Hımmm sizinde güzle geçmiş hafta sonunuz canım iyi yapmışsınız... Gözdüm resimlerinizde :)
Öğretmenle dışarda da görüşüyor musunuz?
Bizde de hala bölmeyle ilgili ödev vs yok ama sanırım öğretmen konu anlatmaya başlamış sınıfta...
yok cnm ya bizim öğretmen çok sosyal değil öyle espri olsun diye dedim,facede görüşüyoruz birde geçen yıl sınıftan bir çocuğun sünnet düğünü olmuştu ona katıldı doğum gününe çağırmıştım mertin ama gelmedi haklı olarak yoksa tüm sınıfınkine gitmek zorunda kalırdı adaletli bir bayan çünkü..
Haribucum şimdi okudum yazmışsın h.sonu yaptıklarını canım. Senin de iyi geçmiş ne güzel. Hava güzel olunca çocuklar evde durmak istemiyor zaten. Benim ufaklık bile kapıyı gösteriyor, ıh ıh diye.
Ben c.tesi doktora gittim, ultrason çektirdim. Birşey çıkmadı çok şükür. Ama artık bundan sonra yılda bir bakmak lazım dedi doktor. Sonra eşimle güzel bir yemek yedik. O sırada erkek kardeşim benim çocukları alıp halicin kıyısına parka indirmiş, biz de oraya geçtik.Çocuklar oynadı, ben parktaki aletlerle biraz spor yaptım falan güzel geçti.Açık hava çok iyi geldi hepimize.
Pazar günü de tüm kardeşler annemlere kahvaltıya gittik. Öğleden sonra da yemek- çamaşır-ütü- banyo şeklinde geçti işte.
Günaydın canım,günaydın cnm avm gezmek yada kapalı ve kalabalık alan bendede aynı etkiyi yaratıyor,koçunuzu sevmiş senin kız önemli kısmı buydu bence bundan sonrasıda gelir merak etme yavaş yavaş karamsarlığa düşme..
Ahhh ah ben o ufak tefekleri acemi değilken yaptım ama, araba değiştirince, araba yüksek geliyor bana, içinde gömülüp kalıyorum, önce tipomuz vardı, 2.eldi, hiç park sorunu yaşamazdım ama rahattı, buna halaa zorlanıyom, eşim minder al altına diyor, ya bir minder alıcamAllahım daha büyük kazalardan korusun canım hepimiz, böyle ufak tefek kazalar olacak illaki alışana uzmanlık kazanana kadar. Ben birde düşün İstanbulda çıktım trafiğe acemi acemi neler neler yaşadım ama başka türlü alışmak çok zor.
Park ederken öncesinde de 2 ufak vukuatım var benimde
Aslında böyle olacağını tahmin ettiğim için eşime hep uygun biraz eski model bir araba alayım dedim ama yok adam illa yeni araba olacak dedi, her vukuatta içim gidiyo :18::18::18::18::18:
Dediğin gibi artık Açıkhava da gezmek lazım, şükürler olsun düzeldi havalar...
Bizim de olmuyor canım, anne biz sınav olduk deyiveriyor kız.Canım çalıştırmışsınız iyi geçer heralde, oğlan zaten zehir gibi maşallah
Bizim hiç haberimiz olmuyor denemelerden sınavlardan off yaaa sölemiyor ki bizimki, İşte ne ödev varsa onu yaptırıyoruz. Zaman kalırsa konu tekrarı yapıyoruz. Yardımcı kitaptan filan çalışıyoruz....
Ohhh maşallah sdefanız olsun güzel geçmiş hafta sonu, artık bundan sonra bol bol gezmek lazım, hazirana geldik mi, bizim buralarda açık havaya da çıkılmaz, at kendini artık ya denize, ya da kapalı alan ararız işte o zaman.Bizde haftasonu basketten sonra birkaç veli buluşup bizim orda bir parka gittik çocuklar top oynadı enerjilerini attılar daha sonra da kuzenimle buluştuk onların orda güzel bir park var kuğulu park diye oraya gittik annemleride aldık amcamla yengemde geldi ,kuzenimin oğlu var oda 4 e gidiyor kafaca iyi anlaşıyorlar benimkiyle iyi oldu cumartesi mestti yani.Pazarda öğlen babasıyla ders çalıştı ben yemeklerimi ve ütümü yaptım daha sonra yürüyüşe çıktık ama dışarısı mitingten dolayı felaketti malum bana yakın bir yer yenikapı birde nevruz kutlamaları birleşince fenaydı biraz yürüdük eve geldik sonra yine oğlan babasıyla çalıştıklarının üstünden geçti sağlam olsun diye sonrası banyo faslı derken bitti haftasonu....
Günaydın canım, inşallah gelir.günaydın iyi haftalar..[/QUO
Günaydın canım...
Oo Zeliş gezmişsin yine, ne güzel. Hafta sonu güzel geçince yeni haftaya da iyi başlıyor insan.
Canım dediğin gibi kalabalık avmler yoruyor insanı. Kızın yaşam koçunu sevdiyse gerisi gelir merak etme. Henüz ilk ders, bundan sonrası daha güzel olur inşallah.
Bizimkiler hala çarpmadalar, sizin öğretmen baya ilerlemiş ve sorular da o kadar kolay değil bence ama senin oğlan üstesinden gelir. Sen çıkmadın mı h.sonu biryerlere.
Biz de çarpmaya yeni geçtik canım.
Ultrason neyden yaptırmıştın canım? Bişey çıkmamasına sevindim, ne güzel sonrası da iyi geçmiş. Her pazar olduğu gibi deseneHaribucum şimdi okudum yazmışsın h.sonu yaptıklarını canım. Senin de iyi geçmiş ne güzel. Hava güzel olunca çocuklar evde durmak istemiyor zaten. Benim ufaklık bile kapıyı gösteriyor, ıh ıh diye.
Ben c.tesi doktora gittim, ultrason çektirdim. Birşey çıkmadı çok şükür. Ama artık bundan sonra yılda bir bakmak lazım dedi doktor. Sonra eşimle güzel bir yemek yedik. O sırada erkek kardeşim benim çocukları alıp halicin kıyısına parka indirmiş, biz de oraya geçtik.Çocuklar oynadı, ben parktaki aletlerle biraz spor yaptım falan güzel geçti.Açık hava çok iyi geldi hepimize.
Pazar günü de tüm kardeşler annemlere kahvaltıya gittik. Öğleden sonra da yemek- çamaşır-ütü- banyo şeklinde geçti işte.Aynı kurulu saat gibiyiz maalesef.
selam canım,boncuk..canım temiz çıkmış .sevindim..geçmişler olsun
fadimecim..canım benim..
inşallah koç size ders aşkı sağlar..inkilap tarihi çok karışık gibi görünse de aslında çok zevkli bir ders..
you tube den konu ile ilgili şifreleme videolarını izleyebilirsiniz..şifreleme taktikleriyle inkilap unutulmaz..tavsiye ederim..hangi konudalar yazar mısın bana??
haribicim..belki öğretmen size gelecekti.kim bilir.sen de iyi gezmişsin.
zeliş..canım benim..sen zaten durmazsın yerinde..tabanların zonklaması normal..
ben c.tesi evdeydim..sabahtan temizlik çamaşır ütü yaptım...saat 10 da çocukları parka götürdüm.
2 gibi eve geldik..banyo yaptırdım..küçüğü yatırdım..büyük ödev yaptı biraz..
cuma akşamından eşim evi süpürmüştü..
pazar günü eşim çocukları aldı çiftiğe götürdü..beni de çarşıya bıraktı geçerken..ben çocuksuz gezdim alışveriş yaptım..
eve geldimm..akşam üstü geldiler...ablamlara bolu ya gittik..pasta yaptım giderken..pilav yaptım..ablam da kemikli haşlama yapmış..
sonra yine bolu da akrabam ve okul arkadaşım vefat etmişti..
onlara baş sağlığına geçtik..oturduk..eskileri konuştuk..
yıllarca her gün görüşürdük..her gün ya onlar bizde ya biz onlarda.
o yüzden görünce çokkk mutlu oldum anlatamam..bi tek feyza yoktu..mekanı cennet olsun..Allah yattığı yerde dinlendirsin.
Hakikaten öyle, onunla sohbet etmek iyi geldi . Biz ikimizde akşamları bi koşturma içindeyiz. Ben bir yandan kızın ödevi bir yandan yemek- bulaşık, o da oğlanın peşinde koşturıyoruz. Onlar uyuyunca bizimde halimiz kalmadığı için biz de yatıyoruz. Bazen iki laf edemiyoruz. O yüzden biz arada iş çıkışları buluşuyoruz:)arada insan eşiyle başbaşa bir şeyler yapınca ne iyi oluyor dimi,her işe daha kolay motive oluyosun ev işlerine bile
Günaydın canım,
Aynen öyle, inşallah gelir canım.
