• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar,
sabah kızım ve kendim doktora gittik, benim rutin kontrol, kızım da biliyosunuz zaten, sürekli uyuyor dedim, fırsat bulsam ben de uyucam diyor doktor:27::27: neyse işte bütün olması gereken tahliller yapılacak, hayırlısı olsun, en azından içi rahat edecek.
ufaklık da annenannede, öyle işte.

günaydın kızlar,
sabah kızım ve kendim doktora gittik, benim rutin kontrol, kızım da biliyosunuz zaten, sürekli uyuyor dedim, fırsat bulsam ben de uyucam diyor doktor:27::27: neyse işte bütün olması gereken tahliller yapılacak, hayırlısı olsun, en azından içi rahat edecek.

Günaydın cnm,geçmiş olsun ben orayı kaçırmışım kızın sürekli uyuduğunu bilmiyodum,tahliller iyi olmuş dediğin gibi için rahat eder.Benimkide arada bacaklarım ağrıyo diyor baktım netten büyüme ağrıları 3-12 yaş arası olurmuş ama her ağrı büyüme ağrısı olmayabilir yazıyo bende onu takibe alıcam şimdi.Haftasonuda kendi dr um var smer zamanım geldi birde muayene rütun,kaç senedir gidiyorum alışamadım şu jinekolojik muayenelere aşırı kasıyorum kendimi...

Günaydın kızlar

Nasılsınız görüşmeyeli herkesler iyidir inşallah...

3 günde bitti yine döndüm kürkçü dükkanına...

Masamın hali içler acısı ama azmettim bitecek bu işler, artık rutin işler kalmalı sadece bunun için uğraşacağım gerekirse eve iş götüreceğim eski günlerdeki gibi masamın bu hali içimi daraltıyor çünkü...

Hafta sonu ders kitabından ödev vardı ama ben yaptırmadım hatırlamıyorum şimdi babası yaptırmıştı. Bir önceki günden kalan Ayşegül metninin yazımını tamamladık ve hikaye haritasını yaptık..

Cuma akşamı eve gider gitmez hemen oğluşu ve eşyalarımız alıp çıktık eşimi bile beklemedim :))))

Ananeye gittik bütün kızlar orda çok keyifliydi annem birsürü hazırlık yapmış çok eğlendik güzel geçti, oğluşun doğum günü pastasını kestik oynadık zıpladık, küçük teyzemiz zaten anaokul öğretmeni o palyaço kostümü giymişti :)))

Çocukları eğlendirdi çok güzel oldu bir sürü resim çektik diğer kardeşim yeni makine almıştı onunla ama hepsi gitti meğer resimlerin kayıt ayarları yapılmamış nasıl oluyorsa artık bi benim telle çektiğim pasta resmimiz kaldı :))))))))))))) Çocuklar o kadarda poz vermişlerdi yani :)))

Ananeden cumartesi sabah döndük oğlum biraz öksürmeye başladı hemen şurup filan verdim, eşimle birlikte temizlik yaptık, yemekleri yaptım ve oğluşun ödevlerinide bitirdik akşam olduğunda pert durumdaydık ailece :))))))) dışarı çıkacaktık ama halimiz kalmamıştı yani :)))

Pazar günü oğlum baya kötü oldu ateş yok ama burun akıntısı boğaz ağrısı ve çok kötü bir şekilde öksürük vardı. İlaçlarla birlijkte takviyelere başladık, ballı ıhlamur, karabiber bal karışımı, taze meyve suları, tavuk çorba vs. vs.

Oğluşu dedesine bırakıp biz eşimle çıktık pazar günü akşama kadar AVM gezdik aklım evdeydi aslında ama neticede bende evde olsam yapılacak pek bir şey yoktu iyi geldi baş başa vakit geçirmek eşimle...

Dün oğluş yine çok kötüydü hastaneye götürdüm ve yeni ilaçlar verdi doktor antibiyotik verdim kullanmaya başladık hemen, bütün gün yattı oğluş tv karşısında hastaydı ama keyfi yerindeydi yani :)))))

Ama akşam üstü daraldım ben yakınımızda bir AVM var nasılsa kapalı alan arabayla gidecek soğukta kalmayacak diye çıkardım oğluşla gidip gezdik bir kaç saat alışveriş yaptık iyide geldi aslında ilaçlar etkisini gösterdi öksürük azaldı hatta bu sabah daha iyiymiş öksürüğü ama yemek yememiş.

Babamız öğlen okula uğrayıp bir şeyler yemesini sağlayacak birde ilaçlarını verecek...

Dün akşam velilerden birini aradım Türkçe ve Hayat bilgisinden ödevleri varmış 9 dan 10 a kadar onları yaptık.

Bugün aslında okula göndermeyecektim ama belki bölmelere geçerse diye gönderdim geri kalmasın çocuk istedim bakalım bir an evvel eve dönse benimde içim rahat edecek...

İlk günler zor tabi ama sen tecrübelisin bu konuda zamanla dahada iyi olacak,tabiki evde olmaktansa kreşin faydaları tartışılmaz..
zamanla alışacak inşallah..
haklısın abisinden aşılıyım..abi bizi kreşte çok zorladı..bıkmadan, usanmadan,yılmadan ..her gün kıyamet kopuyordu.
Anladım canım, çok tersmiş gerçekten, neyse en azından bahar geliyor, kış başında olsa ne yapacaktın?
İyi bakalım anlaşman hayırlı uğurlu olsun inşallah, bunda bir pürüz çıkmadan gönül rahatlığıyla işine gelirsin canım.

evet canım çook ters...kış olsa mecbur bakıcı bulurdum sanırım canım..zaten biraz da kış korkusu yüzünden idare ettim kadını ben..kışın bakıcı bulmak daha zor .kreş desen kar kış ..taşımamızın imkanı yok..

