İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Bu arada muhabbetler çok Guzel sakın grubu dağıtmayın arkadaslar

Hoş geldin canım, sen bizi tanımışsın fırsat bulduğunda anlat bizde seni tanıyalım

Günaydın canım dualarına benden de kocaman bir AMİNNN

umarım kızında yüksek notla gelir bugün...

Diğer topicte de yazdım canım tekrar geçmiş olsun kuzucuğuna...

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
dün akşam bir sayfa çarpma işlemleri vardı..

Günaydınnnn

Haftanın son günü nihayet,,,

Hafta sonu planları nedir, alalım hemen

Dün akşam babasıyla ders kitaplarından bir şeyler yaptılar ama ödev değildi bende bakmadım hiç ne yaptıklarına, birazda kitap okuduk ama dikkati çok kötüydü çok zor okuyordu yani zorlamadım bende bıraktırdım....

Dün test yapmış öğretmen Türkçeden 15 sorudan yanlışı hiç çıkmamış

Ama bir test daha yapmış oda okuma parçaları verip soru sormuş onda durum vahim yarısı doğru yarısı yanlış. Ondada şöyle olmuş fotokopinin ön sayfasını yapmış sorular doğru arka sayfasında bir baskı işareti var ve ondan sonraki soruların hepsi yanlış Sordum oğlana bu ne diye.

Kaz ayağı dedi

O neki nedim?????

Öğretmen geç kaldığım için benim kağıdıma kaz ayağı bastırdı dedi

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim:44::44::44::44::44::44:

Tamam bir anlamda iyi yapmış öğretmen onu hızlandırmak istemiş çünkü oğluş çok yavaş yapıyor ve çoğu zaman testler yarım kalıyor. Ama dikkat problemimiz nedeniyle aslında diğer çocuklardan daha yavaş yapması çok normal. Neyse yinede ben sevindim bu duruma en azından çocukla ilgilendiğini gösteriyor bir yandan da öğretmenin...

günaydın cnm,çarpmalar ve bölmeler bizede geliyor bol bol haftasonu kursa gidenlere verdiği fotokopilerden bizede veriyor evde yapsın diye iyi oluyor...

çarpım tablosunu ezberlese daha çabuk bitirecek. tabloya baka baka yapıyor ama sonuçlar da doğru çok şükür.
napalım baka baka aklında kalır ezberler çarpımları..

hemen gezme planları yapıyor ya bi otur evinde kızım ya.. şaka şaka
maşallah oğluşa türkçe den yanlış yok..

hemen gezme planları yapıyor ya bi otur evinde kızım ya.. şaka şaka
maşallah oğluşa türkçe den yanlış yok..

napim ki yaaaa

pazar zaten seçim var bu hafta bir kaç saat sandıkta görevli olucaz eşimle

pazar gündüz yemek vs. akşamı zaten sonuçları takip ederiz

bir cumartesimiz kalıyor oğlanda meraklı soruyor nereye gidicez diye

vapura binmek istiyorum dedi dün birde Eminönün'de turşu yemeyi çok sever bakalım inşallah hava yağmaz yarın

kendi yapmaya çalışması iyi birşey canım aslında, benim kızlar da ellerinden gelse her işlerini bana yaptıracaklar.
Ama tabii böyle zamanlarda iyi olmuyor.

günaydın canım, sana da hayırlı cumalar.

Günaydın canım. Aminnnn, inşallah canım canı gönülden aminnn.
Boşver bugünlerin kıymetini bil canım, accık kafanı dinle, anneanne sıkı takip ediyorsa rahatına bak.

Günaydın canım,
sağğolasın, aminnnnnnn.
Bizim yine köy planları var, epey oldu gitmeyeli.
Oğluna Türkçe için kocaman maşallah canım.
İnşallah diğer yavaşlık problemini de en kısa zamanda aşarsınız canım, kazayağı heeee

çarpım tablosunu ezberlese daha çabuk bitirecek. tabloya baka baka yapıyor ama sonuçlar da doğru çok şükür.
napalım baka baka aklında kalır ezberler çarpımları..
Baka baka ezberler canım eninde sonunda. Doğru yapıyormuşya çok şükür, kafasına yer eder belli zaman sonra.

Zelişş ben hiç bamya pişirmedim ya merak ediyorum, denemek istiyorum. Kuru bamyaları suda falan bekletiyor musun, bi anlatıver nasıl yaptın şu cahil arkadaşına):

Hoş geldin canım. Diğer arkadaşların dediği gibi biz de seni tanımak isteriz, yaz her zaman. Tecrübe alış verişi çok iyi oluyor. Birbirimizden çok şey öğrendik burda.

Bir yandan iyi oluyor değil mi ananede yapması,arada kontrol et ama mutlaka. Büyük kızın yavaş yavaş düzelecektir. Birden olmaz, bozma moralini.

Ay canım benim ya, kendi işini kendi de halledermiş. İnşallah izin alırsın, sana da iyi gelir oğluşunla evde. Geçmiş olsun canım.

Günaydın canım. Bizde de çarpmalar vardı.

Ah keşke ödev yapılsa da bi kontrolü kalsa..Ne güzel senden önce yapması.

