• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

olsun ya sende ödesen en azından arkadaşlarınla gidiyorsun çocuklarında yanında daha ne olsun iyiyimiş

benim 3 önceki şirketimde devremülkü vardı bodrumda sadece müdürleri gönderiyordu

tabi o zaman bende müdürlük nerdeeeeee

biz bakıyoduk sadece

imza yetkini neden kullanmıyonnn

yada kendi işini yapamıyomusunnn

kız niye müşavir oldun o zamannnn (bilmediğim için soruyorum ) :60: :60:
canım bizim mesleğin sorumluluğu çok fazla biliyorsun(işin ucunda hapis cezaı bile olan durumlar var), zaman zaman yetkimi kullanayım diye söyledim patronlara, oralı olmadılar, sonrasında benim de işime geldi sorumluluk almamak diyeyim, e maaşın da ona göre, ne bileyim işte, zaman zaman ben de kendime çok kızıyorum, bazen de amaan bu saatten sonra boşver risk alma diyorum.
Büro açmak kendi işini yapmak hele tam delilik, bir arkadaşım var büro açtı, ne zaman hal hatır sorayım desem ağlamaya başlar:27::27: en iyisi almayayım ben diyorum.

dün benim doğum günümdü.

Canım senin de doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara..

http://www.gopsem.com/?pnum=1&pt=Ana Sayfa

burdan bakabilirsin canım

bu arada aylık 8 değil 6 saatmiş yanlış hatırlamışım... haftada 90 dakika

Sağol canım bi bakayım ben de.
Canım pirimim çoktan doldu da, yaş beklliyom 52-53 falan sanırım:ssz::ssz:

Ay haklısın canım her ikisi de var ben de, zaten tatil planımız var canım, mayıs sonunda rezervemiz var, 3 gece-4 gündüz gideceğiz, bir de şirket götürüyor haziran ayında, onları bekliyoz bir heves.
Benim sıkıntım çalışmak değil de, yoğun çalışmak yani, mesela şöyle sizin gibi bir cumartesim olsa, çok daha farklı olabilirdi, resmi tatiller olsa, bunlar işte beni yoran zaten, yoksa sıkıntı yok, çalışılır elbet.

Ay ne güzel primin dolmuş. Ben kızımda 2 yıl ara verdim. O yüzden hala 6 yıl var primimin dolmasına. Bu arada şirket tatili de güzelmiş yani:)
Haklısın cumartesileri bayanlar çalışmamalı, yoksa pazar günü hiçbirşeye yetişemiyorsun. Allah yardımcın olsun canım.

Umarım öyledir..Öğretmenimiz 40 yaşında bu mesleği kaç senedir yapıyorum bu kadar çok okumayı seven bir Ceren i gördüm,bir de başka bi öğrencim daha vardı..O da şimdi üniversite okuyor dedi.İnş. biz de o günleri görürüz kızlar..

Bizde çarpım tablosunu hızlı söylemeye başladık ama sayarak önce bi ikişerli,üçerli,dörderli sayıyoruz içimizden sonra söylüyoruz:28:

Çok yoruluyorum diyor..Satranç kursuna yazdırmışöğretmeni gitti sevmedi..Aslında başta çok meraklıydı ama bi kere gitti bi daha gitmekistemiyorum dedi..Ben de üzerine gitmek istemiyorum..Zorla güzellik olmaz ...
canım gönder bence de..eğer merakı varsa..
ben burhaniye de gönderdim..ama halk eğitim yakındı..orda gençlik merkezi vardı..dans ingilizce ve santranç kursuna yazıldı..santrancı çok sevdi..ama taşınmak zorunda kaldık yarım kaldı..orda öğrendiği kadar evde oynadık..ben interneti açtım ..hamleleri tek tek öğrendim..babası zaten biliyordu ..o da oynadı emirle..babaannesi de kocaman pratik bir santranç seti almış..
şimdi büyükleri bile yeniyor...gelen misafirlere santrancını çıkartıp oynuyorlar..ve yeniyor kuzucuk..:27::27::27:
diyorum oğlum ayıp misafir o yenme sakın..yenil !!hehehehhe

ya aslında benimki çok meraklı satrança bliyormusunuz

ben yıllar önce şehir dışına çıktığımda eşime bir satranç takımı almıştım camdan hemde

gizli gizli onu çıkarıp oynuyormuş dedesiyle

aslında oğluşa almıştım manyetik olanlardan onun parçaları kayboldu yenisini almam lazım

birde araştırdım burda bir yer buldum kurs olarak belki oraya da gönderebilirim ama bakalım

ayda 8 saat 125 tl nasıl sizce fiyatı kızlarrrr
canım fiyatlar konusunda birşey diyemiyeceğim..bilmiyorum çünkü..eğer biliyorsanız bizim gibi evde ona öğretirsiniz..bol bol oynarsınız.

Şimdiden kutlayalım o zaman doğum gününü canım. Mutlu, huzurlu, sağlıklı yeni yaşların olsun olsun inşallah.

Sen çok azimlisin maşallah. Ben 1 yıl sonraki sınavdan şimdiden korkuyorum. Giren arkadaşlarım çok zor olduğunu söylüyorlar. Sürekli mevzuat değişiyor çünkü.

Dilekcim sen bilirsin KPSS de yaş sınırı kaç?
teşekkür ederim.tenk yu ..:27::27::27::27:.
eğer önlisans ve lisans mezunuysan yaş sınırı yok..istersen 45 yaşında ol..
ama lise için aynı şeyi söyleyemiyorum..onlar da var mı yok mu bilmiyorum.
sen üniversite mezunusun demi..

kız sen napıyonnnnnnnnnnnnnnnn

artık ileri değil geri sayacaksın yaşıı Allam yaaaaaa

35 ten oldumu geriye saymaya başlıyoruz :60: :60: :60:

zaten fizik te müsait göstermiyon hiççççç

daha ne oldun

Giden arkadaşın yerine yeni birini almayacaklar anlaşılan, çok yorma kendini yetişmeyeceğini anlasınlar canım yoksa işler temelli üstüne kalacak...

Bende düşünmeye başladım ne yapsak hafta sonu diye ama biz yine ananeye gidicez sanırsam
tamam yaşım daha 26 ..oldu mu zeliş..:27::27::27::27::27::27:

Ay ne güzel primin dolmuş. Ben kızımda 2 yıl ara verdim. O yüzden hala 6 yıl var primimin dolmasına. Bu arada şirket tatili de güzelmiş yani:)
Haklısın cumartesileri bayanlar çalışmamalı, yoksa pazar günü hiçbirşeye yetişemiyorsun. Allah yardımcın olsun canım.

sağol canım benim..

ben burhaniye de gönderdim..ama halk eğitim yakındı..orda gençlik merkezi vardı..dans ingilizce ve santranç kursuna yazıldı..santrancı çok sevdi..ama taşınmak zorunda kaldık yarım kaldı..orda öğrendiği kadar evde oynadık..ben interneti açtım ..hamleleri tek tek öğrendim..babası zaten biliyordu ..o da oynadı emirle..babaannesi de kocaman pratik bir santranç seti almış..
şimdi büyükleri bile yeniyor...gelen misafirlere santrancını çıkartıp oynuyorlar..ve yeniyor kuzucuk..:27::27::27:

canım fiyatlar konusunda birşey diyemiyeceğim..bilmiyorum çünkü..eğer biliyorsanız bizim gibi evde ona öğretirsiniz..bol bol oynarsınız.

Evet canım işletme mezunuyum. Zaten 1 yıl sonra Mali müşavir olcağım:)

Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn:ssz::ssz::43::43::43:
hee..canım benim...karıştırmışım..
hiç evde oturmadın mı gerçekten canım ya...oo sen tatili hakeidiyorsun..çok haklısın..
36 bitti 37 den gün alıyorum..:1::1::1:
aynıymışız seninle..yaşdaşım benim..:27::27:
bende emekli olup çocuk yapıp (!) komşuculuk oynamak istiyoruummmmmmmmmm
sen yap 2. bebeği..bekleme daha artık..baskıları arttırın kızlar ...yapsın 2. bebişi

evet canım mali müşavirim ama imza yetkimi kullanmıyorum, dışardan muhasebeci var.
Evet canım, 2 senedir öyle bir güzellik yaptı ama sadece bizi götürüyor, eşsiz, çocuksuız, çocukları kendin ödersen götürebiliyorsun, öyle iştei ben de çocukları da alıyorum, 3 gün Afyona termal gidiyoruz.:21::21:
o da iyiymiş..termal iyi geliyordur ..bunu sevdim.:16:

hiç evde oturmadın mı gerçekten canım ya...oo sen tatili hakeidiyorsun..çok haklısın..

sen yap 2. bebeği..bekleme daha artık..baskıları arttırın kızlar ...yapsın 2. bebişi

:29::29::29::29::29:

Senin yaş kaçtı canım, ben de sonuçta emekli olamıyom 14 yıl var daha, prim dolsa ne çare, kocanın iyi bir işi-maaşı olacak ki işi bırakasın, o da bizde yok.

Evet canım, büyük kızın doğumunda ücretsiz izin alayım dedim, burnumdan geldi, 6 aylık izin aldım, eşim işten çıktı, evi kapattık, apar topar kayınvalidemlere-köye gittik, orda abisinin mandıra vardı, ev kirasını bari karşılarsın burda şimdilik çalış dediler, ama köy yeri düşünün, çamaşır makinası bile yok, evde bir koca-bir kayın- bir kayınpeder-kaynana, kaynanam hasta oldu mu, kalpten rahatsızdı, o hastanede, evin tüm işi bana bakar, ufak bir bebek, heyyyyy gidi günler hey, neler gördüm ben yaaa, çok şükür bugünümüze.
Termal çok güzel canım, giriyosun kaynar suya, tüm bedenin rahatlıyor, tavsiye ederim yani.:54:

Senin yaş kaçtı canım, ben de sonuçta emekli olamıyom 14 yıl var daha, prim dolsa ne çare, kocanın iyi bir işi-maaşı olacak ki işi bırakasın, o da bizde yok.
Evet canım, büyük kızın doğumunda ücretsiz izin alayım dedim, burnumdan geldi, 6 aylık izin aldım, eşim işten çıktı, evi kapattık, apar topar kayınvalidemlere-köye gittik, orda abisinin mandıra vardı, ev kirasını bari karşılarsın burda şimdilik çalış dediler, ama köy yeri düşünün, çamaşır makinası bile yok, evde bir koca-bir kayın- bir kayınpeder-kaynana, kaynanam hasta oldu mu, kalpten rahatsızdı, o hastanede, evin tüm işi bana bakar, ufak bir bebek, heyyyyy gidi günler hey, neler gördüm ben yaaa, çok şükür bugünümüze.
Termal çok güzel canım, giriyosun kaynar suya, tüm bedenin rahatlıyor, tavsiye ederim yani.:54:

insan kısmı her şey görüp geçiriyor yeter ki Allah sağlık versin..

aman fadimecim ya..sen çok zor zamanlar geçirmişsin.lohusalık vs yokmuş sende..yazık canım.tebrik ederim seni ki çalışan , üreten kadındın.geçmiş geçmişte kalsın boş ver.

canım bizim mesleğin sorumluluğu çok fazla biliyorsun(işin ucunda hapis cezaı bile olan durumlar var), zaman zaman yetkimi kullanayım diye söyledim patronlara, oralı olmadılar, sonrasında benim de işime geldi sorumluluk almamak diyeyim, e maaşın da ona göre, ne bileyim işte, zaman zaman ben de kendime çok kızıyorum, bazen de amaan bu saatten sonra boşver risk alma diyorum.
Büro açmak kendi işini yapmak hele tam delilik, bir arkadaşım var büro açtı, ne zaman hal hatır sorayım desem ağlamaya başlar:27::27: en iyisi almayayım ben diyorum.

kız biliyoruz da nerde zaman mı varrrrr öğretmeye hem ödev başında yeterince zaman harcıyoruz zatennn

eee birde biliyorsun gezenti ruhluyuz da :60: :60: :60:

o yüzden hazır hevesliyken yerini bulayım da dışarda öğrensin hem değişik ortam da olur :1::1::1::1:

onu kursa bırakır ben gezerim yada orda kendimize yeni arkadaşlar buluruz filan filan işte :1::1::1::1::1::1:

oyyy neler yaşamışsın arkadaşım sende böyle bakınca çalışmak daha kolay aslında köyde hayat daha zor değil mi...

kız biliyoruz da nerde zaman mı varrrrr öğretmeye hem ödev başında yeterince zaman harcıyoruz zatennn

o yüzden hazır hevesliyken yerini bulayım da dışarda öğrensin hem değişik ortam da olur :1::1::1::1:

onu kursa bırakır ben gezerim yada orda kendimize yeni arkadaşlar buluruz filan filan işte :1::1::1::1::1::1:

oyyy neler yaşamışsın arkadaşım sende böyle bakınca çalışmak daha kolay aslında köyde hayat daha zor değil mi...
hahahha..doğru haklısın...yeni veli yeni arkadaş demek

Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn:ssz::ssz::43::43::43:

Çok çekmişsin cnm ama sende emekliliğnde rahata erersin inşallah,iki tanede kız var onlarda iyice büyümüş ve sana yardım ediyor olacaklar ne güzel evlenselerde kız çocuğu anneye her zaman yakın ve arkadaş:34::34:

Ben kendime gezenti derdim ama sen beni katladın zeliş,hayranım seninde enerjine:52::52:

Back