Hayyy allah yaaaaaa
neden böyle oldu şimdi
bi konuş bakalım kızınla canım yaaa
peşin mi ödemiştin ücretinii
günaydın kızlarrr,
derstsiz, tasasız, gamsız, kedersiz, musmutlu bir gün diliyorum herkese
çocuklarımıza da boooool boool akıl fikir versin inşallah
Pardon rahatsızz etttimmmm
İyi akşamlar kızlar..Nasılsınız?
Bizi sorarsanız hala hastayız uzun sürede geçmeyeceğe benziyor...İlaçlar,çorbalar..Umarım işe yarar.
Kızlar pasta oylaması başladı...Pastaları görmek için oylamadaki isimlerine tıklamanız yeterli...
[url]Pasta Yarışmasında Oy Kullanmak için Tıklayın[/URL]
selam canım,
Ya inkılap tarihi olunca sıkıldı herhalde, yapamicam demiş kadına da, o da biraz anlatmış işte, annen senin için uğraşıyo, okumak için çabalamlısın, iyi bir meslek için okuman lazım vs.vs. En sonunda iyice düşünüp beni arayın demiş, parasını peşin vermiştim. Dün tekrar konuştum işte, sen bilirsin dedim, ama bundan sonra uğraşmam senle dedim, babanla muhatap olursun dedim, tabii babası da ilgilenmez. En son akşam tamam gideceğim dedi, oturdu, kadının gösterdiği yerlere çalıştı, ezberlemye çalıştı, yani uğraş verdi. Bugün arayacağım bakalım hayırlısı canım.
günaydın kızlarrr,
derstsiz, tasasız, gamsız, kedersiz, musmutlu bir gün diliyorum herkese
çocuklarımıza da boooool boool akıl fikir versin inşallah
günaydın kızlar..
dün matematikten arkalı önlü bölmelerden fotokopi vardı. 1 sayfa okuma vardı ev kuralları ile ilgili.
günaydın canım,günaydın kızlar..
dün matematikten arkalı önlü bölmelerden fotokopi vardı. 1 sayfa okuma vardı ev kuralları ile ilgili.
Canım şimdi bu kadınla bir konuşayım bakalım da, artık sonuçta çocuğun da vakti yok, hangi bir yere koşturacağım,heheeee sen beni rahatsız etmezsin ki
hımmm dün diğer topicte iken nevreste nin daveti ile gidip oy kullanmıştım. Başarılar...
Neyse bari anlamış en azından onun için uğraştığını çaba sarf etmiş, ama canım naçizane benim tavsiyem randevu alıp doktora götürsen belki de ergenlik dönemini zor atlatacak olabilir. Bir psikolog desteği de iyi gelebilir.
Günaydın canımcım...
Aminnnnnnnnn
Günaydınnnn
kendi kendine bıraksan zaten kimbilir neler döktürecekti desene? Bizimkilerin öğretmeni de demişti ama ses çıkmadı folklörden. Aklıma gelmişken dün bir yerde okudum satranç beyni çok geliştriiyormuş kızlarr yaa, kim götürecekti burdan Zeliş sen mi götürcektin, ben de bir araştırayım barii ya.Dün yine sadece hayat bilgisinden ödevi vardı 4-5 sayfa kadar babası ile yapmışlar sadece bazı kelimeleri kullanarak hikaye yazması gereken 2 sayfa ders vardı onu beraber yaptık.
Çok müdahil olmadan hikaye konusunu detaylarını ve kullanacağı kelimeleri kendinin seçmesine müsaade ettim (müsaade ettim diyorum şöyle ki, kendine bıraktığımda çok uzun sürüyor çünkü ağır kanlı benim oğluşum)
Sadece bu ödevi yapabildik malum sonrasında yemek, azıcık oyun, çay-meyve, sohbet filan olduğu için zaman kalmadı başka bir şeye. Birde çarpım tablosu tekrarı yaptık bir kere...
Folklorde öğrendiği gösteriyi yaptı akşam bize yine. Eş olarak babasını seçti ben izleyiciydim
İngilizce ödevimiz var bu hafta ama ona da sıra gelmedi cumaya kadar onu da yapmamız lazım...
Saat 10:00 da bir program vardı eşimle azıcık bakayım dedim ama hiç sarmadı beni. Geri dönüp 1 saat kendi dersime çalıştım. Akşamımız bitti böylelikle geç yatmamama rağmen bu sabah zor uyandım yaaa, yataktan çıkmak ölüm gibi geldi...
günaydın canım,
siz de geçtiniz mi bölmelere, biz yeni çarpmalara geçtik daha, neyse bir bildiği vardır öğretmenin herhalde.