Yarın hava yağmurlu Zelişim, açık hava planları yapma bence. Bende çocukları parka çıkartırım diyordum ama meteorolojiye bakınca vazgeçtim. Benim planım evde çocukları oyalamak
Maşallah oğluşa, emeklerinin karşılığını alıyorsun bak, hiç yanlışı yokmuş.
Olaylara iyi yönünden bakmak gerekiyor değil mi, kaz ayağına bile:)

Haftasonu kar geliyor diye yazıyodu gazetede şaştım,tabi istanbulda ne kar olur dimi ama koca kış yağmadı ama kuru soğuğunu yapabilir.Bizde yarın burdan iş yerinden bi arkadaşa ev oturmasına gidicez şirketcenek ev aldı yeni hayırlı olsuna.Oğlanı basketten sonra gelmek isterse yanımda götürücem istemezsede dedesi alır evde oyalanırlar zaten yağacakmış hava..Pazarda malum oy teleşı erken kullanalımda gün bize kalsın dimi ama hava güzel olsaydı pazar emirgan lale bahçesi vardı aklımda ama artık başka haftasonu..pazar kapalı olacağı için sinema keyfi yapabiliriz...

Sorma biraz polyannacılıkda gerekiyor hayatta...

Bamyayı şöyle yaptım;

Önce ipte dizili haliyle 10 dakika limonlu suda haşladım. Sonra soğan kavurdum salça ilave edip üzerine haşlanmış nohut ve ipten çıkardığım bamyaları ekledim üzerine çıkacak kadar kaynamış su, bir küp şeker, biraz limon suyu ve tuz ekleyip yarım saat filan kaynattım canım...

Önceki yıl hatırlıyorum nisan ayında kar yağmıştı canım olur mu olur yani

Sinema güzel fikir hala havalar soğukken, oğlana sordum sinema yada tiyatroya gidelim mi diye oda işte açık alan istiyor

aslında hala öksürüyor çıkartmasan daha iyi ama bakalım artık ruh halimize göre hareket edicez...

bu ara çok anneanneye bırakır oldu canım, pek de hoşuma gitmiyor aslında.
Büyük de olur inşallah canım sağol.

kar mı? Yağışlı bizim burda da ama yarın yağışlı. Size iyi gezmeler şimdiden, ne aldınız ev hediyesi?

Daha birşey almadım canım,herkes kendi alacak bende bu akşam bakıcam.Mutfak eşyası yada salon için süs eşyası bakıcam.Akşama çok işim var ya birde temizliğimi yapıcam offf of...

Daha birşey almadım canım,herkes kendi alacak bende bu akşam bakıcam.Mutfak eşyası yada salon için süs eşyası bakıcam.Akşama çok işim var ya birde temizliğimi yapıcam offf of...

akşam nasıl temizlik yapıyorsunuz ay ben hiç akşam yapmam, elektrik süpürgesi falan hani komşular??

akşam nasıl temizlik yapıyorsunuz ay ben hiç akşam yapmam, elektrik süpürgesi falan hani komşular??

benim komşular alışık cnm,senelerdir cuma akşamı yapıyorum temizliği zaten haftada bir sesimiz oluyo oda 10 a kadar bitiyo çocukta haftaiçi annemde sabahtan gidiyo ses yok yani idare etsinler o kdarda dimi ama...

Galiba hepinizden büyüğüm.39 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.belediyede işyeri hemşireliği yapıyorum. Bende 3 çocuk var. İkisi erkek en küçükleri kız.en büyük oğlum 14 yaşında diğer oğlum 8 yaşında. Kızımda 5 yaşına girdi. Büyük oğlum 8. Sınıfa gidiyor,digeri 2. Sınıfa gidiyor. Kızımda kreşe gidiyor

Hoşgeldin,fırsat buldukça yaz burası çok keyifli hakikaten işlerden fırsat buldukça buraya kaçıyoruz hemen,tenefüs molamız burası

Hoşbulduk kızlar. benim işyerinde yoğunluğum pek yok bir de gündüzleri size takilabilsem ama buna da inşallah çözüm bulacağım

Ben de 38 yaşındayım canım, çok fark yok. Maşallah 3 çocuk Allah bağışlasın canım. Büyükler benim kızlarla aynıymış benim de 2 kız var, 14 ve 8 yaşında, 8.sınıf ve 2.sınıf. Bak seninle büyükler konusunda da konuşabiliriz artıkın, senin oğlanın dersleri nasıl, benim büyük kız çok uğraştırıyor.
Tanıştığımıza memnun oldum canım, ismim Fadime, senin ismin neydi?

günaydın kızlarrr,
güzel bir hafta sonundan sonra tekrar buradayız. Nasıl geçti hafta sonunuz arkadaşlar, biz haftasonu köydeydik, tüm çocuklar orda olunca, bayağı bir eğlenceliydi, çocuklar çok eğlendiler. Seçim olduğu için erken döndük, cumartesi akşamdan gitmiştik.
Bugün de çocuklara tatil, evdeler. Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Günaydın kızlarr

Ben bugün hastayım, hemde çokkk

Ama toplantı için gelmek zorunda hissettim kendimi

Belki öğlen gibi çıkıp giderim

İyi haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…