- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
- 448
Dilek'le aynı yaştasınız o zaman
önerimi sanada yeniliyorummmmm
geriye sayıyoruz bundan sonra
Allah sağlık versin napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilek'le aynı yaştasınız o zaman
önerimi sanada yeniliyorummmmm
geriye sayıyoruz bundan sonra
canım bizim mesleğin sorumluluğu çok fazla biliyorsun(işin ucunda hapis cezaı bile olan durumlar var), zaman zaman yetkimi kullanayım diye söyledim patronlara, oralı olmadılar, sonrasında benim de işime geldi sorumluluk almamak diyeyim, e maaşın da ona göre, ne bileyim işte, zaman zaman ben de kendime çok kızıyorum, bazen de amaan bu saatten sonra boşver risk alma diyorum.olsun ya sende ödesen en azından arkadaşlarınla gidiyorsun çocuklarında yanında daha ne olsun iyiyimiş
benim 3 önceki şirketimde devremülkü vardı bodrumda sadece müdürleri gönderiyordu
tabi o zaman bende müdürlük nerdeeeeee
biz bakıyoduk sadece
imza yetkini neden kullanmıyonnn
yada kendi işini yapamıyomusunnn
kız niye müşavir oldun o zamannnn (bilmediğim için soruyorum )
dün benim doğum günümdü.
http://www.gopsem.com/?pnum=1&pt=Ana Sayfa
burdan bakabilirsin canım
bu arada aylık 8 değil 6 saatmiş yanlış hatırlamışım... haftada 90 dakika
Canım pirimim çoktan doldu da, yaş beklliyom 52-53 falan sanırım
Ay haklısın canım her ikisi de var ben de, zaten tatil planımız var canım, mayıs sonunda rezervemiz var, 3 gece-4 gündüz gideceğiz, bir de şirket götürüyor haziran ayında, onları bekliyoz bir heves.
Benim sıkıntım çalışmak değil de, yoğun çalışmak yani, mesela şöyle sizin gibi bir cumartesim olsa, çok daha farklı olabilirdi, resmi tatiller olsa, bunlar işte beni yoran zaten, yoksa sıkıntı yok, çalışılır elbet.
canım gönder bence de..eğer merakı varsa..Umarım öyledir..Öğretmenimiz 40 yaşında bu mesleği kaç senedir yapıyorum bu kadar çok okumayı seven bir Ceren i gördüm,bir de başka bi öğrencim daha vardı..O da şimdi üniversite okuyor dedi.İnş. biz de o günleri görürüz kızlar..
Bizde çarpım tablosunu hızlı söylemeye başladık ama sayarak önce bi ikişerli,üçerli,dörderli sayıyoruz içimizden sonra söylüyoruz
Çok yoruluyorum diyor..Satranç kursuna yazdırmışöğretmeni gitti sevmedi..Aslında başta çok meraklıydı ama bi kere gitti bi daha gitmekistemiyorum dedi..Ben de üzerine gitmek istemiyorum..Zorla güzellik olmaz ...
canım fiyatlar konusunda birşey diyemiyeceğim..bilmiyorum çünkü..eğer biliyorsanız bizim gibi evde ona öğretirsiniz..bol bol oynarsınız.ya aslında benimki çok meraklı satrança bliyormusunuz
ben yıllar önce şehir dışına çıktığımda eşime bir satranç takımı almıştım camdan hemde
gizli gizli onu çıkarıp oynuyormuş dedesiyle
aslında oğluşa almıştım manyetik olanlardan onun parçaları kayboldu yenisini almam lazım
birde araştırdım burda bir yer buldum kurs olarak belki oraya da gönderebilirim ama bakalım
ayda 8 saat 125 tl nasıl sizce fiyatı kızlarrrr
teşekkür ederim.tenk yu ...Şimdiden kutlayalım o zaman doğum gününü canım. Mutlu, huzurlu, sağlıklı yeni yaşların olsun olsun inşallah.
Sen çok azimlisin maşallah. Ben 1 yıl sonraki sınavdan şimdiden korkuyorum. Giren arkadaşlarım çok zor olduğunu söylüyorlar. Sürekli mevzuat değişiyor çünkü.
Dilekcim sen bilirsin KPSS de yaş sınırı kaç?
tamam yaşım daha 26 ..oldu mu zeliş..kız sen napıyonnnnnnnnnnnnnnnn
artık ileri değil geri sayacaksın yaşıı Allam yaaaaaa
35 ten oldumu geriye saymaya başlıyoruz
zaten fizik te müsait göstermiyon hiççççç
daha ne oldun
Giden arkadaşın yerine yeni birini almayacaklar anlaşılan, çok yorma kendini yetişmeyeceğini anlasınlar canım yoksa işler temelli üstüne kalacak...
Bende düşünmeye başladım ne yapsak hafta sonu diye ama biz yine ananeye gidicez sanırsam
bende emekli olup çocuk yapıp (!) komşuculuk oynamak istiyoruummmmmmmmmm
Canım senin de doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara..
Sağol canım bi bakayım ben de.
