Teşekkür ederim canım Allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah şuan sadece karar verdik bu yaz değil bir sonraki yaza doğum olacak şekilde düşünüyoruz nasip olursa artık bakalım...
Direksiyon eğitimi diyecektim.ilahi Zeliş hiç güleceğim yoktu, eşini ne kadar sinir ettiysen artık? Biz de öyleydik, bağrış-çağrış, ama geçti gitti o günler. Bak benim de ne aklıma geldi, kurstan direksiyon sınavı alıyoz, 2 öğrenci 1 öğretmen istasyona benzin almaya gittik, öğretmen ödemeyi yaptı, bizim arkadaş bastı gaza, arkadan sesler geliyor hoooop hopppp diye, meğerse daha adam pompayı çekmemiş, neyseki kız durdu falan ama gülmekten öldük.
Evet Dilek pes etmek yok, bastır sen bu işi, araba ehliyet şart de.
Allah gönlünüze göre versin canım.
günaydın kızlar,
dün hastane çıkışı, kızları aldım, babalarıyla birlikte Recep İvedik e gittik, ben beğendim ne yalan söyleyeyim, komik sahneleri vardı, ayrıca küfür falan da yoktu, biraz kötü kelimeler vardı, ama zaten o kadar da olmasa neye gülecektik değil mi?
Hepimize iyi geldi yani.
Sağol canım, büyük kızım uyuyor işte, bugün 3 te çıkacak işte sonuçlar. Bacak ağrısı da çoğunlukla oluyor canım, sizinki de öyledir. Smer benim de yapılacak aslında da, işte hiç gidesim yok dediğin gibi, sevmiyorum yanii.
Offff of canım maşallah ne yazmışın, okurken ben yoruldum, ne tempolu bir hafta sonu, ama ne güzel eğlenmişiniz, bol kızkardeşin faydası bu işteOğluna da çokk geçmiş olsun, zayıf mı senin oğlan, sankim çok sık hasta oluyor, bir de zayıf oldular mı, narin oluyolar. Benim kız maşallah tombuş, çok fazla hasta olmaz çok şükür diyeyim de nazar değmesin, ama dün biz de gitmedik okula.
İşlerini de toparlarsın canım, sen ne güzel işin olunca izin alabiliyosunya, böyle imreniyorum, biz maalesef senede 10 gün sadece
Neyse buna da şükür işimiz var en azından.
Bu ara da eşim de işten ayrılmış dün kızlarrr, Allah yardımcımız olsun, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulur.
İnşallah olur canım, şimdiden sor sen, öğrenirsin, bellidir ne de olsun.
Evet canım, bütün tahliller yapılacaki kansızlık, guatr, B12, 3 tüp kan verdik.
Maşallah hızlı oğluşuna, Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizimkilerin başına.
Selam canım,
biz daha geçmedik bölmelere, nasıl kolay anlayabiliyor mu canım?
Sağol canım, aklımdaydı hep, iyi oldu biran önce yaptırdığım.
Kızına da başarılar canım, inşallah güzel geçer. Bölmelere biz de geçmedik canım, bizim öğretmen bütün konuları üstüne basa basa işliyor, iyi de oluyor ama memnunuz yani.
Teşekkür ederim canım Allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah şuan sadece karar verdik bu yaz değil bir sonraki yaza doğum olacak şekilde düşünüyoruz nasip olursa artık bakalım...
günaydın kızlar,
dün hastane çıkışı, kızları aldım, babalarıyla birlikte Recep İvedik e gittik, ben beğendim ne yalan söyleyeyim, komik sahneleri vardı, ayrıca küfür falan da yoktu, biraz kötü kelimeler vardı, ama zaten o kadar da olmasa neye gülecektik değil mi?
Hepimize iyi geldi yani.
evet kıskançtır..belli etmemeye çalışır geneldehıımmm kıskanç eş fenaaa, ancak öğretmeye başladığında da apayrı problemleriniz olacak istisnasız herkes yaşıyor çünkü bende bilirim yani :)))))))
ama geçiyor öğrendin mi iş bitti, biraz bastır bu konuyu canım illa pes edip hadi çıkalım diyecek bir başladı mı da gerisi gelir zatiii
bak aklıma geldi ilk öğrendiğim zamanlar adam kaç kez beni ve arabayı bırakıp gitmişti sinirdennn ama pes etmedik sinir sistemimiz yıprandı ama oldu bitti işte
canım geçmiş olsun kızına..inşalah değerleri çabucak yükselir..üşümesi de kansızlıktanmış demek ki..aldım sonuçları canım, demir ve D vitamini eksik çıktı, hap verdi, onları kullanacağız. Eşim için de inşallah canım Allah daha hayırlısını nasip etsin.
Canım ehliyet şart bu devirde, bak ne kadar zorlanıyorsunuz? Benim eşim de kıskançtır mesela, ama ehliyat-araba konusunda daha hassas davranıyor, arabayla gitmemi istiyor işe, çünkü otobüsler icabında kalabalık oluyor, sıkış tepiş oluyor, bu yönünü anlat eşine istersen
İnşallah canım.
Allah sağlık sıhhat versin canım, yemesinde de problem yoksa, sıkıntı yok, olacak o kadar değil mi? Allah daha kötü hastalıklardan korusun inşallah.
Günaydın kızlar
Dün akşam sadece hayat bilgisinden ödev vardı babası yaptırdı sadece ben resim çıktısı götürmüştüm onu beraber yaptık Atatürk'ün kazandırdığı hak ve hürriyetlerle ilgili...
Bunun dışında yeni hikaye kitabımız geldi yarısını okuyup bıraktık yemek saati geldi sonrasında uyku zaten :))
Oğluş düzelmişti sadece yatarken çok hafif öksürüğü vardı bugünde veririz ilaçlarını tamamen geçsin diye...
Önceki akşam ısladığım nohutu pişirdim dün yanına pilav salata ve ayran la geçirdik akşam yemeğini... Umarım bu akşama da kalır yemek :)))
evet kıskançtır..belli etmemeye çalışır genelde
önceleri işim yoktu..çalışmıyordum.nasılsa ev hanımıyım diye beni bastırıyordu.amaa artık başka yani..ev hanımı değilim..maaşım var..hahahahhahaha
canım geçmiş olsun kızına..inşalah değerleri çabucak yükselir..üşümesi de kansızlıktanmış demek ki..
ay zeliş ve senin ehliyet hikayelerinize bayıldım.çok güldümm
otobuslerde problem olmayacağını bilir..
düzcede bayanın yanına erkek oturmaz otobuslerde..asla...yada çok darda kalmışsa izin ister..
ve otobus tıkış tıkış hiç olmaz :26::26::26::26:
aldım sonuçları canım, demir ve D vitamini eksik çıktı, hap verdi, onları kullanacağız. Eşim için de inşallah canım Allah daha hayırlısını nasip etsin.
Canım ehliyet şart bu devirde, bak ne kadar zorlanıyorsunuz? Benim eşim de kıskançtır mesela, ama ehliyat-araba konusunda daha hassas davranıyor, arabayla gitmemi istiyor işe, çünkü otobüsler icabında kalabalık oluyor, sıkış tepiş oluyor, bu yönünü anlat eşine istersen
İnşallah canım.
Allah sağlık sıhhat versin canım, yemesinde de problem yoksa, sıkıntı yok, olacak o kadar değil mi? Allah daha kötü hastalıklardan korusun inşallah.
Zelişcim sen zaten düşünüyodun 2.çocuğu karar vermeniz çok iyi olmuş,düşündükten sonra ertelemenin bir anlamı yok bence ne kadar geç o kadar zor bana göre.Hayırlısı olsun cnm,bizde haberlerini bekleriz artıkın buradan
evet kıskançtır..belli etmemeye çalışır genelde
önceleri işim yoktu..çalışmıyordum.nasılsa ev hanımıyım diye beni bastırıyordu.amaa artık başka yani..ev hanımı değilim..maaşım var..hahahahhahaha
canım geçmiş olsun kızına..inşalah değerleri çabucak yükselir..üşümesi de kansızlıktanmış demek ki..
düzcede bayanın yanına erkek oturmaz otobuslerde..asla...yada çok darda kalmışsa izin ister..
