sağol canım evet en küçükleri kız. ama işin garip tarafı kız abilerini fena halde dize getirmiş durumda.
Benim oğlanda babasının yolundan ilerliyor o beni korkutuyor iştahlı maşallah damak zevkide iyidir.Hamurişinede düşkün anneme akıtma yaptırıyor sabahları birde anneanne anneme sakın söyleme diyormuş
eğer ediz kız olsaydı onu çok süsleyecektim..kız çocukta en sevdiğim şey 2 örgüdür ..yanlarından omuzlarına düşen..hani şu ayşegül kitaplarında var ya..hep örgülüdür ayşegülün saçı..bi de elbiseler etekler ciciler dikerdim ona..ama ediz de erkek olunca arkadaşımın çocuklarına dikiyorum..küçükler 5 ve 2 yaşları..fırsat bulursam onlara diktim bir kaç parça birşey..ben de onlara dikerek hevesimi alıyorum.. 2 erkek de güzel.olsun.
günaydın..sizde de ödev çokmuş..bizde de öyleydi.
akşam okul çıkışı parka soktum çocukları.
babaları geç geldi.
saat 7 gibi ancak eve girdik.
yemek yedik derken saat 8 oldu
ödevler yapıldı derken saat 9
az oyalansınlar dedim saat 9.30
yatırdım..
sonra ben yoruldum yattım..saat 11 di.
eşim yat dedi çünkü..bu akşam bacım geliyor ankara dan..uyumazsınız yarın gece ..sen en iyisi bu geceden yat dinlen..
tamam dedim..
yattım.
sabah 5 de uyandım..uyuz oluyorum kendime..
akşamdan ıslattığım kuru fasulyeyi kaynattım.pişirdim..hazır ettim..akşama tavuklu pilav yapıyorum inşallah..yemeğe gelsin bizimkiler ..iyi olur..
kardeşim ankara dan bolu ya gitti dün..ablama..
bu akşam da ablamlar da geliyor..kardeşimi bana getirecekler..sonra dönecekler..ablam çalışıyor biliyorsunuz..
işte 3 bacı bu akşam buluşuyoruz yani
faceye atarsak resim görürsünüz..heheh
günaydın canım.evet dün yoktun..şu ara hiç yoksun desem doğru olur..şu arkadaşın işten çıkarıldığından beri daha mı yoğunsun acep
hoş geldin..ay kuzum ya..öğlenden sonra gelme tabi..oğluşun okuldan çıkınca birlikte eve gidersiniz..gerçi siz evden önce alışveriş merkezine ya da başka bir yere de gidebilirsiniz..ana oğul gezmeyi seviyonuzz
canım onlar bize yakın oturuyordu..ilk evlendiğimizde ilk ziyaretimize onlar gelmişti.
en büyüğü askerdeydi oğlunun
sonraki 18 - 16- 14- 12 ve 5 yaşındaydı ama hepisi erkek..büyüdükçe boğazları da çok olur tabi..ergenlikte iştah açılır çünkü..kadın aş evi gibi yemek yapıyordur ..Allah kolaylığını veriyordur herhalde.:26::26:.
bizim çocuklar da çarpma ile ilgili problem çözüyorlar.
mesela
annem pazardan kilosu 4 liradan 7 kilo elma aldı
50 lira verdi kaç lire para üstü alır .
bunun gibi 20 soru vermiş ödev
sonra türkçe ve hayat bilgisinden de ödev ...
test olmuşlar dün..
testin yarısı şık işaretlemeli
yarısı kendisi yazmış..yazım yanlışlarını düzeltin diye noktalı satırlar bırakılmış
bizim oğluş tam puan almış..
o afiyet olsun..anneme söyleme he .
günaydın canım, Evet sizin de çokmuş. Biz de okulistik var da, arada giriyor benim ki, öğretmen mi ödev veriyor morpadan, sen kendin mi takip ediyorsun?herkese günaydınnn. bizim ödevlerimiz yoğundu. çarpma ile ilgili problemler vardı. türkçe hayat bilgisi yaprak testleri vardı. morpa kampüsten konu tarama testleri vardı.ingilizce ödevimiz vardısaat 21 30 u buldu.anne oynamaya zamanım kalmadı diye mızıldanarak uyudu.
Günaydın canım,günaydın kızlar..
dün öğretmen yardımcı kitapların hepsini eve göndermiş bunları bitirin diye.
hayırlısıyla başladık bakalım testlere...
İnşallah canım atlatır, az önce konuştum koçumuzla, sümeyye de çok büyük isteksizlik var diyor, bunu aşmamız gerekiyor diyor, önümüzdeki hafta birkaç gün kampa alacağım buraya dedi, orda ders çalışmasını falan takip edecekmiş. Günlük plan vermiş, akşam 19,45-21 arası, onu diyor akşamları o masaya oturtma alışkanlığı kazandıralım diyor.Hoş geldin canım aramıza tekrar, memnun oldum...
hehee bir arkadaşım vardı arabaya ninni cd si hazırlamıştı çocukla arabaya bindimi açıyordu bak o geldi şimdi aklıma, gerçi seninki ninnisiz uyuyormuş :)
Aslında aynı senin durumunda olan bir arkadaşım var geçenler bebek görmeye gittim, yeni doğum yaptı, öncesinde hep özel hastanelerde çalıştı ve çok yorucu diyor birde bebekle çok zor ne yapacağım diye düşünüyor. Bende ona işyeri hemşireliğinden bahsettim biraz artık malumunuz belli kriterlerdeki işletmelerde zorunlu hale geldi. Onunda aklına yattı aslına bakarsan çünkü en azından nöbet yok çalışma saatin belli, iş rahat sanırım oda bu konunun üzerine iş arayacak.
Ne güzel olmuş eşinin yaptığı Dilekciğim belki küçücük zamanlar ama bak boş durmayıp yemek yaptığın halde o sakinlik iyi gelmiş sana...
Bunun devamı yine senin elinde uğraş ve alışkanlık haline gelsin, süreç biraz zorlu olabilir ama eşin alışınca yaz boyu rahat edersin...
Geçiş sürecindesiniz ve inşallah en az hasarla atlatırsınız canım bu zamanları, üzme kendini olur mu?
hadi bakalım hayırlısıyla aldırıcaz sana ehliyetii kızzz... yakın olsan ben öğretirdim sana
Teşekkür ederim canım. Pazartesi günü erken çıkmadım tüm gün çalıştım ama baya yoğundum uğrayamadım üstüne birde hastalık... Ama toparladım çok şükür...
..
Günaydınnnn,Günaydın herkeslereeeeee
güzel bir gün olsun hepimiz içinnnnn
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Oooooo maşallah yoğnumuş okul programı, bizim sabah 7,20-öğlen 12,30 o kadar. Aynen öyle yaaaa, hiç istemiyorlar çalışmak.canım benim 8. sınıfa giden oğlumda 09 dan 17 30 a kadar okulda . hafta sonu da malum dershanede. akşam eve gelince yemekten sonra keyif yapmak istiyor. ama hergün belli sayıda test çözmesi lazım. zar zor yaptırıyorum. okulda çözdüm diye ha bire bana laf yetiştiriyor
İyi yapmışın canım çocukları parka götürmekle, özlediler zaten, azıcık hareket etsinler.eğer ediz kız olsaydı onu çok süsleyecektim..kız çocukta en sevdiğim şey 2 örgüdür ..yanlarından omuzlarına düşen..hani şu ayşegül kitaplarında var ya..hep örgülüdür ayşegülün saçı..bi de elbiseler etekler ciciler dikerdim ona..ama ediz de erkek olunca arkadaşımın çocuklarına dikiyorum..küçükler 5 ve 2 yaşları..fırsat bulursam onlara diktim bir kaç parça birşey..ben de onlara dikerek hevesimi alıyorum.. 2 erkek de güzel.olsun.
günaydın..sizde de ödev çokmuş..bizde de öyleydi.
akşam okul çıkışı parka soktum çocukları.
babaları geç geldi.
saat 7 gibi ancak eve girdik.
yemek yedik derken saat 8 oldu
ödevler yapıldı derken saat 9
az oyalansınlar dedim saat 9.30
yatırdım..
sonra ben yoruldum yattım..saat 11 di.
eşim yat dedi çünkü..bu akşam bacım geliyor ankara dan..uyumazsınız yarın gece ..sen en iyisi bu geceden yat dinlen..
tamam dedim..
yattım.
sabah 5 de uyandım..uyuz oluyorum kendime..
akşamdan ıslattığım kuru fasulyeyi kaynattım.pişirdim..hazır ettim..akşama tavuklu pilav yapıyorum inşallah..yemeğe gelsin bizimkiler ..iyi olur..
kardeşim ankara dan bolu ya gitti dün..ablama..
bu akşam da ablamlar da geliyor..kardeşimi bana getirecekler..sonra dönecekler..ablam çalışıyor biliyorsunuz..
işte 3 bacı bu akşam buluşuyoruz yani
faceye atarsak resim görürsünüz..heheh
günaydın canım.evet dün yoktun..şu ara hiç yoksun desem doğru olur..şu arkadaşın işten çıkarıldığından beri daha mı yoğunsun acep
hoş geldin..ay kuzum ya..öğlenden sonra gelme tabi..oğluşun okuldan çıkınca birlikte eve gidersiniz..gerçi siz evden önce alışveriş merkezine ya da başka bir yere de gidebilirsiniz..ana oğul gezmeyi seviyonuzz
canım onlar bize yakın oturuyordu..ilk evlendiğimizde ilk ziyaretimize onlar gelmişti.
en büyüğü askerdeydi oğlunun
sonraki 18 - 16- 14- 12 ve 5 yaşındaydı ama hepisi erkek..büyüdükçe boğazları da çok olur tabi..ergenlikte iştah açılır çünkü..kadın aş evi gibi yemek yapıyordur ..Allah kolaylığını veriyordur herhalde.:26::26:.
bizim çocuklar da çarpma ile ilgili problem çözüyorlar.
mesela
annem pazardan kilosu 4 liradan 7 kilo elma aldı
50 lira verdi kaç lire para üstü alır .
bunun gibi 20 soru vermiş ödev
sonra türkçe ve hayat bilgisinden de ödev ...
test olmuşlar dün..
testin yarısı şık işaretlemeli
yarısı kendisi yazmış..yazım yanlışlarını düzeltin diye noktalı satırlar bırakılmış
bizim oğluş tam puan almış..
Amaneen yandın desene, vay kerata, benim ufak da çok iştahlı ama dediğin gibi aynenBenim oğlanda babasının yolundan ilerliyor o beni korkutuyor iştahlı maşallah damak zevkide iyidir.Hamurişinede düşkün anneme akıtma yaptırıyor sabahları birde anneanne anneme sakın söyleme diyormuş
Seninkine maşallah canım, 88 az mıaferin oğluşa bizimkide türkçeden 88 almış ama zorları yapmış basit hatalardan yanlışı var kelimeler vermiş zıt anlamlarını yaz demiş mesela 6 kelimeden 5 i doğru bir tanesinde uzak-ırak yazmış akıllı birde 1 sorusu yanlıştı tamamen.Annemi sormuşsun sağol cnm,bugünlerde iyi endoskopi çektirecek hala onu kalp dr u istedi stend takılmadan önce bakalım dedi midede yaralar var çünkü,kan sulandırıcı ilaç vereceği için kanama yapmaması açısından..Kayınpederinede çok sevindim hayırlısıyla dönmüş evine geçmiş olsun geçmişte kalsın inşallah..
canım geçmiş olsun...demek daha bitmedi ..stend takılmadı..hayırlısı olsun inşallah..midesindeki yaralar için bir çare olur belki doktor bu vesile ile.aferin oğluşa bizimkide türkçeden 88 almış ama zorları yapmış basit hatalardan yanlışı var kelimeler vermiş zıt anlamlarını yaz demiş mesela 6 kelimeden 5 i doğru bir tanesinde uzak-ırak yazmış akıllı birde 1 sorusu yanlıştı tamamen.Annemi sormuşsun sağol cnm,bugünlerde iyi endoskopi çektirecek hala onu kalp dr u istedi stend takılmadan önce bakalım dedi midede yaralar var çünkü,kan sulandırıcı ilaç vereceği için kanama yapmaması açısından..Kayınpederinede çok sevindim hayırlısıyla dönmüş evine geçmiş olsun geçmişte kalsın inşallah..
