İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bizimkilerin arası tam 7 yaş. 7 yıl el bebek, gül bebek oldu, sonra kendine ortak gelince kaldıramadı yani, aslında hakveriyorum kızıma.

ama ben seni bizim gruba çağırdım gelmedin kiii

bak dilek te katılmaya başladı son zamanlarda keyifli oluyor

birde sürekli yiyip içtiğine birileri yorum yapınca daha da etkili oluyor

ilk hafta 1,5 kilo verdim bu hafta hedefim 1 kg ama bilmiyorum

yarın sabah tartılacağım

çiçek bamya bildiğimiz bamyanın minicik olanları canımmm

nohutlu pişiriyorum ekşili ekşili çok güzel oluyorrr

Yapmış valla,her şekilde hazıra gidiyoruz yaniBu akşam için annenlere söyle yemeğe gelsinler dedi,onuda hallediyo misafirde ağırlıyo :))
vay anasını yaaaaaaaaaa..
bol bol değerlendir bu günleri..kıymetini bil.

becerikli hatunsun sen ya..maşallah.oğluşuna da kocaman aferinnnnnnnnn

çiçek bamya ne kız..bamya çıktı mı ki??
bamya sebze kuzum ye..bir şey yapmaz.

çiçek bamya deniyor da bidiğiniz bamyanın minicik olanı işte yaaaa

kurutulmuş olarak geldi memleketten

ip üzerine dizilmiş vaziyette

Son düzenleme:
çiçek bamya deniyor da bidiğiniz bamyanın minicik olanı işte yaaaa

kurutulmuş olarak geldi memleketten

ip üzerine dizilmiş vaziyette

tamam canım.afiyet olsun..mis mis..
tazesini çok severim..kurusunu hiç yemedim..ama eminim güzeldir

canım daha önce ben 70-79 grubunda 2 sene takıldımya, kendimi listelerle sıkmak istemiyorum, o yüzden gelip, sizin de motivenizi bozmayayım, yiyp-içtiğimi yazarsam canınız falan çeker çünkü hiç uyamıyorum listelere, o yüzden, sadece sabah ve akşamları 15-20 dakika civarında yürüyüş yapmaya çalışıyorum bu sıra. Maşallah 1,5 kg. süper gitmiş canım ama çok sevindim. Yine de muhabbet için uğrarım belki.
Minik bamyaya da bayılırım bu arada, sen de afiyetle ye gitsin ne de olsa bol lifli sebze, tam diyetlik yaneee.

Bekleriz canım benim gel tabiii

evet bugün yemekte börek ve tatlı vardı yemedim

akşam mutlaka yerim biraz inşallah

bide yanına makarna ev salata yaparsam bu akşam kş yemek telaşımız da biter

Öncelikle. Herkese merhaba.senenin basından beri sizi takip ediyorum.hepinizi tanır gibiyim benim oğlumda 2.sinifa gidiyor.aslinda çok seyler var ama isyerinden kk giremiyorum. Ama yazdiginiz herseyi takip ediyorum.ara ara akşamları evden fırsat buldukça yazarım herkese selamlar. Oh be nihayet yazabildim.

Bu arada muhabbetler çok Guzel sakın grubu dağıtmayın arkadaslar

Bekleriz canım benim gel tabiii

evet bugün yemekte börek ve tatlı vardı yemedim

akşam mutlaka yerim biraz inşallah

bide yanına makarna ev salata yaparsam bu akşam kş yemek telaşımız da biter
oh maşallah canım iraden hayranım, ben yiyorum yaaa, öyle diyetteyim moduna soksam zaten gider kilolar da
Afiyet şeker olsun canım akşam menünüz de miss.

