hahahhah..ee ben dolancam ya elektirikli battaniyeye o sade ben çarpılırım sanıyorrseninki çarpılcan demiş ya. ben çarpılırsam sende çarpılırsın yanımdasın deseydin ya
ay nasıl da güzel olmuş ..ne güzel..lale bahçesinde resin çekilsinler bol bol..ay ne güzell...oğluşun ne şanslııı..annaanne babanne yakın..oh missKızlar selam,bizim öğretmen bugün rahatsızlanmış aradı az önce mert okula gelmesin dedi.Annemde sabahtan emirgan lale bahçesine gitmişti akrabalarla zavallı babam mertin okulu var diye gidememişti.Aradım babamı oda hemen hazırlanalımda bizde gidelim lale bahçesine dedi oraya gidecekler...Biz matematikten kesirlere geçtik kızlar biraz zorlanıyoruz 8 çeyrek kaç tam yapar gibi sorularda şaşırıyo biraz.Türkçedende deyimler ve atasözleri üzerinde duruyor hala çeşitli deyimlerin anlamı ve cümle içinde kullanın gibi....
maşallah oğluşunaaaaaaaaaaaaöğretmen rahatsızlığı oğluşa yaramış
her işte bir hayır var işteee eğlenir bugün oğluşun canım
Türkçe de matematikte öndesiniz bizden canım biaz daha hiç geçedik bu konulara bakalım biz napıcazzz
hala çarpmalardayız pazartesi yine test yapmış öğretmen toplam 20 soruda 2 yanlışı vardı öğretmen stiker yapıştırmış kağıdına dün akşam getirdi kağıdını masasının altında kalmış...
ama bizim öğretmen yine eütüttekileri sınav yapmış dün bize vermedi dedi oğluş canım sıkılıyor ama nasılsa sene bitiyor diye tutmaya çalışıyorum kendimi...
sorma yaaa düşününce onların işide zorrrr yaniii
sağol canım, evet bu sıra çok geliyor canım.
İnşallah canım büyük de aklını başına alır, 2,5 haftamız kaldı zaten sınava.
hahahhah..ee ben dolancam ya elektirikli battaniyeye o sade ben çarpılırım sanıyorr
ay nasıl da güzel olmuş ..ne güzel..lale bahçesinde resin çekilsinler bol bol..ay ne güzell...oğluşun ne şanslııı..annaanne babanne yakın..oh miss
maşallah oğluşunaaaaaaaaaaaa
ne sınavı bu canım :26:
öğretmen rahatsızlığı oğluşa yaramış
her işte bir hayır var işteee eğlenir bugün oğluşun canım
Türkçe de matematikte öndesiniz bizden canım biaz daha hiç geçedik bu konulara bakalım biz napıcazzz
hala çarpmalardayız pazartesi yine test yapmış öğretmen toplam 20 soruda 2 yanlışı vardı öğretmen stiker yapıştırmış kağıdına dün akşam getirdi kağıdını masasının altında kalmış...
ama bizim öğretmen yine eütüttekileri sınav yapmış dün bize vermedi dedi oğluş canım sıkılıyor ama nasılsa sene bitiyor diye tutmaya çalışıyorum kendimi...
sorma yaaa düşününce onların işide zorrrr yaniii
20 soruda 2 yanlış çok iyi cnm,maşallah.Aslında bizim öğretmen hızlı gibi geldi bana ama değil çünkü cuma sınav oldular çarpma ve bölme işlemi sormuş sadece işlem olarak problem değil,bir sayfa çarpma bir sayfada bölme tıkır tıkır yapmış bizimki 100 ü kapmış hiç yanlış yok arkadaşlarınıda sordum onlarda 80 ve üstü almış demekki çocuklar kavramış.Önce bir yoklama yapıyor yani sınıf geneline göre ilerliyor konularda onu çözdüm.Biraz problemlerde takılıyo bizimkisi problemin mantığını anlayamıyor öğretmende bunu görmüş demekki sınıf geneli öyle sadece işlem olarak sorucam demiş.
Sizin öğretmenin yaptığı bu ayrıcalık hiç hoş birşey değil,bizimki kursa gitmeyenler için bile kursta verdiği kağıtlardan veriyo haftasonu çalışsınlar diye.Bu konuyu hiç öğretmenle konuştunmu sen maksadı ne yani bu şekilde bir ayırımın.Sonuçta sende o sınavlarda çocuğun gidişatını görüyosun ve ona göre önlem alıyorsun.Benim arkadaşım haftasonu çocuğu burslu kolej sınavına soktu 2.sınıfa gidiyor onunda oğlu bizim orda bir kolej açmış sınav ,sırf durumunu görmek için çocuğun eğer kazanırsada 3 sınıftan itibaren oraya geçecekmiş.
