ya zeliş..ben de kötü oldun akşam..dün gündüz iyiyydim oysa
akşam suratım 2 karıştı ..nedensiz
benimki yerde oturuyordu..ben koltukta..bişey söylüycem ayağımla itekledim..şiiştt baksana bi dedim..
çok siinirlendi..zaten onu sinirlendirmek için yapmıştım..çok garip yaratıklarız biz ya..malum dönem bizi bizlikten çıkarıyor.
erkekler nedense daha az üşüyorlar..
hee.tv izliyordu..ayağımla dürttüm..surat yine 2 karış benim..onu gıcık etmek için ..ayağınla itekledin diye mi sinirlendi..bu erkeklerin sağı solu belli olma zati.
küçük ölüm mü..yaaaaaaaa..adı bile korkunçmuş...:26::26::26:küçük ölüm diyolarya zaten uykuya canım.
kız siz bir alemsiniz heeee, kocalardan mı çıkarıyonuz hınıcınızı
gerçi hepimizde oluyor o dönemler de
bu akşam bazanın aldındaki elektrikli battaniyeyi çıkarıp ona dolanıp uyumayı düşünüyorum..heheee senin sinirlerde zıplamış belli,,, ama napalım elimizde değil ki yaaaa
bazen böyle gereksiz yere sudan sebeplerle ağladığımı bilirim bu dönemlerde çok değişiyor insanın ruh haliiiii
evet canım onların vücut ısısı daha yüksek oluyor normal aslında bizim daha çok üşümemiz ama bu aralarda olan biraz fazla...
hee.tv izliyordu..ayağımla dürttüm..surat yine 2 karış benim..onu gıcık etmek için ..
küçük ölüm mü..yaaaaaaaa..adı bile korkunçmuş...:26::26::26:
evet beni başka kimse çekmez ki fadimecimmmmmmmm ..:26::26::26:
bu akşam bazanın aldındaki elektrikli battaniyeyi çıkarıp ona dolanıp uyumayı düşünüyorum..
kocam da kızıyor..manyaksın sen..çarpıl da gör gününü diyooorrooo:26::26::26:
hee.tv izliyordu..ayağımla dürttüm..surat yine 2 karış benim..onu gıcık etmek için ..
küçük ölüm mü..yaaaaaaaa..adı bile korkunçmuş...:26::26::26:
evet beni başka kimse çekmez ki fadimecimmmmmmmm ..:26::26::26:
bu akşam bazanın aldındaki elektrikli battaniyeyi çıkarıp ona dolanıp uyumayı düşünüyorum..
kocam da kızıyor..manyaksın sen..çarpıl da gör gününü diyooorrooo:26::26::26:
çok tehlikeli canımmmmm
ben korkarım valla
bende yatmadan önce kaynar suyla duş alıcam kemiklerim ısınsın iyice
boşver battaniyeyi falan.. sıcak su torbası koy ayağının altına olmaz mı
kızlar sabah sabah çok sinirliyim
benim kıza komşum bakıyor hemen yan dairem ben 7,45 te evden çıkıyorum onun servisi 8,30 da geliyor komşuda bekliyordu. zaten onun kızıyla benimki aynı sınıfta bu yüzden sorun olmuyor. öğlen 12,30 da yemeğe geliyorlar 1i geçerken gidiyorlar 3 te geliyorlar bende 7 gibi evdeyim.. neyse... bu aralar sabah evde kalmak istediğini söylüyor bende birkaç kez evde bıraktım yalnız başına hazırlıyorum kahvaltı ediyor ben çıkıyorum sonra arıyorum onu ev telefonundan çık evden diye oda çıkıyor komşuya geçiyor. çantasını vs kapının yanına hazırlıyorum. gönlü olsun diye birkaç kez böyle yaptım. ay fazla konuştum esas konuya geçim. dün öğretmen evde kahvaltı yapmayan var mı demiş bi benimki el kaldırmış neden demiş öğretmen benim annem işe gidiyor erken çıkıyor bana kahvaltı vermiyor demiş..komşu dedi bana da az önce aradı sen çocuğa kahvaltı vermiyormusun diye..onun kızı ona anlatmış anne inci kahvaltı etmiyormuş diye acımış herhalde kız :)))))) ay nasıl sinirliyim anlatamam ne diyeceğimi şaşırdım şimdi öğretmen ne düşünür kim bilir dün sabah tost yaptım yemedi yumurta istedi onu yaptım işe geç kaldım o yüzden yaaaaa arada tektük yalanlarını yakalıyorum ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım çok üzgünüm anlatamam
anneler cok tatlısınız ya 2. Sınıf için topik açmışsınız ben hamileyim o günleri görecek miyim
o olur bak..onu yaparım mutlaka bu akşam..
