Günaydın hepinize iyi haftalar
Benim haftasonum çok güzel geçti bugün oğlana okul yok öğretmenlerin başka bir işi varmış tatiller bugün o yüzden haftasonu anneanneyle beraber teyzeye gittiler.Bizde karı koca başbaşa takıldık cumartesi öğlene kadar annemler ablam beraberdik zaten çekmece sahile kahvaltıya gittikk sonra ben dr uma gittim öğleden sonra eşimi marmaraya bindirdim bir üsküdar yaptık orda balığımızı yedik eve döndük film seyrettik pazar günüde kahvaltıya gittik dışarıya ordanda istanbulda gezinti yaptık öğleden sonra eve gelip yemeklerimi ve ütümü yaptım ama daha bir zevkle.Benimki bugün dönecek teyzesinden orda ödevlerini yaptırmış teyzesi velhasılgüzel bir haftasonu geçirdim
Ne kadar güzel vakit geçirmişsiniz..İmrendimm..Biz birlikte başbaşa vakit geçirmeyeli nerden baksanız yedi-sekiz sene oldu
Günaydın cnm,sanada iyi haftalar sen yine yoğunmusun bu hafta?
canım benim ya ..al birini vur ötekine..aynı hamurdan erkerlerin hepisi..Bende bekliyorum ha bugün ha yarın diyeee
her ay her ay gerçekten çopk zor bunları yaşamakkkk birde eşimde bilhaber bu mevzulardan ona anlatmam lazım heralde adam diyordur bu ne dengesizlik diye belkiiiii
dimi bide o varrr o kadar kızıyosun söleniyoun adamın işine geliyor
ohhh nasılsa karşısındakinin içi rahat etmiyor illaki yapacak hem de en iyi şekilde neyi düşünsün kii
biz bir yerlerde ciddi hata yapıyoruzzz yaaaa
çocuklar var işet yoksa umrumda olmaz ne yerse ne yaparsa yapsınnnnn
aminnn canımm hepsini cümlesini kendileri gibi iyi insanlarla karşılaştırsının
evet canım..böyle bu herifler..arada sopa şart bunlara..sopanı göster fadik..deli deliyi görünce sopasını saklarmış.ah bu kocalar yok mu bu kocalarHepsi aynı işte damarlarında var tembellik, rahatlık, nasıl olsa bir yapan var. Farkındaysanız hepimiz de aynı durumdayız, ama evde olan kadınlar bizden daha kıymetli, o nasıl oluyor acaba, bazen arkadaşlar anlatıyor da, kocaları bir dediklerini iki ettirmezmiş ya, biz hem çalışıyoz, eve ekmek getiriyoz, hem eziliyoz.:26::26:
ah o kumandaların kaç tanesi kırıldı..kaç cep telefonu camdan atıldı..koştum peşinden ama mort olmuş..ah kocam bana da çok kızar ..ama ne yapayım..her bir şeyi kaldırınca da yine buluyor karıştıracak yerler..ayakkabılıklardan ayakkabı bulur giyer en kötüsünden..meraklı minik bunlar.canım ben çalışmıyorum evdeyim. Hiç öyle bir şey yok emin ol. Aynen anlattığınız baba modeli biz de de var. Dersi başlarda çalıştırıyordu ama şimdi hiç çalıştırmıyor. Gerçi daha iyi çalıştırmaması akıllı oturup cevapları söylüyordu bir ara uyardım :) ya ben delırmeyım de kim delırsın kızlar benim ufaklık dün telefonu bugün de kumandayı halletti. Babamız anlamadan sabah yenisini almam lazım
canım allah kolaylık versin..zor zamanlar..ama yakındır azalır bu kırma dökme merakıHepsi var evde ama hiç ilgilenmiyor,ablanın kitaplarıyla uğraşmaya bayılıyoruz...Şu tavşan makaslardan alayımdiyorum belki ilgisini çeker kesmek hoşuna gider...