Ahh canım yaaaaa, öğretmenle konuşamadığımız için şuan bütün ipler kopmuş durumda hiçbir şekilde iletişim kumuyoruz
bazen eşim gidiyor ama bişey konuşmuyormuş sadece selamlaşıyorlar o kadar
öğretmenin derdi şu sınıftan seçtiği belli öğrencilerle başarı ortalamasını yükseltmek yani sadece gösterişş
oğluşumun doğum gününe gelen bir veli vardı çocuğun babasıda öğretmenmiş hatta matematik öğretmeni
o çocuk etüde kalıyor dolayısıyla bu sınavlara giriyor ama sanırım notu biraz düşük gelmiş
öğretmen arayıp demişki hemen okula gelin farkındamısınız çocuğunuz en düşük notu alacak bu sınavlardan filan demiş
yani adamın derdi sadece etiket gösteriş
öğretmenlik yapmak filan değil
düşündükçe deliriyorum ama şu an yapacak bir şey yokkkk
problemlerde bizde çok zorlanıyoruz hemde daha çok çünkü dikkat gerekiyor çözerken bu yüzden daha fazla zorlanıyoruz
işlem konusunda bizde çok rahatız
atlatıcaz inşallah bu zamanlarıdaaaa
şuanki okulumuz hem ilk okul hem orta okul ama değişecekmiş ve sadece ilkokul olacakmış yani
ortaokulda başka okulda okunacak
yani biz nerdeyse her yıl okul değiştireceğiz bu durum ayrıca canımı sıkıyorrrr
ay çok önemli bir zaman sizin için..inşallah istediğiniz bir lise olur canımcım..hayırlısı olsuneski adıyla sbs yeni adıyla teog yani liselere giriş sınavı canım, aldığı puana göre liseye yerleştirilecek.
maşallah oğluşuna...evet katılıyorum sana ...zelişin öğretmeni hiç adil değil..20 soruda 2 yanlış çok iyi cnm,maşallah.Aslında bizim öğretmen hızlı gibi geldi bana ama değil çünkü cuma sınav oldular çarpma ve bölme işlemi sormuş sadece işlem olarak problem değil,bir sayfa çarpma bir sayfada bölme tıkır tıkır yapmış bizimki 100 ü kapmış hiç yanlış yok arkadaşlarınıda sordum onlarda 80 ve üstü almış demekki çocuklar kavramış.Önce bir yoklama yapıyor yani sınıf geneline göre ilerliyor konularda onu çözdüm.Biraz problemlerde takılıyo bizimkisi problemin mantığını anlayamıyor öğretmende bunu görmüş demekki sınıf geneli öyle sadece işlem olarak sorucam demiş.
Sizin öğretmenin yaptığı bu ayrıcalık hiç hoş birşey değil,bizimki kursa gitmeyenler için bile kursta verdiği kağıtlardan veriyo haftasonu çalışsınlar diye.Bu konuyu hiç öğretmenle konuştunmu sen maksadı ne yani bu şekilde bir ayırımın.Sonuçta sende o sınavlarda çocuğun gidişatını görüyosun ve ona göre önlem alıyorsun.Benim arkadaşım haftasonu çocuğu burslu kolej sınavına soktu 2.sınıfa gidiyor onunda oğlu bizim orda bir kolej açmış sınav ,sırf durumunu görmek için çocuğun eğer kazanırsada 3 sınıftan itibaren oraya geçecekmiş.
bak işte..adamın derdi başka..sınıfı komple taşımıyor sırtında..Ahh canım yaaaaa, öğretmenle konuşamadığımız için şuan bütün ipler kopmuş durumda hiçbir şekilde iletişim kumuyoruz
bazen eşim gidiyor ama bişey konuşmuyormuş sadece selamlaşıyorlar o kadar
öğretmenin derdi şu sınıftan seçtiği belli öğrencilerle başarı ortalamasını yükseltmek yani sadece gösterişş
oğluşumun doğum gününe gelen bir veli vardı çocuğun babasıda öğretmenmiş hatta matematik öğretmeni
o çocuk etüde kalıyor dolayısıyla bu sınavlara giriyor ama sanırım notu biraz düşük gelmiş
öğretmen arayıp demişki hemen okula gelin farkındamısınız çocuğunuz en düşük notu alacak bu sınavlardan filan demiş
yani adamın derdi sadece etiket gösteriş
öğretmenlik yapmak filan değil
düşündükçe deliriyorum ama şu an yapacak bir şey yokkkk
problemlerde bizde çok zorlanıyoruz hemde daha çok çünkü dikkat gerekiyor çözerken bu yüzden daha fazla zorlanıyoruz
işlem konusunda bizde çok rahatız
atlatıcaz inşallah bu zamanlarıdaaaa
şuanki okulumuz hem ilk okul hem orta okul ama değişecekmiş ve sadece ilkokul olacakmış yani
ortaokulda başka okulda okunacak
yani biz nerdeyse her yıl okul değiştireceğiz bu durum ayrıca canımı sıkıyorrrr
maşallah oğluşuna canım, ne güzel öğretmeninizin takdiğini de beğendim.20 soruda 2 yanlış çok iyi cnm,maşallah.Aslında bizim öğretmen hızlı gibi geldi bana ama değil çünkü cuma sınav oldular çarpma ve bölme işlemi sormuş sadece işlem olarak problem değil,bir sayfa çarpma bir sayfada bölme tıkır tıkır yapmış bizimki 100 ü kapmış hiç yanlış yok arkadaşlarınıda sordum onlarda 80 ve üstü almış demekki çocuklar kavramış.Önce bir yoklama yapıyor yani sınıf geneline göre ilerliyor konularda onu çözdüm.Biraz problemlerde takılıyo bizimkisi problemin mantığını anlayamıyor öğretmende bunu görmüş demekki sınıf geneli öyle sadece işlem olarak sorucam demiş.
