- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
canım bizim babamız öyle güzellikle yaklaşımda bulunacak ve kendinden taviz verecek bir baba değil maalesef, önce bağırır çağırır, sonra da çalışırsa kendine çalışır deyip geçecektir. Ben elimden geldiğini yapıp, gerisini Allah a havale edeceğim, bugünün hürmetine Allahım çocuğuma akıl fikir versin artık.Canım sana bolll boll sabır diliyorum Allahtan çünkü bu süreç en çok yıpratıyor, babayla paylaşıyormusun endişelerini, bu durumları yoksa gerçekten kendine yazık ediyorsun canım yaaa... Sende can taşıyorsunnnn
günaydın canımmm
burda da hava kapalıı ve yağmurlu yarında böyle olacakmış..
Neyse bugün cuma
Allah kolaylık versin canım toplantıda.Hayırlı cumalar kızlarrrrrr
Bugünde bitsin çabucak akşam olsun
Dün öğretmen ödev vermemiş, bizimki okulda işledikleri Türkçe konusunun etkinliklerini yapmış babasıyla, kendi içinden gelerek değil tabi henüz bu gibi durumlar oturmadı babası madem ödevin yok bunları yapalım demiş öyle....
Bugün İngilizce sınavı vardı ona çalıştık biraz, ve birazda kitap okuduk....
Benimde regl dönemim başladı akşam çok fenaydım elimde su torbasıyla gezdim, oturdum, yattım.....
Ders çalışamadım kendim tabi ağrılar içindeyken, yine otellere baktım bir tane ayarlamış gibiydim vazgeçtik, şimdi başka bir yer bakıyorum.. Nerdeyse 1 gece kişi başı 200 tl birde çocukta ücretli olunca diğer otelden vazgeçtik... Offf daha erken halledilmesi gerekiyordu ama olmadı işteeee...
Birazdan toplantım var, pek iyi hissetmiyorum malum nedenden dolayı ama gündemin yükü de bendeee, öğlen gibi uğrarım tekrar. şimdilik hoşçakalın kızlar...
İnşallah gönlüne göre bir otel bulursun.
Oğluşuna ingilizce sınavında başarılar diliyorum.
Canım sınıf geneli de düşük almış, öğretmen demiş ki sınav tekrarı yapardım ama demiş konuları yetiştirmem lazım, Teog sınavı için, vakit yok o yüzden tekrar yapmayacağım demiş. Bziimkiler tekrar sınav istemişler de.ay evet az almış matematikten..
sınıfın geneli nasıl acaba...hiç öğretemiyor mu ki öğretmen bir şeyler.
hayırlı cumalar
aynı kapalı yağmur var
günaydın zelişşşşşşşş
Oh hadi sizlere ve kocalarınıza geçmişler olsuncanım ben oldum dun akşam..sinir stres geçti..ama üşüme geçmedi daha.
bizim oğlanlar da matematikten silindir koni , ayrıt , köşe, yanal alan vs..onlardalar 3 gündür.
konu işe ilgili testler geliyor.yapıyor.baba kontor ediyor.
Bizimkiler de çarpmadan sonra o konuya geçecekler.
Oh ne güzel babalar kontrol ediyor sizde yaaaaaaaaa, kıskandım, bizim baba fısss, hiç bir işe el atmaz