Sorma canım dip köşe saklıyorum ama arkamı döndüğüm an kapağı yada sayfası gitmiş oluyor...
Evdekırılmadık eşya kalmadı zaten sabah eşim gelmeden umarım kumanda satan yer açık olur yoksa evde başka bi kıyamet daha kopacak başıma gelen
bak ya..çok biliyorsa kendisi baksın ...benim eşim de öyleydi..bebekken özellikle..ay terledi..ay öyle tutma.söyle yedir böyle girdir..en son canıma tak etti..buyur sen bak dedim..çok biliyorsan.!!!!sustu kaldı..dank etsin ..sen de söyle.Malesef saniye oturmuyor...Eşim hayatta bi tek çocuklar konusunda çok hassas...Mümkün olsa koruyucu balon içine koyacak..Ama evdede herşey dört dörtlük olsun istiyor
oy süper hafta sonu..pide olayı güzel..afiyet olsun..bizim emir de yarısını cumartesi yarısını pazar yaptı..test falan çözmüyor..öğretmen yazmış çizgelgesine..test sorusu da çözülecek diyee:26::26::26::26:günaydın kızlarrr,
Nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz? Biz evdeydik, eşim köye gitmişti, büyük kız dersaneye, ben de ufaklıkla evde kaldım, yürüyüş yaptım falan öyle işte, güzeldi nitekim.
Cumartesi de annemleri yemeğe aldım, güzel geçti, pide yaptırdım, biraz fazlaca yemişim, sığınamadım:52
Kız de ödevleri yarısını cumartesi-yarısını pazar yaptı.
günaydınnnnnnnnnnnnngünaydın iyi haftalar...
of en süper tatili sen geçirmişsin bu hafta sonu..bayıldım..ne şanslı hatunsun sen ya..annen yakın kayınvalidenin yazlığı yakın..tek çocuk..misssssGünaydın hepinize iyi haftalar
Benim haftasonum çok güzel geçti bugün oğlana okul yok öğretmenlerin başka bir işi varmış tatiller bugün o yüzden haftasonu anneanneyle beraber teyzeye gittiler.Bizde karı koca başbaşa takıldık cumartesi öğlene kadar annemler ablam beraberdik zaten çekmece sahile kahvaltıya gittikk sonra ben dr uma gittim öğleden sonra eşimi marmaraya bindirdim bir üsküdar yaptık orda balığımızı yedik eve döndük film seyrettik pazar günüde kahvaltıya gittik dışarıya ordanda istanbulda gezinti yaptık öğleden sonra eve gelip yemeklerimi ve ütümü yaptım ama daha bir zevkle.Benimki bugün dönecek teyzesinden orda ödevlerini yaptırmış teyzesi velhasılgüzel bir haftasonu geçirdim
inşallah ..hadi bakalım..sık gel..ödev var mıydı sizi n hafta sonuşu denetimlerden işlerim birikti biraz..ama hazirana kadar denetim görünmüyor
günaydın kızlarrr,
Nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz? Biz evdeydik, eşim köye gitmişti, büyük kız dersaneye, ben de ufaklıkla evde kaldım, yürüyüş yaptım falan öyle işte, güzeldi nitekim.
Cumartesi de annemleri yemeğe aldım, güzel geçti, pide yaptırdım, biraz fazlaca yemişim, sığınamadım:52
Kız de ödevleri yarısını cumartesi-yarısını pazar yaptı.
günaydın iyi haftalar...
Günaydın hepinize iyi haftalar
Ohhh misss canım maşallah, Allah hep böyle güzel haftasonları nasip etsin.Günaydın hepinize iyi haftalar
Evet canım, seneye de var dershaneler, ama devlet kurs verecek mi seneye, tüm öğrencilere.günaydın cnm,dersaneler hala devam ediyor değilmi?ocakta son demişlerdi ama galiba bu sene böyle gidecek..Haftasonu aileyle geçince daha bir güzel oluyor değilmi pidede yanında cabası tabi,afiyet olsun
Evet canım, hem söylenir, hemi de seni dört dörtlük ister.Beş dakika bile tahammül edemez..Gel al diye söylenir..
