İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlarrr,
dün yine epey ödev vardı, çarpma ile iligli problemler 2 sayfa, türkçe den de 1 sayfa. Akşam matematikleri yaptı, Türkçe sabaha kaldı sanırım.

sende bu günlerde yoğunsun bayağa,güle güle kullanın canım tv nizi...

günaydın kızlarrr,
dün yine epey ödev vardı, çarpma ile iligli problemler 2 sayfa, türkçe den de 1 sayfa. Akşam matematikleri yaptı, Türkçe sabaha kaldı sanırım.

Günaydın,bizimde türkçeden deyimler ve atasözleri anlamlarını araştırıp yazma ödevimiz vardı.Matematikten çarpmada yoğunlaştılar cuma yine yazılı varmış,bu sefer problem değilde sadece işlem sorucam demiş öğretmen çarpma ve bölmeden..Senin Büyük kız ne yaptı cnm koç işini devam ediyor değilmi?

Hepinize günaydın kızlar dün yoğundum uğrayamadım şöyle bi baktım ama yazamadım..Bizde akşam türkçeden atasözleri ve deyimlerin anlamını bulup bunlarla ilgili cümle kurma ödevi vardı.Oğlana pratik matematik kitabı aldım haftasonu,kurstada öğretmen çocuklara o kitaptan çalıştırıyodu benimki kursa gitmediği için alalım bizde evde yapalım dedik,hoşuna gitti hergün okula gidene kadar 4-5 sayfa çarpma ve bölme soruları çözüyor ordan..ama ingilizceden ne yapıyorlar hiç farkında değilim ödevde gelmiyor eve yine öğretmen yazılı var dediğinde tutuşucaz sanırımAllahtan 1 ay önce söylüyor yapacağınıda hazırlanıyoruz..

Ne güzel 3 evlat Allah bağışlasın kızda var erkekte ama erkekler kızdan büyük galiba kızın işi biraz zor

Günaydın kızlarrrr

Dün akşam Türkçe ve matematikten ödevlerimiz vardı ders kitaplarından

Matematiği önceden yaptığımız yerdenmiş Türkçenin bir kısmını babayla bir kısmını benimle yaptı.

Onun dışında yemek, çay, vs. şeklinde bitirdik akşamı birde tabi yeni tv karşısında biraz vakit geçirdik.

Burada da baya yoğunum işler yoğun ama geçici, yani umarım öyle olur...

Bugünde öğlen gibi çıkıcam dışarda işlerim var dönmem heralde geriye 50 km yol yapıcam çünkü geri dönüş eziyet olur...

Sizlerde ne var ne yok....

ay bak sen dedin de aklıma geldi ..biz eşimle evlenirken ev arıyorduk..eşimin iş arkadaşı bayağı yardımcı oldu..onda da 5 çocuk vardı..hepisi erkek.:18::18::18::18::18::18::18::18: nayırrrrrrr nolamazzzzzzz

Aman yarabbi o evde mutfaktan hiç çıkılmaz herhalde.Yalnız direk mutfak geldi aklıma ilk etapta o kadar erkek iyi yer yani,bana benimki yetiyorda

Büyük kızım devam ediyor canım, dün gitti işte, fen bilgisi çalıştırmış biraz, biraz da konuşmuşlar. Seni kampa alıcağım falan demiş, bir arkadaşını getirebilirsin demiş, orda herhalde ders çalışmalarını mı takip edecek, nasıl olacak bilmiyorum?
Biz bölmelere geçmedik canım, sanırım en sonlara doğru öğrencekler, çünkü bir ara sormuştum, geometrik cisimler var sırada demişti.

İyi yapmışın canım, oğlan da sevdikten sonra ne güzel. İngilizce pek randımanlı olmadı gibi geliyor bu sene bana, çünkü bizimkilerin 3 kez öğretmen değişti zaten, eh artık her gelen de baştan alınca.

Selam canım,
İyi bari baba çalıştırıyor sizde bazen, benimki eve geldi mi, televizyon karşısından kalkmaz.:26::26:
Allah işlerinde kolaylık versin canım.

Aman yarabbi o evde mutfaktan hiç çıkılmaz herhalde.Yalnız direk mutfak geldi aklıma ilk etapta o kadar erkek iyi yer yani,bana benimki yetiyorda
Ayyy hiç o açıdan düşünmemiştim, aynen benim eşim de öyle, akşam eve geldiği andan itibaren yeme mesaisindedir.

herkese günaydınnn. bizim ödevlerimiz yoğundu. çarpma ile ilgili problemler vardı. türkçe hayat bilgisi yaprak testleri vardı. morpa kampüsten konu tarama testleri vardı.ingilizce ödevimiz vardı saat 21 30 u buldu.anne oynamaya zamanım kalmadı diye mızıldanarak uyudu.

günaydın kızlar..
dün öğretmen yardımcı kitapların hepsini eve göndermiş bunları bitirin diye.
hayırlısıyla başladık bakalım testlere...

Ne güzel 3 evlat Allah bağışlasın kızda var erkekte ama erkekler kızdan büyük galiba kızın işi biraz zor

sağol canım evet en küçükleri kız. ama işin garip tarafı kız abilerini fena halde dize getirmiş durumda.

bu arada benim adımda seda canım

Hoş geldin canım aramıza tekrar, memnun oldum...

hehee bir arkadaşım vardı arabaya ninni cd si hazırlamıştı çocukla arabaya bindimi açıyordu bak o geldi şimdi aklıma, gerçi seninki ninnisiz uyuyormuş :)

Aslında aynı senin durumunda olan bir arkadaşım var geçenler bebek görmeye gittim, yeni doğum yaptı, öncesinde hep özel hastanelerde çalıştı ve çok yorucu diyor birde bebekle çok zor ne yapacağım diye düşünüyor. Bende ona işyeri hemşireliğinden bahsettim biraz artık malumunuz belli kriterlerdeki işletmelerde zorunlu hale geldi. Onunda aklına yattı aslına bakarsan çünkü en azından nöbet yok çalışma saatin belli, iş rahat sanırım oda bu konunun üzerine iş arayacak.

