eğer ediz kız olsaydı onu çok süsleyecektim..kız çocukta en sevdiğim şey 2 örgüdür ..yanlarından omuzlarına düşen..hani şu ayşegül kitaplarında var ya..hep örgülüdür ayşegülün saçı..bi de elbiseler etekler ciciler dikerdim ona..ama ediz de erkek olunca arkadaşımın çocuklarına dikiyorum..küçükler 5 ve 2 yaşları..fırsat bulursam onlara diktim bir kaç parça birşey..ben de onlara dikerek hevesimi alıyorum.. 2 erkek de güzel.olsun.
günaydın..sizde de ödev çokmuş..bizde de öyleydi.
akşam okul çıkışı parka soktum çocukları.
babaları geç geldi.
saat 7 gibi ancak eve girdik.
yemek yedik derken saat 8 oldu
ödevler yapıldı derken saat 9
az oyalansınlar dedim saat 9.30
yatırdım..
sonra ben yoruldum yattım..saat 11 di.
eşim yat dedi çünkü..bu akşam bacım geliyor ankara dan..uyumazsınız yarın gece ..sen en iyisi bu geceden yat dinlen..
tamam dedim..
yattım.
sabah 5 de uyandım..uyuz oluyorum kendime..
akşamdan ıslattığım kuru fasulyeyi kaynattım.pişirdim..hazır ettim..akşama tavuklu pilav yapıyorum inşallah..yemeğe gelsin bizimkiler ..iyi olur..
kardeşim ankara dan bolu ya gitti dün..ablama..
bu akşam da ablamlar da geliyor..kardeşimi bana getirecekler..sonra dönecekler..ablam çalışıyor biliyorsunuz..
işte 3 bacı bu akşam buluşuyoruz yani
faceye atarsak resim görürsünüz..heheh
günaydın canım.evet dün yoktun..şu ara hiç yoksun desem doğru olur..şu arkadaşın işten çıkarıldığından beri daha mı yoğunsun acep
hoş geldin..ay kuzum ya..öğlenden sonra gelme tabi..oğluşun okuldan çıkınca birlikte eve gidersiniz..gerçi siz evden önce alışveriş merkezine ya da başka bir yere de gidebilirsiniz..ana oğul gezmeyi seviyonuzz
canım onlar bize yakın oturuyordu..ilk evlendiğimizde ilk ziyaretimize onlar gelmişti.
en büyüğü askerdeydi oğlunun
sonraki 18 - 16- 14- 12 ve 5 yaşındaydı ama hepisi erkek..büyüdükçe boğazları da çok olur tabi..ergenlikte iştah açılır çünkü..kadın aş evi gibi yemek yapıyordur ..Allah kolaylığını veriyordur herhalde.:26::26:
.
bizim çocuklar da çarpma ile ilgili problem çözüyorlar.
mesela
annem pazardan kilosu 4 liradan 7 kilo elma aldı
50 lira verdi kaç lire para üstü alır .
bunun gibi 20 soru vermiş ödev
sonra türkçe ve hayat bilgisinden de ödev ...
test olmuşlar dün..
testin yarısı şık işaretlemeli
yarısı kendisi yazmış..yazım yanlışlarını düzeltin diye noktalı satırlar bırakılmış
bizim oğluş tam puan almış..