Günayddınn.Bizim sıkıcıydı..Evdeydik..Cumartesi bahçeye çıkardım biraz çocukları..Dün zaten soğuktu..
Gecegeç yattım uyuya kalmışım..Arkadaş telefonu çaldırmasa uyanamicaktım..Aceleylegiydirdim, kendimi iyi hissetmiyorumdedi kızımama her sabah nerdeyse aynını yapıyor..Gönderdim yine de...Zaten öğretmenimiz ilgili..Bişey olursaarar.. Ama ateşim var gibi dedidün gecede baktım bişeyiyoktu...
Günaydın canım, sana da iyi haftalar.günaydın iyi haftalar...
kız 5 ten 8 e kadar nerde takıldın, ilahi yürüyüş yaptım desen 1 saat, 3 saat kendi başına, kış günü soğuktacanım benim ya ..al birini vur ötekine..aynı hamurdan erkerlerin hepisi..
pazar günü eşim izinliydi..öğlene kadar birlikteydik..öğlen ediz uyudu..eşim de emir i aldı çiftliğe gitti..güyya erken gelecekti..ve ben çocukları ona bırakıp yalnız takılacaktım..az ihtiyacım var da..
neyse bunlar geldi saat 5 de ..akşam olmuş..sinirden kendimi yedim ...sonra yemekleri koydum tabaklarına ..ben gidiyorum dedim gittim..akşam 8 de döndüm..
ama öyle sinirliydim ki yatışmadı sinirim..adet öncesi sinir..ama oldu sonunda da biraz daha yatıştım yani..
yağmurun altından yürüdüm..akşam soğuk çıkmış ..ama benim sinirler bozuk ya..gıcıklığına ıslandım..şemsiye falan da almadım..spor ayakkabı da giymiştim..onlarda bez suların içinden cıp cıp yürüdüm..oh olsun..iyi geldi..
zelişçim benim koca anlıyor sinirliysem..senin adet dönemin yaklaşmış ..ondan böylesin..ol da rahatla bari der..:26::26::26::26::26::26:
evet canım..böyle bu herifler..arada sopa şart bunlara..sopanı göster fadik..deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
ah o kumandaların kaç tanesi kırıldı..kaç cep telefonu camdan atıldı..koştum peşinden ama mort olmuş..ah kocam bana da çok kızar ..ama ne yapayım..her bir şeyi kaldırınca da yine buluyor karıştıracak yerler..ayakkabılıklardan ayakkabı bulur giyer en kötüsünden..meraklı minik bunlar.
canım allah kolaylık versin..zor zamanlar..ama yakındır azalır bu kırma dökme merakı
bak ya..çok biliyorsa kendisi baksın ...benim eşim de öyleydi..bebekken özellikle..ay terledi..ay öyle tutma.söyle yedir böyle girdir..en son canıma tak etti..buyur sen bak dedim..çok biliyorsan.!!!!sustu kaldı..dank etsin ..sen de söyle.
oy süper hafta sonu..pide olayı güzel..afiyet olsun..bizim emir de yarısını cumartesi yarısını pazar yaptı..test falan çözmüyor..öğretmen yazmış çizgelgesine..test sorusu da çözülecek diyee:26::26::26::26:
günaydınnnnnnnnnnnnn
of en süper tatili sen geçirmişsin bu hafta sonu..bayıldım..ne şanslı hatunsun sen ya..annen yakın kayınvalidenin yazlığı yakın..tek çocuk..misssss
inşallah ..hadi bakalım..sık gel..ödev var mıydı sizi n hafta sonu
Cumartesi günü kadın aldım temizliğe. Öyle iyi geldi ki anlatamam. Heryer pırıl pırıl oldu.Halılarımı da yıkamaya verdim. Bahar temizliğine erken başladım ama içim rahat etti. Her hafta strese giriyordum yetiştiremediğim şeyler için. Akşama da kızkardeşimde kuzenler günümüz vardı oraya gittim. Pazar yemek- çamaşır ödev şeklinde geçti ama benim için hafta sonu çok iyi geçti.
