• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Benimki de okulda gidiyor santranç kursuna ve çok seviyor.
Bence fiyat normal. Ben de geçen yaz araştırmıştım ama yakınlarda bulamamıştım kurs. Şansımıza okulda açtılar kurs.

Bende GOP ta buldum yakın olması sevindirdi benide bakalım başlatırım herhalde havalar az daha ısınsında, hem deneriz bir ay eğer iyi gelirse severse devam ederiz,

okulda varmıdır inan bilmiyorum, öğretmen sebebiyle okula gidesim gelmiyor ama dur bakalım müdür yardımcısına sorayım var mıdır diye.

Yok cnm kimseyi almıyacaklar mali müşavir ayda 3 gün bir eleman yollucak o işlicek evrakları,ben fatura kesip ödemeleri takip edicem..Çok yıpratamam kendimi zaten kusura bakmasınlar:6::6:

Allah yardımcın olsun canım,,,

ya aslında benimki çok meraklı satrança bliyormusunuz

ben yıllar önce şehir dışına çıktığımda eşime bir satranç takımı almıştım camdan hemde

gizli gizli onu çıkarıp oynuyormuş dedesiyle

aslında oğluşa almıştım manyetik olanlardan onun parçaları kayboldu yenisini almam lazım

birde araştırdım burda bir yer buldum kurs olarak belki oraya da gönderebilirim ama bakalım

ayda 8 saat 125 tl nasıl sizce fiyatı kızlarrrr

Bende istiyorum santranç öğrensin diye geçen yıl okulda vardı gönderdim ama okulunkinde pek birşey öğrenemedi öğretmen dışardan geliyodu yarı geldi yarı gelmedi öyle geçti...Bence fiyatı gayet makul haftada 2 saat olacak bu durumda ve öğrenirde..

Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn:ssz::ssz::43::43::43:

Hepimizde var o yorgunluk canım ama inanki ev de bir süre sonra çok sıkıyor insanı. Biz dışarıya alışmışız çünkü. Senin priminin dolmasına ne kadar kaldı?
Ben de yazı iple çekiyorum, geçen yıl bebekten dolayı tatil yapamamıştım, bu yıl gözüm yollarda:)

Canım karıştırdın sanırım, ben 38 e girdim. Bir ara da konuşmuştuk bunu hatırlıyorsan ama ben o kadar yorgunum ki canım, yılların yorgunluğu var üzerimde, kaldıramayacağım yani, herşeye sil baştan başlayamayacağım yanii, evlendim evleneli çalışıyorum ben, öncesinde de okul, ömrü hayatımda şöyle 1 yıl evde kalmışlığım yok canım, yorgunum dostlarım yorgunum artıkk. Hayat koşullarından kendimi zorluyorum işte çalışmak için, yoksa hiiiiç çalışmak falan istediğimden değil, 1 yıllık ev tatili istiyorum bennnnnnn:ssz::ssz::43::43::43:

oyyyyy canım arkadaşım yaaaa kıyamam çok yorulmuşsun sennnn

ama sanırım fiziksel yorgunluktan çok psikolojik yorgunluk ağır basıyor dimiii

yani 1 yıl evde kalsan ne olacak hayatla ilgili aynı dertlerle uğraşıp birde 4 duvar arasında daha çok eziyet edeceksin kendine

naçizane tavsiyem eşinle birlikte kendine yılda en azından bir kere değişik bir tatil planı yapman

illa 10 gün gidip kuma serilip tatil yapmak yerine ki sizin deniz sıkıntınız yok zaten ne bileyim kültür turları olur

yada sakin sakin dinlenebileceğiniz bir kısa tatil olabilir

Bende GOP ta buldum yakın olması sevindirdi benide bakalım başlatırım herhalde havalar az daha ısınsında, hem deneriz bir ay eğer iyi gelirse severse devam ederiz,

okulda varmıdır inan bilmiyorum, öğretmen sebebiyle okula gidesim gelmiyor ama dur bakalım müdür yardımcısına sorayım var mıdır diye.

Allah yardımcın olsun canım,,,

Zeliş Gop da nerde olduğunu yazar mısın. Bana çok yakın.

canımcım memurda başörtü sorunu yok artık..şimdi dene istersen kpss yi..hem kızına da gaz olur..ben diyorum emir düzenli ödev yapmayı.ödev sorumluluklarını beni ders çalışırken gördüğü için mi kazandı..:27::27::27::27:
azimle çalıştım çünkü..sabah akşam gece gündüz demeden..
gir canım sen de kpss ye.ben gibi 36 ında atanırsın..aynı yaştaydık seninle..
bu arada ben 25 martta 37 oluyorum arkadaşlar..:27::27::27::27::27:

dün benim doğum günümdü.

Hepimizde var o yorgunluk canım ama inanki ev de bir süre sonra çok sıkıyor insanı. Biz dışarıya alışmışız çünkü. Senin priminin dolmasına ne kadar kaldı?
Ben de yazı iple çekiyorum, geçen yıl bebekten dolayı tatil yapamamıştım, bu yıl gözüm yollarda:)
Canım pirimim çoktan doldu da, yaş beklliyom 52-53 falan sanırım:ssz::ssz:

oyyyyy canım arkadaşım yaaaa kıyamam çok yorulmuşsun sennnn

ama sanırım fiziksel yorgunluktan çok psikolojik yorgunluk ağır basıyor dimiii

yani 1 yıl evde kalsan ne olacak hayatla ilgili aynı dertlerle uğraşıp birde 4 duvar arasında daha çok eziyet edeceksin kendine

naçizane tavsiyem eşinle birlikte kendine yılda en azından bir kere değişik bir tatil planı yapman

illa 10 gün gidip kuma serilip tatil yapmak yerine ki sizin deniz sıkıntınız yok zaten ne bileyim kültür turları olur

yada sakin sakin dinlenebileceğiniz bir kısa tatil olabilir
Ay haklısın canım her ikisi de var ben de, zaten tatil planımız var canım, mayıs sonunda rezervemiz var, 3 gece-4 gündüz gideceğiz, bir de şirket götürüyor haziran ayında, onları bekliyoz bir heves.
Benim sıkıntım çalışmak değil de, yoğun çalışmak yani, mesela şöyle sizin gibi bir cumartesim olsa, çok daha farklı olabilirdi, resmi tatiller olsa, bunlar işte beni yoran zaten, yoksa sıkıntı yok, çalışılır elbet.

ben de o yorgunlardanım.

Canım pirimim çoktan doldu da, yaş beklliyom 52-53 falan sanırım:ssz::ssz:

Ay haklısın canım her ikisi de var ben de, zaten tatil planımız var canım, mayıs sonunda rezervemiz var, 3 gece-4 gündüz gideceğiz, bir de şirket götürüyor haziran ayında, onları bekliyoz bir heves.
Benim sıkıntım çalışmak değil de, yoğun çalışmak yani, mesela şöyle sizin gibi bir cumartesim olsa, çok daha farklı olabilirdi, resmi tatiller olsa, bunlar işte beni yoran zaten, yoksa sıkıntı yok, çalışılır elbet.

sen müşavir misin canım

aaa tatil planları süperrr bende yer bakıyorum erken rezarvasyon için şu sıralar

sizin şirket mi götürüyor tatileee

al işte bizde de öyle bişey yokkkk ne güzelll iştee

dün benim doğum günümdü.
kız dün niye demedin, oğlanın doğum gününü söyledin sen yanlış mı hatırladım diye baktım da.
senin de doğum günün kutlu olsun canım, nice yıllara, sevgi huzur mutluluklar hep senin olsun inşallah.
$dogum_gunu_resimleri (4)-31c.jpg

sen müşavir misin canım

aaa tatil planları süperrr bende yer bakıyorum erken rezarvasyon için şu sıralar

sizin şirket mi götürüyor tatileee

al işte bizde de öyle bişey yokkkk ne güzelll iştee

evet canım mali müşavirim ama imza yetkimi kullanmıyorum, dışardan muhasebeci var.
Evet canım, 2 senedir öyle bir güzellik yaptı ama sadece bizi götürüyor, eşsiz, çocuksuız, çocukları kendin ödersen götürebiliyorsun, öyle iştei ben de çocukları da alıyorum, 3 gün Afyona termal gidiyoruz.:21::21:

evet canım mali müşavirim ama imza yetkimi kullanmıyorum, dışardan muhasebeci var.
Evet canım, 2 senedir öyle bir güzellik yaptı ama sadece bizi götürüyor, eşsiz, çocuksuız, çocukları kendin ödersen götürebiliyorsun, öyle iştei ben de çocukları da alıyorum, 3 gün Afyona termal gidiyoruz.:21::21:

olsun ya sende ödesen en azından arkadaşlarınla gidiyorsun çocuklarında yanında daha ne olsun iyiyimiş

benim 3 önceki şirketimde devremülkü vardı bodrumda sadece müdürleri gönderiyordu

tabi o zaman bende müdürlük nerdeeeeee

biz bakıyoduk sadece

imza yetkini neden kullanmıyonnn

yada kendi işini yapamıyomusunnn

kız niye müşavir oldun o zamannnn (bilmediğim için soruyorum ) :60: :60:

Back