Canım şimdi bu kadınla bir konuşayım bakalım da, artık sonuçta çocuğun da vakti yok, hangi bir yere koşturacağım,
Az önce konuştum, ben diyor bilerek ona istiyorsan bırak dedim diyor, onda korku oluşmuş, başarıısız olursam diye kafasında yerleştirmiş diyor. Eşimin yeğenleri fen lisesine gidiyorlar, onları söylemiş, işte başaramazsam babam köye göndercek diye kendini kapatmış, korkuyor diyo, ben de söyledim işte tekrar gelmek istiyor diye, tamam dedi ben onunla konuşurum dedi. ohhhhhhh bir yük kalktı sanki üstümden
Doğalgaz çıkarılan yerlerimiz.
Kısaltma: OHA
Ovaakça(Akçaova),
Hamitabat,
Ambarlı.
1.Balkan Savaşında savaştığımız ülkeler
Kısaltma:KaSaBaYa
Karadağ, Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan
II. Balkan savaşında savaştığımız ülkeler:
Kısaltma:Bi YaRaSa
Bulgaristan,Yunanistan,Romanya,Sırbistan
1.İnönü Savaşından sonra meydana gelen olaylar
Kısaltma: Lamia(aynı zamanda ismet inönünün kızının adı)
Londra konferansı Düzenlendi
Anayasa
Moskova Antlaşması imzalandı
İstiklal Marşı YAzıldı( İLk okunduğu yer 2. inönü savaşında okundu)
Afganistan ile dostluk antlaşması imzaladık
gibi dünya kadar kısaltma var..amannnnnnn..özlemişim ders çalışmayı..
mühendisliği bitireyim bak yine kpss ye gireceğim Allah nasip ederse,
kendi kendine bıraksan zaten kimbilir neler döktürecekti desene? Bizimkilerin öğretmeni de demişti ama ses çıkmadı folklörden. Aklıma gelmişken dün bir yerde okudum satranç beyni çok geliştriiyormuş kızlarr yaa, kim götürecekti burdan Zeliş sen mi götürcektin, ben de bir araştırayım barii ya.
İngilizceden ne ödeviniz var canım?
Biz sürvivora baktık, oranın manzarası, yeşillikler, doğal yaşam çok hoşuma gidiyor, dün bir de acıdım gönüllülere ya zavallılar, kaç gündür yemeksiz de kaldılar, hep ödülü ünlüler kazanıyor, aslında varya, açlığı falan öğreniyorlar ya, bir bakıma onlara hayat dersi oluyor biliyor musun.
İyi akşamlar kızlar..Nasılsınız?
Bizi sorarsanız hala hastayız uzun sürede geçmeyeceğe benziyor...İlaçlar,çorbalar..Umarım işe yarar.
Kızlar pasta oylaması başladı...Pastaları görmek için oylamadaki isimlerine tıklamanız yeterli...
[url]Pasta Yarışmasında Oy Kullanmak için Tıklayın[/URL]
selam canım,
Ya inkılap tarihi olunca sıkıldı herhalde, yapamicam demiş kadına da, o da biraz anlatmış işte, annen senin için uğraşıyo, okumak için çabalamlısın, iyi bir meslek için okuman lazım vs.vs. En sonunda iyice düşünüp beni arayın demiş, parasını peşin vermiştim. Dün tekrar konuştum işte, sen bilirsin dedim, ama bundan sonra uğraşmam senle dedim, babanla muhatap olursun dedim, tabii babası da ilgilenmez. En son akşam tamam gideceğim dedi, oturdu, kadının gösterdiği yerlere çalıştı, ezberlemye çalıştı, yani uğraş verdi. Bugün arayacağım bakalım hayırlısı canım.
Günaydın cnm,hemen pes etmeyin yahu biraz deneyin oflasada muflasada yüz verme gideceksin dedinmi gidecek mecburen,onlar için çalışıp eziyet çekiyoruz bu kadar biraz ağırlığını koy sakın yüz verme,zorlansın biraz şimdiki nesil nedir bu kadar ben anlamadım her türlü lüksleri var şımarıklık hat safhada yani..
kendi kendine bıraksan zaten kimbilir neler döktürecekti desene? Bizimkilerin öğretmeni de demişti ama ses çıkmadı folklörden. Aklıma gelmişken dün bir yerde okudum satranç beyni çok geliştriiyormuş kızlarr yaa, kim götürecekti burdan Zeliş sen mi götürcektin, ben de bir araştırayım barii ya.
