- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
- 248
Oh iyiymiş, düşünceli hocan, mutlu olmuşundur sen de.
Maşallah oğluşa canım, ama çok da başıboş bırakmazsın değil mi, zamanla gevşemesin çocuk.
Büyük kızımın bugün türkçe sınavı var, türkçesine güveniyor, yaparım ederim diye gittiya bakalım. Morali de orta halli işte, koçumuzdan kendisi dün aradı randevu aldı, pazartesi gidecek. İnşallah faydası olur da, 1000 tl boşa gitmez, bana o gün 2,5-3 ay gibi bir sürede toparlarız dedi, içeri sözleşme imzalamaya gidince sekreter 10 seans dedi, bilmiyom yani açıkçası, 10 seans olunca 10 saat oluyor, gerçekten faydası olacak mı acaba, süre çok kısa değil mi diye düşiünüyorum? Olmazsa hafta sonu falan gidip açık açık konuşsam mı, kadın işte ilk gittiğimde seansları uzatırım, 1,30 saat yaparım falan demişti ama 2 dir gidiyo, tam 1 saatte yeter ediyor, bilemiyorum yani bu kkonuda endişeliyim:26::26:
Günaydın canım,
ne güzel uygulamalı eğitim en güzeli, aslında hep bu şekilde ders işleseler, hiç sorunları olmaz. ayyy ne güzel kardeşin fen bilgisi öğretmeni mi, çok şanslı kızın, benim büyük hiç sevmiyor işte feni ve öğretmenini de:26::26:
evet çok şükür ufak sorumluluğunun farkında. Büyük de anlattım yukarda canım.
Günaydın,şimdiki yaşlarında iyide ilerde bakalım nasıl olacaklar ufaklıklar,inşallah bizi üzmezler..Büyük kızında inanıyorumki zamanla aşıcak bu durumu her çocuk bu dönemlerinde asi oluyor biraz birde babaya karşı idare etmek durumundada kalınıyor çok.Etrafımdaki örneklere bakınca biraz kormuyorum değil bende..