Ahhh ah ben o ufak tefekleri acemi değilken yaptım ama, araba değiştirince, araba yüksek geliyor bana, içinde gömülüp kalıyorum, önce tipomuz vardı, 2.eldi, hiç park sorunu yaşamazdım ama rahattı, buna halaa zorlanıyom, eşim minder al altına diyor, ya bir minder alıcam
Bizim de olmuyor canım, anne biz sınav olduk deyiveriyor kız.
Ohhh maşallah sdefanız olsun güzel geçmiş hafta sonu, artık bundan sonra bol bol gezmek lazım, hazirana geldik mi, bizim buralarda açık havaya da çıkılmaz, at kendini artık ya denize, ya da kapalı alan ararız işte o zaman.
Günaydın canım, inşallah gelir.
Biz de çarpmaya yeni geçtik canım.
Ultrason neyden yaptırmıştın canım? Bişey çıkmamasına sevindim, ne güzel sonrası da iyi geçmiş. Her pazar olduğu gibi deseneAynı kurulu saat gibiyiz maalesef.
Canım ben meme ultrasyonu çektirdim, ağrım vardı. Ama şükür temiz çıktı.
boncuk..canım temiz çıkmış .sevindim..geçmişler olsun
fadimecim..canım benim..
inşallah koç size ders aşkı sağlar..inkilap tarihi çok karışık gibi görünse de aslında çok zevkli bir ders..
you tube den konu ile ilgili şifreleme videolarını izleyebilirsiniz..şifreleme taktikleriyle inkilap unutulmaz..tavsiye ederim..hangi konudalar yazar mısın bana??
haribicim..belki öğretmen size gelecekti.kim bilir.sen de iyi gezmişsin.
zeliş..canım benim..sen zaten durmazsın yerinde..tabanların zonklaması normal..
ben c.tesi evdeydim..sabahtan temizlik çamaşır ütü yaptım...saat 10 da çocukları parka götürdüm.
2 gibi eve geldik..banyo yaptırdım..küçüğü yatırdım..büyük ödev yaptı biraz..
cuma akşamından eşim evi süpürmüştü..
pazar günü eşim çocukları aldı çiftiğe götürdü..beni de çarşıya bıraktı geçerken..ben çocuksuz gezdim alışveriş yaptım..
eve geldimm..akşam üstü geldiler...ablamlara bolu ya gittik..pasta yaptım giderken..pilav yaptım..ablam da kemikli haşlama yapmış..
sonra yine bolu da akrabam ve okul arkadaşım vefat etmişti..
onlara baş sağlığına geçtik..oturduk..eskileri konuştuk..
yıllarca her gün görüşürdük..her gün ya onlar bizde ya biz onlarda.
o yüzden görünce çokkk mutlu oldum anlatamam..bi tek feyza yoktu..mekanı cennet olsun..Allah yattığı yerde dinlendirsin.
Sağol canım. Eşin ne güzel almış cocukları, sen de biraz kafa dağıtmışsın.İyi gelmiştir eminim. Arkadaşına da üzüldüm canım. Allah mekanını cennet eylesin.
selam canım,
İnşallah canım, Londra konferansı ve 3-4 ünite vermiş işte, benim kız sıfır zaten, o yüzden hepsini o yöntemle çalışması gerekiyor, şöyle bir baktım da güzelmiş canım, sağol, konulara internetten bakarak yapsın, keşke daha önce duysaydık.
İyi geçmiş senin de hafta sonun, Allah sağlık sıhhat versin de, gezeriz-tozarız.
Allah tekrardan rahmet eylesin canım arkadaşına da. Mekanı cennet olsun inşallah.
canım bak you tubee de çok var..hatta karikatürize etmişler..bunun gibi şeyler..akılda kalmasını daha kolay hale getirmek için..mümkün değil unutmazsın..bir kaç video vardı.padişahlar ve yaptığı kattığı hizmetler ile ilgili..simdi sor şimdi şık şık sayayım..ilk başta onları incelerken..çok saçma yaa..ne garip insanlar var bu şeyleri yapmışlar dedim o karikatürleri izlerken..ve bu şekilleri dershane hocaları yapmış..
ama zaman sonra görsel olarak kafanda direk canlandığı için o karikatür direk hatırlıyorsun ..
ben kendim de şifreleme yapmıştım.
cooğrafya dersi zayıfsa onun için de var videolar ve şifleremeler.
geometri için bilem var yani...hehehe.
mesela kendisi nasıl şifreleme yapar
türkiye deki linyit yataklarını ben şöyle şifrelemiştim
TUNÇ bey SOMA dan CANlı TAVŞAN aldı, SEYİTÖMER 1 KANGAL sucukla YATAĞA ELBİSeleriyle yattı.
