• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

dün akşam çok ödev vardı..
babası kontrol etti..ben kendime doğum günü pastası yaptım..acele ile..uzun sürmedi zatiii :27::27::27::27:

dün sınıftan emir i alırken bi veli oğluna soruyordu kaç yanlışın çıktı , oğlu cevap verdi 3 yanlış..

ben de merak ettim ..emir e sordum kaç yanlışın çıktı..emirden cevap yok

evde 1 kez de yemekte sordum..araya hep laf karıştı ..yine cevap alamadım..

en son ödevlerine oturacaktı..çantasını aldım ..
test mi oldunuz dedim.
evet sbs yaptı öğretmen.
ee kaç yanlışın çıktı..
1
aa kaç sorudan 1 yanlış
50
sınıfta en az yanlış bendeymiş dedi öğretmen..
aa , emre bi de sen şu testi kontol eder misin..(öğretmenin yanlış kontrol yaptığını düşündüm)
aama yok 1yanlış gerçekten..
bol bol gaz verdim yine..
önce öz güveni bol bol aşılamak lazım..her işi yapabileceğine inanması lazım..

Dilekciğim nice yıllaraaaaa

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canım sorma bide demez mi anne acele etme diye bıraksam sabaha kadar yazabilir mi acaba bilemedim :60: :60:

evet canım ben satrança göndermek istiyorum daha çok benim oğlan istiyor gitmeyi aslında yerde buldum ama hafta sonu babamız önümüze taş koydu, zaten dersler çok yoğun hatta istediğimiz kadar çalıştıramıyoruz bile zaman yetmiyor dedi.

Birde hafta sonları gezdiriyorum ben onu ya biliyor ki bende gezmeden duramıyorum şimdilik bekleyin yaza gitsin dedi ama ben hafta sonu görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Aslında bizim için dikkat anlamında katkısı olacağını düşünüyorum ben...

Önceden benimde televizyon keyfim vardı izleyince keyif alırdım şimdi artık öyle değil nedense hoşlanmıyorum tv izlemekten.. Birde peşinde hep yapacak bir şeyler olduğu içinde olabilir. ama isterim eskisi gibi her akşam olmasa da haftada bir kaç dizim olsa takip etsem. Kafamı boşaltsam
Canım çocuklar mutlu olursa, derste de başarıları artıyor bunun için, ilk hedef onları mutlu etmek:27::27::27:

günaydın kızlar akşamki testten 3 soru yazıciiiim:

1-Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik kazandıran ünlü şarkıcımız kimdir?
a-Sezen aksu b-Sertab erener c-ajda pekkan

2-basketbolda ülkemizin gururu olan sporcu aşağıdakilerden hangisidir?
a-fatih terim b-Mehmet okur c.halil mutlu

3-atletizmde ülkemize başarılar kazandıran bayan atletimiz aşağıdakilerden hangisidir?
a-Süreyya ayhan b.seda sayan c.sezen aksu
Bu ne beyavv arkadaş, nereden bilecek bunu çocuklar?:26:

Bizde survivor sıkı takipçisiyiz .oğlan bayılıyor heyecendan kuduruyor yarşlarda onu seyretmek bana daha çok keyif veriyor.Bende üzüldüm gönüllülere ya tüm yemek ödüllerini kaybettiler açlıktan bitap düştü insanlar kös kös adalarına dönmeleri izlemek içimi burktu.Ben yapamazdım herlade ya öyle bir yarışmada adada yaşama koşulları neysede açlığıma dayanamam o kadar:27::27::27:
Evet seviyorum ben de. Yaniii her an pes edecek gibiydi Sahra dün, ağlaya ağlaya bi hal oldu.:52:
ay canım benim ya..bu kız beni de çıldırttı resmen..
ama sakin olmak lazım..geçecek..inşallah.

hoş geldin..nerlerdesin..

ya babası da göndermeyeceğim demesin ya...konuşsun kızla..sen yaparsın..başarırsın..ben sana inanıyorum, güveniyorum demelisiniz..bol bol gazz...
CANIMmm
teşekkür ederim..faceden de yazmışsın..tenk yu.

aynın ya..benden korkulur...Kendimdem korkuyorum..:9::9::9:

bu soruları biz de geçtik..geçen aylarda..
öğrendiler..güncel sorular da soruluyor artık testlerde.
biz süreyya AYHAN ile ilgili bir de araştırma yapıp yazı yazdık A4 kağıdına..iyice tanıdılar..resim falan da araştırıp yapıştırmıştık..

biz de izliyoruz..emir hastası..çok heyecanlı oluyor..ben de dün akşam kendimi yedim yani..eğlenceli..ilk başladığında hoşlanmamıştım..fakat 1-2 izleyince yine kapılıyor insan..
Canım babası bilmiyor bile gönderdiğimi çünkü söyleseydim ne gerek var derdi eminim.

babası kontrol etti..ben kendime doğum günü pastası yaptım..acele ile..uzun sürmedi zatiii :27::27::27::27:

dün sınıftan emir i alırken bi veli oğluna soruyordu kaç yanlışın çıktı , oğlu cevap verdi 3 yanlış..

test mi oldunuz dedim.
evet sbs yaptı öğretmen.
ee kaç yanlışın çıktı..
1
aa kaç sorudan 1 yanlış
50
aa , emre bi de sen şu testi kontol eder misin..(öğretmenin yanlış kontrol yaptığını düşündüm)
Maşallah canım oğluşa 50 soruda yani, anasına çekmiş belli.
Tahmin edebiliyoum senin pasta yapışını, şipşak eli çabuk arkadaşım benim.:nazar::nazar:

Günaydın kızlar,

Herkese selamlar,

Bugün gelir vergisinin son günü, o yüzden bitirmem lazım.

Dün akşam hayat bilgisinden 4 sayfa ödev vardı.Onnları yaptık.Matematikte hala çarpmalardayız.

Dilekk doğum günün kutlu olsun arkadaşım..

dilekciğim doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara..:54::54:

test mi oldunuz dedim.
evet sbs yaptı öğretmen.
ee kaç yanlışın çıktı..
1
aa kaç sorudan 1 yanlış
50

İYİKİ DOĞDUN ARKADAŞIM,HAPPY BİRTHDAY TO YOU :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Nice güzel yaşlara :16::16::16::16::16::16:

test mi oldunuz dedim.
evet sbs yaptı öğretmen.
ee kaç yanlışın çıktı..
1
aa kaç sorudan 1 yanlış
50

Bu arada oğluşunu tebrik ederim zehir gibi maşallah:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar,

Herkese selamlar,

Dün akşam hayat bilgisinden 4 sayfa ödev vardı.Onnları yaptık.Matematikte hala çarpmalardayız.

kolay gelsin sana cnm,çok sıkıcı işler onlar ya her ay rütun:31::31:hayat bilgiside çok sıkıcı ay beni bu aralar herşey sıkıyo galiba ayarlarımla oynamam lazım:9::9:

Günaydın kızlar,

Herkese selamlar,

günaydın canım,
Allah kolaylık versin,gelcek ay da kurumlar, sonra geçici:ssz: :ssz: :ssz:İyi ki büroda değilim, sana boooooool sabır ve güç diliyorum canım.
Biz de çarpmadayız, Türkçe de özel-cins isimlerdeyiz, bol bol onlardan ödev geliyor şu sıra.

Dilekciğim nice yıllaraaaaa

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canım çocuklar mutlu olursa, derste de başarıları artıyor bunun için, ilk hedef onları mutlu etmek:27::27::27:

Bu ne beyavv arkadaş, nereden bilecek bunu çocuklar?:26:

Evet seviyorum ben de. Yaniii her an pes edecek gibiydi Sahra dün, ağlaya ağlaya bi hal oldu.:52:
Canım babası bilmiyor bile gönderdiğimi çünkü söyleseydim ne gerek var derdi eminim.

