Sağol canım, büyük kızım uyuyor işte, bugün 3 te çıkacak işte sonuçlar. Bacak ağrısı da çoğunlukla oluyor canım, sizinki de öyledir. Smer benim de yapılacak aslında da, işte hiç gidesim yok dediğin gibi, sevmiyorum yanii.
Offff of canım maşallah ne yazmışın, okurken ben yoruldum, ne tempolu bir hafta sonu, ama ne güzel eğlenmişiniz, bol kızkardeşin faydası bu işte
Oğluna da çokk geçmiş olsun, zayıf mı senin oğlan, sankim çok sık hasta oluyor, bir de zayıf oldular mı, narin oluyolar. Benim kız maşallah tombuş, çok fazla hasta olmaz çok şükür
diyeyim de nazar değmesin, ama dün biz de gitmedik okula.
İşlerini de toparlarsın canım, sen ne güzel işin olunca izin alabiliyosunya, böyle imreniyorum, biz maalesef senede 10 gün sadece
Neyse buna da şükür işimiz var en azından.
Bu ara da eşim de işten ayrılmış dün kızlarrr, Allah yardımcımız olsun, inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulur.
İnşallah olur canım, şimdiden sor sen, öğrenirsin, bellidir ne de olsun.
Evet canım, bütün tahliller yapılacaki kansızlık, guatr, B12, 3 tüp kan verdik.
Maşallah hızlı oğluşuna, Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizimkilerin başına.
Selam canım,
biz daha geçmedik bölmelere, nasıl kolay anlayabiliyor mu canım?
Sağol canım, aklımdaydı hep, iyi oldu biran önce yaptırdığım.
Kızına da başarılar canım, inşallah güzel geçer. Bölmelere biz de geçmedik canım, bizim öğretmen bütün konuları üstüne basa basa işliyor, iyi de oluyor ama memnunuz yani.