İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

inşallah canım..inşallah.
çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.

teşekkür ederim canım..ismin neydi ki unuttum.:26:

evet çok şükür o konuda rahatız. en azından hastane işlerini eşim halleder.ama işleri çok yoğun. ameliyatları hastaları ders çalışması hiç bitmez. akşam da eve erken gelirse hemen uyur gece kalkar ders çalışır. tabii ben de bu işe bazen çıldırırım ama yapacak birşey yok işi bu mesleğini çok seviyor. aynı zamanda çalıştığı hastanede de başhekimlik görevini de yapıyor.onun için adam eve bitkin bir şekilde döner.

bölümü neydi canım, arada hastalıklarımızda sorularımızı da sorarız sana artıkın.
Ah canım yaaa, tahmin edebiliyorum, çok kutsal bir meslek ama yaptıkları, onlar olmasaydı, biz insanlar ne yapacaktık canım? Allah sana da sevabından nasip eder, kolay değil tabii ki doktor eşi olmak. Allah tüm doktorlarımıza güç kuvvet versin canım.

ortopedi canım iki yıl önce doçent oldu. bunun bir adımda ilerisi inşallah profesörlük. bunun için sürekli eğitim araştırma ve yayınlar yapması lazım. evet çok dua alıyor inşallah bizde nasipleniriz bu dualardan.

memnun oldum..benim ki dilek.
oğluşlarının adı nedir..onlar hiç zikredilmiyor bakıyorum da

iki oğluşdan sonra kız olunca değişik bir duygu. oğluşlarımın birinin adı ata berk diğeri mehmet. yerim ben onları. onlar delikanlı oldular hep bir kızım olmasını istemişimdir. Rabbime şükür bu duyguyu da tattırdı.tabi evlat hepsinin sevgileri aynı. Allah isteyen herkese nasip etsin

Hadi inşallah canım, allah gönlünüze göre versin.

Allah uzun ömürler versin inşallah, ne güzel kabine göre vermiş. Bizim burda arkadaşımın 3 oğlu var, aynı şekilde 3 kızı olanlar var, sen tutturmuşsun.

hadi inşallah canım..yakındır prof olmasi inşallah..az kalmış.

oy maşallah..bende de 2 oğluş var..kız nasıldır bilemiyorum ama oğluşlarımla gayet mutluyum..Alllah isteyen herkese nasip etsin .

ay bak sen dedin de aklıma geldi ..biz eşimle evlenirken ev arıyorduk..eşimin iş arkadaşı bayağı yardımcı oldu..onda da 5 çocuk vardı..hepisi erkek.:18::18::18::18::18::18::18::18: nayırrrrrrr nolamazzzzzzz

evet kısmet işte.

hadi inşallah canım..yakındır prof olmasi inşallah..az kalmış.

oy maşallah..bende de 2 oğluş var..kız nasıldır bilemiyorum ama oğluşlarımla gayet mutluyum..Alllah isteyen herkese nasip etsin .

evet az kaldı hayırlısı. maşallah seninde oğluşlarına. Allah çocuklarımıza bize bağışlasın,uzun sağlıklı ömürler versin.

ay bak sen dedin de aklıma geldi ..biz eşimle evlenirken ev arıyorduk..eşimin iş arkadaşı bayağı yardımcı oldu..onda da 5 çocuk vardı..hepisi erkek.:18::18::18::18::18::18::18::18: nayırrrrrrr nolamazzzzzzz
ne o kızzz, 3.niyeti mi var sende?
benim burdaki arkadaşım 9 kızkardeşler, o 9.cusu
olmadı mı olmuyor anacım

Son düzenleme:
muhabbet ilerlemiş kızlar..
benim iş pek çok yav...
zeliş nerelerde izinli mi..

ne o kızzz, 3.niyeti mi var sende?
benim burdaki arkadaşım 9 kızkardeşler, o 9.cusu
olmadı mı olmuyor anacım

hayırrrrrrrrrrrrr...hiç düşünmüyorum...böyle iyiyim şükür..Allah sağlık versin cücüklerime yeter..başka bi şey istemem

Zelişcim hayırlı olsun televizyonun.
Sorması ayıp hangi siteden aldınız, biz de anneme bakıyoruz tv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…