şimdi yaz gelsin bu bakıcı kadın baksın bakalım..seneye ediz i emir in okulundaki anasınıfına kayıt ettirebilirsem abi kardeş yarım gün bakılır..sonra okul olur..ama alırlar mı bilmiyorum..2011 li olunca ...inşallah alırlar da yarım gün bakıcı ile kalırlar..sonrası rahatlık olur..emir in sınıfı ile ana sınıfı yan yana..emir i akşam beklerken görüyorum giriş çıkışları..
eşim eğer o şekilde kabul etmezlerse yine çilimli deki anaokuluna götürürüsün diyor..çok kar yağdığı zaman falan ben sizi götürürüm diyor..bakalım zaman ne gösterecek..

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

canım bakalım ne çıkacak tahlil sonucçları sen kansızlık olduğunu düşünüyordun demi canım..

Günaydın kızlar

Masamın hali içler acısı ama azmettim bitecek bu işler, artık rutin işler kalmalı sadece bunun için uğraşacağım gerekirse eve iş götüreceğim eski günlerdeki gibi masamın bu hali içimi daraltıyor çünkü...

Hafta sonu ders kitabından ödev vardı ama ben yaptırmadım hatırlamıyorum şimdi babası yaptırmıştı. Bir önceki günden kalan Ayşegül metninin yazımını tamamladık ve hikaye haritasını yaptık..

Cuma akşamı eve gider gitmez hemen oğluşu ve eşyalarımız alıp çıktık eşimi bile beklemedim :))))

Ananeye gittik bütün kızlar orda çok keyifliydi annem birsürü hazırlık yapmış çok eğlendik güzel geçti, oğluşun doğum günü pastasını kestik oynadık zıpladık, küçük teyzemiz zaten anaokul öğretmeni o palyaço kostümü giymişti :)))

Çocukları eğlendirdi çok güzel oldu bir sürü resim çektik diğer kardeşim yeni makine almıştı onunla ama hepsi gitti meğer resimlerin kayıt ayarları yapılmamış nasıl oluyorsa artık bi benim telle çektiğim pasta resmimiz kaldı :))))))))))))) Çocuklar o kadarda poz vermişlerdi yani :)))

Ananeden cumartesi sabah döndük oğlum biraz öksürmeye başladı hemen şurup filan verdim, eşimle birlikte temizlik yaptık, yemekleri yaptım ve oğluşun ödevlerinide bitirdik akşam olduğunda pert durumdaydık ailece :))))))) dışarı çıkacaktık ama halimiz kalmamıştı yani :)))

Pazar günü oğlum baya kötü oldu ateş yok ama burun akıntısı boğaz ağrısı ve çok kötü bir şekilde öksürük vardı. İlaçlarla birlijkte takviyelere başladık, ballı ıhlamur, karabiber bal karışımı, taze meyve suları, tavuk çorba vs. vs.

Oğluşu dedesine bırakıp biz eşimle çıktık pazar günü akşama kadar AVM gezdik aklım evdeydi aslında ama neticede bende evde olsam yapılacak pek bir şey yoktu iyi geldi baş başa vakit geçirmek eşimle...

Dün oğluş yine çok kötüydü hastaneye götürdüm ve yeni ilaçlar verdi doktor antibiyotik verdim kullanmaya başladık hemen, bütün gün yattı oğluş tv karşısında hastaydı ama keyfi yerindeydi yani :)))))

Ama akşam üstü daraldım ben yakınımızda bir AVM var nasılsa kapalı alan arabayla gidecek soğukta kalmayacak diye çıkardım oğluşla gidip gezdik bir kaç saat alışveriş yaptık iyide geldi aslında ilaçlar etkisini gösterdi öksürük azaldı hatta bu sabah daha iyiymiş öksürüğü ama yemek yememiş.

Babamız öğlen okula uğrayıp bir şeyler yemesini sağlayacak birde ilaçlarını verecek...

Dün akşam velilerden birini aradım Türkçe ve Hayat bilgisinden ödevleri varmış 9 dan 10 a kadar onları yaptık.

Bugün aslında okula göndermeyecektim ama belki bölmelere geçerse diye gönderdim geri kalmasın çocuk istedim bakalım bir an evvel eve dönse benimde içim rahat edecek...
zeliş oğluşuna geçmiş olsun..iyi olacak çabuk inşallah..okula gitmiş baksana..
bizim çocuklar da çarplamarda hala..hızla devam ediyor..
öğretmen sınıfta 2 kişiyi kaldırıp düello yaptırıyormuş..
4*8 =? diyormuş en hızlı cevap verene tebrik kartı var..ama tek çarpma işlemi sormuyormuş..bir kaç tane..bizim emir hepsini geçmiş hız konusunda..

bölmelere geçmeleri de yakındır..çarpmalar iyice pekiştimi işleri kolay

üzüldüm resimlerinizin kayıt edilmemesine..o kadar pozlar da verilmiş:53::53::53:

neyse sağlık olsun..bugrer king deki doğum gününüz ne zaman zeliş

merhabalar kızlar..
dün bölmelerle ilgili fotokopi birde okuma metni ve soruları vardı..

