- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
hahahhah..ee ben dolancam ya elektirikli battaniyeye o sade ben çarpılırım sanıyorrseninki çarpılcan demiş ya. ben çarpılırsam sende çarpılırsın yanımdasın deseydin ya
ay nasıl da güzel olmuş ..ne güzel..lale bahçesinde resin çekilsinler bol bol..ay ne güzell...oğluşun ne şanslııı..annaanne babanne yakın..oh missKızlar selam,bizim öğretmen bugün rahatsızlanmış aradı az önce mert okula gelmesin dedi.Annemde sabahtan emirgan lale bahçesine gitmişti akrabalarla zavallı babam mertin okulu var diye gidememişti.Aradım babamı oda hemen hazırlanalımda bizde gidelim lale bahçesine dedi oraya gidecekler...Biz matematikten kesirlere geçtik kızlar biraz zorlanıyoruz 8 çeyrek kaç tam yapar gibi sorularda şaşırıyo biraz.Türkçedende deyimler ve atasözleri üzerinde duruyor hala çeşitli deyimlerin anlamı ve cümle içinde kullanın gibi....
maşallah oğluşunaaaaaaaaaaaaöğretmen rahatsızlığı oğluşa yaramış
her işte bir hayır var işteee eğlenir bugün oğluşun canım
Türkçe de matematikte öndesiniz bizden canım biaz daha hiç geçedik bu konulara bakalım biz napıcazzz
hala çarpmalardayız pazartesi yine test yapmış öğretmen toplam 20 soruda 2 yanlışı vardı öğretmen stiker yapıştırmış kağıdına dün akşam getirdi kağıdını masasının altında kalmış...
ama bizim öğretmen yine eütüttekileri sınav yapmış dün bize vermedi dedi oğluş canım sıkılıyor ama nasılsa sene bitiyor diye tutmaya çalışıyorum kendimi...
sorma yaaa düşününce onların işide zorrrr yaniii
sağol canım, evet bu sıra çok geliyor canım.
İnşallah canım büyük de aklını başına alır, 2,5 haftamız kaldı zaten sınava.
ne sınavı bu canım :26: