• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

anneler cok tatlısınız ya 2. Sınıf için topik açmışsınız ben hamileyim o günleri görecek miyim :1::55:

merhaba canım..
Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. inşallah görürsün canım seneler çok çabuk geçiyor..

kızlar sabah sabah çok sinirliyim
benim kıza komşum bakıyor hemen yan dairem ben 7,45 te evden çıkıyorum onun servisi 8,30 da geliyor komşuda bekliyordu. zaten onun kızıyla benimki aynı sınıfta bu yüzden sorun olmuyor. öğlen 12,30 da yemeğe geliyorlar 1i geçerken gidiyorlar 3 te geliyorlar bende 7 gibi evdeyim.. neyse... bu aralar sabah evde kalmak istediğini söylüyor bende birkaç kez evde bıraktım yalnız başına hazırlıyorum kahvaltı ediyor ben çıkıyorum sonra arıyorum onu ev telefonundan çık evden diye oda çıkıyor komşuya geçiyor. çantasını vs kapının yanına hazırlıyorum. gönlü olsun diye birkaç kez böyle yaptım. ay fazla konuştum esas konuya geçim. dün öğretmen evde kahvaltı yapmayan var mı demiş bi benimki el kaldırmış neden demiş öğretmen benim annem işe gidiyor erken çıkıyor bana kahvaltı vermiyor demiş..komşu dedi bana da az önce aradı sen çocuğa kahvaltı vermiyormusun diye..onun kızı ona anlatmış anne inci kahvaltı etmiyormuş diye acımış herhalde kız :)))))) ay nasıl sinirliyim anlatamam ne diyeceğimi şaşırdım şimdi öğretmen ne düşünür kim bilir dün sabah tost yaptım yemedi yumurta istedi onu yaptım işe geç kaldım o yüzden yaaaaa arada tektük yalanlarını yakalıyorum ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım çok üzgünüm anlatamam

Allah Allah niye böyle dedi ki..canım üzülmez mi insan böyle duyunca.
bana kalırsa öğretmenle de konuş derim.

anneler cok tatlısınız ya 2. Sınıf için topik açmışsınız ben hamileyim o günleri görecek miyim :1::55:
tabii ki göreceksin canım, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, o zaman göreceksin zaman ne çabuk akıp geçmiş diyeceksin.
benim kıza komşum bakıyor hemen yan dairem ben 7,45 te evden çıkıyorum onun servisi 8,30 da geliyor komşuda bekliyordu. zaten onun kızıyla benimki aynı sınıfta bu yüzden sorun olmuyor. öğlen 12,30 da yemeğe geliyorlar 1i geçerken gidiyorlar 3 te geliyorlar bende 7 gibi evdeyim.. neyse... bu aralar sabah evde kalmak istediğini söylüyor bende birkaç kez evde bıraktım yalnız başına hazırlıyorum kahvaltı ediyor ben çıkıyorum sonra arıyorum onu ev telefonundan çık evden diye oda çıkıyor komşuya geçiyor. çantasını vs kapının yanına hazırlıyorum. gönlü olsun diye birkaç kez böyle yaptım. ay fazla konuştum esas konuya geçim. dün öğretmen evde kahvaltı yapmayan var mı demiş bi benimki el kaldırmış neden demiş öğretmen benim annem işe gidiyor erken çıkıyor bana kahvaltı vermiyor demiş..komşu dedi bana da az önce aradı sen çocuğa kahvaltı vermiyormusun diye..onun kızı ona anlatmış anne inci kahvaltı etmiyormuş diye acımış herhalde kız :)))))) ay nasıl sinirliyim anlatamam ne diyeceğimi şaşırdım şimdi öğretmen ne düşünür kim bilir dün sabah tost yaptım yemedi yumurta istedi onu yaptım işe geç kaldım o yüzden yaaaaa arada tektük yalanlarını yakalıyorum ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım çok üzgünüm anlatamam
Ay canım benim, neden öyle yaptı acaba, Allah Allah. İşe gitmeni istemediği için olabilir mi, kendince böyle bir şey yapması? Kadına gitmek istememesi falan, güzelce akşam detaylıca konuş bakalım, mutlaka vardır bir sebebi.

yaaaaa çok üzüldüm canımmmm neden böyle dedi acaba...