Günaydın kızlar,bu haftasonu hiçbir yere çıkmadım,dinlendimmi hayır,kısacası hiçbir şey anlamadan geçti.Cumartesi misafirim vardı onlar akşam kapıdan ben bacadan bir kuaföre attım sadece kendimi boya için sonrasında pazar ben evde yemek,ütü ve oğlanın dersi derken geçti.Kasvetli bir gündü zaten neyseki kışın son ayını yaşıyoruz sizler nasılsınız nasıl geçti haftasonunuz?

Zelişcim gözümüz yok ama ne izni bu böyle ya:34::34:kızlar yanımdaki kızı işten çıkardılar demiştim ya onun işleride bana kaldı çok mutsuzum.Muhasebeye bakıyodu kız şimdi faturaları ben kesip ödemeleri ben takip edeceğim birde tekim burda acil bişey olsa yerime bakıcak kimsede yok bende ne güzel ara ara izin alıp işlerimi hallediyodum yanımda kız vardı çünkü şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek..

Dilekcim bakıcı bulmana çok sevindim okuyunca ben burdan ohh dedimki seni düşünemiyorum çok mutlu olmuşsundur,hayırlısı olsun arkadaşım..

Offf hafta sonu çok yorucu olmuş canım senin için neyse bu hafta sonu daha sakin olacak şekilde ayarlayıp dinlenirsin inşallah...

İzin konusu pek sıkıntı olmuyor canım işim varsa gelmeyebiliyorum :)

Çünkü haftada 3 günde gelsem 5 günde de gelsem benim işim yine benim yani birde dışardan da kontrol etme şansım var. Maillerime ulaşabiliyorum dışardan, yardımcım da var onu da uzaktan yönlendirebiliyorum. Bazı işler için sekreter arkadaştan da yardım alabiliyorum ama yine de çok sık olmamasına özen gösteriyorum...

Tabi yıllık izinlerimi bir kerede kullanmıyorum nerdeyse üçe bölünce oda etkili oluyor :)))

günaydın kızlar. iyi haftalar..
geçen hafta bölmelere geçmişlerdi.
2 sayfa bölmeler vardı onları yaptık..

Hımmm bölmelere geçmişsiniz

Nasıl başladınız canım nasıl anlatmış öğretmen

çarpmanın tersi olarak mı öğretiyorlar ki?

günaydın kızlarrr,
Herkesler iyidir umarım.
Dün sadece evin yakınında bulunan masal parkına gittik, o da zaten git-gel-gez 2 saati buldu, yürüyerek gittik bir de, çok yorulduk. Kızım Recep İvedik istiyordu ama full çekiyormuş sinemalar, yer yoktu gidemedik.
Ufaklığın 2 sayfa fotokopisi vardı, onları da cuma-cumartes, tamamladık.
Temizlik-yemek-çamaşır derken geçti gitti böylece hafta sonumuz.

Masal parkına gitmiş kadar olduk nerdeyse baya güzel bir yere benziyor face de arkadaşlar var ekliyorlar resimleri, eğlenmişsinizdir sizde...

Bizim buraya da yapmışlar benzerini ama küçükmüş bakalım yaz gelsin de bizde gideriz belkim...

Günaydın kızlar,

Bu haftasonu çok yoğun geçti. İki akşam da misafir ağırladım. Cumartesi akşamı kızkardeşimle eşi geldi. Muhabbet falan güzeldi. Kardeşim sağolsun bana çok yardımcıdır gelince. Çayı falan o hazırladı, servisi yaptı, rahattım ben de.

Pazar günü temizlik, yemek, çamaşır derken ve henüz işlerimi tam bitirememişken pat diye eşimin bi arkadaşı eşi ve çocuklarıyla geldiler. Kadını da bir defa görmüştüm. Muhabbetim de yok yani. Gerildim biraz hiçbir hazırlığım da yoktu çünkü yemek olarak. Eşim gitti hemen tatlı aldı, öyle hallettik.

Ama ben şöyle pat diye gelen misafiri hiç sevmiyorum. Ya birkaç saat önceden, hatta bir gün önceden haber versen ölür müsün..

Ders olarak da hayat bilgisi ve matematikten 4 er sayfa ödev vardı. Onları yaptık. Bu sabah da ananneye giderken hikaye kitabı verdim eline akşam gelince anlatacaksın dedim, bakalım, okur inşallah.

Zeliş gerçekten ya, sen haftanın 4 günü çalışmaya başladn artık, ne güzel..:1:

Haribu klasik işveren tavrı işte. Az eleman çok iş. Benim sana tavsiyem iş yavaşlatma ve işlerin yetişmediğini belli etmen. Yoksa temelli o işler sana kalır. Doğum yapan arkadaşın dönmeyecek mi işe?

Evet onca yorgunluğun üstüne habersiz gelen misafir tuz biber olmuş canım yaaa.

Allah kolaylıklar versin 2 çocuk, iş yoğun, birde evde yoğunluk oldu mu zor gerçekten... İyi idare ediyorsun gerçekten...

Bu arada bizde ufaktan karar verdik gibi 2. çocuk konusunda :21::21::21::21::21:

Bakalım ben neler yapacağım nasıl kafayı yicem görücez Allah nasip ederse :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

biz de geçemedik canım bölmeye, bölmeden önce çarpmayı çok iyi kavramaları gerekiyor, bizim öğretmen bu sene 6 lara kadar öğreneceksiniz, kalanı haftaya demiş. Biz de 4-5 lere kadar ezberledik gibi ama çok iyi değil, bol bol tekrar ettirmek laızm, unutuyor.

