Oh iyiymiş, düşünceli hocan, mutlu olmuşundur sen de.
Maşallah oğluşa canım, ama çok da başıboş bırakmazsın değil mi, zamanla gevşemesin çocuk.
Büyük kızımın bugün türkçe sınavı var, türkçesine güveniyor, yaparım ederim diye gittiya bakalım. Morali de orta halli işte, koçumuzdan kendisi dün aradı randevu aldı, pazartesi gidecek. İnşallah faydası olur da, 1000 tl boşa gitmez, bana o gün 2,5-3 ay gibi bir sürede toparlarız dedi, içeri sözleşme imzalamaya gidince sekreter 10 seans dedi, bilmiyom yani açıkçası, 10 seans olunca 10 saat oluyor, gerçekten faydası olacak mı acaba, süre çok kısa değil mi diye düşiünüyorum? Olmazsa hafta sonu falan gidip açık açık konuşsam mı, kadın işte ilk gittiğimde seansları uzatırım, 1,30 saat yaparım falan demişti ama 2 dir gidiyo, tam 1 saatte yeter ediyor, bilemiyorum yani bu kkonuda endişeliyim:26::26:
Günaydın canım,
ne güzel uygulamalı eğitim en güzeli, aslında hep bu şekilde ders işleseler, hiç sorunları olmaz. ayyy ne güzel kardeşin fen bilgisi öğretmeni mi, çok şanslı kızın, benim büyük hiç sevmiyor işte feni ve öğretmenini de:26::26:
evet çok şükür ufak sorumluluğunun farkında. Büyük de anlattım yukarda canım.
Dilekcim sen bakıcımı buldun yeni,oğlanı komşuya bırakmıyormuydun?ben bişeylermi kaçırdım acep
niye utandın ki canım, ne güzel unutmamaışlar.ooo aferin kızçene..deneyleri yapmış teyzesiyle..ne zevkli ya..
bizim öğretmen deney falan vermedi..pazartesi günü atatürk ün bize kattığı hak ve hürriyetlerle ilgili sunum hazırladılar..resimler yapıştırdılar..bir de sınıfta anlattılar..bu kadar..
dediğin deneyleri ben yumurcaak tv de arka bahçede bilimde görmüştüm..çok eğlenceli deneyler yapılıyor o programda..tavsiye ederim..ama tam saatini bilemiyorum..çocuklar evde değil..akşam da erken yatıyorlar..bu ara izlemiyoruz ..yaklaşık 5 -6 aydır...ama güzel ve kaçırılmaması gereken bi program ..
evet canım iş yerim güzel..dün pasta kestik..
kola vs ..3 kişinin doğum günüydü arka arkaya..o yüzden 3 kişi mum üflettiler..ama çok utandım ve sıkıldım o sürede..oturup pastayı yemek güzeldi ama ..bir de bayan olduğum için pastayı bana kestirdiler..fotograf çektiler vs..ay hatırlamak istemiyorum..çok utandım onca insanın içinde..kıpkırmızıydım pancar gibi..hehehe
saati 100 tl o zaman..ay yazık ya..inşallah faydasını çok çok görür..
aslında işin özünü biliyorsa kadın ona 1 saat yeter..konuşması anlatması vereceğini vermesi 1 saate yetebilir diye düşünüyorum..
belki de çok yoğun..parayı kırıyor resmen heee...
inşallah büyük gibi olmazlar canım benim. Büyk kızım da inşallah toparlar canım, sağol.Günaydın,şimdiki yaşlarında iyide ilerde bakalım nasıl olacaklar ufaklıklar,inşallah bizi üzmezler..Büyük kızında inanıyorumki zamanla aşıcak bu durumu her çocuk bu dönemlerinde asi oluyor biraz birde babaya karşı idare etmek durumundada kalınıyor çok.Etrafımdaki örneklere bakınca biraz kormuyorum değil bende..
Günaydın kızlar,
Nasılsınız, kuzular nasıl?
Dün bizim öğretmen iki tane deney vermiş, biri bardağın içine kağıt koyup, bardağı suya daldırıyoruz, bardağa su girmiyor, diğeri de bir şişeye kabartama tozu ve sirke koyuyoruz, şişeyenin ucuna da balon takıyoruz, balon kendi kendine şişiyor. Neyse işten bi geldim baktım bizimki teyzesiyle deney yapıyor. Öyle sevindim ki, kız kardeşim gelmiş, ki kendisi fen bilgisi öğretmeni, ben işteyken yapmışlar deneyi.
ooo aferin kızçene..deneyleri yapmış teyzesiyle..ne zevkli ya..
bizim öğretmen deney falan vermedi..pazartesi günü atatürk ün bize kattığı hak ve hürriyetlerle ilgili sunum hazırladılar..resimler yapıştırdılar..bir de sınıfta anlattılar..bu kadar..
dediğin deneyleri ben yumurcaak tv de arka bahçede bilimde görmüştüm..çok eğlenceli deneyler yapılıyor o programda..tavsiye ederim..ama tam saatini bilemiyorum..çocuklar evde değil..akşam da erken yatıyorlar..bu ara izlemiyoruz ..yaklaşık 5 -6 aydır...ama güzel ve kaçırılmaması gereken bi program ..
evet canım iş yerim güzel..dün pasta kestik..
kola vs ..3 kişinin doğum günüydü arka arkaya..o yüzden 3 kişi mum üflettiler..ama çok utandım ve sıkıldım o sürede..oturup pastayı yemek güzeldi ama ..bir de bayan olduğum için pastayı bana kestirdiler..fotograf çektiler vs..ay hatırlamak istemiyorum..çok utandım onca insanın içinde..kıpkırmızıydım pancar gibi..hehehe
saati 100 tl o zaman..ay yazık ya..inşallah faydasını çok çok görür..
aslında işin özünü biliyorsa kadın ona 1 saat yeter..konuşması anlatması vereceğini vermesi 1 saate yetebilir diye düşünüyorum..
belki de çok yoğun..parayı kırıyor resmen heee...
evet canım komşum ..ona bırakıyorum ...komşum derim bundan sonra..yarım gün anlaştık onunla..300 tl..aylık..
haziran için ise bir bakıcı ayarladım.. tam gün..ikisine de bakacak..son durum böyle boncuğummm..
evet canım komşum ..ona bırakıyorum ...komşum derim bundan sonra..yarım gün anlaştık onunla..300 tl..aylık..
haziran için ise bir bakıcı ayarladım.. tam gün..ikisine de bakacak..son durum böyle boncuğummm..
günaydın cnm,ne güzel olmuş kız kardeşinin gelip yardımcı olması.Bizimde babaanne geldi bu haftada eve gittiğimde dersler bitmiş oluyor,zaten çok ödevde vermez bizim öğretmen.Aşkam bayağa saldı kendini ama baktım 9 lar dahil çarpım tablosu tamam su gibi e bölmeleride güzel yapıyor bende sıkıştırmıyorum açıkçası sadece kitap oku diye başının etini yiyiyorum :)
Çok şükür Dilekcim hallettin şu bakıcı işini ya. Biz bile rahatladık burda.evet canım komşum ..ona bırakıyorum ...komşum derim bundan sonra..yarım gün anlaştık onunla..300 tl..aylık..
günaydın cnm,ne güzel olmuş kız kardeşinin gelip yardımcı olması.Bizimde babaanne geldi bu haftada eve gittiğimde dersler bitmiş oluyor,zaten çok ödevde vermez bizim öğretmen.Aşkam bayağa saldı kendini ama baktım 9 lar dahil çarpım tablosu tamam su gibi e bölmeleride güzel yapıyor bende sıkıştırmıyorum açıkçası sadece kitap oku diye başının etini yiyiyorum :)
he tamam ben eve bakıcı aldın sandım da kaçırdımmı acaba dedim,nihayet rahata erdin hakkındır çok üzüldün eski bakıcı olayında.Yazıda ayarlamışsın oh kafan rahat işe gidicen ne güzel sevindim senin adına.Ufaklık alıştımı iyice kreşe?
Çok şükür Dilekcim hallettin şu bakıcı işini ya. Biz bile rahatladık burda.
Benim için o kadar büyük bir hediye ki eve gittiğimde ödevinin yapılmış olması. O yüzden çok sevindim dün akşam. Senin oğluşa da maşallah. Tüm görevlerini yapıyor çocuk, skıştırma zaten. Bizimki ben söylemeden ödeve bile oturmuyor. Biraz da kardeş kıskançlığı da var tabi..
evet ya..benden çok siz düşündünüz..ben görmek istemedim bazı şeyleri ..yeni bakıcı bulamayacağım sanmıştım
kardeş kıskançlığı olması normal canım..adaletli davrandığın sürece ,iki bebişi de ihmal etmediğin sürece uzun sürmeyecek.
İnşallah çabuk geçer şu kıskançlık, beni kardeşiyle gördüğü zaman resmen üzülüyor, alınıyor. Aslında kardeşinden çok onunla ilgileniyoruz, ona daha çok yeni şeyler alıyoruz am işte oluyor böyle.
Bu arada Zeliş de yok ortalarda, toplantısı mı var acaba.
zelişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım kız çocuklarında belki daha çok oluyordur alınma..
erkek çocuklarının o tür işlere kafası basmıyor çünkü..bizimkinde o yüzden mi yok kıskançlık acep.
oh ya..ne şanslı hatunsun..kaynanoş gelmiş yaptırmış ödev..maşallah oğluşun 9 ları da öğrenmiş..aferin kuzuya..
yemek falan da yapmış mı kaynanoşun..
evi bilem toplamıştır heee
Bizimkilerin arası tam 7 yaş. 7 yıl el bebek, gül bebek oldu, sonra kendine ortak gelince kaldıramadı yani, aslında hakveriyorum kızıma.
Bizimkilerin arası tam 7 yaş. 7 yıl el bebek, gül bebek oldu, sonra kendine ortak gelince kaldıramadı yani, aslında hakveriyorum kızıma.
oyyyyy oy bizde de var canım o, bizim de 6 yaş vardı, ikisi de acaip kıskanç, büyük belli etmiyor ama ufak hemen anında açık veriyor.İnşallah çabuk geçer şu kıskançlık, beni kardeşiyle gördüğü zaman resmen üzülüyor, alınıyor. Aslında kardeşinden çok onunla ilgileniyoruz, ona daha çok yeni şeyler alıyoruz am işte oluyor böyle.
Bu arada Zeliş de yok ortalarda, toplantısı mı var acaba.
Oh maşallah maşallah, süperrrrrYapmış valla,her şekilde hazıra gidiyoruz yaniBu akşam için annenlere söyle yemeğe gelsinler dedi,onuda hallediyo misafirde ağırlıyo :))
Selam canım,merhaba kızlar..
dün arkalı önlü çarpma işlemlerimiz vardı bir sayfada okuma metni ve soruları..
Çok şükür kafan rahat canım, burda hepimiz birbirimizin derdiyle dertlenip, paylaşıyoruz ki sıkıntılarımız azalıyor. Allah her daim huzur versin evlerimize.evet ya..benden çok siz düşündünüz..ben görmek istemedim bazı şeyleri ..yeni bakıcı bulamayacağım sanmıştım
kardeş kıskançlığı olması normal canım..adaletli davrandığın sürece ,iki bebişi de ihmal etmediğin sürece uzun sürmeyecek.
Maşallah oğluşuna canım, 14 te 2 çok güzel.Selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım okudum yazdıklarınızı da alıntı yapmayı unutmuşum dönmedim bir daha geri
diyetteyim ya enerjim yok ondan yaneee
dün akşam ödev vardı ama neydi bilmiyorum babası yaptırmıştı çünkü, ben gittikten sonra 10 sayfa kadar kitap okuyabildik biraz da İngilizce çalıştırdım o kadar.. Haa birde yazı ödevi varmış kendisi onu yazmış defteri almış gösteriyordu bitirdim anne azıcık ateri oynayım diye
Dün test yapmış öğretmen matematikten çarpma işlemi ile alakalı 14 soruda 2 yanlış yapmış babasıyla üzerinden geçmişler yanlışlarına bakmışlar. Bende sarılıp öptüm aferin dedim, çok iyi yapmışsın ama daha iyide yapabilirsin filan...
Oğlan fena halde bana benzemeye başladı bu konuda, akşam soruyor anne haftasonu nereye gidicezzzz???
Nereye gitmek istersin dedim sinema yada tiyatroya gidelim mi dedim. Hayırrrrr diyor
İstanbul'da olanlar biliyor geçen yıl gittiğimiz vialand tema parka gitmek istiyormuş
Olmaz dedim okullar kapansın yaz gelsin ondan sonra gidicez dedim
Biletleri aldım ben haziran sonuna ama söylemedim ona
Akşam yine kalan ütülerimi yaptım gider gitmez
Bu akşam için yemek yaptım, çiçek bamya pişirdim çok güzel görünüyordu yaaa
Bakalım bu akşam yemeden durabilecek miyim...
Sadece yarım saat kadar ders çalışabildim, sonra duş filan haydii yatmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?