Ay ne güzel primin dolmuş. Ben kızımda 2 yıl ara verdim. O yüzden hala 6 yıl var primimin dolmasına. Bu arada şirket tatili de güzelmiş yani:)
Haklısın cumartesileri bayanlar çalışmamalı, yoksa pazar günü hiçbirşeye yetişemiyorsun. Allah yardımcın olsun canım.
canım gönder bence de..eğer merakı varsa..
ben burhaniye de gönderdim..ama halk eğitim yakındı..orda gençlik merkezi vardı..dans ingilizce ve santranç kursuna yazıldı..santrancı çok sevdi..ama taşınmak zorunda kaldık yarım kaldı..orda öğrendiği kadar evde oynadık..ben interneti açtım ..hamleleri tek tek öğrendim..babası zaten biliyordu ..o da oynadı emirle..babaannesi de kocaman pratik bir santranç seti almış..
şimdi büyükleri bile yeniyor...gelen misafirlere santrancını çıkartıp oynuyorlar..ve yeniyor kuzucuk..
diyorum oğlum ayıp misafir o yenme sakın..yenil !!hehehehhe
canım fiyatlar konusunda birşey diyemiyeceğim..bilmiyorum çünkü..eğer biliyorsanız bizim gibi evde ona öğretirsiniz..bol bol oynarsınız.
teşekkür ederim.tenk yu ...
eğer önlisans ve lisans mezunuysan yaş sınırı yok..istersen 45 yaşında ol..
ama lise için aynı şeyi söyleyemiyorum..onlar da var mı yok mu bilmiyorum.
sen üniversite mezunusun demi..
tamam yaşım daha 26 ..oldu mu zeliş..
hee..canım benim...karıştırmışım..Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn
aynıymışız seninle..yaşdaşım benim..36 bitti 37 den gün alıyorum..
sen yap 2. bebeği..bekleme daha artık..baskıları arttırın kızlar ...yapsın 2. bebişibende emekli olup çocuk yapıp (!) komşuculuk oynamak istiyoruummmmmmmmmm
o da iyiymiş..termal iyi geliyordur ..bunu sevdim.evet canım mali müşavirim ama imza yetkimi kullanmıyorum, dışardan muhasebeci var.
Evet canım, 2 senedir öyle bir güzellik yaptı ama sadece bizi götürüyor, eşsiz, çocuksuız, çocukları kendin ödersen götürebiliyorsun, öyle iştei ben de çocukları da alıyorum, 3 gün Afyona termal gidiyoruz.
hee..canım benim...karıştırmışım..
hiç evde oturmadın mı gerçekten canım ya...oo sen tatili hakeidiyorsun..çok haklısın..
aynıymışız seninle..yaşdaşım benim..
sen yap 2. bebeği..bekleme daha artık..baskıları arttırın kızlar ...yapsın 2. bebişi
o da iyiymiş..termal iyi geliyordur ..bunu sevdim.
Senin yaş kaçtı canım, ben de sonuçta emekli olamıyom 14 yıl var daha, prim dolsa ne çare, kocanın iyi bir işi-maaşı olacak ki işi bırakasın, o da bizde yok.Canım senin de doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara..
Sağol canım bi bakayım ben de.
Ay ne güzel primin dolmuş. Ben kızımda 2 yıl ara verdim. O yüzden hala 6 yıl var primimin dolmasına. Bu arada şirket tatili de güzelmiş yani:)
Haklısın cumartesileri bayanlar çalışmamalı, yoksa pazar günü hiçbirşeye yetişemiyorsun. Allah yardımcın olsun canım.
Evet canım, büyük kızın doğumunda ücretsiz izin alayım dedim, burnumdan geldi, 6 aylık izin aldım, eşim işten çıktı, evi kapattık, apar topar kayınvalidemlere-köye gittik, orda abisinin mandıra vardı, ev kirasını bari karşılarsın burda şimdilik çalış dediler, ama köy yeri düşünün, çamaşır makinası bile yok, evde bir koca-bir kayın- bir kayınpeder-kaynana, kaynanam hasta oldu mu, kalpten rahatsızdı, o hastanede, evin tüm işi bana bakar, ufak bir bebek, heyyyyy gidi günler hey, neler gördüm ben yaaa, çok şükür bugünümüze.hee..canım benim...karıştırmışım..
hiç evde oturmadın mı gerçekten canım ya...oo sen tatili hakeidiyorsun..çok haklısın..
aynıymışız seninle..yaşdaşım benim..
sen yap 2. bebeği..bekleme daha artık..baskıları arttırın kızlar ...yapsın 2. bebişi
o da iyiymiş..termal iyi geliyordur ..bunu sevdim.
Senin yaş kaçtı canım, ben de sonuçta emekli olamıyom 14 yıl var daha, prim dolsa ne çare, kocanın iyi bir işi-maaşı olacak ki işi bırakasın, o da bizde yok.
