aynen
terlik siz niye teni kıyafet alıyosunuz ki
ben okullar kapanınca formalarını çantalarını yıkadım ütüledim kaldırdım şimdi benim için rahat olacak
terliğim bu arad özel mesaj yolladım olmadı
neden ki
hepimiz için iyi bir yıl olur inşallah. bu gün başladık bakalım hadi hayırlısı. oğlum biraz tedirgindi. anne akşam beni almaya geleceksin değilmi diye sordu. tıpkı birinci sınıftaki gibi.
benim kızımsa bir o kadar rahattı guclubacismile
geçen senede öyleydi hiç arkasını dönüp bakmaz bile
8 tane kitap. offf kapla kapla bitmedi. bu ne yaw . birde öğretmen defterler büyük boy olsun demiş. çanta yine çok ağır olacak. neyse bakalım zaman ne gösterecek. aaa bu arada bizim hayatbilgisi defteri çizgisiz sizlerinde öylemi.. nasıl yazacaklar ona bilemiyorum. gerçi geçen sene dikte yazısı çalışmaları yapıldı ama yazmaya yazmaya oda unutuldu sanırım
arkadaşlar yeni öğretim yılı herkese hayırlı olsun sabır ve kolaylık diliyorum inşallah bu sene zorluk çekmeyiz
oğlumun öğretmeni hemen ödev vermiş okuma yarışı yapacakmış bizimkide 3 ortalı istemış defterleri bu sene türkçe sözlükde istemiş
zaman çok hızlı akıp geçiyor. birde bakıcazki 3. sınıf olmuşuz. hayırlısıyla
Bizdende defterler büyük istendi ve sözlükde aldık bizde
zaman çok hızlı akıp geçiyor. birde bakıcazki 3. sınıf olmuşuz. hayırlısıyla
60 sayfa mı :1shokbizim öğretmen döktürdü yine. her gün 60 sayfalık bir hikaye kitabı okutturuyor. onun haricinde türkçe okuması ayrı. matematik ayrı. hayatbilgisi ayrı. profesör olcaklarbirde test vermiş
sizin öğretmenler toplantı yaptımı? bizimki bu hafta yapcak galiba bakalım daha neler isteyecek
bugün ilk toplantımız yapıldı genel olarak iyi geçti....e tabi herzamanki para olayları bizdede var yok perdeydi yok klimanın tamiriydi yok dolaptı liste baya bi uzun bakalım yine kaytaran veliler olacakmılmaz:
bizim toplantı henüz belli değil. ama şimdiden sınıfta dolap yok muş, okula havuz yapılacakmış söylentiler başladı. bakalım ne kadar isteyecekler. 60 sayfayı okuyor. tabiki sıkıla sıkıla. sık sık molalar vererek. ama yinede okuyor mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?