Bizimkilerin arası tam 7 yaş. 7 yıl el bebek, gül bebek oldu, sonra kendine ortak gelince kaldıramadı yani, aslında hakveriyorum kızıma.
oyyyyy oy bizde de var canım o, bizim de 6 yaş vardı, ikisi de acaip kıskanç, büyük belli etmiyor ama ufak hemen anında açık veriyor.
Oh maşallah maşallah, süperrrrr
Selam canım,
Azmış ödevleriniz, benimki 11,15 te aradı daha bitirememişti, ilk defa uzun zamandır böyle ödev yaptı çocuk
Çok şükür kafan rahat canım, burda hepimiz birbirimizin derdiyle dertlenip, paylaşıyoruz ki sıkıntılarımız azalıyor. Allah her daim huzur versin evlerimize.
Maşallah oğluşuna canım, 14 te 2 çok güzel.
Gezginci hatun oğlanı da alıştırdın tabii, heh heh.
Çiçek bamya ne olaki canım? Diyet ne durumd, verebildin mi kilo? Ben aynı yerimde sayıyorum.
Akşamları hiç mi yemiyosun ki, yemeden durabileceğim mi dedin?
vay anasını yaaaaaaaaaa..Yapmış valla,her şekilde hazıra gidiyoruz yaniBu akşam için annenlere söyle yemeğe gelsinler dedi,onuda hallediyo misafirde ağırlıyo :))
Selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım okudum yazdıklarınızı da alıntı yapmayı unutmuşum dönmedim bir daha geri
diyetteyim ya enerjim yok ondan yaneee
dün akşam ödev vardı ama neydi bilmiyorum babası yaptırmıştı çünkü, ben gittikten sonra 10 sayfa kadar kitap okuyabildik biraz da İngilizce çalıştırdım o kadar.. Haa birde yazı ödevi varmış kendisi onu yazmış defteri almış gösteriyordu bitirdim anne azıcık ateri oynayım diye
Dün test yapmış öğretmen matematikten çarpma işlemi ile alakalı 14 soruda 2 yanlış yapmış babasıyla üzerinden geçmişler yanlışlarına bakmışlar. Bende sarılıp öptüm aferin dedim, çok iyi yapmışsın ama daha iyide yapabilirsin filan...
Oğlan fena halde bana benzemeye başladı bu konuda, akşam soruyor anne haftasonu nereye gidicezzzz???
Nereye gitmek istersin dedim sinema yada tiyatroya gidelim mi dedim. Hayırrrrr diyor
İstanbul'da olanlar biliyor geçen yıl gittiğimiz vialand tema parka gitmek istiyormuş
Olmaz dedim okullar kapansın yaz gelsin ondan sonra gidicez dedim
Biletleri aldım ben haziran sonuna ama söylemedim ona
Akşam yine kalan ütülerimi yaptım gider gitmez
Bu akşam için yemek yaptım, çiçek bamya pişirdim çok güzel görünüyordu yaaa
Bakalım bu akşam yemeden durabilecek miyim...
Sadece yarım saat kadar ders çalışabildim, sonra duş filan haydii yatmaya...
vay anasını yaaaaaaaaaa..
bol bol değerlendir bu günleri..kıymetini bil.
becerikli hatunsun sen ya..maşallah.oğluşuna da kocaman aferinnnnnnnnn
çiçek bamya ne kız..bamya çıktı mı ki??
bamya sebze kuzum ye..bir şey yapmaz.
çiçek bamya deniyor da bidiğiniz bamyanın minicik olanı işte yaaaa
kurutulmuş olarak geldi memleketten
ip üzerine dizilmiş vaziyette
canım daha önce ben 70-79 grubunda 2 sene takıldımya, kendimi listelerle sıkmak istemiyorum, o yüzden gelip, sizin de motivenizi bozmayayım, yiyp-içtiğimi yazarsam canınız falan çekerama ben seni bizim gruba çağırdım gelmedin kiii
bak dilek te katılmaya başladı son zamanlarda keyifli oluyor
birde sürekli yiyip içtiğine birileri yorum yapınca daha da etkili oluyor
ilk hafta 1,5 kilo verdim bu hafta hedefim 1 kg ama bilmiyorum
yarın sabah tartılacağım
çiçek bamya bildiğimiz bamyanın minicik olanları canımmm
nohutlu pişiriyorum ekşili ekşili çok güzel oluyorrr
canım daha önce ben 70-79 grubunda 2 sene takıldımya, kendimi listelerle sıkmak istemiyorum, o yüzden gelip, sizin de motivenizi bozmayayım, yiyp-içtiğimi yazarsam canınız falan çekerçünkü hiç uyamıyorum listelere, o yüzden, sadece sabah ve akşamları 15-20 dakika civarında yürüyüş yapmaya çalışıyorum bu sıra. Maşallah 1,5 kg. süper gitmiş canım ama çok sevindim. Yine de muhabbet için uğrarım belki.