Çarpmalarda bizde aynı durumdayız canım...

oy kızlar merhaba..çok yorgunum bugün
hava yağmurlu.
emir i üst komşuya bıraktım sabah..erken kalktım. kakaolu kek çırptım.sıcak sıcak..onu bıraktım üst komşuya..emir onda dururken arada atıştırmalık olsun.1 poşet de portakal ve elma..yine darda kalmasın soysun versin..
ediz le düştük yollara.önce işe geldik.yarım saat sonra çıktık.şemsiye bi elimde kucağımda ediz..bıraktım..tabi ağladı yine ama daha az sanki.
ordan geldim.paçalarım ıslanmış.kuruması uzun sürdü.üşüdüm ..hatta daha tam ısınamadım desem doğru olur.yarın daha tedbirli olacağım.yedek çorap getireceğim..tozluk giyeceğim pantolonun içine..nemlenirse onu çıkarırım .ıslak kalmam.
1 saat sonra ediz i almaya çıkarım..yine kucakta mı gelir yürür mü bilemem.yağmur az olursa yürür.
yorgunum kızlarrr..

emir hafta sonu hafif nezle geçirdi.çok üstüne düşmedim.fotokopilerini yaptı.test çözdürmedim.yorgundu zaten.
dün ablama gittik bolu ya..
yol yağışlıydı.korkarak gittik.tünelden geçiyoruz hep..ama tünel çıkışlarında malesef kazalar kaçınılmaz.dün 2 kaza gördük..
bir danesi yeni olmuştu.kamyon önüne arabayı katmış gitmiş.ama çabuk fren yapmış.yaralı yok.
diğer kaza yerinden cenaze arabası hareket ediyordu..ölümlü kaza olmuş..
Allah yollardakileri korusun..

Öncelikle emire geçmiş olsun canım, zor zamanlar bunlar ama geçecek elbet, çok yoruluyorsun gerçekten...

Çok düşüncelisin ya gerçekten komşuna destek olmuşsun ne güzel...

Kış oldu mu kazalar eksik olmuyor bende çok korkarım özellikle arabanın arabayla çarpışması veya başka türlü kazalar değil de insana çarpmak bunlar beni çok korkutuyor, Geçen akşam eşimin kullandığı arabanın önüne 4-5 yaşlarında bir çocuk resmen atladı ödün koptu benim başıma gelse ne olurdum düşünemiyorum bile...

BONCUK canım bu akşam emir in öğretmeni bakıcı bayanla bizi tanıştıracak..öğretmenimizin odasında buluşacağız inşallah..haziran ayından itibaren.inşallah.

Hadi bakalım hayırlısı inşallah anlaşırsınız...

canım ihtimal şöyle oluyor eğer otobüsü kaçırırsam bırakır..ama ikimizin iş yeri tam ters istikamette.
evden benim işim 22 km falan..git gel 45 km..beni bıraktıktan sonra kendi işine gidişi de 20 km falan..yani eğer beni işime bırakırsa 60 km yol gitmesi lazım..gerek yok..
işte böyle.
ödevlerimizi babamız kontrol etti.
ben de resim ödevine yardım ettim..
akşam öğretmenin bakıcısıyla konuştuk..haziran için..anlaştık sayılır..bakalım.ikizleri varmış 11 yaşında kız.yeni bebek düşünüyorlarmış..daha olmamış ama..
sizin için sorun olur mu soruyor..eğer sen rahatsız bir hamilelik geçirmezsen ve senin için bir sorun yoksa benim için de yok dedim..

Bakıcı konusuna sevindim inşallah çooook iyi olur canım, anlaşırsınız ve ihtiyaç olduğu sürece devam edersiniz.

Dilek'ciğim neden arabayı eşin alıyor sen hem kadınsın hem de çocuklasın evdeki sorumluluklar ayrı, senin yükün daha ağır eşin bir şekilde otobüsle filan gidip arabayı size bıraksa bu şekilde de senin işini baya kolaylaştırmış olmaz mı?

evet.hava bugün de yağıyor..yine de gittik ..ama az kaldı bahar iyice geldi sayılır.
oğluş ağladı bugün yine ama ..daha bi alıştı .kendine güveni geldi.onu farkettim..bir birey olarak kendini ortaya daha çok koymaya başladı

oooo süper olmuş bak etkilerini hissetmeye başlamışsınız bile canım, hayırlı olsun tekrardan...

günaydın kızlar,

Çok geçmiş olsun canım, Hayırlısıyla çıksın bakalım sonuçlar iyi yapmışsın en azında için rahat eder yani...

Günaydın cnm,geçmiş olsun ben orayı kaçırmışım kızın sürekli uyuduğunu bilmiyodum,tahliller iyi olmuş dediğin gibi için rahat eder.Benimkide arada bacaklarım ağrıyo diyor baktım netten büyüme ağrıları 3-12 yaş arası olurmuş ama her ağrı büyüme ağrısı olmayabilir yazıyo bende onu takibe alıcam şimdi.Haftasonuda kendi dr um var smer zamanım geldi birde muayene rütun,kaç senedir gidiyorum alışamadım şu jinekolojik muayenelere aşırı kasıyorum kendimi...

Benim oğlanda arada söylüyor bacaklarım ağrıyor diye hatta ben doktorumuza söylemişti oda demişti büyüme çağında çok normal diye bende.. Birde bizim boyumuz hızlı uzuyor gibi geliyor bana bilemiyorum ama ondan da olabilir. Şuan 125 cm. Dün ölçtük. Biz de herhangi bir takip yapmadık...

