İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın,şimdiki yaşlarında iyide ilerde bakalım nasıl olacaklar ufaklıklar,inşallah bizi üzmezler..Büyük kızında inanıyorumki zamanla aşıcak bu durumu her çocuk bu dönemlerinde asi oluyor biraz birde babaya karşı idare etmek durumundada kalınıyor çok.Etrafımdaki örneklere bakınca biraz kormuyorum değil bende..

Dilekcim sen bakıcımı buldun yeni,oğlanı komşuya bırakmıyormuydun?ben bişeylermi kaçırdım acep

evet canım komşum ..ona bırakıyorum ...komşum derim bundan sonra..yarım gün anlaştık onunla..300 tl..aylık..

haziran için ise bir bakıcı ayarladım.. tam gün..ikisine de bakacak..son durum böyle boncuğummm..

niye utandın ki canım, ne güzel unutmamaışlar.
ay inşallah yeter canım, iyi şeyler düşünelim de iyi olsun.

inşallah büyük gibi olmazlar canım benim. Büyk kızım da inşallah toparlar canım, sağol.

günaydın cnm,ne güzel olmuş kız kardeşinin gelip yardımcı olması.Bizimde babaanne geldi bu haftada eve gittiğimde dersler bitmiş oluyor,zaten çok ödevde vermez bizim öğretmen.Aşkam bayağa saldı kendini ama baktım 9 lar dahil çarpım tablosu tamam su gibi e bölmeleride güzel yapıyor bende sıkıştırmıyorum açıkçası sadece kitap oku diye başının etini yiyiyorum :)

Ay ben de utanırım herhalde öyle birşey olsa ama sağolsun işyerindekiler utanmayayım diye kutlamıyorlar doğum günümü.:

ay boncuğum demişim..haribummmmmmmmmmmm

he tamam ben eve bakıcı aldın sandım da kaçırdımmı acaba dedim,nihayet rahata erdin hakkındır çok üzüldün eski bakıcı olayında.Yazıda ayarlamışsın oh kafan rahat işe gidicen ne güzel sevindim senin adına.Ufaklık alıştımı iyice kreşe?

oh ya..ne şanslı hatunsun..kaynanoş gelmiş yaptırmış ödev..maşallah oğluşun 9 ları da öğrenmiş..aferin kuzuya..
yemek falan da yapmış mı kaynanoşun..
evi bilem toplamıştır heee

Çok şükür Dilekcim hallettin şu bakıcı işini ya. Biz bile rahatladık burda.

Benim için o kadar büyük bir hediye ki eve gittiğimde ödevinin yapılmış olması. O yüzden çok sevindim dün akşam. Senin oğluşa da maşallah. Tüm görevlerini yapıyor çocuk, skıştırma zaten. Bizimki ben söylemeden ödeve bile oturmuyor. Biraz da kardeş kıskançlığı da var tabi..

yok alışmadı kuzu..bugün yine yapama , bacaklarıma yapıştı..

her gün aynı..

okul çıkışı alıyorum onu..
mutlu görüyorum.
yarın ağlayacak mısın?diye soruyorum.
evet ağlayacamm diyor..
yani ben bu ağlamalara alışmalıyım sanıyorum..artık atıp çıkıyorum bazen...genellikle arkama bakmıyorum..ne ben üzüleyim ne onun aklı bende kalsın..

evet ya..benden çok siz düşündünüz..ben görmek istemedim bazı şeyleri ..yeni bakıcı bulamayacağım sanmıştım

kardeş kıskançlığı olması normal canım..adaletli davrandığın sürece ,iki bebişi de ihmal etmediğin sürece uzun sürmeyecek.

İnşallah çabuk geçer şu kıskançlık, beni kardeşiyle gördüğü zaman resmen üzülüyor, alınıyor. Aslında kardeşinden çok onunla ilgileniyoruz, ona daha çok yeni şeyler alıyoruz am işte oluyor böyle.

Bu arada Zeliş de yok ortalarda, toplantısı mı var acaba.

zelişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım kız çocuklarında belki daha çok oluyordur alınma..

erkek çocuklarının o tür işlere kafası basmıyor çünkü..bizimkinde o yüzden mi yok kıskançlık acep.

