günaydın kızlarrr,
hafta sonu cumartesi epey yorucu geçti, büyük kızım ilk dersine gitti, ufak da avm istiyordu, anneme dedim ki onu çarşıya getir, avmde buluşalım, çıkışta gittim, neyse buluştuk orda 1 saat kadar kaldım, bir de otopark çok kötü, 3 kat aşağı iniyorsun, otoparka girip çıkmak bile benim için yorucu, sevmiyorum bir de dar dar yapmışlar inişlerin geçiş kısımlarını falan, stres oluyom, neyse, ordan çıktık, yaşam koçuna, gittim, ödemeyi yaptım, ilk olarak inkılap tarihi çok kötüydü, kızıma onun pratik yolunu göstermiş, kızım çıktığında halaaa anne aklımda kaldı, sevdim ben bu ablayı falan dedi, mutlu oldum.
Ödev vermiş. Neyse ordan çıktık, büyük de illa gitar almaya gidelim diye tutturdu, ben de şimdi dedim anneannen kardeşin var, başka zaman gidelim, o zaman özdileğe gidelim dedi, neyse bir de özdileğe gittik mi, benim kafa oldu bir dünya, çok kalabalıktı, başıma ağrılar girdi, neyse siz dolaşın dedim, ben annemle oturdum. Akşam eve gittiğimde ağrı kesiciyle anca kendime geldim, artık yorgun olduğumuzdan mı, kalabalıktan mı neyse, çok fena oldum. Akşam ders çalış falan demedim, ertesi gün çıkartmış verdiği ödevleri, başladı yine anlamıyom anlamıyom, yapmicam ben geri zekalıyım diye, aradım ben de kadını, her zaman arayabilirsiniz demişti, o zaman dedi şemalar çıkartmış ama anlamıyom diyor dedim, tamam o zaman zorlmaayın yarın beraber yaparız dedi, bugün yine 2,5 ta gidecek, bakalım hayırlısı, ama çok zor işim, bir türlü çocuk da azim yok, umarım o azmi buldurur bu koçumuz bize