• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

heeee...tamam canım

survivorda o kısmı izledim..berna gitti ama eleme de kim gitti onu bilmiyom...sahra gitsin istiyom :27::27::27:

ana..kız doktora ne gerek var...neyse biri elinde kalmış barii :27::27:

bizim de önce alttan çıkıyor..şimdiye kadar 6 dişi çıktı..alttan 4 tane üstten 2 tane
eleme yapılmamış tekrar, berna gidince canım.
evet yaaa, kız bernayı resmen çıldırttı, ondan sonra da olan oldu.
kız doktora dolgu için gittiğinde, kontrol ediyolar, sallanan oldu mu çekiveriyolar.
Heee en önde siz varsınız o zaman.

Son düzenleme:
eleme yapılmamış tekrar, berna gidince canım.
evet yaaa, kız bernayı resmen çıldırttı, ondan sonra da olan oldu.
kız doktora dolgu için gittiğinde, kontrol ediyolar, sallanan oldu mu çekiveriyolar.
Heee en önde siz varsınız o zaman.

vay anasını ya.şu sahra bi gitse ordan..
nasıl kızı çıldırttı..bile bile yaptı hee..resmen üstüne saldırttı..bi de sürekli bıyık altından gülmesi beni gıcık ediyor yaaaa:27::27::27:

Merhaba kızlar,
İşlerimi toparlayamadım daha bi selam verip gideceğim.

Bugün benim kızın türkçe sınavı varmış ama hiç çalışamadık akşam. Dün kayınvalidem rahatsızlanmış biraz, onlara gitmek zorunda kaldık.Uzak da oturuyorlar bize.Gelince de geç oldu biraz ödev yaptık sınava çalışmadı. Geçen haftaki matematik sınavından 3 almış, h.bilgisinden de 5 almış.Biz de son durumlar böyle.

Matematikten 3 almasına çok üzüldüm ama kendinin hiç umrunda değil, 1 alanlar bile var diyor.Allahım sanki kendi iyi not almış gibi.

vay anasını ya.şu sahra bi gitse ordan..
nasıl kızı çıldırttı..bile bile yaptı hee..resmen üstüne saldırttı..bi de sürekli bıyık altından gülmesi beni gıcık ediyor yaaaa:27::27::27:
merak etme, onun da elemesi yapılır yakında, erkekler gönderir onu.:52::52:
Merhaba kızlar,
İşlerimi toparlayamadım daha bi selam verip gideceğim.

Bugün benim kızın türkçe sınavı varmış ama hiç çalışamadık akşam. Dün kayınvalidem rahatsızlanmış biraz, onlara gitmek zorunda kaldık.Uzak da oturuyorlar bize.Gelince de geç oldu biraz ödev yaptık sınava çalışmadı. Geçen haftaki matematik sınavından 3 almış, h.bilgisinden de 5 almış.Biz de son durumlar böyle.

Matematikten 3 almasına çok üzüldüm ama kendinin hiç umrunda değil, 1 alanlar bile var diyor.Allahım sanki kendi iyi not almış gibi.
Geçmiş olsun canım, önemli bişeyi yoktur umarım.
Üzülme canım, derslerine takviye yapmaya çalış, küçük bir ödül koy mesela, bir dahaki sınavda 5 alırsan şunu yapacağım diye, belki gaza gelir. Bak ne güzel hayat bilgisinden 5 almış.:nazar::nazar:

günaydın kızlar..
dün 1 sayfa çarpmalar 4 sayfada türkçe den fotokopi vardı.okuma yapamadık..

günaydın kızlarr,
1 sayfa Türkçe den okuma metni vardı, deftere yazılacak, içinde sıfatlar geçiyordu, altlarını kırmızı kalemle çizmişler. 1 sayfa da 12 adet çarpma ile ilgili problemler vardı, yine deftere yazılacak, akşam üzerlerine yazmayı ve Türkçe yi deftere yazmayı bitirdi. Sabah da matematiği defterine geçirdik, onları hastaneye bıraktım. Annemin göz tansiyonu vardı, muayene olacak, sonra da yetişebilirlerse Beyza yı okula götürecek, ama evle hastane arası uzak, otobüsle 40 dakika sürer muhtemelen, bakalım artık, inşallah yetişirler. Yarın da bizim burda okullar tatilmiş kızlar, yine sınav varmış sanırım, kızların ikisi de okula gitmeyecek. Yarın 11,30 da büyük kızın randevusu var, koçumuzla.

günaydın kızlar..
4 sayfa mı? sizin öğretmen de ayarsız galiba, vermiyor, vermiyor, verdi mi 1 haftalık veriyor. Okuma biz de yapamadık canım.

günaydın kızlarr,
1 sayfa Türkçe den okuma metni vardı, deftere yazılacak, içinde sıfatlar geçiyordu, altlarını kırmızı kalemle çizmişler. 1 sayfa da 12 adet çarpma ile ilgili problemler vardı, yine deftere yazılacak, akşam üzerlerine yazmayı ve Türkçe yi deftere yazmayı bitirdi. Sabah da matematiği defterine geçirdik, onları hastaneye bıraktım. Annemin göz tansiyonu vardı, muayene olacak, sonra da yetişebilirlerse Beyza yı okula götürecek, ama evle hastane arası uzak, otobüsle 40 dakika sürer muhtemelen, bakalım artık, inşallah yetişirler. Yarın da bizim burda okullar tatilmiş kızlar, yine sınav varmış sanırım, kızların ikisi de okula gitmeyecek. Yarın 11,30 da büyük kızın randevusu var, koçumuzla.

geçmiş olsun canım..ben kaçırdım sanırım kızın koçla randevusu varmış ne içindi.
bizim öğretmenin işleri işte..fotokopiler zor değildi ama :))

günaydın kızlar..

Günaydın canım, ne çok ödeviniz varmışş,

günaydın kızlarr,

Günaydınnnn canımmm bu ay içinde sınav olacak diye duymuştum ama ne sınavı senin söylediğin, hani orta okulların girdiği genel sınavlarsa kızın girmiyor mu, en iyi sen bilirsin ne zaman bu sınavlar...

Günaydınlar herkeslerreeeee

Dün akşam bizimde matematikten baya bir ödev vardı 9-10 sayfa kadar matematik kitabının ders kitabı tarafından yapılacak ödevler vardı babasıyla yapmışlardı onları.

Ben gidince de hikaye kitabını okumaya devam ettik ama bu seferki kitap baya kalın geldi bize oku oku bitmedi daha bu akşama da var yani....

Biraz folklor gösterisi yaptı akşam babasıyla bana onu izledik...

Yemeğimde vardı akşam ama çok halsiz hissettim kendimi ve çok üşüdüm nedense o yüzden saat 10 gibi yattım ama saah olmadı bir türlü, sabah daha yorgun hissettim kendimi, o kadar saat yatınca...

Bizde böyleydi durumlar...

geçmiş olsun canım..ben kaçırdım sanırım kızın koçla randevusu varmış ne içindi.
bizim öğretmenin işleri işte..fotokopiler zor değildi ama :))
sağol canım. Ya ben koçla anlaşmıştımya, orayı duymadın sanırım, motivasyon-ders çalışma teknikleri bu gibi konularda çok zorlanıyorum büyük kızım da, artık iyice gevşedi, onun için canım, 2,5-3 ay gibi bir süre gidecek.

Günaydın canım, ne çok ödeviniz varmışş,
Günaydınnnn canımmm bu ay içinde sınav olacak diye duymuştum ama ne sınavı senin söylediğin, hani orta okulların girdiği genel sınavlarsa kızın girmiyor mu, en iyi sen bilirsin ne zaman bu sınavlar...

Günaydınlar herkeslerreeeee

Dün akşam bizimde matematikten baya bir ödev vardı 9-10 sayfa kadar matematik kitabının ders kitabı tarafından yapılacak ödevler vardı babasıyla yapmışlardı onları.

Ben gidince de hikaye kitabını okumaya devam ettik ama bu seferki kitap baya kalın geldi bize oku oku bitmedi daha bu akşama da var yani....

Biraz folklor gösterisi yaptı akşam babasıyla bana onu izledik...