Bizimkilerin arası tam 7 yaş. 7 yıl el bebek, gül bebek oldu, sonra kendine ortak gelince kaldıramadı yani, aslında hakveriyorum kızıma.

oh ya..ne şanslı hatunsun..kaynanoş gelmiş yaptırmış ödev..maşallah oğluşun 9 ları da öğrenmiş..aferin kuzuya..
yemek falan da yapmış mı kaynanoşun..
evi bilem toplamıştır heee

Yapmış valla,her şekilde hazıra gidiyoruz yaniBu akşam için annenlere söyle yemeğe gelsinler dedi,onuda hallediyo misafirde ağırlıyo :))

Bizimkilerin arası tam 7 yaş. 7 yıl el bebek, gül bebek oldu, sonra kendine ortak gelince kaldıramadı yani, aslında hakveriyorum kızıma.

Aslında bakınca 7 yaş fark çok yani kıskançlık açısından ama diğer taraftan düşününce oda daha küçük normal tabi,ama büyünce değerini anlıcaklar kardeşliğin benim ablamla aramda 13 yaş var ben ufakken pek geçinemezdik ama büyüdükçe bir arkadaş oldukki hergün sesini duymasam olmaz birlikte çok şey paylaşırız iyiki var diyorum:))

merhaba kızlar..
dün arkalı önlü çarpma işlemlerimiz vardı bir sayfada okuma metni ve soruları..

Selam kızlarrrr

nasılsınız bakalım okudum yazdıklarınızı da alıntı yapmayı unutmuşum dönmedim bir daha geri

diyetteyim ya enerjim yok ondan yaneee

dün akşam ödev vardı ama neydi bilmiyorum babası yaptırmıştı çünkü, ben gittikten sonra 10 sayfa kadar kitap okuyabildik biraz da İngilizce çalıştırdım o kadar.. Haa birde yazı ödevi varmış kendisi onu yazmış defteri almış gösteriyordu bitirdim anne azıcık ateri oynayım diye

Dün test yapmış öğretmen matematikten çarpma işlemi ile alakalı 14 soruda 2 yanlış yapmış babasıyla üzerinden geçmişler yanlışlarına bakmışlar. Bende sarılıp öptüm aferin dedim, çok iyi yapmışsın ama daha iyide yapabilirsin filan...

Oğlan fena halde bana benzemeye başladı bu konuda, akşam soruyor anne haftasonu nereye gidicezzzz???

Nereye gitmek istersin dedim sinema yada tiyatroya gidelim mi dedim. Hayırrrrr diyor

İstanbul'da olanlar biliyor geçen yıl gittiğimiz vialand tema parka gitmek istiyormuş

Olmaz dedim okullar kapansın yaz gelsin ondan sonra gidicez dedim

Biletleri aldım ben haziran sonuna ama söylemedim ona

Akşam yine kalan ütülerimi yaptım gider gitmez

Bu akşam için yemek yaptım, çiçek bamya pişirdim çok güzel görünüyordu yaaa

Bakalım bu akşam yemeden durabilecek miyim...

Sadece yarım saat kadar ders çalışabildim, sonra duş filan haydii yatmaya...

Eğer olursa bizimkilerin arasında da 8 yaş fark olacak

Belki erkek olduğu için kıskanç olmaz, artık olursa da bulucaz bir yolunu

oyyyyy oy bizde de var canım o, bizim de 6 yaş vardı, ikisi de acaip kıskanç, büyük belli etmiyor ama ufak hemen anında açık veriyor.

Yapmış valla,her şekilde hazıra gidiyoruz yaniBu akşam için annenlere söyle yemeğe gelsinler dedi,onuda hallediyo misafirde ağırlıyo :))
Oh maşallah maşallah, süperrrrr

merhaba kızlar..
dün arkalı önlü çarpma işlemlerimiz vardı bir sayfada okuma metni ve soruları..
Selam canım,
Azmış ödevleriniz, benimki 11,15 te aradı daha bitirememişti, ilk defa uzun zamandır böyle ödev yaptı çocuk

Çok şükür kafan rahat canım, burda hepimiz birbirimizin derdiyle dertlenip, paylaşıyoruz ki sıkıntılarımız azalıyor. Allah her daim huzur versin evlerimize.
Maşallah oğluşuna canım, 14 te 2 çok güzel.
Gezginci hatun oğlanı da alıştırdın tabii, heh heh.
Çiçek bamya ne olaki canım? Diyet ne durumd, verebildin mi kilo? Ben aynı yerimde sayıyorum.
Akşamları hiç mi yemiyosun ki, yemeden durabileceğim mi dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…