çok iyi düşünmüşsün inşallah faydası olur canım..
bu sabah kalkma yorgunlukları hiç bitmicek sanırım bizde:))
kışın soğuk diye, yazın sıcak diye, bahar da mevsim geçişi
işin aslı bence vücudumuz ve beynimiz tam dinlenemediği için böyle...
Merhaba kızlar,
İşlerimi toparlayamadım daha bi selam verip gideceğim.
Bugün benim kızın türkçe sınavı varmış ama hiç çalışamadık akşam. Dün kayınvalidem rahatsızlanmış biraz, onlara gitmek zorunda kaldık.Uzak da oturuyorlar bize.Gelince de geç oldu biraz ödev yaptık sınava çalışmadı. Geçen haftaki matematik sınavından 3 almış, h.bilgisinden de 5 almış.Biz de son durumlar böyle.
Matematikten 3 almasına çok üzüldüm ama kendinin hiç umrunda değil, 1 alanlar bile var diyor.Allahım sanki kendi iyi not almış gibi.
kız ben diyetteyim diyorum sen pekmez diyosun:60
şaka bir yana şiştim iyiceeee
kilo arttı tabiii
bir an önce geçse şu dönem hayırlısıyla
sinirlerimde tavan yapmış durumda
akşam baya bir çemkirdim benimkineeee
konuşmuyorum şimdi
Kızlar selam,bizim öğretmen bugün rahatsızlanmış aradı az önce mert okula gelmesin dedi.Annemde sabahtan emirgan lale bahçesine gitmişti akrabalarla zavallı babam mertin okulu var diye gidememişti.Aradım babamı oda hemen hazırlanalımda bizde gidelim lale bahçesine dedi oraya gidecekler...Biz matematikten kesirlere geçtik kızlar biraz zorlanıyoruz 8 çeyrek kaç tam yapar gibi sorularda şaşırıyo biraz.Türkçedende deyimler ve atasözleri üzerinde duruyor hala çeşitli deyimlerin anlamı ve cümle içinde kullanın gibi....
günaydın kızlarr,
1 sayfa Türkçe den okuma metni vardı, deftere yazılacak, içinde sıfatlar geçiyordu, altlarını kırmızı kalemle çizmişler. 1 sayfa da 12 adet çarpma ile ilgili problemler vardı, yine deftere yazılacak, akşam üzerlerine yazmayı ve Türkçe yi deftere yazmayı bitirdi. Sabah da matematiği defterine geçirdik, onları hastaneye bıraktım. Annemin göz tansiyonu vardı, muayene olacak, sonra da yetişebilirlerse Beyza yı okula götürecek, ama evle hastane arası uzak, otobüsle 40 dakika sürer muhtemelen, bakalım artık, inşallah yetişirler. Yarın da bizim burda okullar tatilmiş kızlar, yine sınav varmış sanırım, kızların ikisi de okula gitmeyecek. Yarın 11,30 da büyük kızın randevusu var, koçumuzla.
Kızlar selam,bizim öğretmen bugün rahatsızlanmış aradı az önce mert okula gelmesin dedi.Annemde sabahtan emirgan lale bahçesine gitmişti akrabalarla zavallı babam mertin okulu var diye gidememişti.Aradım babamı oda hemen hazırlanalımda bizde gidelim lale bahçesine dedi oraya gidecekler...Biz matematikten kesirlere geçtik kızlar biraz zorlanıyoruz 8 çeyrek kaç tam yapar gibi sorularda şaşırıyo biraz.Türkçedende deyimler ve atasözleri üzerinde duruyor hala çeşitli deyimlerin anlamı ve cümle içinde kullanın gibi....
Adamlarında hali harap her ay
Geçmiş olsun olsun canım Allah şifa versin annene.Dersleriniz çokmuş bayağa bizimkide çoğalttı dersleri kitap okumaya pek zaman kalmıyo.Büyük kızda inşallah adepte olur hem koça hem derslerine tez zamanda..
biz de çarpmadayız canım, ağır gidiyor bizim öğretmen de pekiştire pekiştire.öğretmen rahatsızlığı oğluşa yaramış
her işte bir hayır var işteee eğlenir bugün oğluşun canım
Türkçe de matematikte öndesiniz bizden canım biaz daha hiç geçedik bu konulara bakalım biz napıcazzz
hala çarpmalardayız pazartesi yine test yapmış öğretmen toplam 20 soruda 2 yanlışı vardı öğretmen stiker yapıştırmış kağıdına dün akşam getirdi kağıdını masasının altında kalmış...
ama bizim öğretmen yine eütüttekileri sınav yapmış dün bize vermedi dedi oğluş canım sıkılıyor ama nasılsa sene bitiyor diye tutmaya çalışıyorum kendimi...
sorma yaaa düşününce onların işide zorrrr yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?