Evde kahvaltı yapmadığında okula gönderiyor musun birşeyler

kızınla akşam konuş bence aklıma gelen bu aslında neden böyle söyledi acaba o an açtı da o yüzden mi söyledi

Öğretmen ne düşünür konusunu da bence çok takma insan üzülüyor tabi ama en önemli olan kızın neden böyle dedi

okula gittiğinde acıkıyorda ondan mı

yoksa sadece ilgi çekmek için mi

Allah Allah niye böyle dedi ki..canım üzülmez mi insan böyle duyunca.
bana kalırsa öğretmenle de konuş derim.

Ay canım benim, neden öyle yaptı acaba, Allah Allah. İşe gitmeni istemediği için olabilir mi, kendince böyle bir şey yapması? Kadına gitmek istememesi falan, güzelce akşam detaylıca konuş bakalım, mutlaka vardır bir sebebi.

izin alıp okula gitmem lazım... saat 10 gibi beslenme saatleri var uzun teneffüs onun için hergün yanına beslenme koyarım bir şey bulamazsam meyve yada evde varsa topkek hadi oda olmadı para veririm cebine kantinden birşeyler almak istiyor ama ben izin vermiyordum evden koyarım yanına daha sağlıklı diye o beslenme hergün gider eğer verememişsemde cebine bozuk para koyarım tost al diye asla boş kalmaz yani.. kahvaltı da iki lokmada olsa mutlaka yer bazen güzel yer.... kadına gitmek istemiyor eve gelmek istiyorum diyor ama evde olsa tatil günlerinde de oraya gitmek ister hep bende kızarım hafta içi gitmek istemiyorsun şimdi neden istiyorsun diye.. çalışmamı zaten istemiyor ne kadar kaldı işlerinin bitmesine der durur.........

izin alıp okula gitmem lazım... saat 10 gibi beslenme saatleri var uzun teneffüs onun için hergün yanına beslenme koyarım bir şey bulamazsam meyve yada evde varsa topkek hadi oda olmadı para veririm cebine kantinden birşeyler almak istiyor ama ben izin vermiyordum evden koyarım yanına daha sağlıklı diye o beslenme hergün gider eğer verememişsemde cebine bozuk para koyarım tost al diye asla boş kalmaz yani.. kahvaltı da iki lokmada olsa mutlaka yer bazen güzel yer.... kadına gitmek istemiyor eve gelmek istiyorum diyor ama evde olsa tatil günlerinde de oraya gitmek ister hep bende kızarım hafta içi gitmek istemiyorsun şimdi neden istiyorsun diye.. çalışmamı zaten istemiyor ne kadar kaldı işlerinin bitmesine der durur.........

evet canım öğretmenle mutlaka konuşman lazım..

Git canım okula, hem senin için rahat etsin, hem öğretmen durumdan haberdar olsun, ama kızınla konuşmayı da ihmal etme bence...

çok üzüldüm yaa öğretmen bi arkadaşım var onunla konuştum öğretmenin ilgisini çekmek istemiştir dedi...bilmiyorum...

git bakalım bir öğretmenle konuş, canını da sıkma, zelişin dediği gibi ilgi çekmek için de söylemiş olabilir, bak sen her sorumluluğunu yapıyorsun canım, yaptığının yanlış olduğunu kırmadan anlatmaya çalış, senin üzüldüğünü anlasın.

günaydın kızlarr,
1 sayfa Türkçe den okuma metni vardı, deftere yazılacak, içinde sıfatlar geçiyordu, altlarını kırmızı kalemle çizmişler. 1 sayfa da 12 adet çarpma ile ilgili problemler vardı, yine deftere yazılacak, akşam üzerlerine yazmayı ve Türkçe yi deftere yazmayı bitirdi. Sabah da matematiği defterine geçirdik, onları hastaneye bıraktım. Annemin göz tansiyonu vardı, muayene olacak, sonra da yetişebilirlerse Beyza yı okula götürecek, ama evle hastane arası uzak, otobüsle 40 dakika sürer muhtemelen, bakalım artık, inşallah yetişirler. Yarın da bizim burda okullar tatilmiş kızlar, yine sınav varmış sanırım, kızların ikisi de okula gitmeyecek. Yarın 11,30 da büyük kızın randevusu var, koçumuzla.
günaydın canım..
geçmiş olsun annene..
yarın okul iki kiza da tatil..mis gibi yaaaaaaaaaaaaaaa...