Sen ne kontrolüne gidiyorsun canım, bizim rutin kan testleri ile akciğer resimleri yıllık çekiliyor ayrıca göz ve kulak kontrolleri ile fiziksel muayenelerde yapılıyor şirkette bunun dışında ben hasta olmazsa gitmiyorum doktora yaaa :)))))))

Ama geçen bir hemşire arkadaşı ziyaret ettim bu yeme krizlerimi anlattım hormon testi birde şekee baktır dedi önümüzdeki ay yaptıracağım kızmetse...

haklısın abisinden aşılıyım..abi bizi kreşte çok zorladı..bıkmadan, usanmadan,yılmadan ..her gün kıyamet kopuyordu.

evet canım çook ters...kış olsa mecbur bakıcı bulurdum sanırım canım..zaten biraz da kış korkusu yüzünden idare ettim kadını ben..kışın bakıcı bulmak daha zor .kreş desen kar kış ..taşımamızın imkanı yok..

şimdi yaz gelsin bu bakıcı kadın baksın bakalım..seneye ediz i emir in okulundaki anasınıfına kayıt ettirebilirsem abi kardeş yarım gün bakılır..sonra okul olur..ama alırlar mı bilmiyorum..2011 li olunca ...inşallah alırlar da yarım gün bakıcı ile kalırlar..sonrası rahatlık olur..emir in sınıfı ile ana sınıfı yan yana..emir i akşam beklerken görüyorum giriş çıkışları..
eşim eğer o şekilde kabul etmezlerse yine çilimli deki anaokuluna götürürüsün diyor..çok kar yağdığı zaman falan ben sizi götürürüm diyor..bakalım zaman ne gösterecek..

Aslında özel okullar 3 yaşında almaya başlıyor ama devlet alır mı acaba?

İnşallah alırda rahat edersin canım abi kardeş giderler birlikte, tek seferde...

Birde yeni bakıcıyla nasıl anlaştınız maaş konusunda?

4*8 =? diyormuş en hızlı cevap verene tebrik kartı var..ama tek çarpma işlemi sormuyormuş..bir kaç tane..bizim emir hepsini geçmiş hız konusunda..

üzüldüm resimlerinizin kayıt edilmemesine..o kadar pozlar da verilmiş:53::53::53:

Teşekkür ederim canım, bugün aklım oğluşda ama birazdan babası gidecek yanına bakalım nasıl olmuş, kendi istiyor gitmeyi birde folklör de varya şimdi geri de kalmasın aslında iyi oldu gittiği ama içim rahat değil ki...

Bölmelere bizde geçmedik, çarpmaları nasıl çalıştırıyor öğretmen bilmiyorum ama sizinkinin yöntemi baya güzelmiş... Emire de bravo :nazar::nazar::nazar::nazar:

Doğum günü partimiz bu haftasonu canım, havalarda birden soğudu bakalım nasıl olacak...

günaydın kızlar,
Geçmiş olsun canım. Ara sıra böyle rutin kontroller iyi oluyor, inşallah birşey çıkmaz.

Benim kız da ara ara der hep bacaklarım ağrıyor diye. Geçen yıl çocuk dr. göstermiştim hatta dr gerek yok demesine rağmen ben romatizma, kolestol
v.b. kan testlerini de yaptırmıştım birşey çıkmamıştı. Çocuk dru ortopediye götürülecek bir durum yok demişti. O yüzden şimdi de ağrıdığını söylüyor
bazen ama ben umursamıyorum:44:

Günaydın kızlar

Çok geçmiş olsun canım. İyileşir bir an önce inşallah.
Ya şu havalar mahvetti çocukları. Bir sıcak, bir soğuk.
Doğum günü kutlaması erken başlamış, hayırlı olsun, kutlu olsun şimdiden.

Sonrası da iyi olur inşallah canım. İnsan sıkıştığı zamanlarda Allah mutlaka bir çıkış kapısı gösteriyor.Kreş gelişimi için çok daha iyi olacak, baksana daha şimdiden farketmişsin değişiklikleri. Çok daha iyi olacak herşey..

merhabalar kızlar..

Siz de bölmelere geçmişsiniz canım. Biz henüz geçmedik. Bu gün çarpmalardan sınav yapacağım demiş öğretmen, sanırım sınıfın durumuna bakıp öyle bölmelere geçecek.

Sağol canım, büyük kızım uyuyor işte, bugün 3 te çıkacak işte sonuçlar. Bacak ağrısı da çoğunlukla oluyor canım, sizinki de öyledir. Smer benim de yapılacak aslında da, işte hiç gidesim yok dediğin gibi, sevmiyorum yanii.

Günaydın kızlar

Offff of canım maşallah ne yazmışın, okurken ben yoruldum, ne tempolu bir hafta sonu, ama ne güzel eğlenmişiniz, bol kızkardeşin faydası bu işte:52::52: Oğluna da çokk geçmiş olsun, zayıf mı senin oğlan, sankim çok sık hasta oluyor, bir de zayıf oldular mı, narin oluyolar. Benim kız maşallah tombuş, çok fazla hasta olmaz çok şükür:nazar::nazar::nazar: diyeyim de nazar değmesin, ama dün biz de gitmedik okula.
İşlerini de toparlarsın canım, sen ne güzel işin olunca izin alabiliyosunya, böyle imreniyorum, biz maalesef senede 10 gün sadece:ssz::ssz::ssz:
Neyse buna da şükür işimiz var en azından.
Bu ara da eşim de işten ayrılmış dün kızlarrr, Allah yardımcımız olsun, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulur.