Selam canım,
Aramıza hoşgeldin, sen fırsat buldukça yaz canım, biz seni yanıtsız bırakmayız. Öncelikle kendini tanıtmakla başlayabilirsin, yaş kaç, nerede yaşıyorsun, meslek, kaç çocuk vs.vs.

günaydın kızlarrr,
Herkese hayırlı cumalarrrr, Allah hepimizin gönüllerinde ne dileği varsa kabul eylesin inşallah.
dün hikaye günümüzdü sadece 1 kitap ve onun hikaye haritası, yarısını akşam okudu, kalanını anneannede devam edecek. İyi alıştı bu anneanne muhabbetine, aslında ödevlerini kontrol edemiyorum ama neyse bakalım:26:
Büyük kızın da bugün matematik sınavı var, Allah yardımcısı olsun, akşam fazla çalışmadı yine, çalıştım ben dedi geçti, inşallah 70 den aşağı almaz.

merhaba..hoş geldin..
her zaman bekleriz.
Bu arada muhabbetler çok Guzel sakın grubu dağıtmayın arkadaslar
dağılmayız inşallah
günaydın canım

kızlar ediz hasta..şimdi geldik ama kreşe gitmemiz gerekecek 40 dakika sonra..ama eve dönmemiz gerekebilir..eğer amirim izin verirse eve gitmek istiyorum..
çünkü bu şekilde kreşte 1 gün geçiremez diye düşünüyorum.genel görünümü iyi ama kreşte zaten istemeyerek durduğu için hepten halsizleşiyor ..normalde bile..
surat bembeyaz..şimdi arkadaşımın pc den oyun açtık kendisine oynuyor..
dün sabah don atletle uyur buldum onu
gece çişe kalkmış..
çiş damlatmış üstüne sanırım.
komple soyunmuş..
yeni atlet don almış çekmeceden..
onları giymiş ..üstünü örtmeden yatmış uyumuş sıpam.
dün zaten keyifsiz diye akşam üstü aradılardı kreşten..erken almıştım gidip..
o şekilde eve geldik..ilaç meyve vs ..iyi gibiydi
gece yine rahat geçti aslında..uyanmadı ..ağlamadı

fakat tüm gün dayanamaz iste kreşte ..az uyutuyorlar çünkü..bugün dinlenmeye ihtiyacı var ediz ciğin

Son düzenleme:

günaydın canım,
Ay kıyamam yaaa, kendi kendine onları yapmaya çalışmış, neden seni uyandırmadı ki, kötü olmuş öyle yatması, inşallah çabucak atlatır canım, inşallah amirin izin verir de gidersiniz eve.

canım bu ediz de ben yaparım huyu var..
yani yaklaşık 1 yıldır böyle..kendi kalkıyor çişe ..kaçırdığı zaman da üstünü başını değiştirip geri yatıyor..hep üstünü örterdi geri yattığı zaman ama bu kez pijama giymemiş..atlet , don..
üstünü de örtmemiş..öyle işte..

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
dün akşam bir sayfa çarpma işlemleri vardı..

geçmiş olsun canım..kıyamam ben ona ya..

Günaydın cnm,çok geçmiş olsun keşke gece seni uyandırsaymış kıyamam ya kendi işinide kendi hallediyor akıllı bıdık.Bencede gitmesin kreşe bugün halsizken bende kıyamıyordum tüm gün orda faaliyetlerde mecburen ayakta durmaya çalışmak yok yok gönderme senin amirinde anlayışlı bir insan anladığım kadarıyla izin alıp eve gidersiniz en iyisi bugünde cuma 3 gün dinlenmiş olur kuzu..

Hoşgeldin,fırsat buldukça yaz burası çok keyifli hakikaten işlerden fırsat buldukça buraya kaçıyoruz hemen,tenefüs molamız burası

Sanada günaydın,amin inşallah dileklerimiz kabul olsun bugünün yüzüsuyu hürmetine:)Büyük kızçene başarılar inşallah güzel bir puan alır yazılıdan onada güzel bir moral ve motivasyon olur bu:)Bende akşamları babaanneyle ödev yaptığında takip edemiyormuşum gibi geliyor halbuki bitirince kontrolünü yapıyoruz ama alışmışım ya kendim ödev yaptırmaya boşlukta hissediyor insan kendini...

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
dün akşam bir sayfa çarpma işlemleri vardı..

günaydın cnm,çarpmalar ve bölmeler bizede geliyor bol bol haftasonu kursa gidenlere verdiği fotokopilerden bizede veriyor evde yapsın diye iyi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…