öksürük en zor geçen kısmı zaten hastalık geçiyorda öksürük çok sonra geçiyor nedense.Geçmiş olsun tekrardan neyseki kışın son ayındayız bir daha hastalanmasınlar inşallah.Biz her kış mutlaka orta kulak oluruz en az 2 kere ama çok şükür bu kış 1 kere olduk büyüdükçe azalıcak dedi dr.dediği çıkıyor....
canım hatırlıyorum..eşin iş buldu demek ki..aklımda ama soramadım bir türlü..bulamadıysa hatırlatmak istemedim sana çünküü.cnm iş konusu çok can sıkıcı bir durum bizimde başımızdan yakın zamanda geçti ama inşallhah hayırlısıyla iyi bir iş bulur bugünlerde geçer:))
aynı hayat bilgisi bizde de vardı.çalışma kitabı sayfa 91-92 ..hak ve özgürlükler..çocuk hakları nelerdir..sizce neler olmalı..Günaydın kızlar
Dün akşam sadece hayat bilgisinden ödev vardı babası yaptırdı sadece ben resim çıktısı götürmüştüm onu beraber yaptık Atatürk'ün kazandırdığı hak ve hürriyetlerle ilgili...
Bunun dışında yeni hikaye kitabımız geldi yarısını okuyup bıraktık yemek saati geldi sonrasında uyku zaten :))
Oğluş düzelmişti sadece yatarken çok hafif öksürüğü vardı bugünde veririz ilaçlarını tamamen geçsin diye...
Önceki akşam ısladığım nohutu pişirdim dün yanına pilav salata ve ayran la geçirdik akşam yemeğini... Umarım bu akşama da kalır yemek :)))
evet canım.çok rahat ..hele ki istanbul nereee..düzce neree..burda günah erkekle kadının yan yana oturması..haram..öyle bir zihniyetten dolayı böyle faydalı bir olay gelişmiş..nimetlerinden faydalanıyoruz biz de burada.hayalimdeki toplu taşıma aracı ne güzel,sen birde burdakileri görsen nereye düştüm ben dersin
Fadimeciğim şimdi sen yazınca aklıma geldi bende 15 tatilde izindeyken kendime tahlil yaptırdım demirim çok düşük çıktı,dr. demir hapı yazdı 3 aylık hergün içicem bitince gel yine yazıcam dedi.Bende işe geldikten sonra bir uyku bastırıyo şöyle 20 dk.uyusam normale dönücem ama olmuyor tabi ölüyorum ama gözlerim kapanıyo acaba şeker mi var diye düşünmüştüm demekki demir eksikliği uyku yapıyomuş.Sinir stres yaptığını biliyodumda bak şimdi uyku modumun nedeninide buldum...Sizede ilaç verdimi dr.bana ferro verdi ama uzun süre kullanıcam anlaşılan...
söyledim akşam..o da şaşırdı..aklımıza neden gelmedi böyle bir şey gibisinden..ama çaktırmadı..itiraz etmedi..Teşekkür ederim canım Allahım hayırlısı nasip eder inşallah böyle dua ediyorum...
Yok canım senin bahaneye ihtiyacın yok ki,
arabayı alan çocukları sabah okullarına dağıtsın akşam alsın de
ve bırak kendi karar versin yani :))))))
Evet canım öksürük daha geç geçiyor ama şu bal karabiber karışımız baya iyi geldi bize
aşıda iyi oluyordu aslında ama geç kaldık bu sene...
Evet canım, amin inşallah iyi bir iş bulur.cnm iş konusu çok can sıkıcı bir durum bizimde başımızdan yakın zamanda geçti ama inşallhah hayırlısıyla iyi bir iş bulur bugünlerde geçer:))
Valla çok iyi geldi.aminnn canım teşekkür ederim...
ne güzel olmuş hafta içinde sinema keyfii ohhh
Kalmıştır canım, ben öyle nohut yaptım mı 2 gün de bile bitiremiyoz, çocuklar yemiyo gerçi de, yedireceğim artık, demir kırmızı ette ve kuru baklagillerde bulunurmuş.Günaydın kızlar
Evet yaa çok güldük, iyi oldu.ben gitmem dediğim filme gittim ama çok güldüm banada iyi geldi yani,iyi yapmışsınız sizde gitmekle..