Minik bamyaya da bayılırım bu arada, sen de afiyetle ye gitsin ne de olsa bol lifli sebze, tam diyetlik yaneee.
oh maşallah canım iraden hayranım, ben yiyorum yaaa, öyle diyetteyim moduna soksam zaten gider kilolar daBekleriz canım benim gel tabiii
evet bugün yemekte börek ve tatlı vardı yemedim
akşam mutlaka yerim biraz inşallah
bide yanına makarna ev salata yaparsam bu akşam kş yemek telaşımız da biter
Selam canım,Öncelikle. Herkese merhaba.senenin basından beri sizi takip ediyorum.hepinizi tanır gibiyim benim oğlumda 2.sinifa gidiyor.aslinda çok seyler var ama isyerinden kk giremiyorum. Ama yazdiginiz herseyi takip ediyorum.ara ara akşamları evden fırsat buldukça yazarım herkese selamlar. Oh be nihayet yazabildim.
merhaba..hoş geldin..Öncelikle. Herkese merhaba.senenin basından beri sizi takip ediyorum.hepinizi tanır gibiyim benim oğlumda 2.sinifa gidiyor.aslinda çok seyler var ama isyerinden kk giremiyorum. Ama yazdiginiz herseyi takip ediyorum.ara ara akşamları evden fırsat buldukça yazarım herkese selamlar. Oh be nihayet yazabildim.
dağılmayız inşallahBu arada muhabbetler çok Guzel sakın grubu dağıtmayın arkadaslar
günaydın canımoh maşallah canım iraden hayranım, ben yiyorum yaaa, öyle diyetteyim moduna soksam zaten gider kilolar da
Afiyet şeker olsun canım akşam menünüz de miss.
Selam canım,
Aramıza hoşgeldin, sen fırsat buldukça yaz canım, biz seni yanıtsız bırakmayız. Öncelikle kendini tanıtmakla başlayabilirsin, yaş kaç, nerede yaşıyorsun, meslek, kaç çocuk vs.vs.
Bu arada muhabbetler çok Guzel sakın grubu dağıtmayın arkadaslar
merhaba..hoş geldin..
her zaman bekleriz.
dağılmayız inşallah
günaydın canım
kızlar ediz hasta..şimdi geldik ama kreşe gitmemiz gerekecek 40 dakika sonra..ama eve dönmemiz gerekebilir..eğer amirim izin verirse eve gitmek istiyorum..
çünkü bu şekilde kreşte 1 gün geçiremez diye düşünüyorum.genel görünümü iyi ama kreşte zaten istemeyerek durduğu için hepten halsizleşiyor ..normalde bile..
surat bembeyaz..şimdi arkadaşımın pc den oyun açtık kendisine oynuyor..
dün sabah don atletle uyur buldum onu
gece çişe kalkmış..
çiş damlatmış üstüne sanırım.
komple soyunmuş..
yeni atlet don almış çekmeceden..
onları giymiş ..üstünü örtmeden yatmış uyumuş sıpam.
dün zaten keyifsiz diye akşam üstü aradılardı kreşten..erken almıştım gidip..
o şekilde eve geldik..ilaç meyve vs ..iyi gibiydi
gece yine rahat geçti aslında..uyanmadı ..ağlamadı
fakat tüm gün dayanamaz iste kreşte ..az uyutuyorlar çünkü..bugün dinlenmeye ihtiyacı var ediz ciğin
günaydın canım,
Ay kıyamam yaaa, kendi kendine onları yapmaya çalışmış, neden seni uyandırmadı ki, kötü olmuş öyle yatması, inşallah çabucak atlatır canım, inşallah amirin izin verir de gidersiniz eve.
merhaba..hoş geldin..
her zaman bekleriz.
dağılmayız inşallah
günaydın canım
kızlar ediz hasta..şimdi geldik ama kreşe gitmemiz gerekecek 40 dakika sonra..ama eve dönmemiz gerekebilir..eğer amirim izin verirse eve gitmek istiyorum..
çünkü bu şekilde kreşte 1 gün geçiremez diye düşünüyorum.genel görünümü iyi ama kreşte zaten istemeyerek durduğu için hepten halsizleşiyor ..normalde bile..
gece çişe kalkmış..
komple soyunmuş..
fakat tüm gün dayanamaz iste kreşte ..az uyutuyorlar çünkü..bugün dinlenmeye ihtiyacı var ediz ciğin
merhaba..hoş geldin..
her zaman bekleriz.
dağılmayız inşallah
günaydın canım
gece çişe kalkmış..
komple soyunmuş..
Öncelikle. Herkese merhaba.senenin basından beri sizi takip ediyorum.hepinizi tanır gibiyim benim oğlumda 2.sinifa gidiyor.aslinda çok seyler var ama isyerinden kk giremiyorum. Ama yazdiginiz herseyi takip ediyorum.ara ara akşamları evden fırsat buldukça yazarım herkese selamlar. Oh be nihayet yazabildim.
günaydın kızlarrr,
Herkese hayırlı cumalarrrr, Allah hepimizin gönüllerinde ne dileği varsa kabul eylesin inşallah.
dün hikaye günümüzdü sadece 1 kitap ve onun hikaye haritası, yarısını akşam okudu, kalanını anneannede devam edecek. İyi alıştı bu anneanne muhabbetine, aslında ödevlerini kontrol edemiyorum ama neyse bakalım:26:
Büyük kızın da bugün matematik sınavı var, Allah yardımcısı olsun, akşam fazla çalışmadı yine, çalıştım ben dedi geçti, inşallah 70 den aşağı almaz.
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
dün akşam bir sayfa çarpma işlemleri vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?