Tunç bey :TUNÇBİLEK
SOMA :SOMA
CANlı: ÇAN
TAVŞAN: TAVŞANLI
SEYİTÖMER: SEYİTÖMER
KANGAL:KANGAL
YATAĞA:YATAĞAN
ELBİSeleriyle:ELBİSTAN
Doğalgaz çıkarılan yerlerimiz.
Kısaltma: OHA
Ovaakça(Akçaova),
Hamitabat,
Ambarlı.
1.Balkan Savaşında savaştığımız ülkeler
Kısaltma:KaSaBaYa
Karadağ, Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan
II. Balkan savaşında savaştığımız ülkeler:
Kısaltma:Bi YaRaSa
Bulgaristan,Yunanistan,Romanya,Sırbistan
1.İnönü Savaşından sonra meydana gelen olaylar
Kısaltma: Lamia(aynı zamanda ismet inönünün kızının adı)
Londra konferansı Düzenlendi
Anayasa
Moskova Antlaşması imzalandı
İstiklal Marşı YAzıldı( İLk okunduğu yer 2. inönü savaşında okundu)
Afganistan ile dostluk antlaşması imzaladık
gibi dünya kadar kısaltma var..amannnnnnn..özlemişim ders çalışmayı..
mühendisliği bitireyim bak yine kpss ye gireceğim Allah nasip ederse,
hay maşallah canım yaaa, ne kadar seviyorsun gerçekten, oyyy oy kız gel sen benim kıza ders ver barimm, valla kız aşka gelir sendeki bu hevesle, ahhhhhh ah 10 da biri olsa bu hevesin olacak bişeyler canım yaa.
bu arada bunların hepsi o zamanlardan aklında kalanlar mı canım, gerçekten süpersin
ah canım yaa süpersin, gülmekten ölecem şimdi 1 kangal sucukla yatağa yattı ha. Aklımda bulunsun bakalım, coğrafya yok da, fen bilgisi var, o da çok kötü.
youtubedan da bakarız. Sağolasın canım.
vereyim canım ders..
evet aklımda kalanlar..ve daha çook var..temel oluştu geçen yıl çalışırken.
tekrar çalışmak kolay olur diye düşünüyorum..unuttuğum şeyler illa ki çok fazladır..
inşallah mühendisliği tamamlarım ve kpss ile ege ye geri dönerim.tek istediğim bu şu aralar.ama önümde uzun zaman var. 3-4 yıl kadar sürecek bunların gerçekleşmesi.ama inşallah gerçekleşir..hayırlısı tabi ..onu da demek lazım.
maşallah canım ya hayranım enerjine, valla ben de hiiiç yok ondani gerçekten daha üniversite okumak falan, sen bayağı bi sıkılmışsın evde sanırım, ben de evde sıkılmak istiyorumm
evet ya.evde oturmak zorrrrrrrrr.
yaşayan bilir..
hele ki çocuklar küçükse hiç iş bitmez.
yine kendimin uydurduğu bi kısaltma..oku ve gül
Türkeye"nin demir yolu bağlantısı olan limanları.
SAMSUN"lu İSKENDER , MERSİN"li HAYDARPAŞA"yı ZONGULDAK"ta DERİNe BANDIRDI.
SAMSUN ; İSKENDERUN; MERSİN; HAYDARPAŞA; ZONGULDAK; DERİNCE; BANDIRMA
ay kızlarrrrrrrr çok kötüyüm, benim kız ben istemiyorum dedi çıktı bugün de, kadın konu anlatmaya başlamış, anlamıyom, anlamıyom, gelmicem demiş, o da annenle konuşup karar verin o zaman demiş, aradım telefona çıkmadı, ben parasını bile ödedim yaaa, inanılmaz canım sıkkın benim bu çocukla
Hayyy allah yaaaaaa
neden böyle oldu şimdi
bi konuş bakalım kızınla canım yaaa
peşin mi ödemiştin ücretinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?