Selam kızlar,biz cuma günü ara karne aldık matematik 4 vermiş sadece problem çözmede ilerletmelisin diye,diğerleri 5 tabi gerçek karneye kadar düzelecek inşallah oda.Bende cumartesi çok gezdim.Kuzenlerle buluşup nuh'u izledik çok güzeldi tavsiye ederim.Akşamda kuzenimin oğlu benimki ve eşler hepberaber mandra filazofuna gittik oda fena değildi işte.Gece 11 de geldik eve.Pazarda ödevler yapıldı bugün benimki okul bahçesinde şiir okuyacak turizm le ilgili ezberledi 4 kıtalık bir şiir güzel okuyor ama heyacanlanıp unutmazsa iyi.Geçen seferde birazcık unutmuştu çünkü.Birde dün saçıma boya için kuaföre gittim öğleden sonra akşam çıktım tabiki orda geçen zamana acıyorum ama çalışınca herşeyi bir güne sıkıştırmak zorunda kalıyoruz..
Problem çözmede bizde de sıkıntı var. Ama maşallah oğluşuna onu da düzeltir o merak etme. Şiiri de çok güzel okuyacağına eminim, keşke sen de izleyebilseydin, değil mi. Hafta sonu güzel geçmiş senin de. Biz de bir ara kuzen günü yapyorduk sonra dağıldık. Bazıları şehir dışına gitti, bazıları zaman ayıramadı falan.Ama güzel oluyordu.