Sağol canım, aminnnnnnn.ay çok önemli bir zaman sizin için..inşallah istediğiniz bir lise olur canımcım..hayırlısı olsun
maşallah oğluşuna...evet katılıyorum sana ...zelişin öğretmeni hiç adil değil..
bak işte..adamın derdi başka..sınıfı komple taşımıyor sırtında..
bazılarına sınav yapıyor bazılarına yapmıyor..:26:
umarım yeniden sınıf değiştirmek zorunda kalmazsınız..çocuklar zorlanıyor..alışıncaya kadar neler çekiyorlar zaten
Anladım cnm,sizinki bir yarış halinde yani etrafıyla en başarılı benim sınıfım etiketini almak istiyor tabi öğretmen olmakla eğitimci olmak farklı şeyler herkes eğitmen olamıyor maalesef.Bu sene böyle geçti artık dediğin gibi ama hiçbirşey için geç değil bu konunun çaresine bakmalısın cnm önümüzdeki sene.Sen seneye okulmu değiştireceksin?öğretmen değişikliği gibi birşey sözkonusu değilmi?Hakkınızda hayırlısı cnm inşallah egede iyi bir eğitimciye düşerde sizde bir oh çekersiniz seneye:))
ay çok önemli bir zaman sizin için..inşallah istediğiniz bir lise olur canımcım..hayırlısı olsun
maşallah oğluşuna...evet katılıyorum sana ...zelişin öğretmeni hiç adil değil..
bak işte..adamın derdi başka..sınıfı komple taşımıyor sırtında..
bazılarına sınav yapıyor bazılarına yapmıyor..:26:
umarım yeniden sınıf değiştirmek zorunda kalmazsınız..çocuklar zorlanıyor..alışıncaya kadar neler çekiyorlar zaten
kimse kalmamış burda..
bende yemeğimi yedim çayımı içiyorum..
afiyet olsun, ben de bir bankaya çıktım geldim.
kimse kalmamış burda..
bende yemeğimi yedim çayımı içiyorum..
Afiyet olsun cnm.Dün benimde burda canım bir kek çekti anlatamam çayın yanında,mutfaktaki ablayı gönderdim pastaneye kek kalmamış chess kek almış gelmiş oda.Hayal kırıklığına uğradım tabi yedim ama kek hevesimi almadı yani neyseki bugün sabah bir baktım abla elinde 2 tabak kekle odama geliyor ben sevinçten çığlık attım valla meğersem ofisten bir arkadaş yapmış getirmiş benim dünkü halimde de haberi yoktu tamamen tesadüf yani.Eee temiz kalpliyim vesselam keke doydum
sağol canım..sanada afiyet olsun temiz kalpli arkadaşım benim
Afiyet olsun cnm.Dün benimde burda canım bir kek çekti anlatamam çayın yanında,mutfaktaki ablayı gönderdim pastaneye kek kalmamış chess kek almış gelmiş oda.Hayal kırıklığına uğradım tabi yedim ama kek hevesimi almadı yani neyseki bugün sabah bir baktım abla elinde 2 tabak kekle odama geliyor ben sevinçten çığlık attım valla meğersem ofisten bir arkadaş yapmış getirmiş benim dünkü halimde de haberi yoktu tamamen tesadüf yani.Eee temiz kalpliyim vesselam keke doydum
göz tansiyonu için damla vermiş canım, 3 ay sonra da gel rapor yazalım demiş.sağol canım.. annene ne demiş doktor..okula yetişebilmişler mi..
kalbine göre vermiş Allah.Afiyet olsun cnm.Dün benimde burda canım bir kek çekti anlatamam çayın yanında,mutfaktaki ablayı gönderdim pastaneye kek kalmamış chess kek almış gelmiş oda.Hayal kırıklığına uğradım tabi yedim ama kek hevesimi almadı yani neyseki bugün sabah bir baktım abla elinde 2 tabak kekle odama geliyor ben sevinçten çığlık attım valla meğersem ofisten bir arkadaş yapmış getirmiş benim dünkü halimde de haberi yoktu tamamen tesadüf yani.Eee temiz kalpliyim vesselam keke doydum
afiyet olsun canımcımm
kalbine göre vermiş Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?