Benimki de okulda gidiyor santranç kursuna ve çok seviyor.
Bence fiyat normal. Ben de geçen yaz araştırmıştım ama yakınlarda bulamamıştım kurs. Şansımıza okulda açtılar kurs.
Yok cnm kimseyi almıyacaklar mali müşavir ayda 3 gün bir eleman yollucak o işlicek evrakları,ben fatura kesip ödemeleri takip edicem..Çok yıpratamam kendimi zaten kusura bakmasınlar
ya aslında benimki çok meraklı satrança bliyormusunuz
ben yıllar önce şehir dışına çıktığımda eşime bir satranç takımı almıştım camdan hemde
gizli gizli onu çıkarıp oynuyormuş dedesiyle
aslında oğluşa almıştım manyetik olanlardan onun parçaları kayboldu yenisini almam lazım
birde araştırdım burda bir yer buldum kurs olarak belki oraya da gönderebilirim ama bakalım
ayda 8 saat 125 tl nasıl sizce fiyatı kızlarrrr
Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn
Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn
Bende GOP ta buldum yakın olması sevindirdi benide bakalım başlatırım herhalde havalar az daha ısınsında, hem deneriz bir ay eğer iyi gelirse severse devam ederiz,
okulda varmıdır inan bilmiyorum, öğretmen sebebiyle okula gidesim gelmiyor ama dur bakalım müdür yardımcısına sorayım var mıdır diye.
Allah yardımcın olsun canım,,,
canımcım memurda başörtü sorunu yok artık..şimdi dene istersen kpss yi..hem kızına da gaz olur..ben diyorum emir düzenli ödev yapmayı.ödev sorumluluklarını beni ders çalışırken gördüğü için mi kazandı..
azimle çalıştım çünkü..sabah akşam gece gündüz demeden..
gir canım sen de kpss ye.ben gibi 36 ında atanırsın..aynı yaştaydık seninle..
bu arada ben 25 martta 37 oluyorum arkadaşlar..
Zeliş Gop da nerde olduğunu yazar mısın. Bana çok yakın.
Canım pirimim çoktan doldu da, yaş beklliyom 52-53 falan sanırımHepimizde var o yorgunluk canım ama inanki ev de bir süre sonra çok sıkıyor insanı. Biz dışarıya alışmışız çünkü. Senin priminin dolmasına ne kadar kaldı?
Ben de yazı iple çekiyorum, geçen yıl bebekten dolayı tatil yapamamıştım, bu yıl gözüm yollarda:)
Ay haklısın canım her ikisi de var ben de, zaten tatil planımız var canım, mayıs sonunda rezervemiz var, 3 gece-4 gündüz gideceğiz, bir de şirket götürüyor haziran ayında, onları bekliyoz bir heves.oyyyyy canım arkadaşım yaaaa kıyamam çok yorulmuşsun sennnn
ama sanırım fiziksel yorgunluktan çok psikolojik yorgunluk ağır basıyor dimiii
yani 1 yıl evde kalsan ne olacak hayatla ilgili aynı dertlerle uğraşıp birde 4 duvar arasında daha çok eziyet edeceksin kendine
naçizane tavsiyem eşinle birlikte kendine yılda en azından bir kere değişik bir tatil planı yapman
illa 10 gün gidip kuma serilip tatil yapmak yerine ki sizin deniz sıkıntınız yok zaten ne bileyim kültür turları olur
yada sakin sakin dinlenebileceğiniz bir kısa tatil olabilir
dün benim doğum günümdü.
Nice nice yıllara canım sen kaç oldunnnn
Canım pirimim çoktan doldu da, yaş beklliyom 52-53 falan sanırım
Ay haklısın canım her ikisi de var ben de, zaten tatil planımız var canım, mayıs sonunda rezervemiz var, 3 gece-4 gündüz gideceğiz, bir de şirket götürüyor haziran ayında, onları bekliyoz bir heves.
Benim sıkıntım çalışmak değil de, yoğun çalışmak yani, mesela şöyle sizin gibi bir cumartesim olsa, çok daha farklı olabilirdi, resmi tatiller olsa, bunlar işte beni yoran zaten, yoksa sıkıntı yok, çalışılır elbet.
36 bitti 37 den gün alıyorum..
bende emekli olup çocuk yapıp (!) komşuculuk oynamak istiyoruummmmmmmmmm
sen müşavir misin canım
aaa tatil planları süperrr bende yer bakıyorum erken rezarvasyon için şu sıralar
sizin şirket mi götürüyor tatileee
al işte bizde de öyle bişey yokkkk ne güzelll iştee
kız dün niye demedin, oğlanın doğum gününü söyledin sen yanlış mı hatırladım diye baktım da.
senin de doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllara, sevgi huzur mutluluklar hep senin olsun inşallah.
Eki Görüntüle 1027887
evet canım mali müşavirim ama imza yetkimi kullanmıyorum, dışardan muhasebeci var.
Evet canım, 2 senedir öyle bir güzellik yaptı ama sadece bizi götürüyor, eşsiz, çocuksuız, çocukları kendin ödersen götürebiliyorsun, öyle iştei ben de çocukları da alıyorum, 3 gün Afyona termal gidiyoruz.
sağol canım hep birlikte inşallah..oğlanı söylerken benim ki aklıma gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?