hadi bakalım koç la nasıl geçecek randevu .haber et bize yarın.

günaydın kızlar..
dün 1 sayfa çarpmalar 4 sayfada türkçe den fotokopi vardı.okuma yapamadık..
himmm..ödev vermiş nihayet

Günaydın canım, ne çok ödeviniz varmışş,

Günaydınnnn canımmm bu ay içinde sınav olacak diye duymuştum ama ne sınavı senin söylediğin, hani orta okulların girdiği genel sınavlarsa kızın girmiyor mu, en iyi sen bilirsin ne zaman bu sınavlar...

Günaydınlar herkeslerreeeee

Dün akşam bizimde matematikten baya bir ödev vardı 9-10 sayfa kadar matematik kitabının ders kitabı tarafından yapılacak ödevler vardı babasıyla yapmışlardı onları.

Ben gidince de hikaye kitabını okumaya devam ettik ama bu seferki kitap baya kalın geldi bize oku oku bitmedi daha bu akşama da var yani....

Biraz folklor gösterisi yaptı akşam babasıyla bana onu izledik...

Yemeğimde vardı akşam ama çok halsiz hissettim kendimi ve çok üşüdüm nedense o yüzden saat 10 gibi yattım ama saah olmadı bir türlü, sabah daha yorgun hissettim kendimi, o kadar saat yatınca...

Bizde böyleydi durumlar...
günaydın zeliş.ne çok ödev varmış..
dün akşam ben de çoook üşüdüm..dondum ...yatağa yattım ısınamadım ..uyuyamadım bu yüzden..polar sabahlığımı giydim yattım ..yok .
sağol canım. Ya ben koçla anlaşmıştımya, orayı duymadın sanırım, motivasyon-ders çalışma teknikleri bu gibi konularda çok zorlanıyorum büyük kızım da, artık iyice gevşedi, onun için canım, 2,5-3 ay gibi bir süre gidecek.

Yok canım, o sınavlar 28-29 nisanda, bu deneme sınavı, 7.sınıflar girecekmiş sanırım.
9-10 sayfa sizin de çokmuş, neyse yapmış barim, sana kalmadan.
yaaa bu sıralar havalardan herhalde, ben de hep yorgun kalkıyorum. Gece rüyalar görüyorum, o zaman da kafam yoruluyor sanırım, hiç uykumu alamamış hissediyorum. acaba ne yapmak lazım rüya görmemek için:52::52::52:
yaa.ben bi dönem her akşam görüyorum..kabus olur genelde..sonra kesiliyor..bu ara hiç görmüyorum hatta..hiç ..aylardır ..
aaaaa...hiç sinirlenme canım...
öğretmenin telefonu yok sanıyorum sende..ara derdim o zaman..telefondan konuş..
ama kızmadan bi nedenini araştırmak lazım..
sabah kahvaltı yaptığı zaman doymuyor musun diye bi sorsan önce..aç mı kalıyorsun..okula aç mı gidiyorsun gibi

dikkat çekmek için yapmış olabilir..
:26::26::26:
Çok sağol zelişş Allah size ve miniklerinize zihin açıklığı versin :16:
o zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bilee..hemen doğuyor..büyümüycek sanırsın ..hızla büyür.

allah allah kafam karıştı.:44::44::44::44:

günaydın canım..
geçmiş olsun annene..

dün akşam ben de çoook üşüdüm..dondum ...yatağa yattım ısınamadım ..uyuyamadım bu yüzden..polar sabahlığımı giydim yattım ..yok .

yaa.ben bi dönem her akşam görüyorum..kabus olur genelde..sonra kesiliyor..bu ara hiç görmüyorum hatta..hiç ..aylardır ..

sabah kahvaltı yaptığı zaman doymuyor musun diye bi sorsan önce..aç mı kalıyorsun..okula aç mı gidiyorsun gibi

o zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bilee..hemen doğuyor..büyümüycek sanırsın ..hızla büyür.

yaaa bu malum dönem nedeniyle mi üşüyoruz ki acaba biz yaaaaaa

bak sende üşümüşsünnnn ama nasıl görsen eşim kısa kollu giyiyor evde ben kazak üzerine hırka

sonunda gidip yattım bendeee

günaydın canım..
geçmiş olsun annene..