Evet canım sağol.evet kıskançtır..belli etmemeye çalışır genelde
Evet canım bize de ferro verdi, doktor 3 kutu demişti, ama eczaneden 1 kutu verdiler, o kısmı anlamadım, sonradan aklıma geldi, o anda sormadım da?Fadimeciğim şimdi sen yazınca aklıma geldi bende 15 tatilde izindeyken kendime tahlil yaptırdım demirim çok düşük çıktı,dr. demir hapı yazdı 3 aylık hergün içicem bitince gel yine yazıcam dedi.Bende işe geldikten sonra bir uyku bastırıyo şöyle 20 dk.uyusam normale dönücem ama olmuyor tabi ölüyorum ama gözlerim kapanıyo acaba şeker mi var diye düşünmüştüm demekki demir eksikliği uyku yapıyomuş.Sinir stres yaptığını biliyodumda bak şimdi uyku modumun nedeninide buldum...Sizede ilaç verdimi dr.bana ferro verdi ama uzun süre kullanıcam anlaşılan...
O da enterasanmış canım ya, ne düşüncesizlik ama, yazık yaşlılara da, kadınlara saygı var, yaşlılara yok:26::26:canım hatırlıyorum..eşin iş buldu demek ki..aklımda ama soramadım bir türlü..bulamadıysa hatırlatmak istemedim sana çünküü.
aynı hayat bilgisi bizde de vardı.çalışma kitabı sayfa 91-92 ..hak ve özgürlükler..çocuk hakları nelerdir..sizce neler olmalı..
1 sayfa full fotokopi vardı.
bir de matematik kitabından tablo oluşturma ile ilgili 4 sayfa test.
evet canım.çok rahat ..hele ki istanbul nereee..düzce neree..burda günah erkekle kadının yan yana oturması..haram..öyle bir zihniyetten dolayı böyle faydalı bir olay gelişmiş..nimetlerinden faydalanıyoruz biz de burada.
yanlız bir problem var ki küçük çocuklarını oturtuyorlar..yaşlı bir kadın ya da erkek geldiğinde kaldırıp kucaklarına almıyorlar ..el kadar bebeler oturuyor.yaşlı başlı insanlar ayakta.söylediklerinde kavga çıkıyormuş..sana ne ..oturur diyorlarmış..
ben de denk geldim bir kaç kez ama söyledim.."kucağınıza alır mısınız ? " biraz da stresli söyleyince aldılar hep...söylemesen gel otur demezler..2 yaşındaki çocuk oturur sen ayakta gidersin.:26::26::26::26:
Evet canım c vitamini yetersizse, demir emilimini yapamazmış vücut, ben de sık sık portakal suyu da içireyim bakalım.bak sen de hafta sonları geç kalkıyordun..belki demir yüzünden canımcım....
kullan..faydasını görürsün inşallah..bol meyve ye..mercimek...mercimek yemeğine limon sık..demiri c vitamini bağlıyor çünkü.
yada yemekten hemen sonra portakal ye..yada yemek yanında portakal suyu iç.
söyledim akşam..o da şaşırdı..aklımıza neden gelmedi böyle bir şey gibisinden..ama çaktırmadı..itiraz etmedi..
bakalım bakalım...bu yaza öğretsin..ehliyet de alayım..
canım bize de doktor 3 kutu demişti, ama eczane 1 kutu vermiş, şimdi aradım eczaneyi, 3 kutu yazsa da devlet ilk defa kullanacaklara 1 kutu verir, diğerini ödemez dedi, sen nasıl aldın canım? Öbür ay sağlık ocağına gidip yazdırabilirsin dedi.Fadimeciğim şimdi sen yazınca aklıma geldi bende 15 tatilde izindeyken kendime tahlil yaptırdım demirim çok düşük çıktı,dr. demir hapı yazdı 3 aylık hergün içicem bitince gel yine yazıcam dedi.Bende işe geldikten sonra bir uyku bastırıyo şöyle 20 dk.uyusam normale dönücem ama olmuyor tabi ölüyorum ama gözlerim kapanıyo acaba şeker mi var diye düşünmüştüm demekki demir eksikliği uyku yapıyomuş.Sinir stres yaptığını biliyodumda bak şimdi uyku modumun nedeninide buldum...Sizede ilaç verdimi dr.bana ferro verdi ama uzun süre kullanıcam anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?