Ne güzel olmuş eşinin yaptığı Dilekciğim belki küçücük zamanlar ama bak boş durmayıp yemek yaptığın halde o sakinlik iyi gelmiş sana...

Bunun devamı yine senin elinde uğraş ve alışkanlık haline gelsin, süreç biraz zorlu olabilir ama eşin alışınca yaz boyu rahat edersin...

Geçiş sürecindesiniz ve inşallah en az hasarla atlatırsınız canım bu zamanları, üzme kendini olur mu?

hadi bakalım hayırlısıyla aldırıcaz sana ehliyetii kızzz... yakın olsan ben öğretirdim sana

Teşekkür ederim canım. Pazartesi günü erken çıkmadım tüm gün çalıştım ama baya yoğundum uğrayamadım üstüne birde hastalık... Ama toparladım çok şükür...

canım televizyonunda hayırlı olsun. güle güle izle .

çok teşekkür ederim...

Tekrar geçmiş olsun canım... Atlatmış çok şükür... Allah sağlık sıhhat versin...

günaydın kızlarrr,

günaydın kızlar..
dün öğretmen yardımcı kitapların hepsini eve göndermiş bunları bitirin diye.
hayırlısıyla başladık bakalım testlere...

Günaydın herkeslereeeeee

güzel bir gün olsun hepimiz içinnnnn

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

canım benim 8. sınıfa giden oğlumda 09 dan 17 30 a kadar okulda . hafta sonu da malum dershanede. akşam eve gelince yemekten sonra keyif yapmak istiyor. ama hergün belli sayıda test çözmesi lazım. zar zor yaptırıyorum. okulda çözdüm diye ha bire bana laf yetiştiriyor

Dilek, kız çocuğu sana çok yakışır. Sen onu ne süsler püslersin:)
eğer ediz kız olsaydı onu çok süsleyecektim..kız çocukta en sevdiğim şey 2 örgüdür ..yanlarından omuzlarına düşen..hani şu ayşegül kitaplarında var ya..hep örgülüdür ayşegülün saçı..bi de elbiseler etekler ciciler dikerdim ona..ama ediz de erkek olunca arkadaşımın çocuklarına dikiyorum..küçükler 5 ve 2 yaşları..fırsat bulursam onlara diktim bir kaç parça birşey..ben de onlara dikerek hevesimi alıyorum.. 2 erkek de güzel.olsun.
günaydın kızlarrr,
günaydın..sizde de ödev çokmuş..bizde de öyleydi.
akşam okul çıkışı parka soktum çocukları.
babaları geç geldi.
saat 7 gibi ancak eve girdik.
yemek yedik derken saat 8 oldu
ödevler yapıldı derken saat 9
az oyalansınlar dedim saat 9.30
yatırdım..
sonra ben yoruldum yattım..saat 11 di.
eşim yat dedi çünkü..bu akşam bacım geliyor ankara dan..uyumazsınız yarın gece ..sen en iyisi bu geceden yat dinlen..
tamam dedim..
yattım.
sabah 5 de uyandım..uyuz oluyorum kendime..
akşamdan ıslattığım kuru fasulyeyi kaynattım.pişirdim..hazır ettim..akşama tavuklu pilav yapıyorum inşallah..yemeğe gelsin bizimkiler ..iyi olur..
kardeşim ankara dan bolu ya gitti dün..ablama..
bu akşam da ablamlar da geliyor..kardeşimi bana getirecekler..sonra dönecekler..ablam çalışıyor biliyorsunuz..
işte 3 bacı bu akşam buluşuyoruz yani
faceye atarsak resim görürsünüz..heheh
günaydın canım.evet dün yoktun..şu ara hiç yoksun desem doğru olur..şu arkadaşın işten çıkarıldığından beri daha mı yoğunsun acep

hoş geldin..ay kuzum ya..öğlenden sonra gelme tabi..oğluşun okuldan çıkınca birlikte eve gidersiniz..gerçi siz evden önce alışveriş merkezine ya da başka bir yere de gidebilirsiniz..ana oğul gezmeyi seviyonuzz
canım onlar bize yakın oturuyordu..ilk evlendiğimizde ilk ziyaretimize onlar gelmişti.
en büyüğü askerdeydi oğlunun
sonraki 18 - 16- 14- 12 ve 5 yaşındaydı ama hepisi erkek..büyüdükçe boğazları da çok olur tabi..ergenlikte iştah açılır çünkü..kadın aş evi gibi yemek yapıyordur ..Allah kolaylığını veriyordur herhalde.:26::26:.

bizim çocuklar da çarpma ile ilgili problem çözüyorlar.
mesela
annem pazardan kilosu 4 liradan 7 kilo elma aldı
50 lira verdi kaç lire para üstü alır .
bunun gibi 20 soru vermiş ödev
sonra türkçe ve hayat bilgisinden de ödev ...
test olmuşlar dün..
testin yarısı şık işaretlemeli
yarısı kendisi yazmış..yazım yanlışlarını düzeltin diye noktalı satırlar bırakılmış
bizim oğluş tam puan almış..

Benim oğlanda babasının yolundan ilerliyor o beni korkutuyor iştahlı maşallah damak zevkide iyidir.Hamurişinede düşkün anneme akıtma yaptırıyor sabahları birde anneanne anneme sakın söyleme diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…