Maşallah canım oğluşa 50 soruda yani, anasına çekmiş belli.
Tahmin edebiliyoum senin pasta yapışını, şipşak eli çabuk arkadaşım benim.:nazar::nazar:

Günaydın kızlar,

Herkese selamlar,

İYİKİ DOĞDUN ARKADAŞIM,HAPPY BİRTHDAY TO YOU :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Nice güzel yaşlara :16::16::16::16::16::16:

Bu arada oğluşunu tebrik ederim zehir gibi maşallah:nazar::nazar::nazar:

Hepinize teşekkür ederim..iyi ki varsınız..

Nice nice yaşlarımızı bırdan kutlarız inşallah.

günaydın kızlarrrr:16::16::16::16:
güzel günler olsun inşallah:16::16::16::16:
çocuklarımız bol bol puanlar alsın inşallah:8::8::8::8:
ay buraya yazarken aklıma geldi, dün öğretmen yazılı yapacağım demişti, hazırlansın demişti, matematik veya hayat bilginden, unutmuşum yaaa:27::27:
hemen kızı arayayım da, hayat bilgisini tekrar etsin bari.
dün okula gittim, sıra arkadaşı rahatsız ediyormuş, onu söyledim, zaten hepsinin yerini değiştireceğim dedi, bir sorun var mı dedim, yok yok iyiyiz dedi. Matematikten konuları sordum, çarpmadan sonra geometri, sonra bölmeler, sonra kesirler işleyeceğiz, hepsini yetiştiririm ben merak etmeyim dedi, pekiştire pekiştire gidiyorum dedi.
Büyük de yine oflaya puflaya akşam fen çalışıyordu, bir yandan da anlamıyom işte 30 alıcağım diye söyleniyordu. Dilekkkk Fen bilgisine de var mı pratik yöntemlerin??? Vardır senin teorik bilgilerin.
Bu arada akşam D&R gittim, puzzle alsam mı diye düşündüm hani dikkatlerini falan geliştirir, emin olamadım sonra da, şu 1000 parçalık olanlardan falan alsam mı acaba, kızlarla boş vakitlerimizde yapsak:26::26: Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

ay buraya yazarken aklıma geldi, dün öğretmen yazılı yapacağım demişti, hazırlansın demişti, matematik veya hayat bilginden, unutmuşum yaaa:27::27:
dün okula gittim, sıra arkadaşı rahatsız ediyormuş, onu söyledim, zaten hepsinin yerini değiştireceğim dedi, bir sorun var mı dedim, yok yok iyiyiz dedi. Matematikten konuları sordum, çarpmadan sonra geometri, sonra bölmeler, sonra kesirler işleyeceğiz, hepsini yetiştiririm ben merak etmeyim dedi, pekiştire pekiştire gidiyorum dedi.
Büyük de yine oflaya puflaya akşam fen çalışıyordu, bir yandan da anlamıyom işte 30 alıcağım diye söyleniyordu. Dilekkkk Fen bilgisine de var mı pratik yöntemlerin??? Vardır senin teorik bilgilerin.
Bu arada akşam D&R gittim, puzzle alsam mı diye düşündüm hani dikkatlerini falan geliştirir, emin olamadım sonra da, şu 1000 parçalık olanlardan falan alsam mı acaba, kızlarla boş vakitlerimizde yapsak:26::26: Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Günaydın canım,

Puzzle konusu iyi fikir aslında uygun yerin varsa zaman ayırabilirseniz çok güzel bir etkinlik dediğin gibi dikkati artırmak için katkısı olur.

Bizde akşam Türkçe ve hayat bilgisi dersleri vardı ve baya fazlaydı çok az okuma yapabildik, bir defada çarpım tablosu tekrarı yaptık...

Sonrasında akşam bilindik koşturmacalar ilave olarak dün akşam biraz ütü yaptım. Hafta sonu geçmekten fırsat bulup yapamamıştım. Yarısı kaldı onuda bu akşam yaparım herhalde...

Bir saat kadarda ders çalıştım, birde şu sıralar televizyon alıcaz ona baktık biraz yahu ne pahalı bu teknoloji ben 1500-2000 üst limit derken baktıklarımızın hiçbiri 3000 tl den aşağı değil ya...

Bir yandan üzülüyorum yazık onca para verilir mi diye bir yanda da teknoloji çabuk eskiyor şuan iyisini alırsak uzun süre kullanırız diye düşünüyoruz...

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar...

Günaydın canım,

Puzzle konusu iyi fikir aslında uygun yerin varsa zaman ayırabilirseniz çok güzel bir etkinlik dediğin gibi dikkati artırmak için katkısı olur.

Bizde akşam Türkçe ve hayat bilgisi dersleri vardı ve baya fazlaydı çok az okuma yapabildik, bir defada çarpım tablosu tekrarı yaptık...

Sonrasında akşam bilindik koşturmacalar ilave olarak dün akşam biraz ütü yaptım. Hafta sonu geçmekten fırsat bulup yapamamıştım. Yarısı kaldı onuda bu akşam yaparım herhalde...

Bir saat kadarda ders çalıştım, birde şu sıralar televizyon alıcaz ona baktık biraz yahu ne pahalı bu teknoloji ben 1500-2000 üst limit derken baktıklarımızın hiçbiri 3000 tl den aşağı değil ya...

Bir yandan üzülüyorum yazık onca para verilir mi diye bir yanda da teknoloji çabuk eskiyor şuan iyisini alırsak uzun süre kullanırız diye düşünüyoruz...

canım televizyon konusunda, bence hiç parana yazık etme derim, televizyonun bir tek amacı var, bize bilgi vermesi değil mi, sonuçta bu bilgiyi 37 ekran 150 TL lik bir televizyondan dahi alabilme imkanın varken, hiçççç 3000 TL gibi bir rakam ödeyemem yani, tamam 37 ekran olmasın ama 800tl lik bir 82 ekran LCD işini görecektir, nihayetinde bu isteklerin teknolojinin sonu yok, sen 3000 e de alsan, 3 sene sonra ne televizyonlar çıkacak kimbilir. Yani o yüzden bence o kadar yüksek rakam ödemeye gerek yok, bebiş falan da düşünüyorsun al 1000 TL ye bir televizyon, at 2000 ini kenara, çalışamayıp izin aldığında lazım olur:52::52::52:
Tabii son karar yine de senin.:52::16::16::16:
Benim nacizane düşüncelerim bunlarrr.

Son düzenleme:
canım televizyon konusunda, bence hiç parana yazık etme derim, televizyonun bir tek amacı var, bize bilgi vermesi değil mi, sonuçta bu bilgiyi 37 ekran 150 TL lik bir televizyondan dahi alabilme imkanın varken, hiçççç 3000 TL gibi bir rakam ödeyemem yani, tamam 37 ekran olmasın ama 800tl lik bir 82 ekran LCD işini görecektir, nihayetinde bu isteklerin teknolojinin sonu yok, sen 3000 e de alsan, 3 sene sonra ne televizyonlar çıkacak kimbilir. Yani o yüzden bence o kadar yüksek rakam ödemeye gerek yok, bebiş falan da düşünüyorsun al 1000 TL ye bir televizyon, at 2000 ini kenara, çalışamayıp izin aldığında lazım olur:52::52::52:
Tabii son karar yine de senin.:52::16::16::16:
Benim nacizane düşüncelerim bunlarrr.

Kadın genlerimizden midir bilmem bende aynı senin gibi düşünüyorum ama gel de eşime anlat

hayır birde çok tv izleyen bir ailede değiliz salonu bekleyecek televizyon

haftada bir film ancak izleriz ama araştırmaya giriştikmi ay oda olsun buda olsun diye diye fiyat uçtu offf

kesin bunu alacak benimki yaa, hiç aldırmayabilirim ama öylede olmuyor ki...

