- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
Oyyy oy erkek ve kadınların ayrıcalık farkları işte.Kadın genlerimizden midir bilmem bende aynı senin gibi düşünüyorum ama gel de eşime anlat
hayır birde çok tv izleyen bir ailede değiliz salonu bekleyecek televizyon
haftada bir film ancak izleriz ama araştırmaya giriştikmi ay oda olsun buda olsun diye diye fiyat uçtu offf
kesin bunu alacak benimki yaa, hiç aldırmayabilirim ama öylede olmuyor ki...
Offf bizim de öyle evde boş yer yok aslında:26::26:Günaydın,puzzle seviyorlarsa güzel bir etkinlik benim oğlumda sever teyzesi alır onada genelde.Evde yer olması lazım onun içinde topla aç olmuyor çünkü sabit bir yerde duracak ama yerin müsaitse çok güzel bir uğraş.
günaydın canım,günaydın arkadaşım..
günaydın arkadaşlar..
herkes gelmiş nerdeyse birkaç kişi eksik..
canım ben hiç fen bilgisi araştırmadım ama eminim vardır..senin için ben araştırırım.
bak canım ya..kesin 30 alacağım demek 30 u kabullenmek aslında ama..
keşke böyle düşünmese..anlamadığı için böyle söylüyor eminim..fen derslerinde hangi konudalar..bir bakarım netten..kolay pratik bir şeyler.
canım biz puzzle aldık..1000 parça falan
atatürk portresi ..
yapmak için kolları sıvadı emir ve babası.
biraz yaptılar..harika olacaktı..hatta çerçeveleyip asmayı düşündüm odalarına..Atatürk de çok yakışıklı adammış vesselam ..
ama bir gün ediz geldi ..puzzle nın bulunduğu köşeyi darma dağın etti..abisine kızmış..ve öcünü bu şekilde almış..ama babasından sağlam bi tokat yedi yani..biz görünce şok olduk..güzel gidiyordular..her akşam 1 saat kadar üzerinde baba oğul çalışıyordu..manyak ediz
tavsiye ederim..ama puzzle yi kendisi mi seçse acaba.
bizim ediz de çok meraklı puzzle.
şimdilik 50 - 60 parça olanları yapıyor.
bazen 100 parçalık oluyor .onu da yapıyor ediz..yapboza çok meraklı..bir de arabalara..(bizde 30 çeşit yapboz var ) her gelen getirdi sağolsun..ben de aldım..
katılıyorum..
Zaten benim kız bizden mi kaynaklandı ne oldu bilmiyorum tembelim diye kafaya yerleştirmiş, diyor ki ben hangi liseye gideceğim, ben de dedim 380 puanlı bir anadolu lisesi var burda, hedefin o olsun dedim,
kazanamam, kazanırsam zaten ben orda çalışkanların arasında ne yapacağım dedi:26::26::26: düşün artık kafasına yer etmiş çocuğun tembellik.
Kızım dedim sen tembel değilsin, geçen senelerde kaç puan alıyodun 360-380 alıyodun dedim, bu sene böyle oldun, artık onu da aşacağız, bitti, şimdi tekrar çalışıyorsun bak dedim, sen fen bilgisinden en az 70 alacaksın, yaparsın dedim, kendine yapabilirim de dedim.
Öyle işte canım, fen bilgisinden bir sürü ünite var diyordu akşam, bu metallar-ametaller, ondan sonra hidrojen-calsiyum vs. ortak onlar, vs.vs.
akşam oturdum başına, illa sen de gel diyo, yanında durmaya çalıuştım, sorular soruyo tabii bilemiyorum ama en azından yanında durdum, çalışmaya çalıştık Hayırlısı bakalım.
emir peki 1000 lik puzzledan yapabiliyor muydu? Senin ufak da fenaymış yaniii, ama dayağı da yemiş, yazıkk, kapalı odanız olcak, orda duracak ama nerde mümkün mü?
Ben de boş boş tv izleyeceklerine, artık faydalı bişeyler yapsınlar istiyorum:26:
bu tabu -scrabblle gibi aile oyunları varya, onlardan alan-oynayan var mı arkadaşlar? monopoly vs...
Son düzenleme: