Öncelikle. Herkese merhaba.senenin basından beri sizi takip ediyorum.hepinizi tanır gibiyim benim oğlumda 2.sinifa gidiyor.aslinda çok seyler var ama isyerinden kk giremiyorum. Ama yazdiginiz herseyi takip ediyorum.ara ara akşamları evden fırsat buldukça yazarım herkese selamlar. Oh be nihayet yazabildim.
Bu arada muhabbetler çok Guzel sakın grubu dağıtmayın arkadaslar
günaydın kızlarrr,
Herkese hayırlı cumalarrrr, Allah hepimizin gönüllerinde ne dileği varsa kabul eylesin inşallah.
dün hikaye günümüzdü sadece 1 kitap ve onun hikaye haritası, yarısını akşam okudu, kalanını anneannede devam edecek. İyi alıştı bu anneanne muhabbetine, aslında ödevlerini kontrol edemiyorum ama neyse bakalım:26:
Büyük kızın da bugün matematik sınavı var, Allah yardımcısı olsun, akşam fazla çalışmadı yine, çalıştım ben dedi geçti, inşallah 70 den aşağı almaz.
merhaba..hoş geldin..
her zaman bekleriz.
dağılmayız inşallah
günaydın canım
kızlar ediz hasta..şimdi geldik ama kreşe gitmemiz gerekecek 40 dakika sonra..ama eve dönmemiz gerekebilir..eğer amirim izin verirse eve gitmek istiyorum..
çünkü bu şekilde kreşte 1 gün geçiremez diye düşünüyorum.genel görünümü iyi ama kreşte zaten istemeyerek durduğu için hepten halsizleşiyor ..normalde bile..
surat bembeyaz..şimdi arkadaşımın pc den oyun açtık kendisine oynuyor..
dün sabah don atletle uyur buldum onu
gece çişe kalkmış..
çiş damlatmış üstüne sanırım.
komple soyunmuş..
yeni atlet don almış çekmeceden..
onları giymiş ..üstünü örtmeden yatmış uyumuş sıpam.
dün zaten keyifsiz diye akşam üstü aradılardı kreşten..erken almıştım gidip..
o şekilde eve geldik..ilaç meyve vs ..iyi gibiydi
gece yine rahat geçti aslında..uyanmadı ..ağlamadı
fakat tüm gün dayanamaz iste kreşte ..az uyutuyorlar çünkü..bugün dinlenmeye ihtiyacı var ediz ciğin
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
dün akşam bir sayfa çarpma işlemleri vardı..
günaydın cnm,çarpmalar ve bölmeler bizede geliyor bol bol haftasonu kursa gidenlere verdiği fotokopilerden bizede veriyor evde yapsın diye iyi oluyor...
Haftanın son günü nihayet,,,
Hafta sonu planları nedir, alalım hemen
Dün akşam babasıyla ders kitaplarından bir şeyler yaptılar ama ödev değildi bende bakmadım hiç ne yaptıklarına, birazda kitap okuduk ama dikkati çok kötüydü çok zor okuyordu yani zorlamadım bende bıraktırdım....
Dün test yapmış öğretmen Türkçeden 15 sorudan yanlışı hiç çıkmamış
Ama bir test daha yapmış oda okuma parçaları verip soru sormuş onda durum vahim yarısı doğru yarısı yanlış. Ondada şöyle olmuş fotokopinin ön sayfasını yapmış sorular doğru arka sayfasında bir baskı işareti var ve ondan sonraki soruların hepsi yanlış Sordum oğlana bu ne diye.
Kaz ayağı dedi
O neki nedim?????
Öğretmen geç kaldığım için benim kağıdıma kaz ayağı bastırdı dedi
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim:44::44::44::44::44::44:
Tamam bir anlamda iyi yapmış öğretmen onu hızlandırmak istemiş çünkü oğluş çok yavaş yapıyor ve çoğu zaman testler yarım kalıyor. Ama dikkat problemimiz nedeniyle aslında diğer çocuklardan daha yavaş yapması çok normal. Neyse yinede ben sevindim bu duruma en azından çocukla ilgilendiğini gösteriyor bir yandan da öğretmenin...
hemen gezme planları yapıyor ya bi otur evinde kızım ya.. şaka şaka
maşallah oğluşa türkçe den yanlış yok..
kendi yapmaya çalışması iyi birşey canım aslında, benim kızlar da ellerinden gelse her işlerini bana yaptıracaklar.canım bu ediz de ben yaparım huyu var..
yani yaklaşık 1 yıldır böyle..kendi kalkıyor çişe ..kaçırdığı zaman da üstünü başını değiştirip geri yatıyor..hep üstünü örterdi geri yattığı zaman ama bu kez pijama giymemiş..atlet , don..
üstünü de örtmemiş..öyle işte..
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar.günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Günaydın canım. Aminnnn, inşallah canım canı gönülden aminnn.Sanada günaydın,amin inşallah dileklerimiz kabul olsun bugünün yüzüsuyu hürmetine:)Büyük kızçene başarılar inşallah güzel bir puan alır yazılıdan onada güzel bir moral ve motivasyon olur bu:)Bende akşamları babaanneyle ödev yaptığında takip edemiyormuşum gibi geliyor halbuki bitirince kontrolünü yapıyoruz ama alışmışım ya kendim ödev yaptırmaya boşlukta hissediyor insan kendini...
Günaydın canım,Hoş geldin canım, sen bizi tanımışsın fırsat bulduğunda anlat bizde seni tanıyalım
Günaydın canım dualarına benden de kocaman bir AMİNNN
umarım kızında yüksek notla gelir bugün...
Diğer topicte de yazdım canım tekrar geçmiş olsun kuzucuğuna...
Günaydınnnn
Bizim yine köy planları var, epey oldu gitmeyeli.Haftanın son günü nihayet,,,
Dün akşam babasıyla ders kitaplarından bir şeyler yaptılar ama ödev değildi bende bakmadım hiç ne yaptıklarına, birazda kitap okuduk ama dikkati çok kötüydü çok zor okuyordu yani zorlamadım bende bıraktırdım....
Ama bir test daha yapmış oda okuma parçaları verip soru sormuş onda durum vahim yarısı doğru yarısı yanlış. Ondada şöyle olmuş fotokopinin ön sayfasını yapmış sorular doğru arka sayfasında bir baskı işareti var ve ondan sonraki soruların hepsi yanlış Sordum oğlana bu ne diye.
Kaz ayağı dedi
O neki nedim?????
Tamam bir anlamda iyi yapmış öğretmen onu hızlandırmak istemiş çünkü oğluş çok yavaş yapıyor ve çoğu zaman testler yarım kalıyor. Ama dikkat problemimiz nedeniyle aslında diğer çocuklardan daha yavaş yapması çok normal. Neyse yinede ben sevindim bu duruma en azından çocukla ilgilendiğini gösteriyor bir yandan da öğretmenin...
Baka baka ezberler canım eninde sonunda. Doğru yapıyormuşya çok şükür, kafasına yer eder belli zaman sonra.çarpım tablosunu ezberlese daha çabuk bitirecek. tabloya baka baka yapıyor ama sonuçlar da doğru çok şükür.
napalım baka baka aklında kalır ezberler çarpımları..
ama ben seni bizim gruba çağırdım gelmedin kiii
bak dilek te katılmaya başladı son zamanlarda keyifli oluyor
birde sürekli yiyip içtiğine birileri yorum yapınca daha da etkili oluyor
ilk hafta 1,5 kilo verdim bu hafta hedefim 1 kg ama bilmiyorum
yarın sabah tartılacağım
çiçek bamya bildiğimiz bamyanın minicik olanları canımmm
nohutlu pişiriyorum ekşili ekşili çok güzel oluyorrr
Öncelikle. Herkese merhaba.senenin basından beri sizi takip ediyorum.hepinizi tanır gibiyim benim oğlumda 2.sinifa gidiyor.aslinda çok seyler var ama isyerinden kk giremiyorum. Ama yazdiginiz herseyi takip ediyorum.ara ara akşamları evden fırsat buldukça yazarım herkese selamlar. Oh be nihayet yazabildim.
günaydın kızlarrr,
Herkese hayırlı cumalarrrr, Allah hepimizin gönüllerinde ne dileği varsa kabul eylesin inşallah.
dün hikaye günümüzdü sadece 1 kitap ve onun hikaye haritası, yarısını akşam okudu, kalanını anneannede devam edecek. İyi alıştı bu anneanne muhabbetine, aslında ödevlerini kontrol edemiyorum ama neyse bakalım:26:
Büyük kızın da bugün matematik sınavı var, Allah yardımcısı olsun, akşam fazla çalışmadı yine, çalıştım ben dedi geçti, inşallah 70 den aşağı almaz.
merhaba..hoş geldin..
her zaman bekleriz.
dağılmayız inşallah
günaydın canım
kızlar ediz hasta..şimdi geldik ama kreşe gitmemiz gerekecek 40 dakika sonra..ama eve dönmemiz gerekebilir..eğer amirim izin verirse eve gitmek istiyorum..
çünkü bu şekilde kreşte 1 gün geçiremez diye düşünüyorum.genel görünümü iyi ama kreşte zaten istemeyerek durduğu için hepten halsizleşiyor ..normalde bile..
surat bembeyaz..şimdi arkadaşımın pc den oyun açtık kendisine oynuyor..
dün sabah don atletle uyur buldum onu
gece çişe kalkmış..
çiş damlatmış üstüne sanırım.
komple soyunmuş..
yeni atlet don almış çekmeceden..
onları giymiş ..üstünü örtmeden yatmış uyumuş sıpam.
dün zaten keyifsiz diye akşam üstü aradılardı kreşten..erken almıştım gidip..
o şekilde eve geldik..ilaç meyve vs ..iyi gibiydi
gece yine rahat geçti aslında..uyanmadı ..ağlamadı
fakat tüm gün dayanamaz iste kreşte ..az uyutuyorlar çünkü..bugün dinlenmeye ihtiyacı var ediz ciğin
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Sanada günaydın,amin inşallah dileklerimiz kabul olsun bugünün yüzüsuyu hürmetine:)Büyük kızçene başarılar inşallah güzel bir puan alır yazılıdan onada güzel bir moral ve motivasyon olur bu:)Bende akşamları babaanneyle ödev yaptığında takip edemiyormuşum gibi geliyor halbuki bitirince kontrolünü yapıyoruz ama alışmışım ya kendim ödev yaptırmaya boşlukta hissediyor insan kendini...
Haftanın son günü nihayet,,,
Kaz ayağı dedi
O neki nedim?????
Zelişş ben hiç bamya pişirmedim ya merak ediyorum, denemek istiyorum. Kuru bamyaları suda falan bekletiyor musun, bi anlatıver nasıl yaptın şu cahil arkadaşına):
Hoş geldin canım. Diğer arkadaşların dediği gibi biz de seni tanımak isteriz, yaz her zaman. Tecrübe alış verişi çok iyi oluyor. Birbirimizden çok şey öğrendik burda.
Bir yandan iyi oluyor değil mi ananede yapması,arada kontrol et ama mutlaka. Büyük kızın yavaş yavaş düzelecektir. Birden olmaz, bozma moralini.
Ay canım benim ya, kendi işini kendi de halledermiş.İnşallah izin alırsın, sana da iyi gelir oğluşunla evde. Geçmiş olsun canım.
Günaydın canım. Bizde de çarpmalar vardı.
Ah keşke ödev yapılsa da bi kontrolü kalsa..Ne güzel senden önce yapması.
Yarın hava yağmurlu Zelişim, açık hava planları yapma bence. Bende çocukları parka çıkartırım diyordum ama meteorolojiye bakınca vazgeçtim. Benim planım evde çocukları oyalamak
Maşallah oğluşa, emeklerinin karşılığını alıyorsun bak, hiç yanlışı yokmuş.