Sağol canım.
haber ederim tabii ki de, inşallah bir motive sağlar.
Üşüme de genelde kansızlıktan oluyor diye biliyorum ben.
Ama ben kabus da değil normal rüyalar görüyorum ama istemiyorum artık yaaaa, uyanınca hiç uyumamışım gibi oluyorum o zaman:27::27:
sen nasılsın, nasıl gidiyor oğlanlarla hayat?

bak sende üşümüşsünnnn ama nasıl görsen eşim kısa kollu giyiyor evde ben kazak üzerine hırka

heehehhe aynı canım..yattım ama ısınamadım..sonra bağırdım kocama ..sen de gel yat diye..tek başına koca yatak ısınmıyor..bi de erkekler kalorifer peteğee gibi..o olmazsa yatak ısınmıyor sankimm:26::26::26::26::26:

pekmez ye hergün 1 tatlı kaşığı canım. kansız kalmışsındır belki:27:

pekmez ye hergün 1 tatlı kaşığı canım. kansız kalmışsındır belki:27:

kız ben diyetteyim diyorum sen pekmez diyosun :60: :60: :60: :60

şaka bir yana şiştim iyiceeee

kilo arttı tabiii

bir an önce geçse şu dönem hayırlısıyla

sinirlerimde tavan yapmış durumda

akşam baya bir çemkirdim benimkineeee

konuşmuyorum şimdi :19::19::19::19::19::19::19:

Sağol canım.
haber ederim tabii ki de, inşallah bir motive sağlar.
Üşüme de genelde kansızlıktan oluyor diye biliyorum ben.
Ama ben kabus da değil normal rüyalar görüyorum ama istemiyorum artık yaaaa, uyanınca hiç uyumamışım gibi oluyorum o zaman:27::27:
sen nasılsın, nasıl gidiyor oğlanlarla hayat?

yani kanım normal hep...düşük değil..ama malum döneme girdik zelişle..o aara ben çok üşürüm...sıcak çay içerim bolca..ama dün akşam ısınamadım..

akşam ben yattım kendime diyorum ki dilek yat bak uyuyunca hemen sabah olcak..ne garip ya,,yatağa yattığımızı biliyoruz..ve saatin alarmı ile uyanıyoruz..sanki anlık bir olay..birazdan sabah olcak sanki..oysa 7 saat falan uyuyoruz. o ara yok ..kayıp...

kilo arttı tabiii

ya zeliş..ben de kötü oldun akşam..dün gündüz iyiyydim oysa
akşam suratım 2 karıştı ..nedensiz
benimki yerde oturuyordu..ben koltukta..bişey söylüycem ayağımla itekledim..şiiştt baksana bi dedim..
çok siinirlendi..zaten onu sinirlendirmek için yapmıştım..çok garip yaratıklarız biz ya..malum dönem bizi bizlikten çıkarıyor.

erkekler nedense daha az üşüyorlar..

ya zeliş..ben de kötü oldun akşam..dün gündüz iyiyydim oysa
akşam suratım 2 karıştı ..nedensiz
benimki yerde oturuyordu..ben koltukta..bişey söylüycem ayağımla itekledim..şiiştt baksana bi dedim..
çok siinirlendi..zaten onu sinirlendirmek için yapmıştım..çok garip yaratıklarız biz ya..malum dönem bizi bizlikten çıkarıyor.

ayağınla itekledin diye mi sinirlendi..bu erkeklerin sağı solu belli olma zati.:23:

kilo arttı tabiii

yani kanım normal hep...düşük değil..ama malum döneme girdik zelişle..o aara ben çok üşürüm...sıcak çay içerim bolca..ama dün akşam ısınamadım..

akşam ben yattım kendime diyorum ki dilek yat bak uyuyunca hemen sabah olcak..ne garip ya,,yatağa yattığımızı biliyoruz..ve saatin alarmı ile uyanıyoruz..sanki anlık bir olay..birazdan sabah olcak sanki..oysa 7 saat falan uyuyoruz. o ara yok ..kayıp...
küçük ölüm diyolarya zaten uykuya canım.

kız siz bir alemsiniz heeee, kocalardan mı çıkarıyonuz hınıcınızı:27::27::27:
gerçi hepimizde oluyor o dönemler de:52::52::52:

Back