Günaydın kızlarrrrrr
Yine pazartesi, yine işbaşı,
Gözler şiş, sesim çatallanmış hala kendime gelemedim....
Ama keyfim yerinde, güzel geçirdim hafta sonumu
Tatil işini netleştirdik hatta rezervasyonu bile yaptırdım.. Artık en azından nereye gideriz ne yaparız konusunda kafam rahat
Oğluşun Türkçe ve Matematik ödevleri vardı onları babayla yaptı benimle hikaye haritasını yaptık. Birazda yardımcı kitaptan soru çözdük ki son zamanlarda iyice bırakmıştık yardımcı kitabı iyi oldu.
Cumartesi çocukluk arkadaşımla buluştuk onunda benimkinden 3 yaş büyük oğlu var, AVM ye gittik, gezdik yemek yedik vs. Sonra oğluşları sinemaya sokup biz ilk yarıda çene çaldık dışarda filmin ikinci yarısında bizde girip izledik
Dünde Pierloti'deydik, İstanbul'u bilenler bilir... Tarihi bir çay bahçesi aslında ama mezarlıklar içinde. Fevzi Çakmak ve Necip Fazıl Kısakürek'in mezarları başına uğrayıp dua ettik. Bu yerler birde benim çocukluğumun geçtiği yerler. Şimdi oğluşumla gidince baya bir duygulandım Face'de yazdım ya zaman gerçekten çok ama çok çabuk geçiyor...
Sonra Eyüb'e inip oralarda gezdik, Eyüp'ünde manevi havası her zaman etkilemiştir beni. Sürekli yüksek sesle okunan dualara cami etrafında açılan eller... Çok çok güzeldi...
Veeee yine pazartesiiiii.. Neyse çalışmakta lazım yoksa hayatı nasıl çeviricez değil mi....
Sizler nasılsınız bakalım kızlar, nasıl geçti haftasonunuz...