Çok gırtlakçı ya napıcam ben bunla bilmiyorum benden fazla yiyor birde tatlıya düşkün çok korkutuyo beni
Seninkine maşallah canım, 88 az mı
Annene de geçmiş olsun canım, Allah acil şfialar versin.
canım geçmiş olsun...demek daha bitmedi ..stend takılmadı..hayırlısı olsun inşallah..midesindeki yaralar için bir çare olur belki doktor bu vesile ile.
evet kayınpederim iyi oldu..inşallah böyle gider..evinde 2 gündür..çok mutlu..
yaa..o kadar tontiş görünmüyor fotolarda ama..
yani boğazlı çocuk seviyorum ben ..emir çok zor yer..2 lokma yer doyar..3. lokmada öğürür..o yüzden en kilo aldırıcı en besleyici şeyleri bulup özünü ayıklayıp yediriyorum resmen..o şekilde iyi gidiyor şimdilik..
ama ediz..aman o çikolata biskevitçok seviyor ..cips vs..
dün yemeğini sürpiz verirsem yedi..zorla..1 çikolata verdim yemek sonrası..bu ara alışkanlık yaptı..
çok sevmediği bi yemek olmayınca genellikle böyle yapıyor.
yeni yeni tontişleşmeye başladı göbek yaptı okul pantalonunu zor ilikliyor annem.2 kere geniz eti ameliyatı oldu bemimki birde sünnetten sonra iyice açıldı boğaz..Eskiden benimkide yemezdi çok kusardı anasınıfındada, ilkokula başlamasıyla evrim geçirdi resmen..
günaydın canım, Evet sizin de çokmuş. Biz de okulistik var da, arada giriyor benim ki, öğretmen mi ödev veriyor morpadan, sen kendin mi takip ediyorsun?
Günaydın canım,
Allah koalylık versin.
İnşallah canım atlatır, az önce konuştum koçumuzla, sümeyye de çok büyük isteksizlik var diyor, bunu aşmamız gerekiyor diyor, önümüzdeki hafta birkaç gün kampa alacağım buraya dedi, orda ders çalışmasını falan takip edecekmiş. Günlük plan vermiş, akşam 19,45-21 arası, onu diyor akşamları o masaya oturtma alışkanlığı kazandıralım diyor.
Hem hasta hem tam gün çalışma epey zor olmuştur senin için? Bugün nasılsın, düzeldin mi biraz?
Günaydınnnn,
Aminnnnnnnnn
Oooooo maşallah yoğnumuş okul programı, bizim sabah 7,20-öğlen 12,30 o kadar. Aynen öyle yaaaa, hiç istemiyorlar çalışmak.
İyi yapmışın canım çocukları parka götürmekle, özlediler zaten, azıcık hareket etsinler.
Hamaratlığın yine üstündeymiş canım yaaa, maşallah 5 de kalktın ha. Ben de 6 da kalktım am, sonra 6,45 e kurdum saati yine yattım. Siz kaç kardeştiniz canım? Ablan ne iş yapıyordu bir de?
Bizim de buna benzer problemler vardı.
Oğluşuna tekrarMaşallah sübhanallah.
Amaneen yandın desene, vay kerata, benim ufak da çok iştahlı ama dediğin gibi aynenTombul o yüzden de, parka yürüyüşe götürüyom ki, hareketle barii yaksın aldığı kalorileri.
herkese günaydınnn. bizim ödevlerimiz yoğundu. çarpma ile ilgili problemler vardı. türkçe hayat bilgisi yaprak testleri vardı. morpa kampüsten konu tarama testleri vardı.ingilizce ödevimiz vardısaat 21 30 u buldu.anne oynamaya zamanım kalmadı diye mızıldanarak uyudu.