canım benim ya ..al birini vur ötekine..aynı hamurdan erkerlerin hepisi..
pazar günü eşim izinliydi..öğlene kadar birlikteydik..öğlen ediz uyudu..eşim de emir i aldı çiftliğe gitti..güyya erken gelecekti..ve ben çocukları ona bırakıp yalnız takılacaktım..az ihtiyacım var da..
neyse bunlar geldi saat 5 de ..akşam olmuş..sinirden kendimi yedim ...sonra yemekleri koydum tabaklarına ..ben gidiyorum dedim gittim..akşam 8 de döndüm..
ama öyle sinirliydim ki yatışmadı sinirim..adet öncesi sinir..ama oldu sonunda da biraz daha yatıştım yani..
yağmurun altından yürüdüm..akşam soğuk çıkmış ..ama benim sinirler bozuk ya..gıcıklığına ıslandım..şemsiye falan da almadım..spor ayakkabı da giymiştim..onlarda bez suların içinden cıp cıp yürüdüm..oh olsun..iyi geldi..
zelişçim benim koca anlıyor sinirliysem..senin adet dönemin yaklaşmış ..ondan böylesin..ol da rahatla bari der..:26::26::26::26::26::26:
evet canım..böyle bu herifler..arada sopa şart bunlara..sopanı göster fadik..deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
ah o kumandaların kaç tanesi kırıldı..kaç cep telefonu camdan atıldı..koştum peşinden ama mort olmuş..ah kocam bana da çok kızar ..ama ne yapayım..her bir şeyi kaldırınca da yine buluyor karıştıracak yerler..ayakkabılıklardan ayakkabı bulur giyer en kötüsünden..meraklı minik bunlar.
canım allah kolaylık versin..zor zamanlar..ama yakındır azalır bu kırma dökme merakı
bak ya..çok biliyorsa kendisi baksın ...benim eşim de öyleydi..bebekken özellikle..ay terledi..ay öyle tutma.söyle yedir böyle girdir..en son canıma tak etti..buyur sen bak dedim..çok biliyorsan.!!!!sustu kaldı..dank etsin ..sen de söyle.
oy süper hafta sonu..pide olayı güzel..afiyet olsun..bizim emir de yarısını cumartesi yarısını pazar yaptı..test falan çözmüyor..öğretmen yazmış çizgelgesine..test sorusu da çözülecek diyee:26::26::26::26:
günaydınnnnnnnnnnnnn
of en süper tatili sen geçirmişsin bu hafta sonu..bayıldım..ne şanslı hatunsun sen ya..annen yakın kayınvalidenin yazlığı yakın..tek çocuk..misssss
Oh canım maşallah, ne iyi yapmışın, ne kadara anlaştın, ne iş yaptırdım?
yapmak lazım canım yaa, olan bize oluyor yoksa. Darısı bizim başımıza, hızlı girişmişin bahar temizliğne.
günaydınnnnnnnnnnnnn
Ben de yardım ettim kadına o yüzden tüm evim temizlendi. Camlar, kapılar yerler silindi ama tüm eşyaları çektik altlarını sildik. Banyo- tuvalet fayansları da dahil silindi. Mutfak dolapları falan işte hepsi temizlendi canım. Benim evim küçük o yüzden 100 tl verdim ama normalde 120 ye gidiyorum dedi bana.
anladım canım, iyi yapmışın boşver, bize şart aslında almamız gerekiyor, yoksa nereye kadar yetişeceksin.Ben de yardım ettim kadına o yüzden tüm evim temizlendi. Camlar, kapılar yerler silindi ama tüm eşyaları çektik altlarını sildik. Banyo- tuvalet fayansları da dahil silindi. Mutfak dolapları falan işte hepsi temizlendi canım. Benim evim küçük o yüzden 100 tl verdim ama normalde 120 ye gidiyorum dedi bana.