Yemeğimde vardı akşam ama çok halsiz hissettim kendimi ve çok üşüdüm nedense o yüzden saat 10 gibi yattım ama saah olmadı bir türlü, sabah daha yorgun hissettim kendimi, o kadar saat yatınca...

Bizde böyleydi durumlar...
Yok canım, o sınavlar 28-29 nisanda, bu deneme sınavı, 7.sınıflar girecekmiş sanırım.
9-10 sayfa sizin de çokmuş, neyse yapmış barim, sana kalmadan.
yaaa bu sıralar havalardan herhalde, ben de hep yorgun kalkıyorum. Gece rüyalar görüyorum, o zaman da kafam yoruluyor sanırım, hiç uykumu alamamış hissediyorum. acaba ne yapmak lazım rüya görmemek için:52::52::52:

sağol canım. Ya ben koçla anlaşmıştımya, orayı duymadın sanırım, motivasyon-ders çalışma teknikleri bu gibi konularda çok zorlanıyorum büyük kızım da, artık iyice gevşedi, onun için canım, 2,5-3 ay gibi bir süre gidecek.

Yok canım, o sınavlar 28-29 nisanda, bu deneme sınavı, 7.sınıflar girecekmiş sanırım.
yaaa bu sıralar havalardan herhalde, ben de hep yorgun kalkıyorum. Gece rüyalar görüyorum, o zaman da kafam yoruluyor sanırım, hiç uykumu alamamış hissediyorum. acaba ne yapmak lazım rüya görmemek için:52::52::52:

Bilmemki yaaa bend erüyalar görüyorum hemde gecede kaç tane :60: :60: :60:

ben çok uyumaktan bu hale geldim bu sabahh yaramıyorrr :1::1::1::1::1::1:

hımmm saol canım sınav tarihlerini öğrenmem iyi oldu not alayım barimmm :)

Bilmemki yaaa bend erüyalar görüyorum hemde gecede kaç tane :60: :60: :60:

ben çok uyumaktan bu hale geldim bu sabahh yaramıyorrr :1::1::1::1::1::1:

hımmm saol canım sınav tarihlerini öğrenmem iyi oldu not alayım barimmm :)

bünye alışmamış desene:52::52::52:
not al bakalım, ne de olsa tatil oluyor değil mi o zaman sizin de?

çok iyi düşünmüşsün inşallah faydası olur canım..
bu sabah kalkma yorgunlukları hiç bitmicek sanırım bizde:))
kışın soğuk diye, yazın sıcak diye, bahar da mevsim geçişi :37:
işin aslı bence vücudumuz ve beynimiz tam dinlenemediği için böyle...

çok iyi düşünmüşsün inşallah faydası olur canım..
bu sabah kalkma yorgunlukları hiç bitmicek sanırım bizde:))
kışın soğuk diye, yazın sıcak diye, bahar da mevsim geçişi :37:
işin aslı bence vücudumuz ve beynimiz tam dinlenemediği için böyle...
aynen o dediğinden canım yaaa, vücut dinlenemiyor ki, saat dönümünden önce iyiydim ama ben yaaa, saatler değişince alışamadım henüz.:27:

evet canım oğluşa da tatil olacak o günler....
4 gün iyi tatil yapacak o zaman ufaklarımız.

anneler cok tatlısınız ya 2. Sınıf için topik açmışsınız ben hamileyim o günleri görecek miyim :1::55:

kızlar sabah sabah çok sinirliyim
benim kıza komşum bakıyor hemen yan dairem ben 7,45 te evden çıkıyorum onun servisi 8,30 da geliyor komşuda bekliyordu. zaten onun kızıyla benimki aynı sınıfta bu yüzden sorun olmuyor. öğlen 12,30 da yemeğe geliyorlar 1i geçerken gidiyorlar 3 te geliyorlar bende 7 gibi evdeyim.. neyse... bu aralar sabah evde kalmak istediğini söylüyor bende birkaç kez evde bıraktım yalnız başına hazırlıyorum kahvaltı ediyor ben çıkıyorum sonra arıyorum onu ev telefonundan çık evden diye oda çıkıyor komşuya geçiyor. çantasını vs kapının yanına hazırlıyorum. gönlü olsun diye birkaç kez böyle yaptım. ay fazla konuştum esas konuya geçim. dün öğretmen evde kahvaltı yapmayan var mı demiş bi benimki el kaldırmış neden demiş öğretmen benim annem işe gidiyor erken çıkıyor bana kahvaltı vermiyor demiş..komşu dedi bana da az önce aradı sen çocuğa kahvaltı vermiyormusun diye..onun kızı ona anlatmış anne inci kahvaltı etmiyormuş diye acımış herhalde kız :)))))) ay nasıl sinirliyim anlatamam ne diyeceğimi şaşırdım şimdi öğretmen ne düşünür kim bilir dün sabah tost yaptım yemedi yumurta istedi onu yaptım işe geç kaldım o yüzden yaaaaa arada tektük yalanlarını yakalıyorum ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım çok üzgünüm anlatamam