bende baskete verdimki orda güzel antraman yaptırıyo hcaları mekikti şınavdı e bide bayağı koşuyorlar top peşinde ama haftada bir gün bir saat az tabi.Neyse havalar ısınıyo parkta haftasonları arkadaşlarıyla top oynar anacım ordada durmuyoki boğazı yok tost yicem yok dondurma yicem iki hareket ediyo gene boğaz derdinde
seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı dertten muzdaribiz, ama benimki yürümeyi seviyor benle neyse ki, 15-20 dakika da olsa hergün yürütebilsem, fayda faydadır.bende baskete verdimki orda güzel antraman yaptırıyo hcaları mekikti şınavdı e bide bayağı koşuyorlar top peşinde ama haftada bir gün bir saat az tabi.Neyse havalar ısınıyo parkta haftasonları arkadaşlarıyla top oynar anacım ordada durmuyoki boğazı yok tost yicem yok dondurma yicem iki hareket ediyo gene boğaz derdinde
ay kıyamam ya..canı istiyo napsınn ama..sen ona fındık , badem , leblebi , çekirdek al..yedir..tok tutuyor uzun zaamn
seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı dertten muzdaribiz, ama benimki yürümeyi seviyor benle neyse ki, 15-20 dakika da olsa hergün yürütebilsem, fayda faydadır.
bende baskete verdimki orda güzel antraman yaptırıyo hcaları mekikti şınavdı e bide bayağı koşuyorlar top peşinde ama haftada bir gün bir saat az tabi.Neyse havalar ısınıyo parkta haftasonları arkadaşlarıyla top oynar anacım ordada durmuyoki boğazı yok tost yicem yok dondurma yicem iki hareket ediyo gene boğaz derdinde
kesinlikle yürüyüş en kolay spor ..ben simdi sabahları en az 20 dakika tempolu yürüyorum..hem de ediz kucağımda..ne güzel yürüyüşü sevmesi havalarda düzeldi yürürsünüz ana kız.Ben haftaiçi 8 de evde oluyorum zaten yemekti dersti vaktim olmuyo ama haftasonu başlıcam oğluşla yürümelere diye düşünüyorum.Yazın gene yazlıkta hareket çok oluyo babaanneye gidince bisiklet kullanıyo,yüzüyo,halı saha var orda top peşinde iyi oluyo kışın hareket kısıtlı tabi...
Evet canım yürüyüş dönüşü, parka geçince daha da bir hoşuna gidiyor, ben de götürüyorum artıkın, akşamları 7 gibi evde oluyorum ben de, mesai 6 oldu, saatler alınınca, sana göre zaten 1 saatim var, hergün olmasa da haftada 3 gün en azından yürümeye çalışacağım. ohhhh yazlık falan senin de süper oluyo oğlana.ne güzel yürüyüşü sevmesi havalarda düzeldi yürürsünüz ana kız.Ben haftaiçi 8 de evde oluyorum zaten yemekti dersti vaktim olmuyo ama haftasonu başlıcam oğluşla yürümelere diye düşünüyorum.Yazın gene yazlıkta hareket çok oluyo babaanneye gidince bisiklet kullanıyo,yüzüyo,halı saha var orda top peşinde iyi oluyo kışın hareket kısıtlı tabi...
pergel bacak hakesinlikle yürüyüş en kolay spor ..ben simdi sabahları en az 20 dakika tempolu yürüyorum..hem de ediz kucağımda..
iyi geliyor ..
yürümeyi çook severim..pergel bacaklarımla..
şu çocuklar az daha büyüsün canım ben de sen gibi kendime özel zamanlar yaratmazsam..aha da buraya yazıyorum
Evet canım yürüyüş dönüşü, parka geçince daha da bir hoşuna gidiyor, ben de götürüyorum artıkın, akşamları 7 gibi evde oluyorum ben de, mesai 6 oldu, saatler alınınca, sana göre zaten 1 saatim var, hergün olmasa da haftada 3 gün en azından yürümeye çalışacağım. ohhhh yazlık falan senin de süper oluyo oğlana.
pergel bacak haalemsin haaa, o günleri görürsün inşallah canım, az kaldı, 3 sene sonra tek başına evde kalmaya başlarlar.
kesinlikle yürüyüş en kolay spor ..ben simdi sabahları en az 20 dakika tempolu yürüyorum..hem de ediz kucağımda..
iyi geliyor ..
yürümeyi çook severim..pergel bacaklarımla..
şu çocuklar az daha büyüsün canım ben de sen gibi kendime özel zamanlar yaratmazsam..aha da buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?