Güanydın canım, bak işlerine, biz buradayızGünaydınnn kızlarrrr
Az biraz acil işlerim var gelicem birazdan yazıcam bende sizlereeee
görüşürüz....
Doğum gününüz kutlu olsun canım, nice yıllara:124::124::124::124::124::124:ödev yoktu sadece okuma metni vermiş bol bol okuyun diye..
bu arada cuma günü öğlen çıktım oğlumun doğum gününü kutladık okulda..
aslında perşembe günü idi. denetlemeden dolayı çıkamamıştım..
ödev yoktu sadece okuma metni vermiş bol bol okuyun diye..
oh mis gibi güle güle otur canım..
of iyisin boncuk..güle güle otur evinde.ben de cumartesi temizlik yaptım.sildim süpürdüm.koltukları çektim..altlarını temizledim..sonra çocuklarla attım kendimi sokağa..gece yarısı eve döndüm..yorgunluktan dilim 2 karış dışarı çıktı ..Ben de yardım ettim kadına o yüzden tüm evim temizlendi. Camlar, kapılar yerler silindi ama tüm eşyaları çektik altlarını sildik. Banyo- tuvalet fayansları da dahil silindi. Mutfak dolapları falan işte hepsi temizlendi canım. Benim evim küçük o yüzden 100 tl verdim ama normalde 120 ye gidiyorum dedi bana.
doğum gününüz kutlu olsunnnn..mutlu yıllar.ödev yoktu sadece okuma metni vermiş bol bol okuyun diye..
sizin de doğum gününüz güzel geçmiş zeliş...kutlu olsun yaşınız.Günaydınnn kızlarrrr
Az biraz acil işlerim var gelicem birazdan yazıcam bende sizlereeee
görüşürüz....
of iyisin boncuk..güle güle otur evinde.ben de cumartesi temizlik yaptım.sildim süpürdüm.koltukları çektim..altlarını temizledim..sonra çocuklarla attım kendimi sokağa..gece yarısı eve döndüm..yorgunluktan dilim 2 karış dışarı çıktı ..
ütü de aldım.philipps ütü aldım..dağ gibi ütü 15 dakika sürdü..
doğum gününüz kutlu olsunnnn..mutlu yıllar.
sizin de doğum gününüz güzel geçmiş zeliş...kutlu olsun yaşınız.
Eki Görüntüle 1026296
pasta kuzular içninnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Slm cnm,tek çocukla hayat iki çocukla olduğundan daha farklı tabi ama büyüğü kendini kurtarmış artık büyümüş ufağıda bu seviyeye geldiğinde rahata ericen inşallah.Yakında kimseler yokmu sana yardım eden annen kayınvaliden yada kardeşin?
Evet canım, hem söylenir, hemi de seni dört dörtlük ister.
Canım evde olmak bile biz çalışanlara güzel, sana sıkıcı oluyor tabii sürekli evde olduğun için. Eşin hafta sonu da mı çalışıyor canım, çıkarsaydı seni dışarıya? Bir de yakında akrabanız yok mu annen veya kardeşin falan?
Günaydın canım, sana da iyi haftalar.
Cumartesi günü kadın aldım temizliğe. Öyle iyi geldi ki anlatamam. Heryer pırıl pırıl oldu.Halılarımı da yıkamaya verdim. Bahar temizliğine erken başladım ama içim rahat etti. Her hafta strese giriyordum yetiştiremediğim şeyler için. Akşama da kızkardeşimde kuzenler günümüz vardı oraya gittim. Pazar yemek- çamaşır ödev şeklinde geçti ama benim için hafta sonu çok iyi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?