İnşallah olur canım, şimdiden sor sen, öğrenirsin, bellidir ne de olsun.

canım bakalım ne çıkacak tahlil sonucçları sen kansızlık olduğunu düşünüyordun demi canım..
Evet canım, bütün tahliller yapılacaki kansızlık, guatr, B12, 3 tüp kan verdik.

Maşallah hızlı oğluşuna, Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizimkilerin başına.

merhabalar kızlar..
Selam canım,
biz daha geçmedik bölmelere, nasıl kolay anlayabiliyor mu canım?

Geçmiş olsun canım. Ara sıra böyle rutin kontroller iyi oluyor, inşallah birşey çıkmaz.
Benim kız da ara ara der hep bacaklarım ağrıyor diye. Geçen yıl çocuk dr. göstermiştim hatta dr gerek yok demesine rağmen ben romatizma, kolestol
v.b. kan testlerini de yaptırmıştım birşey çıkmamıştı. Çocuk dru ortopediye götürülecek bir durum yok demişti. O yüzden şimdi de ağrıdığını söylüyor
bazen ama ben umursamıyorum:44:
Çok geçmiş olsun canım. İyileşir bir an önce inşallah.
Ya şu havalar mahvetti çocukları. Bir sıcak, bir soğuk.
Doğum günü kutlaması erken başlamış, hayırlı olsun, kutlu olsun şimdiden.
Sonrası da iyi olur inşallah canım. İnsan sıkıştığı zamanlarda Allah mutlaka bir çıkış kapısı gösteriyor.Kreş gelişimi için çok daha iyi olacak, baksana daha şimdiden farketmişsin değişiklikleri. Çok daha iyi olacak herşey..
Siz de bölmelere geçmişsiniz canım. Biz henüz geçmedik. Bu gün çarpmalardan sınav yapacağım demiş öğretmen, sanırım sınıfın durumuna bakıp öyle bölmelere geçecek.
Sağol canım, aklımdaydı hep, iyi oldu biran önce yaptırdığım.
Kızına da başarılar canım, inşallah güzel geçer. Bölmelere biz de geçmedik canım, bizim öğretmen bütün konuları üstüne basa basa işliyor, iyi de oluyor ama memnunuz yani.

fadimecim.eşin inşallah daha iyi bir iş bulur..üzülmeyin...her işte bir hayır vardır.

tahlil sonuçlarınız ne zaman çıkıyor .bugün mü.

zeliş haklısın araba bizde olsa daha iyi aslında..ama benim ehliyetim yok..bu zamana kadar hep karşı çıktı eşim ..yıllardır söylerim ehliyet almak istiyorum diye..araba aldık 4 yıl önce ilk ..zaten o da yeni almıştı ehliyetini ..kendi öğrendi ..ama bana öğretmedi..sanırım çok kıskanç..öyle görünüyor...çekemiyor inanın ki beni..çekemeyen anten taksın demii.

:27::27::27::27::27:

yavaş yavaş öğretirim demeye başladı ama 6 aydır tık yok..kendi iş yeri çok uzak ama araç var bulunduğu köye

mesela cuma günü aradı işlerim uzadı dedi.düzce merkezden sizi alamayacağım dedi..biz edizle çilimliden binince yarım saatte düzce merkezdeyiz..ordan da belediye otobüsü beklersek emir okuldan çıkıyor .yetişemiyoruz..o yüzden emre alır bizi..ama gelemiycem dedi..biz indiğimiz yerden taksiye bindik okula gittik ediz le.
dün de aynısını yaptı.yine taksiyle gittik.sanırsınız ki çok zenginiz..
zeliş iyi hatırlattın..araba bana lazım.:51::51::51::51::51:

canım bakıcı bana 600 e bakarım dedi.ben 650 dedim..tamam dedi...

boncuk hoş geldin.

Fadimeciğim üzülme , inşallah daha iyi bir iş bulur eşin hayırlısıyla.

Zelişşş ben senin 2. bebişe karar verdik dediğini atlamışım canım. Çok sevindim arkadaşım. Tabiki zorlukları var ama emin ol bi bakışı, bi gülüşü hele o kokusu herşeye değiyor. İnşallah bir de tatlı bir kızın olur.:emir_bebek:

Hoşbulduk Dilekcim. Bence de Zeliş haklı. Araba senin işini çok kolaylaştırır.
Bakıcı ilk günden anlamıştır senin gönlünün ne kadar büyük olduğunu. İnşallah memnun kalırsın.
Senin evin de mi yoksa kendi evinde mi bakacak, ne konuştunuz? Sende bakacaksa yemeği de söyleseydin yapsın.

Zelişşş ben senin 2. bebişe karar verdik dediğini atlamışım canım. Çok sevindim arkadaşım. Tabiki zorlukları var ama emin ol bi bakışı, bi gülüşü hele o kokusu herşeye değiyor. İnşallah bir de tatlı bir kızın olur.:emir_bebek:

Bakıcı ilk günden anlamıştır senin gönlünün ne kadar büyük olduğunu. İnşallah memnun kalırsın.
Senin evin de mi yoksa kendi evinde mi bakacak, ne konuştunuz? Sende bakacaksa yemeği de söyleseydin yapsın.

canım benim ,
kendi evinde bakacak..
yalnız eski bakıcı gittiğinden beri evimde daha rahatım..sabah dağınık bırakıp çıkabiliyorum artık..ütüm bozuldu pazar gecesi..ütü yaparken..ütülük giyimleri bir kenara koydum katlayıp..orda duruyorlar..bakıcı gelecek olsaydı onları orda bırakamazdım..bunun gibi ayrıntılar .daha rahatım.
bloğumda yazmıştım alıntılıyorum.okuyun lütfen..

