İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

kızlar nerdesiniz öğleden beri kimse uğramamış..

Herkes yoğun herhalde arada baktım bende kimse yok.Sen bugün daha müsaitsin galiba,arada olsun ama değilmi.Benimki bugünde öğretmen hastadır belki dedi bi heveslendi okul yoktur falan diye haber çıkmayınca gitti tabi kös kös,çocuklar bir alem ya rahata ne çabuk alışıyolar dün gitmedi diye bugünde gitmek istemedi okula,havalarında etkisi var tabi bahar gelince gevşediler mayıs gelince napıcaz bilmemsen hangi şehirdeydin cnm,unutmuşum:)

evet canım bugün işler daha iyi.biz büyükler bile öyle değilmiyiz hemen alışırız tatile
ben denizli de oturuyorum canım..

evet canım bugün işler daha iyi.biz büyükler bile öyle değilmiyiz hemen alışırız tatile
ben denizli de oturuyorum canım..

Denizli güzel bir şehir içinden geçmiştim bir iki sefer meşhur horoz heyelinizin oradan.Benim oğlumun öğretmenide Buldanlı.Oralardada havalar iyileşmiştir:))

selam sanırım gösterdiğiniz ilginin daha üstünde ilgi bekliyor sizden,belkide çalışıyor olmanızdan ,komşuya geçmesinden kendi ruh halince şikayetçi olabilir.onunla konuşmalısınız bence.. ilk aklıma böyle geldi yazınızı okuyunca..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr,
dün yine benim kız her tatil olduğu gibi salladı, sonra matematkte çarpmalarla ilgili soruları hep yanlış yapmıştı, bu sıra bir gevşeme oldu, biraz üstünde durmam gerekiyor. Hikaye kitabını da okuyup, ablasıyla sorularını yaptılar. Sabah daha hala ödev sayıyordu, şunlar şunlar yapılacak diye.
büyük kızım da sağolsun matematikten 26 almış, beni elbirliğiyle çıldırtmaya karar vermiş olmalılar
ben dikkat etmeye çalıştıkça çocuk tersine gidiyor yani, bir de ben yaptıydım, işte işlemleri hepsini biliyodum da, demek ki sonuçları yanlışmış demez mi
Allahım hayırlısıyla bu seneyi bir atlatırsak, gerçi gelen her yıl bundan sonra daha da zor olacak artık da, aklını başını biran önce alır umarım.
bizde durumlar böyle kızlar, sizler de ne var ne yok?

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

bugün kapalı ve yağmurlu bir hava var burada..
akşam ki ödevlerimiz 1 sayfa problemler bir sayfada okuma metni ve soruları vardı. biraz da okuma yaptık..

Denizli güzel bir şehir içinden geçmiştim bir iki sefer meşhur horoz heyelinizin oradan.Benim oğlumun öğretmenide Buldanlı.Oralardada havalar iyileşmiştir:))

evet canım güzeldir şehrimiz..meşhur horozumuz çınar meydanı orası..havalar iyiydi ama iki gündür kapalı..

günaydın hayırlı cumalar kızlar...

bugün kapalı ve yağmurlu bir hava var burada..
akşam ki ödevlerimiz 1 sayfa problemler bir sayfada okuma metni ve soruları vardı. biraz da okuma yaptık..
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
Aynen burda da hava kapalı canım, her an yağmur başlayacak.

günaydın canım..çocuklarımızla ilgilenmesek ne olacak acaba..
26 çok kötü olmuş ama inşallah toparlar.orta son du dimi.

---------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar kızlarrrrrr

Bugünde bitsin çabucak akşam olsun

Dün öğretmen ödev vermemiş, bizimki okulda işledikleri Türkçe konusunun etkinliklerini yapmış babasıyla, kendi içinden gelerek değil tabi henüz bu gibi durumlar oturmadı babası madem ödevin yok bunları yapalım demiş öyle....

Bugün İngilizce sınavı vardı ona çalıştık biraz, ve birazda kitap okuduk....

Benimde regl dönemim başladı akşam çok fenaydım elimde su torbasıyla gezdim, oturdum, yattım.....

Ders çalışamadım kendim tabi ağrılar içindeyken, yine otellere baktım bir tane ayarlamış gibiydim vazgeçtik, şimdi başka bir yer bakıyorum.. Nerdeyse 1 gece kişi başı 200 tl birde çocukta ücretli olunca diğer otelden vazgeçtik... Offf daha erken halledilmesi gerekiyordu ama olmadı işteeee...

Birazdan toplantım var, pek iyi hissetmiyorum malum nedenden dolayı ama gündemin yükü de bendeee, öğlen gibi uğrarım tekrar. şimdilik hoşçakalın kızlar...

canım ben oldum dun akşam..sinir stres geçti..ama üşüme geçmedi daha.

bizim oğlanlar da matematikten silindir koni , ayrıt , köşe, yanal alan vs..onlardalar 3 gündür.
konu işe ilgili testler geliyor.yapıyor.baba kontor ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…