İngilizceden ne ödeviniz var canım?
Biz sürvivora baktık, oranın manzarası, yeşillikler, doğal yaşam çok hoşuma gidiyor, dün bir de acıdım gönüllülere ya zavallılar, kaç gündür yemeksiz de kaldılar, hep ödülü ünlüler kazanıyor, aslında varya, açlığı falan öğreniyorlar ya, bir bakıma onlara hayat dersi oluyor biliyor musun.
günaydın kızlar akşamki testten 3 soru yazıciiiim:
1-Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik kazandıran ünlü şarkıcımız kimdir?
a-Sezen aksu b-Sertab erener c-ajda pekkan
2-basketbolda ülkemizin gururu olan sporcu aşağıdakilerden hangisidir?
a-fatih terim b-Mehmet okur c.halil mutlu
3-atletizmde ülkemize başarılar kazandıran bayan atletimiz aşağıdakilerden hangisidir?
a-Süreyya ayhan b.seda sayan c.sezen aksu
bizede gelmişti bu sorular boşuna hayat bilgisinden nefret etmiyorum...
ekmeği kesermiyiz elimizle bölermiyiz hangisi doğru sen onu de bakalım
ay canım benim ya..bu kız beni de çıldırttı resmen..ay kızlarrrrrrrr çok kötüyüm, benim kız ben istemiyorum dedi çıktı bugün de, kadın konu anlatmaya başlamış, anlamıyom, anlamıyom, gelmicem demiş, o da annenle konuşup karar verin o zaman demiş, aradım telefona çıkmadı, ben parasını bile ödedim yaaa, inanılmaz canım sıkkın benim bu çocukla
hoş geldin..nerlerdesin..günaydın kızlar..
ya babası da göndermeyeceğim demesin ya...konuşsun kızla..sen yaparsın..başarırsın..ben sana inanıyorum, güveniyorum demelisiniz..bol bol gazz...günaydın canım,
siz de geçtiniz mi bölmelere, biz yeni çarpmalara geçtik daha, neyse bir bildiği vardır öğretmenin herhalde.
Canım şimdi bu kadınla bir konuşayım bakalım da, artık sonuçta çocuğun da vakti yok, hangi bir yere koşturacağım,
Az önce konuştum, ben diyor bilerek ona istiyorsan bırak dedim diyor, onda korku oluşmuş, başarıısız olursam diye kafasında yerleştirmiş diyor. Eşimin yeğenleri fen lisesine gidiyorlar, onları söylemiş, işte başaramazsam babam köye göndercek diye kendini kapatmış, korkuyor diyo, ben de söyledim işte tekrar gelmek istiyor diye, tamam dedi ben onunla konuşurum dedi. ohhhhhhh bir yük kalktı sanki üstümden
CANIMmmDilekkkk doğum günün kutlu olsun canım
Eki Görüntüle 1036531
aynın ya..benden korkulur...Kendimdem korkuyorum..Allah iyiliğini versin üşenmemiş yazmış hepsini ya.Sen yaparsın arkadaşım korkulur senden
bu soruları biz de geçtik..geçen aylarda..günaydın kızlar akşamki testten 3 soru yazıciiiim:
1-Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik kazandıran ünlü şarkıcımız kimdir?
a-Sezen aksu b-Sertab erener c-ajda pekkan
2-basketbolda ülkemizin gururu olan sporcu aşağıdakilerden hangisidir?
a-fatih terim b-Mehmet okur c.halil mutlu
3-atletizmde ülkemize başarılar kazandıran bayan atletimiz aşağıdakilerden hangisidir?
a-Süreyya ayhan b.seda sayan c.sezen aksu
biz de izliyoruz..emir hastası..çok heyecanlı oluyor..ben de dün akşam kendimi yedim yani..eğlenceli..ilk başladığında hoşlanmamıştım..fakat 1-2 izleyince yine kapılıyor insan..Bizde survivor sıkı takipçisiyiz .oğlan bayılıyor heyecendan kuduruyor yarşlarda onu seyretmek bana daha çok keyif veriyor.Bende üzüldüm gönüllülere ya tüm yemek ödüllerini kaybettiler açlıktan bitap düştü insanlar kös kös adalarına dönmeleri izlemek içimi burktu.Ben yapamazdım herlade ya öyle bir yarışmada adada yaşama koşulları neysede açlığıma dayanamam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?