"Dün akşam Emir'in rehber öğretmeninin odasında onun bakıcısıyla görüştük. Hazirandan itibaren bizim çocuklara bakacak..Fakat biz bakıcıyla konuşmaya çalışıyoruz bizim oğlanlar ve öğretmenin 2 yaşıt kızı oyuna tutuştu..kağıttan uçak atıyorlar birbirlerine ..arada öğretmenin kafasına geliyor, arada bakıcının yüzüne..Nasıl utandım anlatamam..Bakıcı diyor ki : 'Çocuklarınız hep böyle hareketli mi?'
Önce bi yutkundum ve ne diyeceğimi bilemedim.."Hayır böyle değiller normalde desem inanacak mı?"
Neyse Emir in öğretmeni imdadıma yetişti.."Emir çok sakin çocuktur..Yaramaz değildir "dedi..Ama bakıcı ne kadar inandı bilemiyorum..Ama ben çok utandım..odadan çıkarken çocukların saçları başları terden ıslanmıştı..Düşünün nasıl kudurmuşlar..Bakıcı umarım vazgeçmemiştir."

Son düzenleme:
canım benim ,
kendi evinde bakacak..
yalnız eski bakıcı gittiğinden beri evimde daha rahatım..sabah dağınık bırakıp çıkabiliyorum artık..ütüm bozuldu pazar gecesi..ütü yaparken..ütülük giyimleri bir kenara koydum katlayıp..orda duruyorlar..bakıcı gelecek olsaydı onları orda bırakamazdım..bunun gibi ayrıntılar .daha rahatım.
bloğumda yazmıştım alıntılıyorum.okuyun lütfen..

"Dün akşam Emir'in rehber öğretmeninin odasında onun bakıcısıyla görüştük. Hazirandan itibaren bizim çocuklara bakacak..Fakat biz bakıcıyla konuşmaya çalışıyoruz bizim oğlanlar ve öğretmenin 2 yaşıt kızı oyuna tutuştu..kağıttan uçak atıyorlar birbirlerine ..arada öğretmenin kafasına geliyor, arada bakıcının yüzüne..Nasıl utandım anlatamam..Bakıcı diyor ki : 'Çocuklarınız hep böyle hareketli mi?'
Önce bi yutkundum ve ne diyeceğimi bilemedim.."Hayır böyle değiller normalde desem inanacak mı?"
Neyse Emir in öğretmeni imdadıma yetişti.."Emir çok sakin çocuktur..Yaramaz değildir "dedi..Ama bakıcı ne kadar inandı bilemiyorum..Ama ben çok utandım..odadan çıkarken çocukların saçları başları terden ıslanmıştı..Düşünün nasıl kudurmuşlar..Bakıcı umarım vazgeçmemiştir."

Ay canım benim ya.Neden vazgeçsin bakıcı, vazgeçmemiştir. Ama şu bir gerçek ki erkek çocuklar daha hareketli oluyorlar.

Sağol canım, büyük kızım uyuyor işte, bugün 3 te çıkacak işte sonuçlar. Bacak ağrısı da çoğunlukla oluyor canım, sizinki de öyledir. Smer benim de yapılacak aslında da, işte hiç gidesim yok dediğin gibi, sevmiyorum yanii.

Offff of canım maşallah ne yazmışın, okurken ben yoruldum, ne tempolu bir hafta sonu, ama ne güzel eğlenmişiniz, bol kızkardeşin faydası bu işte:52::52: Oğluna da çokk geçmiş olsun, zayıf mı senin oğlan, sankim çok sık hasta oluyor, bir de zayıf oldular mı, narin oluyolar. Benim kız maşallah tombuş, çok fazla hasta olmaz çok şükür:nazar::nazar::nazar: diyeyim de nazar değmesin, ama dün biz de gitmedik okula.
İşlerini de toparlarsın canım, sen ne güzel işin olunca izin alabiliyosunya, böyle imreniyorum, biz maalesef senede 10 gün sadece:ssz::ssz::ssz:
Neyse buna da şükür işimiz var en azından.
Bu ara da eşim de işten ayrılmış dün kızlarrr, Allah yardımcımız olsun, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulur.

İnşallah olur canım, şimdiden sor sen, öğrenirsin, bellidir ne de olsun.

Evet canım, bütün tahliller yapılacaki kansızlık, guatr, B12, 3 tüp kan verdik.

Maşallah hızlı oğluşuna, Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizimkilerin başına.

Selam canım,
biz daha geçmedik bölmelere, nasıl kolay anlayabiliyor mu canım?

Sağol canım, aklımdaydı hep, iyi oldu biran önce yaptırdığım.
Kızına da başarılar canım, inşallah güzel geçer. Bölmelere biz de geçmedik canım, bizim öğretmen bütün konuları üstüne basa basa işliyor, iyi de oluyor ama memnunuz yani.

Sorma bi başladım sabah yazmaya ama hep ara vererek yazıyorum gelen giden oluyor araya iş giriyor uzun olmuş evet.

Oğluşun aslında bu kış ilk ciddi hastalığı canım daha öncekileri hep bir gün içinde atlattı öyle hatırlıyorum yani aslında normal olanı da bu vücut mikrobu alıyor savaşıyor ve vücut o mikroba karşı bağışıklık kazanıyor.