aynen o dediğinden canım yaaa, vücut dinlenemiyor ki, saat dönümünden önce iyiydim ama ben yaaa, saatler değişince alışamadım henüz.:27:

4 gün iyi tatil yapacak o zaman ufaklarımız.

aynen canımmmm iyi gelir çocuklara biraz belki bizde 1 2 gününü ananede geçirtiriz bakalımmmm

anneler cok tatlısınız ya 2. Sınıf için topik açmışsınız ben hamileyim o günleri görecek miyim :1::55:

hoş geldin canımmmm

Allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin

zaman o kadar çabuk geçiyorki

birde bakmışsın sende buralarda yazmaya başlamışın

tabi biz o zaman başka başka şeyler yaşıyor oluruz

Allah sağlık ömür verirse...

aynen canımmmm iyi gelir çocuklara biraz belki bizde 1 2 gününü ananede geçirtiriz bakalımmmm

hoş geldin canımmmm

Allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin

zaman o kadar çabuk geçiyorki

birde bakmışsın sende buralarda yazmaya başlamışın

tabi biz o zaman başka başka şeyler yaşıyor oluruz

Allah sağlık ömür verirse...

Çok sağol zelişş Allah size ve miniklerinize zihin açıklığı versin :16:

kızlar sabah sabah çok sinirliyim
benim kıza komşum bakıyor hemen yan dairem ben 7,45 te evden çıkıyorum onun servisi 8,30 da geliyor komşuda bekliyordu. zaten onun kızıyla benimki aynı sınıfta bu yüzden sorun olmuyor. öğlen 12,30 da yemeğe geliyorlar 1i geçerken gidiyorlar 3 te geliyorlar bende 7 gibi evdeyim.. neyse... bu aralar sabah evde kalmak istediğini söylüyor bende birkaç kez evde bıraktım yalnız başına hazırlıyorum kahvaltı ediyor ben çıkıyorum sonra arıyorum onu ev telefonundan çık evden diye oda çıkıyor komşuya geçiyor. çantasını vs kapının yanına hazırlıyorum. gönlü olsun diye birkaç kez böyle yaptım. ay fazla konuştum esas konuya geçim. dün öğretmen evde kahvaltı yapmayan var mı demiş bi benimki el kaldırmış neden demiş öğretmen benim annem işe gidiyor erken çıkıyor bana kahvaltı vermiyor demiş..komşu dedi bana da az önce aradı sen çocuğa kahvaltı vermiyormusun diye..onun kızı ona anlatmış anne inci kahvaltı etmiyormuş diye acımış herhalde kız :)))))) ay nasıl sinirliyim anlatamam ne diyeceğimi şaşırdım şimdi öğretmen ne düşünür kim bilir dün sabah tost yaptım yemedi yumurta istedi onu yaptım işe geç kaldım o yüzden yaaaaa arada tektük yalanlarını yakalıyorum ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım çok üzgünüm anlatamam

yaaaaa çok üzüldüm canımmmm neden böyle dedi acaba...

Evde kahvaltı yapmadığında okula gönderiyor musun birşeyler

kızınla akşam konuş bence aklıma gelen bu aslında neden böyle söyledi acaba o an açtı da o yüzden mi söyledi

Öğretmen ne düşünür konusunu da bence çok takma insan üzülüyor tabi ama en önemli olan kızın neden böyle dedi

okula gittiğinde acıkıyorda ondan mı

yoksa sadece ilgi çekmek için mi

Back