonra matematkte çarpmalarla ilgili soruları hep yanlış yapmıştı, bu sıra bir gevşeme oldu, biraz üstünde durmam gerekiyor. Hikaye kitabını da okuyup, ablasıyla sorularını yaptılar. Sabah daha hala ödev sayıyordu, şunlar şunlar yapılacak diye.
büyük kızım da sağolsun matematikten 26 almış, beni elbirliğiyle çıldırtmaya karar vermiş olmalılar
ben dikkat etmeye çalıştıkça çocuk tersine gidiyor yani, bir de ben yaptıydım, işte işlemleri hepsini biliyodum da, demek ki sonuçları yanlışmış demez mi
Allahım hayırlısıyla bu seneyi bir atlatırsak, gerçi gelen her yıl bundan sonra daha da zor olacak artık da, aklını başını biran önce alır umarım.
bizde durumlar böyle kızlar, sizler de ne var ne yok?
günaydın hayırlı cumalar kızlar...
bugün kapalı ve yağmurlu bir hava var burada..
akşam ki ödevlerimiz 1 sayfa problemler bir sayfada okuma metni ve soruları vardı. biraz da okuma yaptık..
yağmur hızlandı şakır şakır yağıyor maşallah..
Ahhhh ah hiç sorma canımcığım, Allah bana güç kuvvet versin de ilgileneyim, ne yapalım, yapacak bişey yok.Allah sana sabırlar versin arkadaşım ben daha bizimkinin derslerinden bunalıp sıkılıyorum birde senin büyüğün dersleriylede ilgileniyor olmam çok çok zor.Birde herşeyi sen üstlenmişsin yazık valla.Benimki mesela ev işlerine yardım etmez pek ama derslere bakacak çocuğun özellikle matematik.Matematikte hemen babasına postalıyorum onu yada haftasonu evde yoksam tüm derslerini babasıyla yapıyor..
Sen de mi yarın tatilsin? Muhasebe bürosunda değil miydin canım sen, genelde çalışırlar büroda ama.Günaydın kızlar,
Bugün hava yağmurlu. Canım hiç çalışmak istemiyor. Allahtan haftanın son günü...
Dün akşam matematikten silindir, küre v.b. şekillerle ilgili 2 sayfa fotokopi vardı. 2 sayfa da türkçeden.Onları yapınca zaten yatma saati geldi, kitap falan okumadan yattı.
Öğretmen hala geçen günkü Türkçe sınavının sonucunu okumamış. Geç okuyor sınav sonuçlarını bizim öğretmen.
Hafta sonu için de bir plan yok.
burada daha yağmadı ama karanlık iyice çöktüü
canım öğretmenle konuş bakalım..kızın için ne yapabilirsin bi danış ..matematik konusunda...
hem belki ona da söylersin koç a gittiğini ..ne der ,,.bi akıl verir belki..bu işlerin içindeler ne de olsa
evet ya..bu ara yapıyor..beni seviyor sanırımmmm
heeeeeeeeeevet canım, inşallah orta yol buluruz.
O da beni seviyorrrrrrrrrrr
Sevdiklerini keşke her zaman böyle gösterseler değil mi, lafa geldi mi olmasa
oooooooooGünaydın,yarın bizim kuzen buluşmamız var yağmur falan engelleyemez bizi
ne mammalar var aceppp
çok güzel..oğluşunu götürcen mi
biliyorum kıymetini canım...iş yapıp bana yardımcı olduğu süreceev işlerine yardım eden bir eş çok şanslısın cnm,değerini bil eşinin..
bizimkilerde o cisimlerde..silindir koni, kaç ayrıtı var , kaç yüzeyi var, kaç yanal alanı var vs...Günaydın kızlar,
Bugün hava yağmurlu. Canım hiç çalışmak istemiyor. Allahtan haftanın son günü...
Dün akşam matematikten silindir, küre v.b. şekillerle ilgili 2 sayfa fotokopi vardı. 2 sayfa da türkçeden.Onları yapınca zaten yatma saati geldi, kitap falan okumadan yattı.
Öğretmen hala geçen günkü Türkçe sınavının sonucunu okumamış. Geç okuyor sınav sonuçlarını bizim öğretmen.
Hafta sonu için de bir plan yok.
ka ç alımş kızçennnnn:26::26::26:
Günaydın cnm sanada hayırlı cumalar.Türkiye geneli kapalı herhalde hava.Burdada çok sıkıntılı ama soğuk değil.Eee nisan ayı yağmur ayıdır dimi ama
Ne güzel bizim burdada kapalı sıkıcı bir hava,yağsa keşke
maşallah canımheeeeeeeee
biraz bıraktım işlerin ucunu fadimecim..ondan yaptı..
hamilelikler ve doğum sonrası zaten yapardı hep...ben yapmayınca...cam bilem silmişliği var.
ooooooooo
ne mammalar var aceppp
çok güzel..oğluşunu götürcen mi
biliyorum kıymetini canım...iş yapıp bana yardımcı olduğu sürece
bizimkilerde o cisimlerde..silindir koni, kaç ayrıtı var , kaç yüzeyi var, kaç yanal alanı var vs...
ka ç alımş kızçennnnn:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?