Bundan önceki yıllarda hep aşı yaptırırdım bu sene yaptırmadım aslında atladım kasımdan sonrada yaptırmadım artık geç oldu diye, aşı olduğumuzda da böyleydi hastalanıyor ama çabuk atlatıyordu.

Evet :))) resimleri görmüşsündür sende oğluş zayıf ama yeme problemi yok beslenmesi normal yani... Hareketlilik konusunda maşallahı var yediği kiloya dönüşmüyor ki :))))

fadimecim.eşin inşallah daha iyi bir iş bulur..üzülmeyin...her işte bir hayır vardır.

zeliş haklısın araba bizde olsa daha iyi aslında..ama benim ehliyetim yok..bu zamana kadar hep karşı çıktı eşim ..yıllardır söylerim ehliyet almak istiyorum diye..araba aldık 4 yıl önce ilk ..zaten o da yeni almıştı ehliyetini ..kendi öğrendi ..ama bana öğretmedi..sanırım çok kıskanç..öyle görünüyor...çekemiyor inanın ki beni..çekemeyen anten taksın demii.

yavaş yavaş öğretirim demeye başladı ama 6 aydır tık yok..kendi iş yeri çok uzak ama araç var bulunduğu köye

mesela cuma günü aradı işlerim uzadı dedi.düzce merkezden sizi alamayacağım dedi..biz edizle çilimliden binince yarım saatte düzce merkezdeyiz..ordan da belediye otobüsü beklersek emir okuldan çıkıyor .yetişemiyoruz..o yüzden emre alır bizi..ama gelemiycem dedi..biz indiğimiz yerden taksiye bindik okula gittik ediz le.

boncuk hoş geldin.

hıımmm kıskanç eş fenaaa, ancak öğretmeye başladığında da apayrı problemleriniz olacak istisnasız herkes yaşıyor çünkü bende bilirim yani :)))))))

ama geçiyor öğrendin mi iş bitti, biraz bastır bu konuyu canım illa pes edip hadi çıkalım diyecek bir başladı mı da gerisi gelir zatiii

bak aklıma geldi ilk öğrendiğim zamanlar adam kaç kez beni ve arabayı bırakıp gitmişti sinirdennn ama pes etmedik sinir sistemimiz yıprandı ama oldu bitti işte :1::1::1::1::1::1:

Teşekkür ederim canım Allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah şuan sadece karar verdik bu yaz değil bir sonraki yaza doğum olacak şekilde düşünüyoruz nasip olursa artık bakalım...

boncuk hoş geldin.
aldım sonuçları canım, demir ve D vitamini eksik çıktı, hap verdi, onları kullanacağız. Eşim için de inşallah canım Allah daha hayırlısını nasip etsin.
Canım ehliyet şart bu devirde, bak ne kadar zorlanıyorsunuz? Benim eşim de kıskançtır mesela, ama ehliyat-araba konusunda daha hassas davranıyor, arabayla gitmemi istiyor işe, çünkü otobüsler icabında kalabalık oluyor, sıkış tepiş oluyor, bu yönünü anlat eşine istersen:27::27:

İnşallah canım.

Sorma bi başladım sabah yazmaya ama hep ara vererek yazıyorum gelen giden oluyor araya iş giriyor uzun olmuş evet.

Oğluşun aslında bu kış ilk ciddi hastalığı canım daha öncekileri hep bir gün içinde atlattı öyle hatırlıyorum yani aslında normal olanı da bu vücut mikrobu alıyor savaşıyor ve vücut o mikroba karşı bağışıklık kazanıyor.

Bundan önceki yıllarda hep aşı yaptırırdım bu sene yaptırmadım aslında atladım kasımdan sonrada yaptırmadım artık geç oldu diye, aşı olduğumuzda da böyleydi hastalanıyor ama çabuk atlatıyordu.

Evet :))) resimleri görmüşsündür sende oğluş zayıf ama yeme problemi yok beslenmesi normal yani... Hareketlilik konusunda maşallahı var yediği kiloya dönüşmüyor ki :))))
Allah sağlık sıhhat versin canım, yemesinde de problem yoksa, sıkıntı yok, olacak o kadar değil mi? Allah daha kötü hastalıklardan korusun inşallah.

hıımmm kıskanç eş fenaaa, ancak öğretmeye başladığında da apayrı problemleriniz olacak istisnasız herkes yaşıyor çünkü bende bilirim yani :)))))))

ama geçiyor öğrendin mi iş bitti, biraz bastır bu konuyu canım illa pes edip hadi çıkalım diyecek bir başladı mı da gerisi gelir zatiii

bak aklıma geldi ilk öğrendiğim zamanlar adam kaç kez beni ve arabayı bırakıp gitmişti sinirdennn ama pes etmedik sinir sistemimiz yıprandı ama oldu bitti işte :1::1::1::1::1::1:
ilahi Zeliş hiç güleceğim yoktu, eşini ne kadar sinir ettiysen artık? Biz de öyleydik, bağrış-çağrış, ama geçti gitti o günler. Bak benim de ne aklıma geldi, kurstan direksiyon sınavı alıyoz, 2 öğrenci 1 öğretmen istasyona benzin almaya gittik, öğretmen ödemeyi yaptı, bizim arkadaş bastı gaza, arkadan sesler geliyor hoooop hopppp diye, meğerse daha adam pompayı çekmemiş, neyseki kız durdu falan ama gülmekten öldük.:52::52::52:
Evet Dilek pes etmek yok, bastır sen bu işi, araba ehliyet şart de.:34::34:

Back