Evet canım, büyük kızın doğumunda ücretsiz izin alayım dedim, burnumdan geldi, 6 aylık izin aldım, eşim işten çıktı, evi kapattık, apar topar kayınvalidemlere-köye gittik, orda abisinin mandıra vardı, ev kirasını bari karşılarsın burda şimdilik çalış dediler, ama köy yeri düşünün, çamaşır makinası bile yok, evde bir koca-bir kayın- bir kayınpeder-kaynana, kaynanam hasta oldu mu, kalpten rahatsızdı, o hastanede, evin tüm işi bana bakar, ufak bir bebek, heyyyyy gidi günler hey, neler gördüm ben yaaa, çok şükür bugünümüze.
Termal çok güzel canım, giriyosun kaynar suya, tüm bedenin rahatlıyor, tavsiye ederim yani.
Senin yaş kaçtı canım, ben de sonuçta emekli olamıyom 14 yıl var daha, prim dolsa ne çare, kocanın iyi bir işi-maaşı olacak ki işi bırakasın, o da bizde yok.
Evet canım, büyük kızın doğumunda ücretsiz izin alayım dedim, burnumdan geldi, 6 aylık izin aldım, eşim işten çıktı, evi kapattık, apar topar kayınvalidemlere-köye gittik, orda abisinin mandıra vardı, ev kirasını bari karşılarsın burda şimdilik çalış dediler, ama köy yeri düşünün, çamaşır makinası bile yok, evde bir koca-bir kayın- bir kayınpeder-kaynana, kaynanam hasta oldu mu, kalpten rahatsızdı, o hastanede, evin tüm işi bana bakar, ufak bir bebek, heyyyyy gidi günler hey, neler gördüm ben yaaa, çok şükür bugünümüze.
Termal çok güzel canım, giriyosun kaynar suya, tüm bedenin rahatlıyor, tavsiye ederim yani.
canım bizim mesleğin sorumluluğu çok fazla biliyorsun(işin ucunda hapis cezaı bile olan durumlar var), zaman zaman yetkimi kullanayım diye söyledim patronlara, oralı olmadılar, sonrasında benim de işime geldi sorumluluk almamak diyeyim, e maaşın da ona göre, ne bileyim işte, zaman zaman ben de kendime çok kızıyorum, bazen de amaan bu saatten sonra boşver risk alma diyorum.
Büro açmak kendi işini yapmak hele tam delilik, bir arkadaşım var büro açtı, ne zaman hal hatır sorayım desem ağlamaya başlar en iyisi almayayım ben diyorum.
canım gönder bence de..eğer merakı varsa..
ben burhaniye de gönderdim..ama halk eğitim yakındı..orda gençlik merkezi vardı..dans ingilizce ve santranç kursuna yazıldı..santrancı çok sevdi..ama taşınmak zorunda kaldık yarım kaldı..orda öğrendiği kadar evde oynadık..ben interneti açtım ..hamleleri tek tek öğrendim..babası zaten biliyordu ..o da oynadı emirle..babaannesi de kocaman pratik bir santranç seti almış..
şimdi büyükleri bile yeniyor...gelen misafirlere santrancını çıkartıp oynuyorlar..ve yeniyor kuzucuk..
diyorum oğlum ayıp misafir o yenme sakın..yenil !!hehehehhe
canım fiyatlar konusunda birşey diyemiyeceğim..bilmiyorum çünkü..eğer biliyorsanız bizim gibi evde ona öğretirsiniz..bol bol oynarsınız.
teşekkür ederim.tenk yu ...
eğer önlisans ve lisans mezunuysan yaş sınırı yok..istersen 45 yaşında ol..
ama lise için aynı şeyi söyleyemiyorum..onlar da var mı yok mu bilmiyorum.
sen üniversite mezunusun demi..
tamam yaşım daha 26 ..oldu mu zeliş..
bende emekli olup çocuk yapıp (!) komşuculuk oynamak istiyoruummmmmmmmmm
sağol canım hep birlikte inşallah..oğlanı söylerken benim ki aklıma gelmemiş
hahahha..doğru haklısın...yeni veli yeni arkadaş demekkız biliyoruz da nerde zaman mı varrrrr öğretmeye hem ödev başında yeterince zaman harcıyoruz zatennn
eee birde biliyorsun gezenti ruhluyuz da
o yüzden hazır hevesliyken yerini bulayım da dışarda öğrensin hem değişik ortam da olur
onu kursa bırakır ben gezerim yada orda kendimize yeni arkadaşlar buluruz filan filan işte
oyyy neler yaşamışsın arkadaşım sende böyle bakınca çalışmak daha kolay aslında köyde hayat daha zor değil mi...
Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn
Bulgarcım seninde doğum günün kutlu olsun,nice senelere:))
kız biliyoruz da nerde zaman mı varrrrr öğretmeye hem ödev başında yeterince zaman harcıyoruz zatennn
eee birde biliyorsun gezenti ruhluyuz da
o yüzden hazır hevesliyken yerini bulayım da dışarda öğrensin hem değişik ortam da olur
onu kursa bırakır ben gezerim yada orda kendimize yeni arkadaşlar buluruz filan filan işte
oyyy neler yaşamışsın arkadaşım sende böyle bakınca çalışmak daha kolay aslında köyde hayat daha zor değil mi...