Olaylara iyi yönünden bakmak gerekiyor değil mi, kaz ayağına bile:)
Haftasonu kar geliyor diye yazıyodu gazetede şaştım,tabi istanbulda ne kar olur dimi ama koca kış yağmadı ama kuru soğuğunu yapabilir.Bizde yarın burdan iş yerinden bi arkadaşa ev oturmasına gidicez şirketcenek ev aldı yeni hayırlı olsuna.Oğlanı basketten sonra gelmek isterse yanımda götürücem istemezsede dedesi alır evde oyalanırlar zaten yağacakmış hava..Pazarda malum oy teleşı erken kullanalımda gün bize kalsın dimi ama hava güzel olsaydı pazar emirgan lale bahçesi vardı aklımda ama artık başka haftasonu..pazar kapalı olacağı için sinema keyfi yapabiliriz...
bu ara çok anneanneye bırakır oldu canım, pek de hoşuma gitmiyor aslında.Zelişş ben hiç bamya pişirmedim ya merak ediyorum, denemek istiyorum. Kuru bamyaları suda falan bekletiyor musun, bi anlatıver nasıl yaptın şu cahil arkadaşına):
Bir yandan iyi oluyor değil mi ananede yapması,arada kontrol et ama mutlaka. Büyük kızın yavaş yavaş düzelecektir. Birden olmaz, bozma moralini.
Yarın hava yağmurlu Zelişim, açık hava planları yapma bence. Bende çocukları parka çıkartırım diyordum ama meteorolojiye bakınca vazgeçtim. Benim planım evde çocukları oyalamak
Maşallah oğluşa, emeklerinin karşılığını alıyorsun bak, hiç yanlışı yokmuş.
Olaylara iyi yönünden bakmak gerekiyor değil mi, kaz ayağına bile:)
kar mı? Yağışlı bizim burda da ama yarın yağışlı. Size iyi gezmeler şimdiden, ne aldınız ev hediyesi?Haftasonu kar geliyor diye yazıyodu gazetede şaştım,tabi istanbulda ne kar olur dimi ama koca kış yağmadı ama kuru soğuğunu yapabilir.Bizde yarın burdan iş yerinden bi arkadaşa ev oturmasına gidicez şirketcenek ev aldı yeni hayırlı olsuna.Oğlanı basketten sonra gelmek isterse yanımda götürücem istemezsede dedesi alır evde oyalanırlar zaten yağacakmış hava..Pazarda malum oy teleşı erken kullanalımda gün bize kalsın dimi ama hava güzel olsaydı pazar emirgan lale bahçesi vardı aklımda ama artık başka haftasonu..pazar kapalı olacağı için sinema keyfi yapabiliriz...
bu ara çok anneanneye bırakır oldu canım, pek de hoşuma gitmiyor aslında.
Büyük de olur inşallah canım sağol.
kar mı? Yağışlı bizim burda da ama yarın yağışlı. Size iyi gezmeler şimdiden, ne aldınız ev hediyesi?
Daha birşey almadım canım,herkes kendi alacak bende bu akşam bakıcam.Mutfak eşyası yada salon için süs eşyası bakıcam.Akşama çok işim var ya birde temizliğimi yapıcam offf of...
akşam nasıl temizlik yapıyorsunuz ay ben hiç akşam yapmam, elektrik süpürgesi falan hani komşular??
oh maşallah canım iraden hayranım, ben yiyorum yaaa, öyle diyetteyim moduna soksam zaten gider kilolar da
Afiyet şeker olsun canım akşam menünüz de miss.
Selam canım,
Aramıza hoşgeldin, sen fırsat buldukça yaz canım, biz seni yanıtsız bırakmayız. Öncelikle kendini tanıtmakla başlayabilirsin, yaş kaç, nerede yaşıyorsun, meslek, kaç çocuk vs.vs.
Hoşgeldin,fırsat buldukça yaz burası çok keyifli hakikaten işlerden fırsat buldukça buraya kaçıyoruz hemen,tenefüs molamız burası
Galiba hepinizden büyüğüm.39 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.belediyede işyeri hemşireliği yapıyorum. Bende 3 çocuk var. İkisi erkek en küçükleri kız.en büyük oğlum 14 yaşında diğer oğlum 8 yaşında. Kızımda 5 yaşına girdi. Büyük oğlum 8. Sınıfa gidiyor,digeri 2. Sınıfa gidiyor. Kızımda kreşe gidiyor
Günaydın kızlarr
Ben bugün hastayım, hemde çokkk
Ama toplantı için gelmek zorunda hissettim kendimi
Belki öğlen gibi çıkıp giderim
İyi haftalar...
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, havalar hastalık havası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?