Günaydın canım,

Günaydın cnm,televizyonu bizde yeni aldık dediğin gibi 42 inç almaya gittik 55 inç devasa bişy aldık geldik 3.250 verdik bizde ama pişman değilim biz haftasonları evde mutlaka film seyrediyoruz wifi si var evdede sınırsız internet olunca keyifli oluyo yani.İlkten aman ne büyük tv alışamam ben buna dedim ama şimdi normal geliyor dediğin gibi şimdi iyisini alırsan o seni epey bi götürür...

Günaydın,puzzle seviyorlarsa güzel bir etkinlik benim oğlumda sever teyzesi alır onada genelde.Evde yer olması lazım onun içinde topla aç olmuyor çünkü sabit bir yerde duracak ama yerin müsaitse çok güzel bir uğraş.

Günaydın cnm,televizyonu bizde yeni aldık dediğin gibi 42 inç almaya gittik 55 inç devasa bişy aldık geldik 3.250 verdik bizde ama pişman değilim biz haftasonları evde mutlaka film seyrediyoruz wifi si var evdede sınırsız internet olunca keyifli oluyo yani.İlkten aman ne büyük tv alışamam ben buna dedim ama şimdi normal geliyor dediğin gibi şimdi iyisini alırsan o seni epey bi götürür...

işte bizde de aynı internet konusu o yüzden wifi olsun diyoruz, çift ekran, akıllı kumada, cep telefonu kumada olma özellliği filan derken alıp yürüyor

bizde netten 3000 e bulduk heralde netten alırız diye düşünüyorum

sizde taksitle aldınız dimi

işte bizde de aynı internet konusu o yüzden wifi olsun diyoruz, çift ekran, akıllı kumada, cep telefonu kumada olma özellliği filan derken alıp yürüyor

bizde netten 3000 e bulduk heralde netten alırız diye düşünüyorum

sizde taksitle aldınız dimi

Evet cnm biz vatan computer den aldık 1 sene taksit..

günaydın arkadaşım..
günaydın arkadaşlar..
herkes gelmiş nerdeyse birkaç kişi eksik..

canım ben hiç fen bilgisi araştırmadım ama eminim vardır..senin için ben araştırırım.

bak canım ya..kesin 30 alacağım demek 30 u kabullenmek aslında ama..
keşke böyle düşünmese..anlamadığı için böyle söylüyor eminim..fen derslerinde hangi konudalar..bir bakarım netten..kolay pratik bir şeyler.

canım biz puzzle aldık..1000 parça falan
atatürk portresi ..
yapmak için kolları sıvadı emir ve babası.
biraz yaptılar..harika olacaktı..hatta çerçeveleyip asmayı düşündüm odalarına..Atatürk de çok yakışıklı adammış vesselam ..:16::16::16:

ama bir gün ediz geldi ..puzzle nın bulunduğu köşeyi darma dağın etti..abisine kızmış..ve öcünü bu şekilde almış..ama babasından sağlam bi tokat yedi yani..biz görünce şok olduk..güzel gidiyordular..her akşam 1 saat kadar üzerinde baba oğul çalışıyordu..manyak ediz :27::27::27::27:
tavsiye ederim..ama puzzle yi kendisi mi seçse acaba.
bizim ediz de çok meraklı puzzle.
şimdilik 50 - 60 parça olanları yapıyor.
bazen 100 parçalık oluyor .onu da yapıyor ediz..yapboza çok meraklı..bir de arabalara..(bizde 30 çeşit yapboz var ) her gelen getirdi sağolsun..ben de aldım..
Günaydın canım,

biz de düzce ye taşınmadan evvel 37 ekrandan izliyorduk oturma odasında..orda otururduk..
salonda 72 ekran tüplü tv vardı yine..lcd yoktu bizim..
ama eşim çook istiyordu..
teknoosa dan aldık..
kampanya vardı.2000 tl ye aldık.1 yıl önce.
ama çok memnun kaldım ben..hiç istemezken.:27::27:

harici bellek takıp eski videoları , çocukları , resimleri ya da netten indirdiğin filmleri izleyebiliyorsun..bu yönden de süper..

katılıyorum..:16::16::16::16:

Back